eşimin bayan arkadaşı

Bence mesajlar -ve bunun arkadaşlık olup olmadığı- epeyce açık. Arkadaşınızı çekingen, kendini ifade edemeyen biri olarak görmedim; daha çok aslında durumun farkında olan, sevilmediğini hisseden, ama bununla yüzleşmek istemeyen biri olarak gördüm. Yoksa sizinle konuşmak yerine emin olun gidip eşiyle konuşurdu. Çözüm ve cevap ne sizde ne bizde, eşinde. Bazı kadınlar bu tarz şeyleri hissediyor, biliyor ve evliliklerini sürdürebiliyor... Aşktan mı ihtiyaçtan mı elalem ne der düşüncesinden mi hırstan mı bilemiyorum... Bazı ilişkiler bu kabüller ve susuşlar üzerine kurulu olabiliyor...

Bu sebeplerden ötürü objektif olmanın çok da bir faydası olmayabilir. Zaten söz konusu ilişki böyle bir sessiz kabul üzerine kurulu olabilir.

Daha ne olsun, arkadaşınız beraber olduklarını görmeden inanmayacak heralde.
bir ilişkileri vardır ya da yoktur,
ki var gibi duruyor, ortada saçma sapan normal olmayan bir durum ve ilişki olduğu kesin.
gerçekten iyi sabır varmış arkadaşınızda, gece gece biri benim eşimi arayacak, vay haline.
bence artık eşiyle açık açık konuşmak yerine, gözlerini daha iyi açıp,
takip etse iyi olur, hoş kokular gelmiyor.

allah allah ya bu erkeklerin ne sorunu var anlamıyorum ben. bizimki görüşmeyeceksin dese eşi ne der bilmiyrum ama bizim kızın niye böyle yaptığına dair de en ufak bir fikrim yok.bir keresinde, zaten çok arkadaşı yok demişti. belki de arkadaşından etmeyeyim mi diyor :)))))))
utandı desem o olaydan sonra, o ayrı bu ayrı; ama sanırım kötüsünden korkuyor dedikleri gibi...

arkadaşımı 12 senedir tanıyorum. sanırım kadının eşinden hoşlandığına emin ama eşinin fark etmediğini düşünüyor. daha doğrusu umursamadığını.o yüzden de eşine sağlam bir işaretle gitmek istiyor kadından yana.yanibak işte bu seni sevmiyor demek ki yani, gibi... ama işte onu asla yakalayamayacak bu çekiniklikle.. teleofnu ortada bırakmıyor adam zaten, bizimki şüphe gidermeye çalışıyor kendince ama şüphe güçlendiriyor daha çok işte..kıyamam

O tip kadınları Allah kahretsin!

Ya koca, yanlıştan döndürülecek,ya da meydan o kadına terkedilecek..
Çünkü kandırma/aldatma söz konusu bana göre de..

evet takip etmeli bundan sonra. artık telefona mı bakar, kadını mı araştırır bilmiyorum ama kabullenmek istemiyor sanırım. takipte zaten ama daha fazlası gerek. telefonunu ortada bıraktığını sanmam. mail şifrelerini biliyordur ama mail üzerinden haberleşmediklerini biliyor. telefon yani her şey. onu da cebinden çıkarırsa bakar,çıkarmazsa bakmaz. bir de bu insanların ikisi de eğitim düzeyi yüksek, öyle sınırlar koyuyorlar birbirlerine. hani telefonunu karıştırırken görse beni yerin dibine girerim utancımdan demişti bi kere.iyi de yapıyorlar ama sonuç bu işte...

O tip kadınları Allah kahretsin!

Ya koca, yanlıştan döndürülecek,ya da meydan o kadına terkedilecek..
Çünkü kandırma/aldatma söz konusu bana göre de..

evet ben de tam bu noktada çıldırıyorum. kadın evli olduğunu biliyor ya... asıl ona bir şeyler yapmalı işte... gerçi görüyoruz ya kk'da da" boşanacam dedi beni kandırdı, ama napim çokseivyorum" ları... bu da onlardan biri belki de işte..

O zaman arkadaşın sana yalan söylüyor.
Çünkü bence en baştan dediğim gibi atı alan üsküdarı çoktan geçmiş,
saf ayağına yatıyor...
Her şeyin farkında...

Yoksa kim eşinin bir kadınla bu kadar haşır neşir olmasına müsaade eder?
Ortada normal bir arkadaşlık da yok gibi.
Mesajlar her şeyi açıklıyor aslında...
Telefon da saklanıyor.

Eee geriye ne kalıyor ki?
İnsan bu kadar da kör olamaz...

bence arkadaşında eşini çok sevmiyor. gerçek seven ve aşık olan biri buna saniye tahammül etmez ayrıca birbirini seven çiftler eşi alınır gücenir diye onu üzmemek için böyle şeylere müsade etmez. birbirlerinin ne düşündüğünü tınlamıyor . birbirlerini kaybetme korkusu olmayan çiftler halindeler.

Arkadaşlar öncelikle durum buraya gelmezden önce durumun buraya gelmemesi için yollar kapatılmalıydı. Ona göre davranılmalıydı.
Ama maalesef, şu tarz yorumlarla karşılaşıyoruz; 'üniversite mezunu/akademisyen' okumuş' insanlarsınız. 'modern' yaşam tarzı vs vs bu tarz durumları aşmış olmalısınız gibi klişe ve açıkcası hiç anlam veremediğim argumanlar.

şu 'okumuş olma' ile adam olunmadığını da tekrar tekrar hatırlatma ihtiyacı hissediyorum.

