bu kadar yakın arkadaşıysa evde bi buyur etmek gerekir evet. çekinecek bir şeyleri yoksa buyursun evine gelsin zira gece arıyorsa evine gelmesi de zor olmamalı diye düşünüyorum. bakalım o tabloya dayanabiliyor mu. kendi kendini açık etsin siz bırakın oyuna bile gerek kalmaz eğer böyle durum varsa. ne arkadaşın suçlu olur, ne bir laf gelir. kadın da eğer hoşlanıyorsa sahiden belki bi görür der ben napıyorum ya evli düzenli adamla.
Burada sözkonusu durum kadın erkek arkadaşlığı değil.
Elbette arkadaş olunur.
Hal ve davranışlara dikkat edilmeyen arkadaşlıklardan bahsettim yazımda.
Bu sebepten konuyla alakalı yazdığımı düşünüyorum.
Ha, tabiki bana göre böyle olan durum başkasına göre farklı olabilir.
Ben şahsi fikrimi dile getirdim.
Değerli konu sahibesi;
Olayı nasıl cözersiniz bilmiyorum, durum için üzüldüm.
Kim olursa üzülür sanırım.
Ne diyebilirim ki ; geçmiş olsun.
Adam kadının kendinden hoşlandığından kesinlikle haberdardır.Erkekler kur yapma ve yapanı anlama konusunda bizden daha profesyoneller-her ne kadar yüzeysel olduklarını iddia edip abartıldığını düşünseler de.Bu durumda iki seçenek üzerinde duruyorum ben.Birincisi adam kadın kadar kuvvetli hisler taşımıyor ama beğenilme duygusu da egosunu tatmin ettiği için anlamamazlığa vurarak flörtöz takılıyor.İkincisi ise duygular karşılıklı ancak adam açık vermemek için tlf mesajlarına cevap vermiyor işini yüzyüze ve ya tlf konusarak hallediyor.
Arkadasına tavsiyem ise kadınla ve eşiyle beraber zaman gecirebileceği fırsatlar yaratmaya çalışsın.Bu böyle birşey olup olmadığını anlamak için değil ispatlamak için yapılmalı.Ortada nahoş bir durumun olduğu açık.Bir bakıştan bile anlarız biz kadınlar.Arkadasını ve esini bir arada görmek kadını tahrik edip hata yapmaya zorlayabilir.Ortada evlilik gibi bir kurumun oluşu ispat arayışına götürüyor zaten.Boşanmak kolay değil.
bence de telefon kontrolünden daha akıllıca bir yol ispat için. ama bence eşi "aaa vallaha da dediğin gibiymiş hayatım,bak sen şu işe, tamam o zaman ben biraz mesafe koyayım" derse? mesafe koyduğunu nereden anlarız ki? bizimki yer bence onu. telefonunu karıştırırken bile kalbim durcak yakalarsa utanırım diyen biri. buradan öyle gözüktü sanki ama asıl eşi korkar ondan. aralarında saygı var(umarım öyledir) diye söyler her zaman..
eğer korku veriyorsa aldığı kararın arkasında durması gerektiğini, en azından kocasından bunu beklediğini. yalanın onu bu konudan daha fazla üzeceğini açıkca belirtir. bunun artık sonunun sakata gittiğini ya da gideceğini kocasına gösterir. zaten gece halinden tavrından, telefonundan bunlar belli olur. bence çok ciddiye aldığı biri değildir böyle bir tehlike sezerse riske girmez.
arkadaşınız neredeyse yatakta yakalayıp "şimdi kıskanç kadın olmayım canım, belki aynı anda uykuları geldi" diyecek
kadını okurken benim yolasım geldi, gece 3te içmeye çağırmalar, o entel entel şiir dizeli roman kahramanlı mesajları yuttururum ona ben. bence arkadaşınızın eşi biraz arsız bir erkeğe benziyor. hiçbir erkek böyle mesajlaşmaları sadece arkadaşlık olarak görmez, ucu açık ve kıskanılabilecek şeyler olduğunun bal gibi farkındadır. arkadaşınızı çok saf buluyor ve hiç ciddiye almıyor belli. bence arkadaşınız bağırıp çağırma rest çekme aşamasını sonraya bıraksın. başka bir erkekle mesajlaşarak misilleme yapsın. bakalım o zaman ne diyecek beyefendi, normal mi bulacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?