eşimin bayan arkadaşı

Ha bu arada aralarında bişiy var mı yok mu anlamak gayet basit..

Arkadaşın Eşinin evde olduğu bir vakitte kıza mail ve ya kayıtsız hattan mesaj atsın.. " Evli bir erkekle birlikte olduğunu biliyorum"

Kız direkt olarak eşini arayacak ya da mesaj atıcaktır.. Veya ertesi gün eşinin yüz ifadesi ve tavırlarını analiz ederek mutlaka bir kanıya varıcaktır arkadaşın..

Masum değiliz, en iyisi susmak vb.cümleden ben aralarında bi'etkileşim var ama cesaret yok, bayanında aramaları ve ısrarlarıyla cesarete getirmeye çalıştığını anladım.

Normalde kadın erkek ilişkilerinde midemi bulandıracak sineği ortaya salmadıkları sürece kıskanmam ancak bu da demek değil ki eşime gecenin ikisinde şiir yazıp gönderecek. Gerekirse kıskanç olayım, o an için huzurumuz kaçsın ama kimsenin beni aptal yerine(affınıza sığınarak) koymasına izin veremem.

Bi'erkek benim telefonuma öyle şiir yazsın bakalım erkekler ozaman da "arkadaşın yeaaaa nolcaak" diye gevşek gevşek konuşabiliyo mu:44:

Ben kadının erkeğe, erkeğin de kadına boş olmadığını düşünüyorum.Arkadaşınız da yakıştıramadığı için sanırım olayı net algılamakta zorlanıyor,şu an ortada olan bir şey varsa kadın eşine yazıyor ve mutlaka açıkça konuşulması gerekn bir konu bu bence

Bence ikisi de birbirinden hoşlanıyor ve bu iş hoşlanmaktan daha da ileriye gidecek gibi duruyor.

ay canım koptum kandil mesajı olayınaa. Benim eşime bi bayan arkadaşı güpegündüz kandil mesajı atmıştı ama içeriğini beğenmediğimden kavga çıkarmıştım

Ha şunu da belirteyim. Kız gece mesaj atıp arıyorsa enişteyi, arkadaşınıza da aynı zamanda mesaj gönderiyor. " biz eşinle duygusal bişeyler yaşıyoruz, ufak ufak başının çaresine bak" demek istiyor.

Aralarinda bir seyler olduguna kalibimi basarim. Memlekette erkek kitligi mi var ki gidip bu kadinla samimi oluyor. Evli bir erkegin ya da kadinin karsi cinsle bu derece samimi olmasina imkan dahi yok. Yakinda cikar zaten kokusu....

cidden düşünmekten gözüme uyku girmedi gece. sabah aradım ve tek tek okudu her şeyi. özellikle de kadının ona da mesaj göndermeye çalıştığını söyleyen yorumu okuyunca çıldırdı hakkınız var yemin ederim ki.. bir arkadaş mesaj atmaktan bahsetmiş, bana o da mantıklı geldi. bir mesaj ya da mail atsak acaba, hani ne yaptığını biliyoruz, der gibi... bunları yapmak ne acı ya.. kadının işi gücü başından aşmışken bir de bunun sıkıntısını yaşıyor şu anda şaka gibi. eşinden de nefret ettim iyice bu kıza bunları yaşattığı için...

kıskanç kadının üzerine çok geliniyor, "çağdaş" olmak adına hani hepimiz bazen yükleniyoruz ya birilerine. o kadar da değil, facebook msajlarını okumai telefonunu karıştırma filan diye.. arkadaşım demin şöyle bir şey söyledi. ben birine desem ki "metin'in telefonunu karıştırırken..." bana niye telefonunu karıştırıyorsun diye kızardı insanlar, dedi. haklıyken haksız konuma düşerdim, dedi. tabi bu saatten sonra kimin ne düşündüğünün öneminin olmadığının da gayet farkında...
kadının gece araması, gece mesaj atmasının sebebi de açık aslında dediğiniz gibi, arkadaşıma da mesaj vermek istiyor ya da benim aklıma şöyle bir şey de geldi nedense. bu adaam eşiyle yaşadığı sorunları (internet sitesi oalyı gibi) bu kadına anlattıysa, kadın da bunun rahatlığıyla da bu kadar geniş iletişim kurmaya çalışıyor ya da nefret besliyor olabilir arkadaşıma karşı. o hiçbirimiz masum değiliz muhabbeti de benim sinirimi bozdu evet.. onu düşünüp duruyoruz zaten...

