- 26 Aralık 2007
- 22.146
- 12.092
- 498
- Konu Sahibi mercan3535
-
Aynı bu sebep yüzünden yuvası dağılmak üzere olan biriyim .Eşim ve bayan arkadaşıyla samimiyeti.Bunu kabullenmemem zalimlik mi?Eşime de aynı şeyleri tekrarlıyorum.Kusura bakma ama sizin genişliğinizi aklım almıyor.Değer yargısı dediğin şey bir kişinin bile mutsuzluğuna sebep olacaksa (ki o kişi en yakınınız ve güvendiğiniz kişiyse ,bir ömür paylaşmayı düşündüğünüz kişi) burada bir yanlışlık var bana göre.Yuvanı kurtarmak istiyorsan eşine saygı gösteriyorsan sevgiyi başka varlıklarda aramalısın.Karşı cinsten birinde değil.Faydalı işler yapmanı kafan dağılsın diye tavsiye etmiştim.Buraya derdini açıp yorumumu beğenmiyor ve bir de eleştiriyorsun hem de sert şekilde.Arkadaşım bir süre o kişiyle görüşmemen kafanı toplamana yardımcı olacaktır.İnşallah tez zamanda ailen için doğru olanı yaparsın.Allah yardımcın olsun.[/QUOT
senin konunu merak ettim.bakalım sana ne tür yorumlar yapılmış,anlayışlı ol,boşluğa mı düşmüş denmiş.
size hastasınız demedim zaten.cinsellikle bir alakası yook. Cinsellik dediniz sey malesef hayatımızı anlamlı kılmıyoor. Ben hasta değilim. Mutsuzum bir kadınım. Çünkü hayatı, sevgiyi bazende acıyı paylaşmaktır bence evlilik. evet duygularımın rotası şaştı ama rota saşınca sizce gemide ye mi sorulur sen nereye gidiyorsun diye yoksa kaptana mı?
Aynı bu sebep yüzünden yuvası dağılmak üzere olan biriyim .Eşim ve bayan arkadaşıyla samimiyeti.Bunu kabullenmemem zalimlik mi?Eşime de aynı şeyleri tekrarlıyorum.Kusura bakma ama sizin genişliğinizi aklım almıyor.Değer yargısı dediğin şey bir kişinin bile mutsuzluğuna sebep olacaksa (ki o kişi en yakınınız ve güvendiğiniz kişiyse ,bir ömür paylaşmayı düşündüğünüz kişi) burada bir yanlışlık var bana göre.Yuvanı kurtarmak istiyorsan eşine saygı gösteriyorsan sevgiyi başka varlıklarda aramalısın.Karşı cinsten birinde değil.Faydalı işler yapmanı kafan dağılsın diye tavsiye etmiştim.Buraya derdini açıp yorumumu beğenmiyor ve bir de eleştiriyorsun hem de sert şekilde.Arkadaşım bir süre o kişiyle görüşmemen kafanı toplamana yardımcı olacaktır.İnşallah tez zamanda ailen için doğru olanı yaparsın.Allah yardımcın olsun.
bıde soyle dusunun dıyelım kı okısıyle bırlıkte oldunuz basınıza kalkmayacagı ne malum??? bence eksık neyse onu bulun ve hıc bırsey bırden eskısı gıbı olmaz ewlılıgınızı kurtarmak adına tabı esınızı sewıyorsanız yapıcı taraf sureklıde olsa sız olun zamanla esınız sıze ayak uyduracaktır
bakış açınız ilginçmiş.o adam teşekkür etse yapılan yanlış ne olacak?Adamın, başına kalkması mı mevzu sadece?
tamam canım hemen ayrılıyoruum sen rahat olll
5 senedir evliyim. 4 senede flört dönemimiz oldu. Flört dönemimizde çook şenşakrak bir ilişkimiz vardı. Artık eve geliyoor işe gidiyoor. Beraber hafta sonları geziyoruz. Ama birbirimize olan paylaşımımız çok azaldı. yakın arkaşı olduğu için onunla çok görüşüyoruuz ve sanki eksik şeyleri oo dolduruyormuş gibi geliyoor. Kendimi hissettiklerim karşısında çok kötü hissediyorrum. Napıcağımı şaşıyoruum. Kimseye belli edemiyorum. Kendimi alamıyoruum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?