Eşimin bakışlarından bile şüpheleniyorum

evet haksızsıniź.Farklı face hesabı acmis diyelim içinde birşeyde yokmuş.iki senedir bu kadar şuphe duymakta elle tutulur birsey olmadigi halde pek normal gelmedi bana.bunaltmışsıniz adamida iyice
Ben haklıyım diye diretmiyorum zaten
Keşke haklı olsam da eşim suçsuz olsa
Bu durum normal değil
Haklı olduğunu düşündüğüm konular var

Bir insanım adına 2 tane Face adresi açılmaz
Kendi açtıysa da Kuran'a el basmayıp doğruyu söylese bu kadar kızmam
İçimde şüphe oluştu
Ve gitmiyor
Sürekli şüphe duyuyorum

Eşimle 9 yıllık evliyiz.2 sene önce eşimin Mail'inle 2 tane Facebook hesabı açılmış.
Okuduğu okul tuttuğu takım filan yazılı
Baktım herhangi birşey yoktu içinde
Ne arkadaş ne de başka birşey

O zamanlar konuştuk ben açmadım eğitime gittiğim zaman ordan bilgilerimi almışlardı belki onlar açmıştır dedi
Ama başkası niye eşimin Mail'inle eşimin bilgileriyle açsın
Sonuçta ücretsiz olan birşey
Pek inanmadım ama yemin edince kurana el basınca bende konuyu kapattım

Ama 2 senedir içimde hep şüphe
Sürekli bende habersiz mail Facebook yada başka sitelerde kayıt oluyormuş gibi geliyor

Akşam düğündeydik
Konu açıldı ben çok fenayım valla herhangi başka bir mailin filan varsa bulurum dedim
Aşağıya doğru baktı
İnsanlar yalan söylerken aşağıya bakarmış diye biliyorum

Bugün tartıştık
Bakışımdan bile şüphe duyuyorsun sen nasıl bir kadınsın
Aradan 2 sene geçmiş dedi
Telefonumu satıcam dedi

Ama içimde ki şüphe geçmiyor
Haksız mıyım
Söyleyin Allah aşkına

Kafayı yemek üzereyim
Eşime sürekli şüpheyle yaklaşıyorum
Ben ne yapıcam
ya aynsını benim ki de yapmış sordum neden açtın araba satacaktım facebooktan bağlanmak için zaten kimseyi eklemedim dedi ki gerçekten araba sattı mantıklı buldum yani önce kocanı dinle anla sonra takip et bakalım ne olup bitiyor

Ben bir proje için ofisteki herkes adına bir yerden hesap açmıştım :olamaz: tabi ki haberleri vardı. İhtiyaç olabiliyor. Ama habersiz olması pek mümkün değil.

1- Ayni email adresi ile iki Facebook hesabi acilmaz.
2- Email adresi acsa ne olur bende tonlarca var.
3- Kendinize dert aramayin. Paranoyak olmussunuz.

ya aynsını benim ki de yapmış sordum neden açtın araba satacaktım facebooktan bağlanmak için zaten kimseyi eklemedim dedi ki gerçekten araba sattı mantıklı buldum yani önce kocanı dinle anla sonra takip et bakalım ne olup bitiyor
Sizin durumunuz farklı
En azından ben açtım demiş
Benim eşim ben açmadım diyor
Açtım dese bu kadar kızmıcam zaten

Bunun için mi kafayı yemek üzeresiniz ? Bence adam kafayı yemek üzere, eli kulağında :işsiz:

E açsın istiyosa, yanlış bişey yapmadıktan sonra açmasının ne mahsuru var?
Gizli açması normal değil tabiki. Ya birine bakmak için açmış ya gecmiste kalan birine yazmak icin ya da kadınlarla sohbet için. 2 tane gizli gizli açılan hesap

Eşimle 9 yıllık evliyiz.2 sene önce eşimin Mail'inle 2 tane Facebook hesabı açılmış.
Okuduğu okul tuttuğu takım filan yazılı
Baktım herhangi birşey yoktu içinde
Ne arkadaş ne de başka birşey

O zamanlar konuştuk ben açmadım eğitime gittiğim zaman ordan bilgilerimi almışlardı belki onlar açmıştır dedi
Ama başkası niye eşimin Mail'inle eşimin bilgileriyle açsın
Sonuçta ücretsiz olan birşey
Pek inanmadım ama yemin edince kurana el basınca bende konuyu kapattım

Ama 2 senedir içimde hep şüphe
Sürekli bende habersiz mail Facebook yada başka sitelerde kayıt oluyormuş gibi geliyor

Akşam düğündeydik
Konu açıldı ben çok fenayım valla herhangi başka bir mailin filan varsa bulurum dedim
Aşağıya doğru baktı
İnsanlar yalan söylerken aşağıya bakarmış diye biliyorum

Bugün tartıştık
Bakışımdan bile şüphe duyuyorsun sen nasıl bir kadınsın
Aradan 2 sene geçmiş dedi
Telefonumu satıcam dedi

Ama içimde ki şüphe geçmiyor
Haksız mıyım
Söyleyin Allah aşkına

Kafayı yemek üzereyim
Eşime sürekli şüpheyle yaklaşıyorum
Ben ne yapıcam
Aynı mail adresi ile mi 2 tane facebook açılmış ayrı ayrı eğer öyleyse aynı adrese 2 facebook açılmaz acaba farklı bir site olmasın eşinin üye olmasına gerek yok üye gösterilir siteye üye olması için benim de zamanında başıma geliyordu kullanacı isminiz bulca şifreniz şu uzun zamandır uğramıyorsun arkadaşların bekliyor vs gibi.

