Eşimin ardaşına ilgi duyuyoruum. Kendimi çok kötü hissediyorum

Bakın duygusal anlamda kendinizi bir boşlukta hissediyor olabilirsiniz ama bu sizin başka bir erkeğe ilgi duymanızı haklı göstermez. Eşiniz aynı şeyi yapsa, burda "eşim beni anlatıyor" konusu açardınız. Şöyle de bir durum var, bir ilişkinin başlamasına izin vermedim diyorsunuz, demek ki karşı tarafın da sizin hislerinizden haberi var ve bu olayı daha da olumsuz kılıyor.

Benim söyleyeceğim tek şey, en yakın zamanda inşaallah hayatınızı ve duygularınızı gözden geçirirsiniz. Daha da yanlış yola girmeden, hatanızın farkına varırsınız umarım.

size hastasınız demedim zaten.
bir aile danışmanına müracat edin dedim.
bu tür konuşma terapileriyle insanlar başbaşa konuşamadıkları meseleleri masaya yatırma fırsatı yakalayabiliyorlar.
veya terapistin tuttuğu aynada kendilerini görüp kişiliklerini daha iyi tanıyabiliyorlar.
terapinin sonunda mutlaka iyileşme veya küslük varsa barışma vs. olması da şart değil.
kendilerini ve ilişkilerini tahlil eden çiftler belki de ayrılığın kendileri için daha iyi olacağına da karar verebilirler.
yani bir değişiklik yapmak, gidişata bir müdahalede bulunmak gerek.
bu yaptığınız da bence doğru bir davranış.
hiç bir şey yapmayıp olayı akışına bırakmakdansa gelip burada paylaşdınız.
en doğru kararı yine siz vereceksiniz.. ama belki biraz profesyonel yardım alarak.
önce kendinizi çözün.. kendinizi daha iyi tanıyın, sorulara cevaplar bulun ve kararınızı öyle verin.
eşinizi seviyor musunuz? seviyorsanız ne kadar? yoksa artık beraber yaşlanmak fikri size itici mi geliyor?
belki de sizin nasihate ihtiyacınız var.
size elinizdekinin kıymetini hatırlatacak bir nasihatçiye!
çünkü bazen elimizdekinin kıymetini geç anlarız... onları kaybettikten sonra!

tüm yorumları okumadım ama.. aman yarabbim böyle bir başlık ve konu da mı olacaktı.. sorunsuz bir evlilikte sırf heyecan eksik diye eşinin arkadaşından hoşlanmak da ne yaa????

bıde soyle dusunun dıyelım kı okısıyle bırlıkte oldunuz basınıza kalkmayacagı ne malum??? bence eksık neyse onu bulun ve hıc bırsey bırden eskısı gıbı olmaz ewlılıgınızı kurtarmak adına tabı esınızı sewıyorsanız yapıcı taraf sureklıde olsa sız olun zamanla esınız sıze ayak uyduracaktır

eşinizin arkadaşına ilgi duyuyorsunuz vallahi hangi anlamda söylerseniz söyleyin bu başlıkta anladım anlatmak istediğinizi.

sizinde eşinizmi başka kadınla samimiyet kuruyor ya ne oluyoruz.bizim mahalledede var bir kadın kocasından görmediği ilgiyi tanıdığı esnaftan görmeye çalışıyor.kadında evli adamda.samimi olduğu adamda motora bağlamış gibi konuşuyor.ama kocası hiç konuşmuyormuş.

ben baska acidan yazicam kimse kirilmasin ama
bence cok yanlis bi durum eger azcik dahi bi ilgi duyuyorsan hemen ondan uzaklasman gerekirdi
bu konuyu tam tersi gelseydi ilgi duyan erkek olsaydi bu Kadar sakin olamazdik herhalde ama hemcimsimiz olunca daha sakin tepki veriyoruz

bir erkek bir kadının yakın arkadaşlarından birine aynı şekilde yaklaşsa ne olur?? be adam zaten şerefsizlik yapıcan, yıkacaksın zaten eşini bari en yakın arkadaşıyla yapma, dünya alem dururken neden gelip en yakınından vuruyorsun eşini.. bu durumda da heyecanını neden eşinin yakın arkadaşında arıyor ki.. bu dünyada seni monotonluktan kurtaracak yeni zevkli uğraşlar bulabileceğin tonla etkinlik var.. bu mu yani heyecan, ayıp bee..

Yeni başlığınız yakında şu olur eşimin arkadaşıyla yattım çoooooook pişmanımmm.sizin gb kadınlardan ve erkeklerden iğreniyorum.kusura baksan da olur!

Arkadasım boşlukta olabilirsin doğrudur ama hangimizin evliliği heyecanlı ve süper ki.
seytan yüreğinde geziniyor aman diyeyim, uzak dur !!
bu düşünce hiç sağlıklı değil ...

bakış açınız ilginçmiş.o adam teşekkür etse yapılan yanlış ne olacak?Adamın, başına kalkması mı mevzu sadece?

Son düzenleme:
bakış açınız ilginçmiş.o adam teşekkür etse yapılan yanlış ne olacak?Adamın, başına kalkması mı mevzu sadece?

bence konuyu acan arkadasın bakıs acısı ılgınc zaten okısıyle bırlıkte olmak ıstemese bu sekılde yorumlamazdı hayatını .... yanlıs tabıkı

bence her evli kadın başkasının eşinin bazı konularda daha iyi oldugunu düşünür, belki sizinkide böyle bir duygudur

Sizin yaptığınızda bir çeşit ihanet aslında..

İlgisizlik vs. hikaye.

Umarım doğru yolu bulursunuz.

Bir de eklemek istiyorum. Bu konuya sakin davranilmasindaki sebep konu sahibinin henuz beyefendiyle birlikte olmamasi mi? Abartmayin sanki birlikte mi olmuslar diyenler olmus da...

Eger oyleyse burada defalarca okudugum namus bacak arasinda degildir soyleminize ne oluyor hanimlar? Ee bakin, bacak arasi devreye girmedigi icin namustan bahsedilmiyor bu defa.

Duygusal olarak aldatmak, ne zamandan beri aldatmak sayilmiyor?

bazen kkyı anlamakta zorluk çekiyorum. oturmuş cici cici cevap veriyorsunuz. bir kadın eşinin bu şekilde düşünceleri olduğunu söyleseydi, bu aldatmadır demez miydik? boşan demez miydik? aldatmanın beyinde başlayıp bittiğini bilmiyor muyuz? hadi olabilir diyelim. şeytan bir oyun oynuyor olabilir.. buna rağmen o adamla, tehlikenin farkında olunduğu halde neden görüşülmeye devam edilir ki? her boşlukta olan bu boşluğu başkasıyla doldurmaya kalkarsa yandık bittik kül olduk

Sevgili kızım diye Haydar Dümenvari başlamak isterdim cümlelerime ama yapmayacağım bunu size. Aklınızı başınıza toplayın. Gittiğiniz yol yol değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…