eşimin arkadaşının karısı eşini benden kıskanıyor.

Ne kadar yakın olursanız olun, abi kardeş gibi olsanız da arayamazsınız, kadın haklı adamın eşini aramanız gerekirdi, adamı aramak kocanıza düşer size değil.
Sanırım sizde o kadının kafasındasınız...Benim eşimi de arkadaşının eşi annesi hasta olduğu için aradı.Yani tıpatıp aynı durum ne yani manyaklaşıyımmı bende ...nasıl güvensiz olmuş insanlar

çok tuhaf,15 yıldır görüşüyorsunuz ve sizi bu abi bir çok kere aramış ama karısı şimdi siz onu arayınca tepki göstermiş,hiç bugüne kadar sizi kıskandığına dair bir şeyler sezmediniz mi,kocası karısına aramanızı yanlış bir şekilde mi aksettirdi.

Bence esinize anlatin ve bir daha gorusmeyin.Allah korusun kadin her hareketinizden konusmanizdan bir anlam cikarabilir ve başınızi agritabilir.Basima benzeri geldi arkadasin eşi beni övmüş daha once ve arkadasim düşman oldu bana.Eslerimiz de arkadasti.Hatta bir aile görüşmesinde yapilan gayet masum bir espri bile yanlis anlaşıldı ve beni kocasiyla arasini bozmakla sucladi.Isin ilginci esimde yanimizdaydi ve espriye o da dahildi.Allaha havale ettim.O gun bugündür evime aldigim insan sınırlı.

Hıı aynı şeyi yaşadım arkadaşım değil ama Patronum ve eşi patronum evli iki çocuğu var eşi deseniz manken mübarek sarışın o kadar güzel bir kadın ki bende kapalı bir bayanım ise gözümü açıp zor yetişiyorum evden nasıl çıktığımı bilmiyorum bakimsizlik akıyor 24 yaşında 2 senelik evliyim is ile ilgili mesai saatleri içinde patronumu aradım eşi açtı teli bağırdı çağırdı bir daha arama birsey olduğunda beni Arıcaksin dedi çok kötü oldum eşime anlattım işe bile gitmek istemiyordum bir iki daha azar yedim çalıştığım yerden birsey aldım maaşımdan kesmesini istedim maaş günü geldi patronum ve eşi odalarında oturuyorlardi patronum maaşı tam verdi aklıma geldi yanlarına gittim abi parayi tam vermişsin borcum vardı eşiminde borcu var ikisini kes dedim esininkini alayım seninki bizden hediye olsun dedi eşinin gözleri fal taşı gibi oldu suratinin şekli değişti yok abi olmaz abla birsey de sende alsin dedim en Son çekmecesine koydum masama geçtim eşi bir hışımla yanıma geldi benim terbiyesiz saygısız olduğumu benim patronumun kendisi olduğunu beni daha önce uyardığıni bir sürü laf etti kapıyi çarptı mutfağa gitti sinirimden ağladım patronuma anahtari verdim adam şaşırdı ne olduğundan haberi yok verdigi maaşın hepsini geri verdim eşyalarımı topladım çıkarken eşi geldi kolumdan tuttu paraları görünce ne parası bu diye bağırmaya başladı patronum abim gel noldu konuşalım diyordu bende benim Size ne saygısızlıgim oldu neyimi gördünüz diyerek çıktım gittim eşi arkamdan mesaj atmış ablam her sorunda böyle ağlamak olmaz yaptığın yanlış diye birde normalde çok iyi anlaşıyorduk çay sigara muhabbet kahvaltı çalışırken çok iyiydik ettiği laflarà rağmen seviyordum o günden sonra aklıma geldikçe sinir oluyorum çok uzun oldu ama insanlar böyle herkesi kendi gibi görüyorlar demek ki

Son düzenleyen: Moderatör:
Eşinize söyleyın sizde durumu o bayanlâ görüşmeyin gelmesin size hadsiz gerçekten ben bile aklıma geldikçe sinirlerim bozuluyor alsın kocasının bi yerine ... töbe töbe

Eşine bahset mutlaka bilsin. Böyle böyle oldu de. Bu saklanacak bişey değil. Yarın öbür gün onlardan duyacaktır. Kim bilir kadın nasıl anlatır. Sen söyle eşine bilsin senin suçun yok. İzin bile almışsın kocandan. Kadına da pes diyorum nasıl bir cesaret arar.bu kadından herşeyi beklerim. Ve kesinlikle kadınla bundan sonra mesafeli ol.

