- 28 Aralık 2016
- 1.079
- 2.064
- 48
- 42
- Konu Sahibi willedwoman
-
Siz telefonda sex falan yapıyorsunuz galiba. Ya da her konuştuğunuz erkekle o işlere giriyorsunuz. Kusura bakmayın,. Kişi kendinden bilir işi.Ne munasebet cnm esi dururken direk adami aramak.Esi iletirdi sonucta onunda k.babası .
Agzinin payini vermis iste sana.Artik ona gore davranirsin.
Ne alakası var ya. Adamın babası hastaAdab-İ muaşeret önce eşini aramanızı kendisi ile konuştuktan sonra abi dediğiniz kişiyle geçmiş olsun demek için görüşme talebinizi iletmenizi eşi telefonu verdikten sonra da onunla görüşmeniz gerektirir. Kadın haklı; ne o öyle samimiydi doğrudan aradım tavırları. Bostan korkuluğu o kadın o evde. Sen onu yok sayarsan o da sana yerini anımsatır.
siz o kadınla aynı yerde oksijen alıyosunuz n belli. sen ve o kadın gibiler kocanızı koyun bi fanusa arada güneşletin ekmeni yemeğini verin ama sakın insan içine cıkmayın mazallah bu zihniyetle bi bende var sanıp rezil olursunuz.Ne munasebet cnm esi dururken direk adami aramak.Esi iletirdi sonucta onunda k.babası .
Ne hissedeyim, yani ne hissetmem lazım? Ben erkek arkadaşlarımla konuşurum esimde kadin arkadaşlarıyla, ortak gorustuklerimizle de gerekiyorsa kadini gerekiyorsa erkeği arariz bu kadar basit. İnsanları cinsiyetten öte insan olarak dusunebilirseniz hastalıklı düşüncelerimizden kurtulursunuz.Su konuyu savunanlarin kendi kocalari aransa böyle ne hissederler acaba.Aman klasik kk cogunlugu iste : p insanlikta zirve : p
Herseyin olcusu insan değildir.
Amaan milletin de göbekli, kıllı kocası pek kıymetliHerkesin kocamda gozu var triplerine giren kadin kadar iticisi yok. Adam babasinin caninin derdine dusmus bunun sorun ettigi seye bak.
Bence bunu esinize mutlaka soylemelisiniz. Seneler once de bir akrabamizin esi beni esinde gozum olmakla sucladi. Cocuklugumuzun beraber gectigini, abi kardes gibi oldugumuzu, eger boyle bir sey dusunseydim evlenmeden zaten yapabilecegimi dusunmeden... O siralar esimle flort ediyoruz. Ona, aileme, arkadaslarima, kisacasi bizi taniyan herkese soyledim. Olur da benden once sacma sapan laflar yayar diye. Ozur diledikleri halde kendileriyle de kari koca hic gorusmedim bir daha.
Böyle yaşamak zor olsa gerek.Ne munasebet cnm esi dururken direk adami aramak.Esi iletirdi sonucta onunda k.babası .
İyi de sen değilsin ki. Konu sahibi böyle tercih etmiş. Bu kadının yaptığını doğru kılmaz.Yani ben de olsam direkt esimin arkadasini kendi telefonumdan aramam. Ya karisini ararim onunla konusur x abiyi ver bi gecmis olsun dileyeyim derim ya da esim telefonundan arar konusur sonra bana verir gecmis olsun derim
Ayri dunyalarin insaniyiz mi diyirsun bibiBöyle yaşamak zor olsa gerek.
Gerçekten zor olmaliAyri dunyalarin insaniyiz mi diyirsun bibi
Zor olan su platformda normal olani konusmak.
Iyi de konu sahibi de sen degilsin ki. Yorumumu sana degil konu sahibine yaptim sen keyfine bakİyi de sen değilsin ki. Konu sahibi böyle tercih etmiş. Bu kadının yaptığını doğru kılmaz.
Senin ki doğru değildir gil yanlız. Oldukça yobaz, ve insanlık dışı bir dusunceAyri dunyalarin insaniyiz mi diyirsun bibi
Niye. Bu platformda birbirimize yorum, fikir yazamıyoruz muyuz? O zaman neden öyle bir buton var?Iyi de konu sahibi de sen degilsin ki. Yorumumu sana degil konu sahibine yaptim sen keyfine bak
AynenAyri dunyalarin insaniyiz mi diyirsun bibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?