eşimin arkadaşının karısı eşini benden kıskanıyor.

Ne munasebet cnm esi dururken direk adami aramak.Esi iletirdi sonucta onunda k.babası .
Agzinin payini vermis iste sana.Artik ona gore davranirsin.
Siz telefonda sex falan yapıyorsunuz galiba. Ya da her konuştuğunuz erkekle o işlere giriyorsunuz. Kusura bakmayın,. Kişi kendinden bilir işi.

Ben olsam bir daha karı koca olarak görüşmek istemiyorum derim eşime terbiseyiz kadın hastalık bu yahu size ne demek istemiş resmen
Gitsin arkadaşıyla dışarda görüşsün ve kesinlikle özürleri kabul etmeyin

15 yillik arkadaslik size degil, esinize ait sanirim. Benim esiminde 10 senelik arkadaslari var. Evlide var bekarda var. Birbirimize gelip gidiyoruz, birlikte bulusup, birlikte vakit geciyoruz zaman zaman ancak ne benim numaram onlarda var, ne onlarin numarasi bende var. Onca yillik arkadaslar ve samimilik varsa ortada telden gecmis olsun demek sacma degil mi?
Benim esimin arkadasinin babasida hasta oldu atladik gityik gecmis olsuna, vefat etti yine birlikte gittik başsagligi dilemeye. Ha gidemeseydik bir sekilde esim arardi, sonra bende konuşurdum. Sonucta esimin arkadasi, daha esim aramadan ben niye arayayim?
Bu sadece erkek kadin olmasiylada alakali degil. Benim erkek arkadasim bile olsa onu eşim aramaz öyle bir durumda, önce ben ararim benim arkadasimsa sonra eşim konusur.

Ha burada bu kadar kiyameti koparip kiskanclik yapcak ve cirkinlescek birsey var mi yok bence. Ama uzun zamandir tanidiginiz insanlari hic mi bilmiyorsunuz? Bu zamana kadar ilk kez boyle bisey yapmişsa bilemedim.

Ne alakası var ya. Adamın babası hasta

Ne munasebet cnm esi dururken direk adami aramak.Esi iletirdi sonucta onunda k.babası .
Agzinin payini vermis iste sana.Artik ona gore davranirsin.
siz o kadınla aynı yerde oksijen alıyosunuz n belli. sen ve o kadın gibiler kocanızı koyun bi fanusa arada güneşletin ekmeni yemeğini verin ama sakın insan içine cıkmayın mazallah bu zihniyetle bi bende var sanıp rezil olursunuz.

Su konuyu savunanlarin kendi kocalari aransa böyle ne hissederler acaba.Aman klasik kk cogunlugu iste : p insanlikta zirve : p
Herseyin olcusu insan değildir.

Su konuyu savunanlarin kendi kocalari aransa böyle ne hissederler acaba.Aman klasik kk cogunlugu iste : p insanlikta zirve : p
Herseyin olcusu insan değildir.
Ne hissedeyim, yani ne hissetmem lazım? Ben erkek arkadaşlarımla konuşurum esimde kadin arkadaşlarıyla, ortak gorustuklerimizle de gerekiyorsa kadini gerekiyorsa erkeği arariz bu kadar basit. İnsanları cinsiyetten öte insan olarak dusunebilirseniz hastalıklı düşüncelerimizden kurtulursunuz.

Herkesin kocamda gozu var triplerine giren kadin kadar iticisi yok. Adam babasinin caninin derdine dusmus bunun sorun ettigi seye bak.

Bence bunu esinize mutlaka soylemelisiniz. Seneler once de bir akrabamizin esi beni esinde gozum olmakla sucladi. Cocuklugumuzun beraber gectigini, abi kardes gibi oldugumuzu, eger boyle bir sey dusunseydim evlenmeden zaten yapabilecegimi dusunmeden... O siralar esimle flort ediyoruz. Ona, aileme, arkadaslarima, kisacasi bizi taniyan herkese soyledim. Olur da benden once sacma sapan laflar yayar diye. Ozur diledikleri halde kendileriyle de kari koca hic gorusmedim bir daha.

Amaan milletin de göbekli, kıllı kocası pek kıymetli

ayıbın böylesi... Söyle eşine mutlaka olur mu öyle şey.

Yani ben de olsam direkt esimin arkadasini kendi telefonumdan aramam. Ya karisini ararim onunla konusur x abiyi ver bi gecmis olsun dileyeyim derim ya da esim telefonundan arar konusur sonra bana verir gecmis olsun derim
İyi de sen değilsin ki. Konu sahibi böyle tercih etmiş. Bu kadının yaptığını doğru kılmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…