- Konu Sahibi ipekbocegikoza
-
Hmm bak bu güzel bi ayrıntı. Hergün gördüğü iş arkadaşının huyunu elbet bilirdiEşinizi anladık muhafazakar kimseyle tokalaşmaz falann. Tamam da bu bayan eşinin iş arkadaşıysa huyunu suyunu bilir , tokalaşmadığını kesin bilir!!! Ona göre davranır. Bilmiyorsa ozaman eşin iş yerinde normal dışarda muhafazakar mı takılıyor anlamadım
Paravanli düğün le dalga geçiyorum. Aynı salonda arada kocaman perdeyle dalga geçiyorum. Ayrı salonlar tuttugunuza göre sizde kadın erkek karışık düğünlerle dalga geçiyor olmalısınız. Neden düşünce tarzim size dalga gecmisim gibi geldi ki.Ayrı düğün salonları tuttuk , erkekler ayrı bayanlar ayrı salondaydı . Çok çok rahat bir düğündü herkes çok memnun kaldı . Niye dalga geçiyorsunuz
sabirlisin vesselam.Arkadaşlar başka başlık bulamadığım için bunu yazdım. Benim konum şu; eşimin arkadaşlarıyla ailecek görüşüyoruz birbirimize gidip gelmeye başladık ama arkadaşlarının eşlerinden bi tanesi çok rahat takılıyor. Bize göre değil yani konuşmaları hareketleri olsun. Eşi öyle değil gayet sakin ama kadın biraz rahat eşim de farketmiş konuşurken bişe anlatırken elimi tuttu dokundu falan dedi eşimde bende muhafazakarız, eve gelen misafirler kadın erkek ayrı oturur bizde. Ama oraya gittiğimizde herkes bir arada oturuyor. Eşimle bir bayanın o şekilde rahat konuşmasından şakalaşmasından rahatsız oluyorum açıkçası. Şimdi herkes senin kocana mı bakıyor diyecek olanlar olacak ama konu o değil öyle bişey yok yani. Sadece her insan her davranıştan hoşlanmaz olay bu. Görüşmesek olmuyor arkadaş olduk bi kere ve hadi artık biz gelmiyoruz gitmiyoruz diyemeyiz ortada bişey yokken. Şimdi biz oraya giderken eşime ne demeliyim uyarsam öyle bi hareket yaptığında gülme ciddi ol falan desem kıskanıyorum sanır ve aklına hiç yoktan bişey sokmuş olurum. Diğer türlü de eşim kötü bi tepki vermiyor öyle bi olay karşısında mesela elini tuttuğunda çekme gibi sonra da eve gelince bana anlatıyo.
Bu gözler paravanli düğün gördüayrı oturmak ne ki....muhafazakarlik iyi biseydir kadın erkek birbirini görmez ayrı oturunca size gelince gö-rüş-me-yin.
Konuyu ilk okudugumda ayni sey aklima geldi nick baya seksimuhafazakar olduğunuzu söylüyorsunuz fakat nickiniz manidar geldi. Erotik bir çağrışımda bulunuyor.
Söylemeden geçemedim .
Eğer hayat tarzınız uymuyorsa "görüşmemek".çare bu, çözüm bu.
Birlikte daha az bir araya gelmek, gidince daha kısa süre oturup eve dönmek. Zamanla kopuş olur zaten.
Ama bu şekilde yok kadını uyarayım yok kocama bir şey diyemiyorum falan, olmaz hoş değil.
Ben de gittim oyle bir dugune gelinle damat kadinlarin tarafinda kaldi. Sizde nasildi ? Yoksa gelinle damadi da paravanla bolduler mi?Bu gözler paravanli düğün gördüayrı oturmak ne ki....muhafazakarlik iyi biseydir kadın erkek birbirini görmez ayrı oturunca size gelince gö-rüş-me-yin.
Arkadaşlar başka başlık bulamadığım için bunu yazdım. Benim konum şu; eşimin arkadaşlarıyla ailecek görüşüyoruz birbirimize gidip gelmeye başladık ama arkadaşlarının eşlerinden bi tanesi çok rahat takılıyor. Bize göre değil yani konuşmaları hareketleri olsun. Eşi öyle değil gayet sakin ama kadın biraz rahat eşim de farketmiş konuşurken bişe anlatırken elimi tuttu dokundu falan dedi eşimde bende muhafazakarız, eve gelen misafirler kadın erkek ayrı oturur bizde. Ama oraya gittiğimizde herkes bir arada oturuyor. Eşimle bir bayanın o şekilde rahat konuşmasından şakalaşmasından rahatsız oluyorum açıkçası. Şimdi herkes senin kocana mı bakıyor diyecek olanlar olacak ama konu o değil öyle bişey yok yani. Sadece her insan her davranıştan hoşlanmaz olay bu. Görüşmesek olmuyor arkadaş olduk bi kere ve hadi artık biz gelmiyoruz gitmiyoruz diyemeyiz ortada bişey yokken. Şimdi biz oraya giderken eşime ne demeliyim uyarsam öyle bi hareket yaptığında gülme ciddi ol falan desem kıskanıyorum sanır ve aklına hiç yoktan bişey sokmuş olurum. Diğer türlü de eşim kötü bi tepki vermiyor öyle bi olay karşısında mesela elini tuttuğunda çekme gibi sonra da eve gelince bana anlatıyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?