- 7 Ağustos 2016
- 3.492
- 7.324
- 158
- Konu Sahibi ipekbocegikoza
-
Aslında dalga gecmedim orda.arkadas dalga geciyosunuz diyince, ona istinaden dalga geçtim dedim. Herkesin düşüncesi farklı ama dimi kimileri bunu anlamiyooIlk cumlelerinizle , son cumleniz arasında ki tezat güldürdü beni. :)
Artırıyorum veee ben de sadece kadinlar icin duzenlenen bir kina gecesine kör (bildiginiz görmeyen) erkek çalgıcı tuttuklarini görmüştüm bir kere
Gittikleri yerde ayrı oturulması gibi bir beklentisi yok ki yahu, hiçbir münasebet, kadın kocasına dokanmasınlar istiyor sadece ki evet iş o noktada kocada bitiyor.eşin elini çekiyor da kadın ısrarla tutuyor mu sanki? iş eşinde bitiyor.
ayrıca sizde kadın erkek ayrı oturaca kadar muhafazakarsınız diye herkesten aynı şeyi bekleyemezsiniz. ne munasebet yahu.
Zjshjwhehwhweh neden ki herkes sizin istediğiniz beğendiğiniz idealize ettiğiniz ya da gizliden gizliye dayattığınız şekilde yaşamak zorunda mı? Diğer türlü saçma(?) mı oluyor? Pehh..Kadın erkek ayrı oturur kısmından başka hiçbir şey saçma gelmedi.
Mesela paravanlı düğünde bir tercihtir tıpkı diğer saygı duyulası tercihler gibi. Size ne ki milletten. İçkili danslı ya da paravanlı... so what yani.Bu gözler paravanli düğün gördüayrı oturmak ne ki....muhafazakarlik iyi biseydir kadın erkek birbirini görmez ayrı oturunca size gelince gö-rüş-me-yin.
+1Biz kendi halinde minnak bir aileyiz.. Muhafazakar değilim normal işte herkes gibiyim.. Eşimin iş arkadaşı oğlumuz doğduğunda eşiyle birlikte bize gelmek istediler kabul ettim. İlk defa tanışacağız.. Eşim beni uyardı.. Erkek olan eşimin iş arkadaşı bu arada.. Adı x olsunn.. Dedi ki eşim " aşkım x elini uzatmaz hoşgeldiniz de geç.. Hanımı da kapalıdır.. O da el vermez.. Ona göre davranalım.." dedi. Tabi ki saygıyla karşıladım.. Yani demem o ki iş arkadaşı onlarım tarzını bilir ve ona göre davranırlar.. Demek ki eşiniz iş ortamında o kadar da muhafazakar takılmıyor.. Ayrıca insanlar gayri ihtiyari dokunabilir.. Bunu için uyarmanın manası yok.. Sizin eşiniz tavrını belli etmeliydi..siz böyle bir şeyle kadını itham ederseniz çooooook ayıp etmiş olursunuz..
Siz tercih etmiyorsunuz diye saçma olmuyor. Saygı duyun biraz.Kadın erkek ayrı oturur kısmından başka hiçbir şey saçma gelmedi.
Evet fesatsınız. Muhafazakarım dedi ya dokundu herkese.İsme bakarmısınız kırmızıaşk muhafazakarımız böyleyse rahatımız nasıl
Benmi fesat düşündüm
Erkek servis yapıyor. Mutfağın yolunu biliyor gidip çayı dolduruyor meselaharemlik selamlik oturunca erkeklerin oturdugu yere kim servis yapiyor ? misafirin cayi bitince diger odayami sesleniyor ? sirf arkadasiz diye zorla gorusmek zorunda degilsiniz. nice biten arkadasliklar dostluklar var . sizde sizi yadirgamayacak kafa dengi olduklarinizla vakit gecirin .
Arap adetimidir :))) bilmediğiniz konuda yorum yapmayınHaremlik-selamlık Arap adetidir. Madem o adeti uyguluyorsunuz o Zaman sadece kendiniz gibi düşünen kişilerle görüşün.
Bu arada Eşinizin şikayet eder gibi elimi tuttu demesi de gayet itici..
Aynen ya kadının nickine bile bi kulp buldular. Bu kadar olur yani. Ayy nasıl karışık oturuyorsunuz nasıl hep beraber yemek yiyosunuz nasıl kadeh tokusturuyosunuz denseydi kıyamet kopardı ama nedense farklı hayat görüşleri yobazlık gorgusuzluk saçma oluyor çok kolay alay ediliyor. Herkesin kendi hayatı ya kime ne.Muhafazakarım dedi ya , haremlik selamlık otururum dedi ya. Sözde yaşam şekline saygıdan dem vuranlar iyi dalga geçmiş
Nasıl çok eğlendiniz mi bayan modernler!
Arap adetimi acaba. Bu adet kac asırdır köylerde uygulanan bir adet. Kadinlar ve erkekler ayrı yerlerde eğlenir düğünlerde. Bencede karışık düğünler batı adeti.Haremlik-selamlık Arap adetidir. Madem o adeti uyguluyorsunuz o Zaman sadece kendiniz gibi düşünen kişilerle görüşün.
Bu arada Eşinizin şikayet eder gibi elimi tuttu demesi de gayet itici..
Dipdibe oturmadı biz mutfaktaydık o bayan bi ara erkeklerin odasına gitti o sırada eşimin yanı boşmuş orda bişe anlatırken eşimle temas kurmuş bu yani. Elini tutmuş dediysem de öyle sıkı sıkı tutacak hali yok tabiki bir anlık olayBen sunu merak ettim. Esiniz neden dipdibe oturmus ki kadin elini tutabilmis???
Anlayan aydinlatsin..
Nicki koyarken hiçte öyle birşey geçmedi aklımdan sadece kırmızıyı sevdiğim için yazdım. Sizin içiniz fesat karşıdakini de öyle görüyorsunuzEvet,fazlasıyla.
Muhafazakarlar aşk yaşayamaz diye bir kaide mi var, ben bilmiyorum da. Kadının nickinden ne istediniz şimdi?
Biz geodal hakkında ne düşünelim mesela?
Bence hiç.
Bize ne ki, sizin isminiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?