Eşimin arkadaşının karısı

Bizim bir grup arkadaşımız kadın erkek ayrı oturur. Ama diger bir arkadaş grubumuzda ayni ortamda bulunuruz. Daha önce hiç böyle bişey yaşamadık aynı oda da olsakta el ele değecek kadar dip dibe durmayız erkekler yan yana bayanlar yan yana durur yani. Ne kadar yakın duruyorlar ki eşinizin elini tutabiliyor. Once eşinizi uyarın baktınız olmuyor bayanı uyarın. Benim iç huzurum olmadıktan sonra o görüşme hayr etmez zaten hep diken ustunde kadin abes bisey yapacakmi esim tepki gostermeyecek mi diye..

eşin elini çekiyor da kadın ısrarla tutuyor mu sanki? iş eşinde bitiyor.

ayrıca sizde kadın erkek ayrı oturaca kadar muhafazakarsınız diye herkesten aynı şeyi bekleyemezsiniz. ne munasebet yahu.
Gittikleri yerde ayrı oturulması gibi bir beklentisi yok ki yahu, hiçbir münasebet, kadın kocasına dokanmasınlar istiyor sadece ki evet iş o noktada kocada bitiyor.

Kadın erkek ayrı oturur kısmından başka hiçbir şey saçma gelmedi.
Zjshjwhehwhweh neden ki herkes sizin istediğiniz beğendiğiniz idealize ettiğiniz ya da gizliden gizliye dayattığınız şekilde yaşamak zorunda mı? Diğer türlü saçma(?) mı oluyor? Pehh..

Bu gözler paravanli düğün gördü ayrı oturmak ne ki....muhafazakarlik iyi biseydir kadın erkek birbirini görmez ayrı oturunca size gelince gö-rüş-me-yin.
Mesela paravanlı düğünde bir tercihtir tıpkı diğer saygı duyulası tercihler gibi. Size ne ki milletten. İçkili danslı ya da paravanlı... so what yani.

Herkes kendine kadar duyar kasıyo bu sitede, net. İnançlısı inançsızı allaha ya da başka bir şeye tapanı dindarı liberali her neyse kategorize etmek istemediğim bütün cenahlar kendi doğrularına göre millet yaşasın istiyor. Bunu istemek hadi insani normal de o zaman farklı yaşam biçimlerine bilmem nelere saygı diye duyar kasmayak be. Birinden biri..

+1

Erkek servis yapıyor. Mutfağın yolunu biliyor gidip çayı dolduruyor mesela

Haremlik-selamlık Arap adetidir. Madem o adeti uyguluyorsunuz o Zaman sadece kendiniz gibi düşünen kişilerle görüşün.
Bu arada Eşinizin şikayet eder gibi elimi tuttu demesi de gayet itici..
Arap adetimidir :))) bilmediğiniz konuda yorum yapmayın

Muhafazakarım dedi ya , haremlik selamlık otururum dedi ya. Sözde yaşam şekline saygıdan dem vuranlar iyi dalga geçmiş
Nasıl çok eğlendiniz mi bayan modernler!
Aynen ya kadının nickine bile bi kulp buldular. Bu kadar olur yani. Ayy nasıl karışık oturuyorsunuz nasıl hep beraber yemek yiyosunuz nasıl kadeh tokusturuyosunuz denseydi kıyamet kopardı ama nedense farklı hayat görüşleri yobazlık gorgusuzluk saçma oluyor çok kolay alay ediliyor. Herkesin kendi hayatı ya kime ne.

Haremlik-selamlık Arap adetidir. Madem o adeti uyguluyorsunuz o Zaman sadece kendiniz gibi düşünen kişilerle görüşün.
Bu arada Eşinizin şikayet eder gibi elimi tuttu demesi de gayet itici..
Arap adetimi acaba. Bu adet kac asırdır köylerde uygulanan bir adet. Kadinlar ve erkekler ayrı yerlerde eğlenir düğünlerde. Bencede karışık düğünler batı adeti.

Ben sunu merak ettim. Esiniz neden dipdibe oturmus ki kadin elini tutabilmis???
Anlayan aydinlatsin..
Dipdibe oturmadı biz mutfaktaydık o bayan bi ara erkeklerin odasına gitti o sırada eşimin yanı boşmuş orda bişe anlatırken eşimle temas kurmuş bu yani. Elini tutmuş dediysem de öyle sıkı sıkı tutacak hali yok tabiki bir anlık olay

Evet,fazlasıyla.
Muhafazakarlar aşk yaşayamaz diye bir kaide mi var, ben bilmiyorum da. Kadının nickinden ne istediniz şimdi?
Biz geodal hakkında ne düşünelim mesela?
Bence hiç.
Bize ne ki, sizin isminiz.
Nicki koyarken hiçte öyle birşey geçmedi aklımdan sadece kırmızıyı sevdiğim için yazdım. Sizin içiniz fesat karşıdakini de öyle görüyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…