Eşimin ardaşına ilgi duyuyoruum. Kendimi çok kötü hissediyorum

Bir Bir arkadaşınin konusu yuzunden neden bütün kadinlar nasibini aldi anlamadım. Bence tam tersi. Erkeklerin beklentileri cok fazla .

Bir Bir arkadaşınin konusu yuzunden neden bütün kadinlar nasibini aldi anlamadım. Bence tam tersi. Erkeklerin beklentileri cok fazla .

KK de okuduklarıma,çevremde duyduklarıma,ve kendi evliliğime isteklerime bakarak yaptığım bir analiz bu.Azıcık düşünürseniz kendinizde de bulursunuz bunları muhtemelen...Kesin her kadın yapıyor demiyorum ama artık genelimiz böyleyiz maalesef...KK de okuduğum konulardan sonra esasen bu fikrim oluştu ve gün geçtikçe daha da kuvvetleniyor :)

Bir cogumuzun esi ise gidiyor eve geliyor hicbirimiz flort donemindeki gibi laylaylom olamiyoruz cunku evliyiz ve cocuklarimiz var ama bu boslugu bir baskasiyla dolduralim diye aldatmamiza mazeret bulmuyoruz.sizde bir sorun var bosuna esinize suc bulmayin!

kötü eleştiri olmasın,empati kuralım ona göre konuşalım kabul ama aldatmanın illaki cinsellikle olmadığı hele hele eşin arkadaşına duyulan ilgiden bahsedilen bu konuda sırt sıvazlanması,pohpohlanması,olabilir denmesi beni çook şaşırtı..yerin,yargılayın,kınayın demiyorum elbette ama yapılan yorumlara şaşırdım..

eşinizin yerine kendinizi koyarak düşünün..siz ne hissederdiniz?

normalde kolay kolay kimseye boşanın demem lakin eğer eşinize karşı duygunuz kalmadıysa ve ilginiz başka yönlere kaydıysa eşinizi kandırmak yerine boşanmanız doğru olacaktır..

düsünmenin bile aldatmak oldugunu savunan biri olarak size hayretle bakiyorum,bazi arkadaslarin da söyledigi gb bende bu durumun sadece hoslanmakla kalmadigini düsünuyorum,eger bu durumdan rahatsizsaniz(!) olay sadece hoslanmayla kalmis olsaydi burda konu acmayi birakin bunu kendinize söylemekten bile utaniyor olurdunuz

Karşı tarafın ilgisi nasıl acaba?
Koz mu veriyor yada kendini çekiyormu.
.

malesef ben de birkaç kere bu soruyu sordum..o kişiyle ne şekilde bir bağınız var vs diye?

ama konu sahibi ısrarla bu soruları es geçti..

Bence yorum yapanlar daha fazla vakitlerini harcamasınlar..

Konu sahibi gerçekleri açıkca yazmıyor ve de topiğe uğramıyor.

kk'da bu derece kadınların olduğunu bilmiyordum açıkcası. =)
Her sayfayı okumadım ilk sayfayı ve son 2 sayfayı okudum. Gerçekten çok şaşırdım alıntıları gördükçe. "Olur canım"lar, "Kendini toparla tatlım"lar. Kimseyi eleştirmek için yazmıyorum ama kabullenebilir bir şey değil. O kadar ayrıntılı soruya konu sahibesi neden cevap vermiyor onu hiç anlamış değilim.

Sizi eleştirmek ya da yargılamak için demiyorum sadece hem sizin hem de eşinizin yerine koyuyorum kendimi. Bu çok ağır bişey. Aldatmak sadece yakınlaşmak mı ki? Bana göre değil. Düşünmek bile aldatmadır. Eşimle yakınlaşırken onun yüzü geliyor aklıma demişsiniz; birşey denilesi değil.

Belli ki bir karmaşadasınız. Kendinizi toparlayın. Eşinizi aldatmayın. Şu hislerinizi eşiniz duyduğunda nasıl yıkılır, onu düşünün.

Yazmayım dedim ama yine dayanamadım. Ben bunun bir mazareti olacağına asla inanmıyorum, ki kendini toparlayabilecek bir durumda değil. Bir kadın ne kadar ilgisiz de olsa çözümü başkasından hoşlanmak mıdır? Peki eksik olan şeyler neler size göre? Resmen eşinizin arkadaşına ilgi duyuyorsunuz.

