eşimin arkadaşının karısı eşini benden kıskanıyor.

Demek arkadas ya da aile dostunuz degillermis.

Tez zamanda uzaklaştırın kendinizden. Kadini ve onun yuzunden adami.

Kadinin kiskancligi mi, esini huylandiracak bir sey mi yapmisti adam bilemezsin. En iyisi gorusmemek. Cunku iki turlu de iyi degil tablo.

Ve eşinize söyleyin. Belki arkadasi ozur amacli soyler, o zaman zor durumda kalırsınız.

Iste 15 yillik samimiyette normal degil kendilerine nikah dusebilen iki insan icin.Mevzu uzar libidolum sen anladin.
Şimdi dini mevzulara girmeyelim konu sahibi öyle düşünmediği için bu seçenek düşüyor zaten :)

Ha birde sizin kocanızı arasa diye sormuştun galiba benimkini gecenin bir yarısı parfümünü sormak için mukellefi aramıştı (kadın) ben gülüp gecmiştim eşim şok olmuştu
Şu şişko halimle bu özgüven fazla galiba

eşinizin 15 yıllık samimi arkadasının eşiyle hiçmi muhabbetiniz merhabanız yok kuzum? hiçmi oturup bir kahve de içmediniz... siz sanırım eşinizin arkadasıyla daha samımı olmussunuz karısı yerine karısıda bu duruma bir el atma gereği duymus haliyle emınım önceside vardır da sırf bu hastalık konusunu bile gölgede bırakıp sizi haşlamış :) kusura bakmayın canım asla yobaz biri degılim ama üslüp olarak yanlışsınız...

Ben hakaret sayar ciddi teoki koyardım ne demek aramayacaksın...

Hasta ruhlu kadınlar bir sürü varmış bunlardan ögrenmiş olduk...

Eşinize mutlaka anlatın yaptığını hoş olmadığını söyleyin karşılaşırsanız da yanlış bişey yapmışsınız hissini vermeyin...alınıp tepki göstermesi gereken sizsiniz çünkü

Iste bende konulara o acidan bakmadan cvp yazamiyorum.O aci hayati şekillendirir çünkü.Yoksa burda sorulara cvp arayip dururuz hangisi dogru hangisi yalnış.Bide burdaki kendi dogrusunu empoze etme tavirlari cok sıkıcı tabi bunu onlarda benim icin söyleyecek.Daha yazilir çizilir.Kelimeler yetmez bitmez Onu anlatmaya:)
Sendeki libidoya birde ozguvene hayranım

Ay şu kocalarını herkesten kıskanan kadınların soyu bir tükenmeden rahat etsek.. arkadaşımın annesi boşandığı bilmiyor alt kartlarına boşanmış bir çocuklu kadın taşınmış ve yanımda dediği kadın boşanmış alma evine kocana göz koyar !! Düşüncenin çirkinliğine mi yanayım 60 senesini boşa geçirmiş bir insanın varlığına mi bilemedim.. Allah korusun böyle tiplerden ne diyeyim

Ben her ne olursa olsun eşimin arkadaşlarını direkt aramam. Çünkü kadınların ne düşüneceğini bilemem.
Farklı yetişme tarzı, kültür farklılığı vs. tepkiler olabilir.
Eşim arar biraz konuşur ve bana verir.
Aramışsınız artık görüşmüşsünüz arkasından kadının araması laf söylemesi çok çirkin bir davranış.
Ben olsam aynı durumda eşime siz dışarda görüşün ben artık kadını görmek istemiyorum derdim.

Kadın gerçekten kötü niyetliymiş, yerinizde olsam samimiyeti noktalardım, söylediği hem eşine hem size hakarettir.
Eşimle neredeyse 40 yıllık ortak bir arkadaşımız var erkek ki biz hepimiz yaşıtız da aynı zamanda, 11-12 yıl önce evlendi, eşini evlenene kadar hiç tanımadık, eşi de iyi bir kadındır çokta severim kendisini, sizin yerinize koydum da kendimi, bir hastalık vs sebepten birim kankayı arasam ve eşi telefon açıp bana bozuk atsa ağzının payını hem benden hem eşimden alır, ben öyle tutmamda içimde, direkt eşime derim, herkes haddini bilmeli, kimse kimsenin haysiyetine namusuna hakaret edemez.

Herkes konu sahibine hak vermiş. Eminim kendi başlarına gelse kabul etmezlerdi. Taziye için aramak normal ama konu sahibi arada arar sorar bişey lazimmi der gibi bişeler yazmış. O niye esinizi değilde sizi arıyor. Eşler için çok itici ve rahatsız edici kusura bakmayın.

Kadının yaptıgı hıc hos olmamıs ama sizin de eşinizin arkadasunı aramanız gatıp olmuş. Cok konusmak ostıyorduysanız, eşiniz once hal hatır etseydı, sonra sız alsaydınız telefonu. Saflık var bıraz sanırım.

Bence soyleyin esinize eziniz de anlasin kadinin dengesizligini. Boylebbir kadin esinizin ona normal bakisini bile farkli anlar baksaniza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…