- Konu Sahibi mercan3535
-
Kesinlikle evet diziler hep aşk meşkle dolu.. Masalsı bir şekilde anlatılıyor...Bir de Hani çocuklar sürekli ilgi bekler ya aslından çocuktan farkımız yok...Bizde her gördüğünü isteyen çocuklar gibiyiz...Erkeklere boşuna çocuk diyoruz yani.Ne istediklerini bizden daha fazla biliyorlar en azından...
Bir Bir arkadaşınin konusu yuzunden neden bütün kadinlar nasibini aldi anlamadım. Bence tam tersi. Erkeklerin beklentileri cok fazla .
5 senedir evliyim. 4 senede flört dönemimiz oldu. Flört dönemimizde çook şenşakrak bir ilişkimiz vardı. Artık eve geliyoor işe gidiyoor. Beraber hafta sonları geziyoruz. Ama birbirimize olan paylaşımımız çok azaldı. yakın arkaşı olduğu için onunla çok görüşüyoruuz ve sanki eksik şeyleri oo dolduruyormuş gibi geliyoor. Kendimi hissettiklerim karşısında çok kötü hissediyorrum. Napıcağımı şaşıyoruum. Kimseye belli edemiyorum. Kendimi alamıyoruum.
ilişki olmasına izin vermediim. Eşimi Seviyorum. 'bence biraz kendinizi eşinizin yerine koyun o sizin arkadaşınızdan hoşlansa ne hissederdiniz diye belki yardımcı olur' kesinlikle katılıyorrum. Zaten bu bile kendimi kötü hissettiriyoor.Karmakarışık allak bullak olduum. İnsan bazen çaresiz kalıyoor. Birşeylerii değiştirmek düzeltmek istiyor ama gücü yetmiyoor
söz konusu arkadaşla yakınlaşmanın seviyesi sorulduğu halde konu sahibinden cevap gelmediğine göre demek ki belli bir çizgi aşılmış durumda. yarın öbürgün bu durum ortaya çıkarsa ki gizli kalması mümkün değil, yaşayacağın travmayı düşün, kaldırabilecek misin arkadaşım? ya sonra yaşayacağın vicdani hesaplaşma ve pişmanlık duyguları? işte bunlar en kötüleri. yasak yol hep cazip tatlı gelir ama karakterli bir bayanın yapacağı şey önündeki uzanan bir yasak ve cazip yola bile bile girmek değil mantıklı yolu seçebilmektir.
ilk okuduğumda tek taraflı bi hoşlanma sanmıştım ama fikrim değişti
çünkü iki kere sordum ama eşinizin arkadaşıyla olan yakınlık derecenizi bi türlü açıklamak istemiyosunuz
ayrıca o adam evli mi değil mi onu da söylemediniz
sadece ben izin vermedim demekle yetiniyosunuz
o halde herkes te anladığı gibi yorum yapar
demek ki karşı tarafta bunun farkında ve bundan avantaj sağlamaya çalışıyo
düşün ki eşin ailecek görüştüğünüz arkadaşınızdan hoşlanıyo ve arkadaşınız da bundan haberdar üstelik eşinize zarf atıyo
ve eşiniz kafası karışmış bi şekilde hala onunla görüşmeye devam ediyo
ne hissederdiniz acaba
kusura bakmayın ama bu gayet te aldatmaya giriyo bence
eşinizi böyle bi konuma sokmaya hiç hakkınız yok
istemiyosanız ayrılırsınız
tek taraflı bir duygu olsa kimse farkında olmasa ve siz bu durumdan kurtulmaya çalışıyo olsanız anlarım
ama karşı taraf ta haberdar olduğuna göre ve size zarf atabildiğine göre ona yüz vermiş oluyosunuz
duygularınızı belli etmişsiniz ki adam böyle bi cesarette bulunabilmiş
boşanmayı düşünmüyosanız o adamla da bi daha asla görüşmemeniz gerekiyo
Karşı tarafın ilgisi nasıl acaba?
Koz mu veriyor yada kendini çekiyormu..
cok normal olabilir erkeklere hersey mubah kadinlar yapinca tu kaka oluyor....bosver kalbinin sesini dinle. erkeklerin hepsi ayni er yada gec aldatiyorlar....
konuyu ve yorumları okudum,okudum okudum ve şok oldum.kk kadınları ne kadar anlayışlıymış.
yapmayın hanımlar,bir erkek bunları yapsa hep beraber lanet etmiyor muyuz.hep birlikte kötülemiyor muyuz.hem cinsimiz olunca aldatma olmuyor mu.madem boşluktan gönül kayabiliyor,erkeklerin yaptıklarını da makul karşılayalım
konu sahibi sana hayret ettim. öyle normal bir şeymiş gibi anlatıyorsun ki. hayret ya
olayın ne kadar kötü bir durum olduğunu anlaman için empati kurman yeterli.
eşin senin arkadaşından hoşlansaydı sadece duygusal boşlukta olduğundan o zaman da normal mi görürdün?
görüyorsan zaten biz seninle aynı dünyada yaşamıyoruz bence.:44:
Yazmayım dedim ama yine dayanamadım. Ben bunun bir mazareti olacağına asla inanmıyorum, ki kendini toparlayabilecek bir durumda değil. Bir kadın ne kadar ilgisiz de olsa çözümü başkasından hoşlanmak mıdır? Peki eksik olan şeyler neler size göre? Resmen eşinizin arkadaşına ilgi duyuyorsunuz.
Şunu da ekleyim flört döneminin uzunluğuyla heyecanın bitmesini de bağdaştıramıyorum bir türlü? Eğer heyecan bitecek birşeyse yıldırım nikahıyla evlensen de 3-5 yılı devirince yine bitecektir zaten. İnsan 1 kişiye ilgi duyar, hoşlanır, sever. Siz eşinizin arkadaşına ilgi duyuyorsanız eşinizi sevmiyor sunuz demektir.
üyeliğiniz yeni ama konu açıp negatif yorum yazanları tersleme taktiğini güzel biliyosunuz, ilginç
konuya gelirsek,
geçici hisler olduğunu düşünüyorum
her an herkesin herkese hissedebileceği türden
bence kadının içindeki sevgi güdüsü ancak bebekle tatmin olur
diğer arayışların hepsi geçici heveslerdir
malesef ben de birkaç kere bu soruyu sordum..o kişiyle ne şekilde bir bağınız var vs diye?
ama konu sahibi ısrarla bu soruları es geçti..
Bence yorum yapanlar daha fazla vakitlerini harcamasınlar..
Konu sahibi gerçekleri açıkca yazmıyor ve de topiğe uğramıyor.
Bir de derler ki üyeler hep konu açanı yerden yere vuruyor..
Eline sopa verseler bizi kırıp geçirecek cinsten bu ablamız .))
Yani yaptığın şeye ne gibi bir yorum getirilmesini bekliyorsun ?
Beni anlamıyorsunuz diyorsun
Sana soru sordular mesela onları cevaplamakla işe başlayıp milleti aydınlatabilirsin..
Yazdığın üç beş satırla dert anlatmaya girişip (hoş bana göre istersen 3 sayfa işe anlat yine aynı olacaktı yorumum) belki birileri senin bu EMPATİ dediğin şeyi yapabilir ha ne dersin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?