- 11 Kasım 2014
- 937
- 1.031
- 113
- 41
- Konu Sahibi willedwoman
-
Sanırım sizde o kadının kafasındasınız...Benim eşimi de arkadaşının eşi annesi hasta olduğu için aradı.Yani tıpatıp aynı durum ne yani manyaklaşıyımmı bende ...nasıl güvensiz olmuş insanlarNe kadar yakın olursanız olun, abi kardeş gibi olsanız da arayamazsınız, kadın haklı adamın eşini aramanız gerekirdi, adamı aramak kocanıza düşer size değil.
Eşine bahset mutlaka bilsin. Böyle böyle oldu de. Bu saklanacak bişey değil. Yarın öbür gün onlardan duyacaktır. Kim bilir kadın nasıl anlatır. Sen söyle eşine bilsin senin suçun yok. İzin bile almışsın kocandan. Kadına da pes diyorum nasıl bir cesaret arar.bu kadından herşeyi beklerim. Ve kesinlikle kadınla bundan sonra mesafeli ol.merhaba hanımlar,
eşimin 15 yıllık arkadaşı ailecek görüşüyoruz. eşiyle de aram iyi eşimin arkadaşıda eşide yaşça bizden büyükler ama kafamız sohbetimiz uyuyor. eşimin arkadaşı x abi ben hastalansam başıma bi iş gelse geçmiş olsun demek için arar beni yada iyi bişey olsa hayırlı olsun demek için arar. neyse bunun babası rahatsızlanmış sanırım kanser. bende eşime dedim x abiyi arayım geçmiş olsun deyim dedim eşimde ara dedi. aradım konuştuk babasının durumunu sordum. yapabileceğimiz bişey olup olmadığını sordum kapattım teli. bir saat aradan sonra eşi beni aradı birdaha herhangi bir durum için x'i değil beni ara dedi. bende yanlış anlaşıldığımı eşini abi gibi sevdiğimi söyledim. sen yinede birdaha arama dedi. kapattı telefonu. birde ben eşini ilk defa aradım. tamamen iyi niyetle. muhtemelen kavga etmişler. bu durumdan eşime bahsetmedim ama çok üzüldüm.
Ne kadar yakın olursanız olun, abi kardeş gibi olsanız da arayamazsınız, kadın haklı adamın eşini aramanız gerekirdi, adamı aramak kocanıza düşer size değil.
merhaba hanımlar,
eşimin 15 yıllık arkadaşı ailecek görüşüyoruz. eşiyle de aram iyi eşimin arkadaşıda eşide yaşça bizden büyükler ama kafamız sohbetimiz uyuyor. eşimin arkadaşı x abi ben hastalansam başıma bi iş gelse geçmiş olsun demek için arar beni yada iyi bişey olsa hayırlı olsun demek için arar. neyse bunun babası rahatsızlanmış sanırım kanser. bende eşime dedim x abiyi arayım geçmiş olsun deyim dedim eşimde ara dedi. aradım konuştuk babasının durumunu sordum. yapabileceğimiz bişey olup olmadığını sordum kapattım teli. bir saat aradan sonra eşi beni aradı birdaha herhangi bir durum için x'i değil beni ara dedi. bende yanlış anlaşıldığımı eşini abi gibi sevdiğimi söyledim. sen yinede birdaha arama dedi. kapattı telefonu. birde ben eşini ilk defa aradım. tamamen iyi niyetle. muhtemelen kavga etmişler. bu durumdan eşime bahsetmedim ama çok üzüldüm.
Biz ona kısaca İNSANLIK diyoruz,ya siz??Ne kadar yakın olursanız olun, abi kardeş gibi olsanız da arayamazsınız, kadın haklı adamın eşini aramanız gerekirdi, adamı aramak kocanıza düşer size değil.
Nezaket diyoruz biz ona münasebetsizlik değil..Ne munasebet cnm esi dururken direk adami aramak.Esi iletirdi sonucta onunda k.babası .
Agzinin payini vermis iste sana.Artik ona gore davranirsin.
Ne munasebet cnm esi dururken direk adami aramak.Esi iletirdi sonucta onunda k.babası .
Agzinin payini vermis iste sana.Artik ona gore davranirsin.[/QUO siz o kadınla aynı oksijeni alıyosunuz belli. asıl ağzının payı verilcekler sizlersiniz kocanızı koyun fanusa arada güneşletin suyunu ekmeni verin ama sakın ha insan içine çıkartmayın mazallh onuda kendinizi de rezil edersiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?