eşimin bayan arkadaşı

ne ne ilgisi yaaaa allahaskınaa bıraksınlar bu ayakları apacık aldatıyor ıste nıee görmedım duymadım dıee üç maymunu oynuyorlarrr heyallahım ya allahakıl fıkır versınarkadasınızda kendını kandırmaya kandırılmaya devam etsınnn cunkuuu o bunu seçmiş besbelli....bu ilşki o adamkadını bırakana kadar devam eder ya karısını ya dıgerını bırakırr hasu durumda arkadasınız ses cıkamrıyorsa ıkısını de bırakmazzz ohhh paşammm takılır arkadasızz diee ....

benim anlamadığım bu kadın arkadaşımı görüyor böyle iki haftada bir. hal hatır filan soruyormuş resmen, hani arkadaşımın günlük hayatından da haberi varmış.mesela "nasılsın işin de yoğunmuş bu aralar" filan diyormuş. arkadaşım ondan da konduramadı hani yok artık filan diye...

Burada sözkonusu durum kadın erkek arkadaşlığı değil.
Elbette arkadaş olunur.

Hal ve davranışlara dikkat edilmeyen arkadaşlıklardan bahsettim yazımda.
Bu sebepten konuyla alakalı yazdığımı düşünüyorum.

Ha, tabiki bana göre böyle olan durum başkasına göre farklı olabilir.
Ben şahsi fikrimi dile getirdim.

Değerli konu sahibesi;
Olayı nasıl cözersiniz bilmiyorum, durum için üzüldüm.
Kim olursa üzülür sanırım.
Ne diyebilirim ki ; geçmiş olsun.

Adam kadının kendinden hoşlandığından kesinlikle haberdardır.Erkekler kur yapma ve yapanı anlama konusunda bizden daha profesyoneller-her ne kadar yüzeysel olduklarını iddia edip abartıldığını düşünseler de.Bu durumda iki seçenek üzerinde duruyorum ben.Birincisi adam kadın kadar kuvvetli hisler taşımıyor ama beğenilme duygusu da egosunu tatmin ettiği için anlamamazlığa vurarak flörtöz takılıyor.İkincisi ise duygular karşılıklı ancak adam açık vermemek için tlf mesajlarına cevap vermiyor işini yüzyüze ve ya tlf konusarak hallediyor.
Arkadasına tavsiyem ise kadınla ve eşiyle beraber zaman gecirebileceği fırsatlar yaratmaya çalışsın.Bu böyle birşey olup olmadığını anlamak için değil ispatlamak için yapılmalı.Ortada nahoş bir durumun olduğu açık.Bir bakıştan bile anlarız biz kadınlar.Arkadasını ve esini bir arada görmek kadını tahrik edip hata yapmaya zorlayabilir.Ortada evlilik gibi bir kurumun oluşu ispat arayışına götürüyor zaten.Boşanmak kolay değil.

çok teşekkür ederim...
ben arkadaşıma konuyu buraya taşıyacağımı söylemiştim.çünkü ben bir şeyler olduğunu düşünüyorum, o da konduramadığını söylüyor. birilerinin objektf görüşbelirtmesi şarttı. o açıdan yararı oldu herkesinyorumu. bu saatten sonra sıkıca takibe alıp,lovelybee'nin dediği gibi misafirliklereçağırıp eşine salak olmadığını göstermesi şart. eğer daha da kötüye giderse, boşanır.yapamayacağı bir şey değil gerçekten..çok sağolun yorum için.

bence de telefon kontrolünden daha akıllıca bir yol ispat için. ama bence eşi "aaa vallaha da dediğin gibiymiş hayatım,bak sen şu işe, tamam o zaman ben biraz mesafe koyayım" derse? mesafe koyduğunu nereden anlarız ki? bizimki yer bence onu. telefonunu karıştırırken bile kalbim durcak yakalarsa utanırım diyen biri. buradan öyle gözüktü sanki ama asıl eşi korkar ondan. aralarında saygı var(umarım öyledir) diye söyler her zaman..

eğer korku veriyorsa aldığı kararın arkasında durması gerektiğini, en azından kocasından bunu beklediğini. yalanın onu bu konudan daha fazla üzeceğini açıkca belirtir. bunun artık sonunun sakata gittiğini ya da gideceğini kocasına gösterir. zaten gece halinden tavrından, telefonundan bunlar belli olur. bence çok ciddiye aldığı biri değildir böyle bir tehlike sezerse riske girmez.