5 yıl önce açılan hesap,adam kendi bile unutmuştur:ruh:

İnsanlar kendine macera ve dahası mutsuzluk arıyor yeminle. Fazladan mail adresi varsa ne olmuş ki? Eşimin var 3-5 tane benim var daha da fazlası. Şifresini unuttuğum için, forumlara - sosyal medyaya üye olmak için, oyun oynamak için, e-mail isteyen lüzumsuz mağazalara, iş yerine vermek için vb zamanında alınmış mailler. Ben eşimin maillerini eşim de benimkileri bilir,bilgisayarda hala kullandıklarım da açıktır, direkt mailde uyarı gelir kontrol gereği bile duymayız. İlginç cidden. Dert dert bu da mı dert. Varsa bir şüpheniz sizden önce açılmış hesaplar delil sayılmaz yani bilginize. Adamı boğmaktan başka bir şey değil bu.

Açısın
Ben açmasına birşey demiyorum
Kaç kere söyledim
Ama o ben sevmiyorum ortak kullanıyoruz demişti
Bir insan eşinden habersiz neden 2 tane Facebook açar
Ya da neden eğitimdeki arkadaş açmış der

Bunaldığından ....
Eşim bana şu yaptığınızı yapsa dünyayı dar ederim, yürütemeyiz daha o evliliği

Yazık adamlara ya..
Face bile acamiyorlar.

Ne kadın, ne de erkek esini yahut sevgilisini böyle kısıtlamamali. Bence böyle bir şeye hakları yok.

Konu sahibi bence sen aranıyorsun. Resmen bı şey olsun diye bekliyorsun. Lütfen adamı rahat bırak. Kendin de rahatlasin.

Ben face te şahsıma ait özel birsey paylaşmiyorum. Durum, resim, yer bildirimi vb.. Aksine çok aktif ve paylaşımcı da olsam eşim beni hesap açtın mi, hesabın mi var bilmem ne diye sıkıştırsa, imalı konussa, bı hataymis gibi gizliden beni araştırsa illet olurum.

Beş ay öncesi kadar tesadüfen facebook hesabımda arkadaşönerilerinde eşimin ismi ve bi fotoğrafı olan bi hesap çıkmaya başladı.profilde bitane eşimin fotoğrafı vardı arkadaş felan yok bikaç oyun resmi vardı.Eşime sordum ben açmadım dedi açsam en iğrenç kötü foroğrafımı profil resmi yapmazdım herhalde dedi.Zaten olan hesabıylada ilgilenmez çünkü ayda yılda bir, Sonrasında bazı arkadaşlarımında kişi bilgileri alınarak sahte hesaplar çıkmaya başladı kendi isinleriyle açılmış hiç üzerinde durmadım.Olmaz demeyin bazen böyle sahte hesaplar açılabiliyor başka bi nedenden dolayı güven probleminiz yoksa hayatı kendinizr ve eşinize zindan etmeyin

Paronayak hale gelmişsiniz bu tavırlarınız evliliğe yıpratma payı vardır.
Zamanında facebook açılmış herhangi bişey görmemişsin zaten .
Üzerinden kaç sene geçmiş bu olayı gün üzerine çıkartıyorsunuz. Esinizde bu sefer istemsiz hareket eder biraz relaks sakin olun zaten bi is ceviriyorsa kesinlikle bir acik verir aklinizda kurup olayi yasayip esinize yuklenmeyin Bir uzman dan yardım almalisiniz :kahve:

Şüphe 2li ilişkilerde çok kötü ve zor bir durum, içinde ki şüpheyi bitirebilecek tek şey bence al eşini karşına konuş içinden ne geçiyorsa söyle önemli olan dürüstlük eğer karşı karşıya herşeyi konuşup içini dökersen rahatlarsın

İnsanlar kendine macera ve dahası mutsuzluk arıyor yeminle. Fazladan mail adresi varsa ne olmuş ki? Eşimin var 3-5 tane benim var daha da fazlası. Şifresini unuttuğum için, forumlara - sosyal medyaya üye olmak için, oyun oynamak için, e-mail isteyen lüzumsuz mağazalara, iş yerine vermek için vb zamanında alınmış mailler. Ben eşimin maillerini eşim de benimkileri bilir,bilgisayarda hala kullandıklarım da açıktır, direkt mailde uyarı gelir kontrol gereği bile duymayız. İlginç cidden. Dert dert bu da mı dert. Varsa bir şüpheniz sizden önce açılmış hesaplar delil sayılmaz yani bilginize. Adamı boğmaktan başka bir şey değil bu.
Yanlız aramızda fark var
Siz eşimin mail leri biliyorum demişsiniz
Ben tesadüfen öğrendim

Dert arıyor diyorsunuz da
Siz tesadüfen öğrenseniz
Ne yapardınız

Bu şüpheyle Ömür Geçmez ben olsam Çakma bi Facebook acar eşinin açtığına Şüphe duyduğum o Facebook u ekler konulmaya çalışırdım

Back
X