eşimin bayan arkadaşı

:) ne yazık ki ben o kadar sabırlı değilim, olamazdım da, eski konularımı (kıskançlıklarımı) bilen bilir :)
evet sanırım depresyonda olmasının da büyük payı var, umarım allah gönlüne göre verir herkesin. çok teşekkürler yorumlar için. bu tür konular da şu evli erkeklerden hoşlanan, "onu boşayacak beni alacak onu sevmiyor zaten" diyen kadınlara ibret olsun. canını yakmayın insanların, evlilerden uzak durun di mi...

çok sağolun arkadaşlar..

Kesinlikle katılıyorum bu yoruma...Erkek ve kadın arkadaşlığını normal bulmayanlara yobaz, gerici olarak düşünülüyor, oysa bu içi boş yüzeysel bir düşünce, "ne var ki modern ol biraz hangi devirde yaşıyoruz vs.. hep söylenilen şeyler. Erkek ve kadın arkadaş olabilir denilerek İNSAN doğası inkar ediliyor, ve bence gericilik budur. Aldatılma konularında da ikinci kadının çoğunlukla ya iş ya arkadaş çevresinden görüşülen bir kadın olduğunu okuyup duruyoruz....

Konu sahibinin arkadaşı da açık açık aldatılıyor anlaması için daha ne görmesi lazım merak ediyorum. Ve susmakla da hiç iyi yapmıyor. Erkek ve kadın asla samimi iki arkadaş gibi olmaz. İnsan fıtratına aykırı. Erkekler erkeklerle kadınlar kadınlarla arkadaşlık dostluk kurma eğiliminde olur her zaman. Belki normal sosyal ortamdan arkadaşı olabilir, ama öyle bile olsa adamın karısı ile de arkadaş olup görüşürdü ve yanlış anlaşılacağını, yakışık almayacağını bildiği için saçma sapan mesaj falan atmazdı....
Benim de biri on beş yıllık biri yedi yıllık iki tane erkek arkadaşım var, arkadaşlarım ne bekarken ne evliyken öyle mesaj atmadık birbirimize. Evlendiler eşleri ile de arkadaş oldum aramam gerekince arkadaşım yerine eşini aramayı tercih ederim...

ben de erkek arkadaşlarımı, hele ki evlendilerse gecenin bir köründe aramam. arıyorsam bile kesin bir durum vardır. herkes bu kadar düşünceli değil ya da açıkça mesaj verilmek isteniyor arkadaşların da söylediği gibi.

kadın bilerek mesajı gece çekiyo bilrek gece çağırıyo bence arkadaşınıza mesaj veriyo, aradan çekilmesini istiyo ''apaçık bizim ilişkimiz var'' diyo...
valla çok sinir bozucu bi durum nedemek yarım kalmışlık arkadaşın gördüğünde patlatsaymış mesajı ''yarım kalanı ben eşimle tamamlıcam'' uykulu olabilirmi bi insan bu durumda o kadını bana vericeklerkiii valla hiç yarım bırakmam en temizinden saçını başını yolarımm

Benim eşiminde çok samimi bayan arkadaşı vardı hatta düğünümüze çok uzak yoldan geldi sağolsun. Düğünde, gelin odasına kadar geldi, eşimin kuşağını düzeltmeye falan çalışırken eşim elini itekledi ben düzeltirim sağol dedi hatta kız biraz daha ileri gitti bıyıklarını falan düzeltiyor ama eşim hiç bir hareketine müsade etmedi bende gülümseyerek bakıyorum sonra ne mi oldu her aradığında telefonu ben açtım gayet kibar bir şekilde eşimin işi olduğunu söyledim. Sarılarak çekilmiş bir sürü fotoları vardı hepsini eşime sildirdim ama bunları yaparken hiç suratımı asmadım. Baştan ben eşime gösterdim madalyonun diğer yüzünü o yüzden benim haberim olmadan arkadaşıyla mesajlaşmak dursun konuşmaya bile g.....t ister Arkadaşının durumu çok vahim böyle giderse eşi onu alenen aldatır hatta kabullendirir bile. O mesajı gördüğünde eşinin telefonuyla arayıp ağzına edemedimi.