şu mesaj trafiğini çaktırmadan kontrol etmeye devam etmeli bence. hatta eve çağıracaksa da bunu da eşine çaktırmadan yani çok normal bir durummuş gibiyapmalı. eğer aralarında bir şey yoksa, sadece kadın hoşlanıyorsa adam bunu zaten biliyordur bence de. bizimkinin anlamaihtimalini gözönünde bulundurup kadının eve gelmemesi içintezgah planlayabilir..

Bu kadar sabrın da gereksiz olduğunu düşünüyorum.
Benimle ilgilenen biri vardı zamanında.
Hiç açık açık konuşmadı benimle ama hep ima etmişti.
Bilmece gibi konuşmalar dizeler göndermeler falan.
Bende aynı şekilde bilmece gibi ona olmayacağını anlatırdım.

Onlarda sanki ikisininde bildiği bir şeyi gizli gizli konuşuyorlar gibi geldi mesajlarından..

Ay bu kadınların bu kadar da kibarlıkları öldürecek beni.
Bu kadar da saf olunmaz ki, dişini göstermez mi hiç bir insan, gece aramalar, mesajlar ne oluyor demez mi?
Aralarında bir şey yok diyelim, acaba arkadaşınız hangi erkek arkadaşını gece arayabiliyor?
Arasa yanlış anlaşılır değil mi, kocası aranınca niye yanlış anlaşılacak bi durum olmuyor da sadece arkadaşı oluyor ?
Üstelik bayanın yazdığı mesajlar da 'ama evlisin, benim değilsin' şarkısının bi farklı versiyonu. Bunu da mı göremiyor yani ?
Kusura bakmasın ama arkadaşlık boyutu çoktaaan aşılmış aralarında.
Enişte de karşılık vermese kadının ağzının payını verir, bir daha aratmaz kendini diye düşünüyorum

Son düzenleme:
aradaki yorumları okuyamadım açıkçası, uykum geliyor...

Sizin ilk mesajınızı okudum hanımefendi.
Arkadaşınızdan bahsetmişsiniz...

Ben aldatılıyor mu, o adamla öbür kadın arasında bir durum var mı konularına kafa yoramadım aslında pek şu anda.

Arkadaşınızın rahatlığı, genişliği, boşverme meğili, 'durumla yüzleşme korkusu' karşısında ağzım açık kaldı.
*
Nerede yaşıyor bu çift allah aşkına? Uzaydalar mı acaba???

Benim kocama...... günün hangi saatinde olduu veya o kadının kim olduğu hiç önemli değil... ''Bir arkadaş'' vasfındaki bir kadın, benim kocama, sadece 1 kere yanlışlıkla bile olsa.. böylesi bir mesaj gönderirse.. ben de bu mesajı görürsem....
Yapacağım tek aksiyon; Önce kocamla konuşmak olur. Hesap sorarım.
Ardından da, o kadını ararım, kocamın telefonundan ararım... 'Yanlışlıkla gönderdiysen mesajı, sorun değil. Sadece rahatsız oldum. Özellikle gönderdiysen, bekle geliyorum, saçını başını yolucam..'' derim

Budur yani.
Kıskançmışım, başkaları ne dermiş.. kocam ne dşünürmüş derken.. atı alan üsküdarı geçti...
hey yarabbim yaa :))

arkadaşınız neredeyse yatakta yakalayıp "şimdi kıskanç kadın olmayım canım, belki aynı anda uykuları geldi" diyecek

kadını okurken benim yolasım geldi, gece 3te içmeye çağırmalar, o entel entel şiir dizeli roman kahramanlı mesajları yuttururum ona ben. bence arkadaşınızın eşi biraz arsız bir erkeğe benziyor. hiçbir erkek böyle mesajlaşmaları sadece arkadaşlık olarak görmez, ucu açık ve kıskanılabilecek şeyler olduğunun bal gibi farkındadır. arkadaşınızı çok saf buluyor ve hiç ciddiye almıyor belli. bence arkadaşınız bağırıp çağırma rest çekme aşamasını sonraya bıraksın. başka bir erkekle mesajlaşarak misilleme yapsın. bakalım o zaman ne diyecek beyefendi, normal mi bulacak.

al benden de okadar vallahiii..!

