Eşimin bakışlarından bile şüpheleniyorum

Yanlız aramızda fark var
Siz eşimin mail leri biliyorum demişsiniz
Ben tesadüfen öğrendim

Dert arıyor diyorsunuz da
Siz tesadüfen öğrenseniz
Ne yapardınız
Belki bilmedigim maili de vardır. Çok da önemli değil yani,Allah bilir ne zaman ne amaçla almıştır der umursamam. Çünkü benim de vardır aldığım,unuttuğum,kapanan,hatırlayınca açtığım, foruma neyim üye olmak için verdiğim, çalınan... Mail adresi yeniyse niçin aldığını da bilmiyorsanız ve şüphelenip baktığınızda olmadık mailler yakaladıysanız o zaman dert olsun içinize. "Acaba mı" sorusu her zaman iç kemirir. Hele ki böyle bir şeyse içinizi kemiren evliliğiniz de yıpranır. Biraz rahat olmayı deneyin.

Belki bilmedigim maili de vardır. Çok da önemli değil yani,Allah bilir ne zaman ne amaçla almıştır der umursamam. Çünkü benim de vardır aldığım,unuttuğum,kapanan,hatırlayınca açtığım, foruma neyim üye olmak için verdiğim, çalınan... Mail adresi yeniyse niçin aldığını da bilmiyorsanız ve şüphelenip baktığınızda olmadık mailler yakaladıysanız o zaman dert olsun içinize. "Acaba mı" sorusu her zaman iç kemirir. Hele ki böyle bir şeyse içinizi kemiren evliliğiniz de yıpranır. Biraz rahat olmayı deneyin.
Haklısınız fakat bana açtığını söylemiyor
Başkası açmıştır diyor
Bana evet açtım söylemeyi unuttum
Şu sebepten dolayı açtım dese asla kızmam
Daha önce de g mail açmıştı
Neden açtın dedim
Oyun yüklerken lazım oluyor dedi
Birşey demedim
Ama bu Face book
Üstelik 2 tane

Nasıl çözerdiniz işi
Ben de bilsem ben de çözücem
Çok uzun ve karışık bi iş. Numaralar, mailler, isimler sonra fc instagram twitter Google ve diğer sosyal ağlar falan tek tek incelerdim. Eşimi 6 senedir tanıyorum onunla evlenmeden evvel ilk yılımızda sahte profillerini yakaladım üstüne şifresini kırıp yazışmalarını okudum başka ağlarda hesapları var mı ona baktım kişileri tek tek inceledim kimi aratmis ne yapmış hepsine.

Iyi ama içinde zaten bir şey yokmuş. Neyi dert ettiniz?

Bnde eşimin bakışlarından suphelenirim çünkü
Maillerinde bir kadına face üzerinden flörtoz yazılar yazdığı için
Yine face üzerinden başka bir kadınla sevgililigini ilan ettiği için..
Şehir dışına çıktığında gizli gizli bayan arkadaşlarıyla buluştuğu için
Bi kadına baktiginda bakışlarındaki pisliği hissettigim icin vs....bunun gibi ne pislikler...

Bos bir mail adresinin nesinden şüpheleniyorsun..elde tutulur birşey yok boş yere kendini üzme..

İşte böyle bunalta bunalta adamları "mutlu edecek,dırdır yapmayacak" kadınlara kaptırıyorsunuz..kendinize gelin..tek başınıza baş edemiyorsanız endişelerinizle terapi alın.

Ha birde aldatmak için facebook hesabı olmazsa olmaz değil bilin istedim.

Çok uzun ve karışık bi iş. Numaralar, mailler, isimler sonra fc instagram twitter Google ve diğer sosyal ağlar falan tek tek incelerdim. Eşimi 6 senedir tanıyorum onunla evlenmeden evvel ilk yılımızda sahte profillerini yakaladım üstüne şifresini kırıp yazışmalarını okudum başka ağlarda hesapları var mı ona baktım kişileri tek tek inceledim kimi aratmis ne yapmış hepsine.
Bunları aratmak benim de aklıma geldi
Fakat nasıl yapıcam bilmiyorum
Nasıl tek tek incelicem
Siz nasıl incelerdiniz

@my_angel_86
Bir mail adresinden neler çıkarmışsınız. Yapmayın Allah aşkına. En büyük derdiniz bu olsun yeter ki :)

Yanlışı başta yapmışın mail adresini biliyorsan Facebook şifresini değiştirip kendin girebilirdin birine msj atıp atmadığı çıkardı ortaya.
2 yıl sonra konuyu gündeme getirmek anlamsız. huzursuzlıktan başka bşe deil.
Eşinizden özür dileyin..

@my_angel_86
Bir mail adresinden neler çıkarmışsınız. Yapmayın Allah aşkına. En büyük derdiniz bu olsun yeter ki :)
Sadece mail adresi değil
Fecabook olduğu için kızdım
Hem de 2 tane açılmış
2 sene geçti evet
Ama bugün daha çok kafama taktım
Akşam konu açılınca aşağıya baktığı için
Yalan söyleyen insan aşağıya bakar

Yanlışı başta yapmışın mail adresini biliyorsan Facebook şifresini değiştirip kendin girebilirdin birine msj atıp atmadığı çıkardı ortaya.
2 yıl sonra konuyu gündeme getirmek anlamsız. huzursuzlıktan başka bşe deil.
Eşinizden özür dileyin..
Eşimden niye özür dileyim ki
İçime şüpheyi düşüren o

Sizi şüphelendiren başka bişey yoksa yıllık mevzuyu açıp esinizi daraltmayin bence, erkeler çabuk sıkılır yok yere aklina sokuyorsunuz bence bazı şeyleri, yapmayın bunu kapatın konuyu bitsin...

Bunları aratmak benim de aklıma geldi
Fakat nasıl yapıcam bilmiyorum
Nasıl tek tek incelicem
Siz nasıl incelerdiniz
Valla bende vakit boldu ordan oraya ordan oraya bakardım misal örnek veriyorum telefon numarasını tüm sosyal ağlarda aratirdim ya da Google a ismini yaşadığı şehri yaşını falan ya da ismini ve tuttuğu takımı yazar öyle incelerdim tek tek

boşan da adam senden kurtulsun. sevginiz azalmış kulp arıyorsunuz. hasta olursunuz anca böyle.
Ne demek istiyorsun
Sen beni ne kadar tanıyorshn da boşanda eşin kurtulsun diyorsun

Valla bende vakit boldu ordan oraya ordan oraya bakardım misal örnek veriyorum telefon numarasını tüm sosyal ağlarda aratirdim ya da Google a ismini yaşadığı şehri yaşını falan ya da ismini ve tuttuğu takımı yazar öyle incelerdim tek tek
Ben de isim soyisimle bakıyorum
Ama çıkmıyor
Zaten adı ve soyadıyla kayıt olacağını sanmıyorum
İnternette aramaya çalışıyorum
Bir bilgi bulamıyorum
Nasıl arıtacağımı bilemiyorum
SiZin dediğini gibi arayınca birşey bulamıyorum

Bi yanlışını yakaladınız mı ?
Faceden hariç.
Bana çok abartıyorsunuz gibi geldi,
Adamın niyeti yoksada yapacak bu baskıyla.

Back
X