Tebrik ederim :) bunları yapmak bir kadın için çok zor değil böyle davranınca kıskanç kadın da olunmuyor...olacaksa da olunsun yani..

Bence kadın zil zurna aşık, gece oturuyor, düşünüyor, içip içip kafası dumanlı mesaj atıyor.
Enişte beyle aralarında bir şey olmuş belli ki, masum değiliz falan diyebiliyor.
Ama adamın evliliğini bozacak kadar kesin kararlar almaya da niyeti yok. Muhtemelen kadının 'Onu bırak, birlikte olalım' telkinlerini hayata geçirmeye cesareti yok ki, susmak en iyisi gibisinden bir muhabbet var ortada.
Meşhur Aşk-ı Memnu'daki Bihter'in Behlül'e birlikte kaçalım diye yalvarıp, Behlül'ün ne yardan ne serden geçememesi gibi..
Ben enişte beyin karşılık vermediğini, aralarında öyle bir konuşma gerçekleşmediğini düşünemiyorum canım.
Arkadaşının gerçeklerle yüzleşmesi lazım artık

ben de burada bir şey demek istiyorum, yanlış da anlaşılmasın kimseye laf etmek değil amacım direkt bu konuyu da kapsamıyor ama tutumla ilgili bir şey aslında. elbette ne kadar yakın arkadaş olursa olsun bırakalım karşı cinsi, hemcins bir arkadaşın bile evli barklı adamı ya da kadını gece gece araması, mesaj atması yakışmıyor. ama genellemelerle yani mesela aldatmaların çok büyük bir yüzdesi iş arkadaş ortamından diye; her o çevreden arkadaşı olana saldırmamak gerek. aynı şekilde kadın erkek arkadaş olamaz diye de olabilen bazı insanlara saldırmamak gerekiyor. bunun modernlikle bağdaşmasının sebebi de bazı insanların kadınları ya da erkekleri cinsel obje olarak görmekten sıyrıldığı varsayımıyla oluyor. bu evet bir manada modernliktir ama elbette akademisyenlikle, üniversite bitirmekle alakası yok. kesin yargıların ve genellemelerin karşıdaki kişinin hayatını kısıtlamaya sebep olmasının da ben çok hoş olduğunu düşünmüyorum.

buradaki hanım arkadaşın sıkıntısı bunun elbette artık ötesinde, ama genelde işten aldatacak birini buluyorlar diye bu adamı suçlu ilan etmemeli. gece mesajlaşmaları ve kadının adamın karısını elemeye çalışması dışında bir tablo olsaydı da ben eminim burada yüzde doksan aldatıyor diyenler olacaktı. bahsettiğim durum tamamen budur. önyargılar, örnekler yüzünden karşımızdakinin azınlıkta kalabileceğini unutmayalım.

Tebrik ederim :) bunları yapmak bir kadın için çok zor değil böyle davranınca kıskanç kadın da olunmuyor...olacaksa da olunsun yani..

Valla kıskanç damgası yemek umrumda değil hele özgüveni yok derler ya Önemli olan başka işlerde özgüvenli olmak ikili ilişkilerde dünyanın en güzel kadınıda olsan yerim özgüvenini kadınım nihayetinde kıskanırım abi eşimi Tanıyamaz eşim bile beni

Neden saldırı olarak algıladınız? Erkek arkadaşları ile mesafeli olan insanları arkadaşlarını "cinsel obje" olarak görmekle suçlamamak gerek. Bunun cinsel obje olarak görüp görmemeyle bir ilgisi yok insan doğası ile ilgisi var. Erkek arkadaşlarımıza kız arkadaş gibi samimi olamıyoruz, illa bir mesafe oluyor, neden? Tabii görünüşte arkadaşlık değilse....Kaldı ki öyle samimi arkadaş varsa bile bu çok azınlıktadır ve azınlıkta kalan bir olgu şey üstünden de bazı şeyler meşrulaştırılmaz.
Konu sahibinin arkadaşının da düştüğü yanılgı da bu. Eşi ve bayan arkadaşı "sosyal arkadaş, iş arkadaşı" vs bahanelerinin arkasına saklanıyor.

