Araba verilmez. Vermem yani,acil işi olanı gideceği yere mümkünse bırakırım ama al arabayı git demem.
Yakın akrabama arabamı veremem kiralama parası göndereyim istersen demişliğim vardır.(kötü ve hor kullanıyor bu sebeple vermedim,birde bir iki defa verdim depo boşalmış,pis bir şekilde getirdi o zaman dedim bir daha asla diye) bir daha da istemedi,lafını yapacak olsa çocuk okula gidiyor tarzında konuştum devamını getiremedi.Kiralama parasını verirdim gerçekten isteseydi bir kereliğine. Acil bir durum da yoktu üstelik.
Bende kimseden araba istemedim,istemem de. Eşimin arabasıni bile almıyorum,uzun yolda dönüşümlü kullanırız sadece.
Suç eşinizde,araba gelsin yine ilk fırsatta isteyecekler,alışkanlık haline gelecek. Yerinizde olsam eşimden alırdım arabayı,istesin arkadaşından. Yapacak birşey yok. Bir daha bana sormadan evet deme diye de eklerdim. Sizin arabanız verilmese bile arabasız kalan siz oluyorsunuz sonucta. İstiyorsa versin yine ama sizin arabanıza güvenmesin,size sormuyor verirken eşiniz,hakettiği bu