Siz hastalandığınızda birşey olduğunda arkadaşı niye sizi arayıp geçmiş olsun dene gereği duyuyor ki der ki benimde geçmiş olsun dileklerimi ilet diye kocana yanda karısının yanında niye aramıyor hadi be geçmiş olsunn diyelim diye. Ayrıca tamam aramanızda bişey yok ama eşiyle evde olacağı saatte ararsın sonra karısını istersin tele ona da geçmiş olsunn dersin kayınpederi yani ama adamı arıyorsunuz yaa bi arkadaşımı da arayayım geçmiş olsun diyim demiyorsunuz enteresan. Kadını hiç bu konuyla alakalı aramazsanız kadında kocasından onu aradığını öğrenirsr tabi ki kızar bizimde arkadaşlarımız var önce karısını ararım sonra tele eşimin arkadaşını isterim ve asla sadece onu aramam. kadının da kayınpederi yaa canımm geçmiş olsun diye niye aramadınız?

mesajları okumadan yazıyorum. yaptığında yanlış hiç bir şey göremedim. insaniyet, babası hasta birini arayıp geçmiş olsun demeyi gerektirir. demek ki eşi sıkıntılı. bence bu durumu eşinle paylaşmalısın. ona göre birlikte ne kadar görüşeceksiniz, hangi samimiyette olacaksınız, yoksa arayı soğutacak mısınız ortak bir karar verirsiniz.

Kesinlikle eşinize bahsedin. Bu kadın olmadık yerde bi yanlış laf yapar kocanız yanlış anlayabilir her şeyi en baştan bilsin yanlış anlaşılmaya düşmeyin. Fazla gerekmedikçe de muhattap olmayın ikisiyle de çünkü hak etmiyorlar açıkcası. Bu saygısızlığı size yapacak bir şey yapmamışsınız sizin iyi niyetinizi farklı yere çekip size bu terbiyesizliği yapma hakkı yok.

Adab-İ muaşeret önce eşini aramanızı kendisi ile konuştuktan sonra abi dediğiniz kişiyle geçmiş olsun demek için görüşme talebinizi iletmenizi eşi telefonu verdikten sonra da onunla görüşmeniz gerektirir. Kadın haklı; ne o öyle samimiydi doğrudan aradım tavırları. Bostan korkuluğu o kadın o evde. Sen onu yok sayarsan o da sana yerini anımsatır.

kadinin zihniyetinden midem bulandi
siz en dogrusunu yapmissiniz, bence esinize anlatmalisiniz bu durumu

Ne munasebet cnm esi dururken direk adami aramak.Esi iletirdi sonucta onunda k.babası .
Agzinin payini vermis iste sana.Artik ona gore davranirsin.

Bir insanın birinci derece yakını hastayken o kişiyi arayıp geçmiş olsun demek gayet normal ve çok nazik bir davranış şeklidir. Üstüne basarak söylüyorum YAKINI OLAN KİŞİYİ..yani eşini filan değil. Üstelik bu kişi sizin ailecek görüştüğünuz 15 yıllık dostlarınız..
Eşi problemli belli ki.
Eşinize bahsedin durumu.ve o kadınla birdaha asla görüşmeyin.

eşimin ailesinden birine biley olsa ve samimi görüştüğümüz insanların eşleri, eşimden ziyade beni ararlar. muhtemelen bende kişinin hanımını arardım. ana sizin yaptığını tabiki yanlış değil , doğrusu bu hatta ama tercih meselesi. ama kadının yaptığı densizlik kocası aratken napıyodu acaba. e bu kadar samimiydinz kadının kıskanç olduğunu anlamadım mı ?

Ne munasebet cnm esi dururken direk adami aramak.Esi iletirdi sonucta onunda k.babası .
Agzinin payini vermis iste sana.Artik ona gore davranirsin.
Nezaket diyoruz biz ona münasebetsizlik değil..
Adamın babası hasta eşinin değil..
Ayrica kadının yaptığı sey terbiyesizlik,ağzının payını vermek değil..

se

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…