Son düzenleme:

saldırı olarak algılamadım aslında genel bir şeyler demek istedim modernlik gibi kavramları gördüğümde. yoksa bence durumun bu dediklerim kadar medeni ya da toz pembe bir hali yok gerçekten. sizin dedikleriniz çerçevesinde bir saldırı olduğunu düşünmedim. yanlış anlaşılmasın. bu erkekle kızla olduğu kadar yakın arkadaş olamama durumunun biraz da ülkeden ülkeye değiştiğini düşünüyorum. çünkü mahrem algısı da "genişlik" de değişiklik gösteriyor yerden yere göre. bundan ötürü bazen de gerçekten insanların arkadaş olabileceğini ve genellemeler yüzünden yargılanmamaları gerektiğini düşündüğümü iletmek istedim.

Birçok ülke gezip görmüş olduğunuzu varsayıyorum o halde. Fakat kültürler yaşam tarzları değişse de insan aynı insandır. Elbette arkadaşlık olabilir, benim de var nitekim. Uzun yıllardır yakın arkadaş olduğum insanlar ve nasıl olduğunu biliyorum. Fakat kız arkadaşlarımın yerini tutamaz. Kız ve erkek kardeşse bile aralarında mesafe illa ki olur ve bunun insan doğası ile ilgili olduğunu düşünüyorum.

Açık konuşmak gerekirse ben aralarında yaşanmış birşeyler olduğunu düşünüyorum.. Yazılan mesajlardan yola çıkarak tabii.. Umarım yanılıyorumdur.

Eğer sadece kız hoşlanıyorsa mesaj etki etmeyecektir kanımca.
Arkadaşın eger imkanı varsa eşinin iş yerini ziyaret edebilir.. Eşi nasıl bir ortamda çalışıyor bilmiyorum ama kızın yanında eşine samimi davransın ve kızın hareketlerini gözlemlesin.. O da olmadı - kız gece arayıp çağırıyor demiştin yanlış hatırlamıyorsam - arkadaşın ısrar etsin birlikte gidelim diye.. Sarmaş dolaş olsun kocasıyla kızın karşısında.. Oscarlık oyuncu değil ya bu kız, mutlaka açık vericektir bir yerden.

Yani ben olsam bir çok şey denerim de başkasına öneride bulunmaya çekiniyorum..

Baktım uzaklaştıramıyorum kızı kocamdan, en son çare kendime mesaj atardım "eşinle birbirimizden hoşlanıyoruz çok yakında sen de gerçekleri öğreneceksin"diye.. O hattı kırar atardım anında ve sonra kendi mesajımla ortalığı velvereye verir, kızlarla samimi olmasını yasaklardım çok mu yabancı dizi izliyorum ne

Malesef artık zaman kötü.. Şimdiki bayanların çoğu hiç umursamıyor adam evli mi değil miiii.. Gece yarısı mesaj atıyor, arayıp çağırıyor içmeye, eşi rahatsız olur mu olmaz mı umrunda bile değil.. Hal böyle olunca entrika da mubah olu yor

:))) mükemmel öneriler gelmiş...
dün arkadaşım eşine durup dururken söylemiş o kadından hoşlanmadığını.. eşi de allah allah iyidir aslında niye hoşlanmıyorsun acaba, demiş... bilmiyorum, rahatsız ediyor beni enerjisi, ona göre davran bundan sonra demiş ve eşi de ses çıkartmamış. bundan sonra da takipte olacağını söylüyor. elele gaz verdik çook da iyi oldu, çok da iyi yaptık çok teşekkürler arkadaşlar...

Yetmez ama, bi yerden başlaması iyi olmuş. tamamen eşinin o kızla görüşmelerini kesmeli. Telefon görüşmeleri, iş yerinde görüşmeleri vs hepsi artık olmamalı. Bence arkadaşının o şekilde konuşması, eşinin görüşmesini engellemeyecektir.
Bizi gelişmelerden haberdar edersiniz. güzel haberler bekliyoruz.

arkadaşın eşiyle daha net konuşsun o kadının seni aramasını mesaj atmasını istemiyorum iş yerinde de merhabadan öteye gitme desin bunu kararlı bir şekilde söylesin.umarım eşi onu dinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…