bir kere ben gaza getirmiştim bu konuda, o da eşine söylemişti. kıskançlık damgasıyla birlikte, tam olarak ne diyeceğini bilemiyor sanırım adama. yani ben o zaman rahatsız olduğunu söyle demiştim, o da söylemişti, eşi de rahatsız olmana gerek yok bana inan demiş, kapatmış bizimkinin ağzını. bir de bi kere bi internet sitesinde üyelik yakalamıştı. sonra boşanmaya kalktılar. anlaşıldı ki eşi açmamış, kuzeni açmış üyeliği. o zaman inanmadığı için çok laf sokmuştu adam. bir daha beni dinlemeden yargıya varma filan diye çok tartışmışlardı. sanırım yine böyle utanmaktan korkuyo, çok da saf ve altıncı hissi kuvvetli bir kızdır zaten..
bu arada yanılmıyorsam eğer, bayan evli değil... ben evli olmadığını hatırlıyorum...
bir kere ben gaza getirmiştim bu konuda, o da eşine söylemişti. Kıskançlık damgasıyla birlikte, tam olarak ne diyeceğini bilemiyor sanırım adama. Yani ben o zaman rahatsız olduğunu söyle demiştim, o da söylemişti, eşi de rahatsız olmana gerek yok bana inan demiş, kapatmış bizimkinin ağzını. Bir de bi kere bi internet sitesinde üyelik yakalamıştı. Sonra boşanmaya kalktılar. Anlaşıldı ki eşi açmamış, kuzeni açmış üyeliği. O zaman inanmadığı için çok laf sokmuştu adam. Bir daha beni dinlemeden yargıya varma filan diye çok tartışmışlardı. Sanırım yine böyle utanmaktan korkuyo, çok da saf ve altıncı hissi kuvvetli bir kızdır zaten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?