Aslında anlatmak istediğimiz durum; olayların buraya gelmesini önlemek! Her ne olursa olsun, kadın erkek ilişkilerine dikkat edilmeli.
Kötü niyetimiz yok, biz oraya iş icabi gidiyoruz, arkadaşlarla buluşmaya gidiyoruz... vs. vs. Tamam gidilsinde hal ve daranışlarara dikkat edilsin.

Buyurun burda apaçık bariz bir misal ile karşı karşıyayız.

Geçmiş olsun.

Lütfen eşinin bir başkasıyla velevki iş icabı olsun olması gerektiğinden fazla ilgi duymasına kıskanan ve bundan rahatsız olan insana 'çok fazla kıskanclık yapıyorsun' 'Psikyatriye gitmeni öneriyoruz' 'okumuş insansın, bunları aşmalısın' gibi yersiz telkinlerde bulunulmasın.
İnsanın yüreği insana doğruyu hissettirir. Bizler sadece cisimden mürekkeb değiliz, aynı zamanda bir ruhumuz var. Ve İnsanın Ruhu Rahatsız oluyorsa bir durumdan vardır bunun bir hikmeti! diye düşünmekte fayda ver derim

Son düzenleme:

ama adam kadına ilgi duymadığı sürece kadını öyle değerlendirmez zaten. isterse seni seviyorum ya iyi ki varsın sen olmasan yaşayamam gibi cümleler atsın adama yine de adam ya abartıyosun der karısına. çünkü bu erkeklerin temel "abartıyosun ya" saçmalığı. zaten arkadaşının inandırıcı geleceğini sanmıyorum çünkü çok huyuna gidiyor. kadına yanaşsın madem "napıyormuş bugün bize gelse ya, kahve içelim beraber" gibi birlikteliklerini vurgulayan şeyler göstersin kadın seviyorsa dayanamaz çatlar tribe girer o zaman da kendi kendini ifşa eder zaten. ararken yanında olsun bi şeyler yapsın. selam söylesin içeriden seslensin. özgüveniyle kocasını kanatlarının altına almayı becermek zorunda arkadaşın gerisi şu an kulis ve değerlendirme oluyor. ben de pek aksi görünüyorum ama aslında aksi yazmıyorum altını çizeyim.

Gerçekten anlamıyorum..
Kadın,kadına bu düşmanlığı neden yapar?!
Kadının düşmanı kadın mıdır?!

Allahın cezası kadın,hoşlanacak yüzüksüz adam mı yok!!!

sana bu ihtimali yaşatan her kim ya da kimler ise gözünün yaşına bakma.sert çık.eğer sana hata yapıldığını düşünüyorsan net ol bunu ödet.seni kaybetmek istemeyen bu uğurda savaşır , haklı haklılığını ispat edecek yüreğe de sahiptir.kendini ezdirme ve koru.gerekeni yap incit,acıt.çünkü bu konuda sonuna kadar haklısın arkadaşım

arkadaşımın üniversiteden çoksamimi olduğu bir erkek arkadaşı vardı. hala görüşüyorlar tabii ki aralarında hiçbirşey yok kardeş gibiler. sanırım adam bu çocuktan güç aldı, hani ben seninkine bir şey demiyorum, sen de benimkine deme gibi.amafark var elbette, yani bizimki ne kadar yakın arkadaşı olursa olsun gece geçsaatlerde mesajlaşmalar araşmalar olmaz. belki de bu yüzden ses çıkaramadı.

eşini sevmediğini düşünmüyorum. hatta fazlaca kahybetme korkusu var bence. bilhassa ondan yapamıyor bunu

Burada sözkonusu durum kadın erkek arkadaşlığı değil.
Elbette arkadaş olunur.
Ancak her ne kadar samimi olunsa da gecenin bir yarısı aranamaz,
anlamlı mesajlar gönderilemez, açıkçası kur yapılamaz diyeyim...
Yapılıyorsa her iki taraf da dünden razı demektir...

Gerçekten anlamıyorum..
Kadın,kadına bu düşmanlığı neden yapar?!
Kadının düşmanı kadın mıdır?!

Allahın cezası kadın,hoşlanacak yüzüksüz adam mı yok!!!

Kadının kadına ettiğini kimse birbirine etmez derler ya, aynen de öyle gerçekten..

lovelybee'nın dediği gibi belki de kadını evefilan çağırmalı.bencegelmeyecektir ama güzel bir yol olabilir. benim aklıma da siz yazarken, kadına adamın mail adresinden mail atmak geldi. kadının mail adresini biliyor mudur ya da bulabilir mi acaba diye düşünüyorum şu anda.

kadınların birbirlerine kuyu kazması böyle bir şey işte. evliyse uzak durun arkadaşım. bak böyle birilerinin canı yanıyor işte. kadın paranoyak oldu her gün başka birşey düşünüyor. kadın sevmiyordur, yok seviyor, yok sevmiyor. benimki ona yüz veriyor, yok vermiyor diyedüşünmekten helak oldu...

evlendiğim adamı kıskanmak kadar doğal ne olabilir ki.varsın adım kıskanca çıksın bunda utanacak bişey yok,bu da bi sevgiyi gösterme biçimidir..arkadaşın sabırlı mı saf mı anlayamadım ama bu kdr da olmaz,o msj.lar arkadaşın arkadaşa atabileceği türden msj.lar değil,aklım almadı...

bu kadar yakın arkadaşıysa evde bi buyur etmek gerekir evet. çekinecek bir şeyleri yoksa buyursun evine gelsin zira gece arıyorsa evine gelmesi de zor olmamalı diye düşünüyorum. bakalım o tabloya dayanabiliyor mu. kendi kendini açık etsin siz bırakın oyuna bile gerek kalmaz eğer böyle durum varsa. ne arkadaşın suçlu olur, ne bir laf gelir. kadın da eğer hoşlanıyorsa sahiden belki bi görür der ben napıyorum ya evli düzenli adamla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…