- 1 Mart 2016
- 1.619
- 4.708
- 133
- Konu Sahibi willedwoman
-
Iste 15 yillik samimiyette normal degil kendilerine nikah dusebilen iki insan icin.Mevzu uzar libidolum sen anladin.Aynen
Başka bir konuda anlayabilirim ama adamin babası kanser herkez arar ki arada 15 yıllık samimiyet var
merhaba hanımlar,
eşimin 15 yıllık arkadaşı ailecek görüşüyoruz. eşiyle de aram iyi eşimin arkadaşıda eşide yaşça bizden büyükler ama kafamız sohbetimiz uyuyor. eşimin arkadaşı x abi ben hastalansam başıma bi iş gelse geçmiş olsun demek için arar beni yada iyi bişey olsa hayırlı olsun demek için arar. neyse bunun babası rahatsızlanmış sanırım kanser. bende eşime dedim x abiyi arayım geçmiş olsun deyim dedim eşimde ara dedi. aradım konuştuk babasının durumunu sordum. yapabileceğimiz bişey olup olmadığını sordum kapattım teli. bir saat aradan sonra eşi beni aradı birdaha herhangi bir durum için x'i değil beni ara dedi. bende yanlış anlaşıldığımı eşini abi gibi sevdiğimi söyledim. sen yinede birdaha arama dedi. kapattı telefonu. birde ben eşini ilk defa aradım. tamamen iyi niyetle. muhtemelen kavga etmişler. bu durumdan eşime bahsetmedim ama çok üzüldüm.
Şimdi dini mevzulara girmeyelim konu sahibi öyle düşünmediği için bu seçenek düşüyor zaten :)Iste 15 yillik samimiyette normal degil kendilerine nikah dusebilen iki insan icin.Mevzu uzar libidolum sen anladin.
Mesela markete gittiniz, ornegin kasiyerden yardım isterken hımm bu adamla bana nikah düşer falan diye mi dusunuyorsun?Iste 15 yillik samimiyette normal degil kendilerine nikah dusebilen iki insan icin.Mevzu uzar libidolum sen anladin.
Iste bende konulara o acidan bakmadan cvp yazamiyorum.O aci hayati şekillendirir çünkü.Yoksa burda sorulara cvp arayip dururuz hangisi dogru hangisi yalnış.Bide burdaki kendi dogrusunu empoze etme tavirlari cok sıkıcı tabi bunu onlarda benim icin söyleyecek.Daha yazilir çizilir.Kelimeler yetmez bitmez Onu anlatmaya:)Şimdi dini mevzulara girmeyelim konu sahibi öyle düşünmediği için bu seçenek düşüyor zaten :)
Ha birde sizin kocanızı arasa diye sormuştun galiba benimkini gecenin bir yarısı parfümünü sormak için mukellefi aramıştı (kadın) ben gülüp gecmiştim eşim şok olmuştu
Şu şişko halimle bu özgüven fazla galiba
Tahriklere ve saptirmalara kapaliyim belki baska bir gece tatlim.Mesela markete gittiniz, ornegin kasiyerden yardım isterken hımm bu adamla bana nikah düşer falan diye mi dusunuyorsun?
Ben senin nerden tatlim oluyorum? Hele senin gibi birinin asla ve asla.Tahriklere ve saptirmalara kapaliyim belki baska bir gece tatlim.
Kadının yaptıgı hıc hos olmamıs ama sizin de eşinizin arkadasunı aramanız gatıp olmuş. Cok konusmak ostıyorduysanız, eşiniz once hal hatır etseydı, sonra sız alsaydınız telefonu. Saflık var bıraz sanırım.merhaba hanımlar,
eşimin 15 yıllık arkadaşı ailecek görüşüyoruz. eşiyle de aram iyi eşimin arkadaşıda eşide yaşça bizden büyükler ama kafamız sohbetimiz uyuyor. eşimin arkadaşı x abi ben hastalansam başıma bi iş gelse geçmiş olsun demek için arar beni yada iyi bişey olsa hayırlı olsun demek için arar. neyse bunun babası rahatsızlanmış sanırım kanser. bende eşime dedim x abiyi arayım geçmiş olsun deyim dedim eşimde ara dedi. aradım konuştuk babasının durumunu sordum. yapabileceğimiz bişey olup olmadığını sordum kapattım teli. bir saat aradan sonra eşi beni aradı birdaha herhangi bir durum için x'i değil beni ara dedi. bende yanlış anlaşıldığımı eşini abi gibi sevdiğimi söyledim. sen yinede birdaha arama dedi. kapattı telefonu. birde ben eşini ilk defa aradım. tamamen iyi niyetle. muhtemelen kavga etmişler. bu durumdan eşime bahsetmedim ama çok üzüldüm.
Bence soyleyin esinize eziniz de anlasin kadinin dengesizligini. Boylebbir kadin esinizin ona normal bakisini bile farkli anlar baksaniza.merhaba hanımlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?