Hayır anlamadığım karı koca arasında bu kadar mesafe niye?
Telefonunu karıştırırken görürse utanırım, bir şey sorarsam beni kıskanç zanneder falan filan..
Kocan yahu o senin kocan, lisedeki daha iki aylık flörtün değil ki..
Adamın yapmayacağı varsa da yapar valla..

Kadınla aynı ortama girme durumu doğaçlamaymış gibi olmalı zaten.Bu arkadasına kadını ve eşini daha iyi gözlemleme fırsatı verecektir.Diyelimki birşeyler sezildi,ama arkadaşın paranoyak kadın da olmak istemiyor o zaman eşine "Sana güveniyorum ama çevreye güvenmiyorum"vari konusmalar yapabilir.Amaç burda arkadaşlıktan öte bir durum olduğunu anladığını ima etme...
Ha şu da bir gerçek yapacak adam her türlü yapar ve ruhumuz da duymayabilir.Bu biraz erkeğin vicdanına kalmış birşey.Ayrıca çoğu erkek asil kadın duruşunu pek anlamaz, ohhh nasıl da ayakta uyutuyorum der.Eşi farklı dilden anlıyorsa arkadasınız çirkef kadını da oynamak zorunda kalabilir.

sanırım durum her şeyden öte biraz "özgür yaşam" yüzünden böyleoldu.yani kadıncağız mesajları gördüğnüü kocaya söyleyemiyor ki bu tepkiyi versin adam.adamın abartıyorsun tepkisi, kadın gece 1de arayıp içmeye çağırdığındaydı sanırım. mesajları okuduğunu söylese ne der bilmiyorum ve zaten en önemli mesajı benim salak arkadaşım silmiş uyku sersemi okumasın mı istedi artık nasıl birbilinç altıyla sildiyse...çok teşekkürler yorumlarınız için..hepsini okutucam tek tek.

Allahım kendimi yerine koydum da çıldırdım ya şiir dizesi göndermek , gece ikide üçte mesaj yazmak ne demek

Üzüldüm açıkçası arkadaşına...
Belli ki deştiği zaman karşılaşacağı gerçekten korkuyor:26:

Yuvanın yıkılması çok acı bişey ama kader, yapacak bişey yok..

Allah yardımcısı olsun, durum pek umutlu değil

Ben arkadaşınızın kıskanç kadın konumuna düşmek istememesini bi nebze de olsa anlayabiliyorum.Çünkü kıskanç kadın aynı zamanda özgüvensiz,ugraşacak hiçbirşeyi olmayan,kafayı kocaya takmış kadınla bağdaştırılıyor çoğu zaman.Gerçekten abartılı kıskançlar da böyle oluyor zaten.Ama arkadaşınızınki ortada birşey yokken kıskanma durumunu baya bir geçmiş.Duruma müdahale etme zamanı gelmiş de geçiyor.

kıskançlığım ne denli anlaşılırsa anlaşılsın umrumda olmazdı sanırım benim . hele ki gece yarısı gelen o yarımkalmışlık mesajını görücem ve hala uyku sersemi olacağım! imkanı yok . o telefonu o adamın kafasına çarptığım gibi valizi toplar çıkarım . yok 1de ararayacak yok 3 te arayacak yok mesajlar atacak başlarım öyle arkadaşlığa . aynı şekilde arkadaşınızın bi erkek arkadaşı yapsa aynılarını eşi ne dermiş acaba ???? yok yok bunlar bana ters şeyler sinirim zıpladı okurken . arkadaşınız da arasını bozarsa bozsun yani . kadın aba altından sopa gösteriyor arkadaşınız hala eşimle aram bozulmasın diyor . bilmiyorum bana çok saçma geldi . ne olursa olsun kıyamet kopmalı

Bazı arkadaşlar adam umursamıyor kız ona yanaşıyor demiş ama ortada şöyle bir cümle var kız tarafından yazılmış ; "hiç birimiz masum değiliz, belki de o yüzden en iyisi susmak..." . Bence ortada yaşanmış bir ilişki var.. Tek gecelik bile olsa. Belkide kız eşi mesajları okuyup huzursuzluk çıkartsın diye de yapıyor olabilir ama düşük ihtimal.. Çünkü bu durumda Adam demez mi ne bu mesajlar iyimisn sen diye?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…