Eşimin arkadaşının karısı

Hayat tarzinizi yargilayamam...fakat sizinle gorusup arkadas olup evlerinize girip cikan insanlar sizi tanimiyormu sizin evinizde ayri oturuluyor vs.. Gibi .ayrica gorusmezseniz ne olacak kki ceza puani mi var .rahatsiz olacagim ortamlarda asla bulunmam ve o kisilerle arkadas olmam dogrusu bu bence

Annem ve babam muhafazakar bir hayat sürüyor. Dediğiniz gibi ayrı odalarda oturulur vs. Ama ben bir günden bir güne babamın veya annemin kendi kafa yapısına uymayan biriyle sıkı fıkı olduğunu görmedim?

Yani hem karnım doysun hem pastam dursun mantığı bu.

Madem size uymuyor görüşmeyin. Herkesin hayatı (sizin tabirinizle rahatlığı) kendine kimse karışamaz.

Eyyorlamam bu kadar.

Hmm bak bu güzel bi ayrıntı. Hergün gördüğü iş arkadaşının huyunu elbet bilirdi

Ayrı düğün salonları tuttuk , erkekler ayrı bayanlar ayrı salondaydı . Çok çok rahat bir düğündü herkes çok memnun kaldı . Niye dalga geçiyorsunuz
Paravanli düğün le dalga geçiyorum. Aynı salonda arada kocaman perdeyle dalga geçiyorum. Ayrı salonlar tuttugunuza göre sizde kadın erkek karışık düğünlerle dalga geçiyor olmalısınız. Neden düşünce tarzim size dalga gecmisim gibi geldi ki.
Düşünceye saygı lütfen.

sabirlisin vesselam.

benden baska bi kadinin eşimin eline DOKUNA DOKUNA konusmasi mii....

ıııı...

ben tahammul edemem, edemedigim gibi o kadinin o gevsek parmaklarini teker teker kıvırıverir, esiminde kolundan tutar cikardim ordan.

arkadas da olmayiversin. en azindan oylesi..

ne demek gorusmesek olmaz. olur olur.

oyle gevsek bi kadinin oldugu bi arkadas gurubuda olmasin hayatimizda. heleki o kadinin kocasina da diyecek bisey bulamiyorum

bu benim sahsi fikrimdir.

yolarım net.

Bu gözler paravanli düğün gördü ayrı oturmak ne ki....muhafazakarlik iyi biseydir kadın erkek birbirini görmez ayrı oturunca size gelince gö-rüş-me-yin.

Artırıyorum veee ben de sadece kadinlar icin duzenlenen bir kina gecesine kör (bildiginiz görmeyen) erkek çalgıcı tuttuklarini görmüştüm bir kere

muhafazakar olduğunuzu söylüyorsunuz fakat nickiniz manidar geldi. Erotik bir çağrışımda bulunuyor.
Söylemeden geçemedim .
Eğer hayat tarzınız uymuyorsa "görüşmemek".çare bu, çözüm bu.
Birlikte daha az bir araya gelmek, gidince daha kısa süre oturup eve dönmek. Zamanla kopuş olur zaten.
Ama bu şekilde yok kadını uyarayım yok kocama bir şey diyemiyorum falan, olmaz hoş değil.

Konuyu ilk okudugumda ayni sey aklima geldi nick baya seksi

Böyle kadinli erkekli ortamlara girip de muhafazakarliginiza laf getirtmeyin
Saygilar...

Eşiniz net mesafeli olsa kimse gelip de elini tutmaz
Ayrı ayrı oturuyorsanız nasıl el tutabilir ayrıca ???

valla bu biz muhafazakarız, bizde haremlik selamlık vardır, kadın erkek ayrıdır şöyledir böyledir muhabbeti yapanlar genelde sıkıntılı çıkıyor, baksanıza sizin de kocanız birşey dememiş elalemin karısı elini tutunca. hoşuna gitmiş diye düşünüyorum rahatsız olsa tepkisini mutlaka dile getirirdi. yani bana ben izin vermeden nasıl dokunabilir birisi? ama canıma minnet ise dokunur yani konuda olduğu gibi. insanlarla yaşam tarzınız zıt ise görüşmezsiniz, ne demek yani arkadaş olduk? görüşmezsin olur biter. sorun kocanda.

Niye görüşmek zorundasınız. görüşmeyin madem bu kadar rahatsızlık duyuyorsunuz. bir çok kişi de yazmış neden görüşmek zorundasınız diye arada kacirmadiysam cevabı, soylememissiniz.

Kadinin hal ve hareketleri size nasil tuhaf geliyorsa emin olun sizin misafirlerinizin haremlik selamlik oturmasida onlara tuhaf geliyordur.
Esinizi uyarin tatli tatli mesafesini korusun.

Bu gözler paravanli düğün gördü ayrı oturmak ne ki....muhafazakarlik iyi biseydir kadın erkek birbirini görmez ayrı oturunca size gelince gö-rüş-me-yin.
Ben de gittim oyle bir dugune gelinle damat kadinlarin tarafinda kaldi. Sizde nasildi ? Yoksa gelinle damadi da paravanla bolduler mi?

Konu sahibi bence de gorusmeyin ne siz bir sey kaybedersiniz ne de arkadas grubunuz.Ama bence abartiyorsunuz.

Son düzenleme:

kadın erkek neden ayrı otursun? herkes kendine sahip olsun bi önce.
sonra bi kadının da evli bir erkeğe tabiki öyle hareketlerde bulunmaması lazım bu ne samimiyet?
eşinize gelince, bunları gelip size anlatacagına kadına bu tavrından hoşlanmadıgını el göz mimik hareketleriyle gayet belli edebilir. erkekler salak değil bu kadar da hoşlanmıyosan gerekirse yanına yamacına oturmıcaksın, oturdugunda kalkıcaksın.
sizinse yapabileceğiniz birşey yok. baktınız eşiniz tavrını koymuyor gidip gelmeyiverin rahatsız oluyorsanız. kimse kimseye mecbur değil bahaneler yaratın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…