Şunu da ekleyim flört döneminin uzunluğuyla heyecanın bitmesini de bağdaştıramıyorum bir türlü? Eğer heyecan bitecek birşeyse yıldırım nikahıyla evlensen de 3-5 yılı devirince yine bitecektir zaten. İnsan 1 kişiye ilgi duyar, hoşlanır, sever. Siz eşinizin arkadaşına ilgi duyuyorsanız eşinizi sevmiyor sunuz demektir.

cok normal olabilir erkeklere hersey mubah kadinlar yapinca tu kaka oluyor....bosver kalbinin sesini dinle. erkeklerin hepsi ayni er yada gec aldatiyorlar....

cok normal olabilir erkeklere hersey mubah kadinlar yapinca tu kaka oluyor....bosver kalbinin sesini dinle. erkeklerin hepsi ayni er yada gec aldatiyorlar....

kadın da erkek te eşittir arkadaşım
erkekleri hoş görüp kadınları yerden yere vurmuyo kimse
eşin seni aldattı diye bütün erkekleri aynı kefeye de koyamazsın ayrıca

mesele beni yermek mi yani yer o zaman. Herkesin yaşadığını bilemezsiniz. burası mahkeme sizde yargıç olmuş adalet arıyosunuz. ama terazinin şaşmış. bizde herhalde ooo de herhalde bu durumu ballandıra ballandıra anlatmıyoruuz.erkekler gibii. evet uygunsuz bi durum farkındayım. ama herşey basma kalıp gitmiyoor. olayı cinsiyet ayrımına kadar getirdiniz. Kadınları kadınlar anlar sizin acınız başka bence

maşallah bi empati kelimesi öğrenmişsin söylüyonduruyon. Empati başkasının yerine kendini koymak yaşadıklarını hisetmeye, anlamay çalışmaktır. Ama anladığın şeyi kabul etmek manasına gelmez. Eşim kendini benim yerime konsanız hissettimlerimi anlasa zaten böyle bir durum olmayacaktı. ama sen nedense bu empatiyi tek taraflı işletiyorsuun işlete bilirsin o senin düşünceen

üyeliğiniz yeni ama konu açıp negatif yorum yazanları tersleme taktiğini güzel biliyosunuz, ilginç

konuya gelirsek,
geçici hisler olduğunu düşünüyorum
her an herkesin herkese hissedebileceği türden
bence kadının içindeki sevgi güdüsü ancak bebekle tatmin olur
diğer arayışların hepsi geçici heveslerdir

sen hiç duymadın mı iki dere kaldım sözünü, belki de herkes senin gibi ak ve kara değildir. bazen hayatta gri tonlar da vardır. Olamaz içim duygularım karışmış olamaz mı? aklımız karışıyorda bunlar niye karışmasın. Evet böyleyim kendimi inkar edecek değilim

evet ya acaba çoçuk mu yapsam diyorum o zaman herşey yoluna girermi acaba,

Bir de derler ki üyeler hep konu açanı yerden yere vuruyor..

Eline sopa verseler bizi kırıp geçirecek cinsten bu ablamız .))

Yani yaptığın şeye ne gibi bir yorum getirilmesini bekliyorsun ?

Beni anlamıyorsunuz diyorsun

Sana soru sordular mesela onları cevaplamakla işe başlayıp milleti aydınlatabilirsin..

Yazdığın üç beş satırla dert anlatmaya girişip (hoş bana göre istersen 3 sayfa işe anlat yine aynı olacaktı yorumum) belki birileri senin bu EMPATİ dediğin şeyi yapabilir ha ne dersin ?

Yaşınız kaç?
Otuz ve üzeri mi?

Eşiniz o arkadasinizi evinizden uzak tutsun!
Mümkünse siz tutun..

Son düzenleme:

kıymetli vaktinizi almak istemem. karşı tarafı da ben düşüncem. evli olsa nolur olmasa nolur. Kadın merakınıza cvp vereyim sizinde gönlünüz olsun. Bekar arkadaşlar.Öyle aşna şifne de olmuyor. O bana espiri yapıyor ben ona gülüyorum yada göz ucuyla birbirimizi süzmüyoruz. Öyle bir sey yok. Birbirimizle konuşuyoruz dertleşiyoruz. Çeşitli konularda sohbet ediyoruz. Üzüldüğüm konularda moral veriyor. Ne o play boy ne ben play girl'üm. Ne fantazi yapmısınız şaşırıyoruuz. İzin vermedim dediğim şey fiziksel değil zihinsel. renk vermedim yani. Bu durumu da ben söylemeden kimse bilemez. Ama duygularım var malesef hem eşime hem ona. olamaz mı böyle bir şey. Yani böyle bir şey sadece bana mı oldu yanii başka yaşayan biri yok mu? sizin yerinize onlar yazsa daha ii olacak?

cevaplarımı okuya bilirsiniz. farkındaysanız elimde bir sopa yok sözlerim bir şeyleri kıracaksa bu kalpler değil düşünceler olabilir ancak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…