kadın resmen arkadasının esının askından yanıp tutusuyor
nereye kadar gıdıcek bu yarım kalmıslık falan demıs,kavusmak ıstıyor besbellı
arkadasında bu msjları okuyup saf saf ben kıskancmıyım bu msjlar nedır dıyor olemı
benım kocama gecenın 2sınde bır kadın kandıl msjı atsa o gece ortalıgı ayaga kaldırırım be
Canım amacım arkadaşını kızdırmak değil, eğer alındıysa özür diliyorum. Yani kız, adamın evli olduğunu bile bile o saatte arıyorsa, ki bunun eşler arasında sorun çıkaracağını da elbette biliyordur, arkadaşının içine kurt düşürmeye çalışıyor bence. Ya isterlerse arkadaşında biz de haksız çıkalım, aslında onlar çok iyi kanka olsunlar, kötü bi niyeti olmasın kızın da istediği kadar.. Yine de kesinlikle geri adım atmadan bu ilişkiyi sonlandırsın. Evlilikte,Bu derece samimi arkadaşlık karşı cinsle olmaz, olmamalı. Benim değerlerime aykırı desin, siz çok iyi arkadaş olabilirsiniz ama ben istemiyorum desin, ben sana güveniyorum ama o mesajları olumak, o saatte eşimin aranması beni rencide ediyor desin, ne gece ne gündüz bi daha onunla görüşmeni hiçbişekilde istemiyorum dedin. Direk ilişkiniz var derse, ters teper. Adamı suçlamadan ama kararlı durarak bunu ondan istesin. Gerekirse "ya o ya ben" desin, resti çeksin
Mesaj atsın derken; sadece kadına odaklı.. Sakın "ne YAPTIĞINIZI" diye başlayan bir mesaj atmayın.. " Evli bir erkekle ilişkin olduğunu biliyorum, eşine söyleyip sizi ifşa edeceğim "tarzında bişey olmalı ki kadının bir sonraki adımını izleyerek olayları çözebilesiniz.
Şimdi eşinin ismini vererek veya kimi kastettiğiniz belli olacak bir şekilde yazarsanız kız doğal olarak adamı arar, ozaman emin olamazsınız. Eğer kimi kastettiğinizi hissettirmeden yazarsanız ve kız, arkadşının eşini arasa ozaman şüphelerinizde haklı olduğunuzu anlarsınız. Kız direkt aramayabilir ama eğer gerçekten aralarında bişey var ise arkadaşının eşi hal ve hareketleriyle olsun,konuşması ve ruh haliyle olsun mutlaka açık verecektir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?