Burada rosechine diye bir üye vardı, konusu aynen bu konunun benzeriydi.
O kadınla eşi arasında herhangi bir şey olup olmadığını ispat edememişti ama,
eşine görüşmeyeceksin dediği halde, gece yarılarında eşi görüşmeye devam edince,
boşandı.
Çok da iyi yaptı!
6. Hissi aldırılmış bence...
Arkadaşınızın eşi aşık...
Aşık olmayan adan edebi seçkilerle döşeli gece mesajlarıyla vakit kaybetmez.
Canı sıkılmış kitap tavsiyesi için bile bu adam aranmış.pesss...
Hiç mi google kullanmamış hatun?
Gecenin 3. ünde içmeye çağırdıgı adam evli!
Arkadaşınızın gördügü mesajlar yeter zaten?
Hangi evli kadın böyle ucu açık mesajla yakalansa dayak-ölüm yok ucunda bizim ülkede?
Biz yapınca namussuz -adam yapınca arkadaşlık.
Arkadaşınızın evliliğinde başka sıkıntıları yok mu hiç?
Oturup yüzleşmeli,
ben zaten farkında oldugunu ama dıyacagı gerçeklerle yüzleşmekten korktugu için erteledigini düşündüm yazdıklarınızı okuyunca.
Zor ,gerçekten zor ...allah yardımcısı olsun,
yasak koysun,oturup anlatsın bu tarz mesajlar,gecenin bilmem kaçında arayan kadın arkadaş,ihtiyac,yalnızlık vs ...artık kabul etmesin ...bir zarf atsın illa ki eşiyle sorun çıkacaktır.
Eşi karşı çıkmasına ragmen sürdürürse geçmiş olsun,
eşi saklanarak devam ederse aldatılıyor haberi olsun...
Eşi gerçekten onu anlar araya mesafe koyarsa bu çift biraz gözünü açsın beraberce evliliklerine sahip çıksın.
Bu insanlarda bu saflık oldukça araya sürü bile girip yerleşebilir.
Daha ne olsun, arkadaşınız beraber olduklarını görmeden inanmayacak heralde.
bir ilişkileri vardır ya da yoktur,
ki var gibi duruyor, ortada saçma sapan normal olmayan bir durum ve ilişki olduğu kesin.
gerçekten iyi sabır varmış arkadaşınızda, gece gece biri benim eşimi arayacak, vay haline.
bence artık eşiyle açık açık konuşmak yerine, gözlerini daha iyi açıp,
takip etse iyi olur, hoş kokular gelmiyor.
O tip kadınları Allah kahretsin!
Ya koca, yanlıştan döndürülecek,ya da meydan o kadına terkedilecek..
Çünkü kandırma/aldatma söz konusu bana göre de..
arkadaşımı 12 senedir tanıyorum. sanırım kadının eşinden hoşlandığına emin ama eşinin fark etmediğini düşünüyor. daha doğrusu umursamadığını.o yüzden de eşine sağlam bir işaretle gitmek istiyor kadından yana.yanibak işte bu seni sevmiyor demek ki yani, gibi... ama işte onu asla yakalayamayacak bu çekiniklikle.. teleofnu ortada bırakmıyor adam zaten, bizimki şüphe gidermeye çalışıyor kendince ama şüphe güçlendiriyor daha çok işte..kıyamam
arkadaşımı 12 senedir tanıyorum. sanırım kadının eşinden hoşlandığına emin ama eşinin fark etmediğini düşünüyor. daha doğrusu umursamadığını.o yüzden de eşine sağlam bir işaretle gitmek istiyor kadından yana.yanibak işte bu seni sevmiyor demek ki yani, gibi... ama işte onu asla yakalayamayacak bu çekiniklikle.. teleofnu ortada bırakmıyor adam zaten, bizimki şüphe gidermeye çalışıyor kendince ama şüphe güçlendiriyor daha çok işte..kıyamam
evet ben de tam bu noktada çıldırıyorum. kadın evli olduğunu biliyor ya... asıl ona bir şeyler yapmalı işte... gerçi görüyoruz ya kk'da da" boşanacam dedi beni kandırdı, ama napim çokseivyorum" ları... bu da onlardan biri belki de işte..
Arkadaşlar öncelikle durum buraya gelmezden , durumun buraya gelmemesi için yollar kapatılmalıydı. Ona göre davranılmalıydı.
Ama maalesef, şu tarz yorumlarla karşılaşıyoruz; 'üniversite mezunu/akademisyen' okumuş' insanlarsınız. 'modern' yaşam tarzı vs vs bu tarz durumları aşmış olmalısınız gibi klişe ve açıkcası hiç anlam veremediğim argumanlar.
şu 'okumuş olma' ile adam olunmadığını da tekrar tekrar hatırlatma ihtiyacı hissediyorum.
Aslında anlatmak istediğimiz durum; olayların buraya gelmesini önlemek! Her ne olursa olsun, kadın erkek ilişkilerine dikkat edilmeli.
Kötü niyetimiz yok, biz oraya iş icabi gidiyoruz, arkadaşlarla buluşmaya gidiyoruz... vs. vs.
Buyurun burdaapaçık bariz bir misal ile karşı karşıyayız.
Geçmiş olsun.
Gerçekten anlamıyorum..
Kadın,kadına bu düşmanlığı neden yapar?!
Kadının düşmanı kadın mıdır?!
Allahın cezası kadın,hoşlanacak yüzüksüz adam mı yok!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?