boyle bır durumda tasımı taragımı toplar gıderdım aerkadasınız ya cok saf yada cok ıyı nıyetlı

Canım amacım arkadaşını kızdırmak değil, eğer alındıysa özür diliyorum. Yani kız, adamın evli olduğunu bile bile o saatte arıyorsa, ki bunun eşler arasında sorun çıkaracağını da elbette biliyordur, arkadaşının içine kurt düşürmeye çalışıyor bence. Ya isterlerse arkadaşında biz de haksız çıkalım, aslında onlar çok iyi kanka olsunlar, kötü bi niyeti olmasın kızın da istediği kadar.. Yine de kesinlikle geri adım atmadan bu ilişkiyi sonlandırsın. Evlilikte,Bu derece samimi arkadaşlık karşı cinsle olmaz, olmamalı. Benim değerlerime aykırı desin, siz çok iyi arkadaş olabilirsiniz ama ben istemiyorum desin, ben sana güveniyorum ama o mesajları olumak, o saatte eşimin aranması beni rencide ediyor desin, ne gece ne gündüz bi daha onunla görüşmeni hiçbişekilde istemiyorum dedin. Direk ilişkiniz var derse, ters teper. Adamı suçlamadan ama kararlı durarak bunu ondan istesin. Gerekirse "ya o ya ben" desin, resti çeksin

yok yok bilhassa çok da yerinde bir yorumdu, ağzınıza sağlık o yüzden. görünen köy kılavuz istemiyor ne yazık ki.. evet durum cidden bu yani, benim de üstüne basa basa söylediğim bir şey zaten, umarım bir şekilde çözümlenir olay,artık nasıl gelişir bilmesek de...

Mesaj atsın derken; sadece kadına odaklı.. Sakın "ne YAPTIĞINIZI" diye başlayan bir mesaj atmayın.. " Evli bir erkekle ilişkin olduğunu biliyorum, eşine söyleyip sizi ifşa edeceğim "tarzında bişey olmalı ki kadının bir sonraki adımını izleyerek olayları çözebilesiniz.

Şimdi eşinin ismini vererek veya kimi kastettiğiniz belli olacak bir şekilde yazarsanız kız doğal olarak adamı arar, ozaman emin olamazsınız. Eğer kimi kastettiğinizi hissettirmeden yazarsanız ve kız, arkadşının eşini arasa ozaman şüphelerinizde haklı olduğunuzu anlarsınız. Kız direkt aramayabilir ama eğer gerçekten aralarında bişey var ise arkadaşının eşi hal ve hareketleriyle olsun,konuşması ve ruh haliyle olsun mutlaka açık verecektir..

Son düzenleme:

yalnız şöyle de bir şey var, aralarında cidden konuşulmuş bir şey yoksa, kadın bu mesajı üstüne alınmayacaktır. hani sadece adamdan hoşlanıyorsa ve adam da dillendirmemeye çalışıyorsa, adamı da aramayacaktır. hani bu durumda bu mesaj, sadece kadın adamdan hoşlanıyorsa başarılı olur mu sizce? daha radikal bir şey mi yapmak lazım acaba? hani kadın yoo evli bir adamla ilişkim yok, sadece hoşlanıyorum, adamı da taciz ediyorum deyip susarsa :)))

bu ne ya böyle arkadaşlık mı olur sevgili gibiymişler resmen,arkadaşınız nasıl bu kadar rahat olabilmiş çok tuhaf,adamın bi suçu olmasa o mesajları görünce şaşırırdı hatta eşiyle paylaşırdı
var birşey bariz belli

Son düzenleme:
bir kadınla bir erkek bu derece samimi olmamalı benim aklım almıyor zaten ortada anormal bir durum olduğu kesin.arkadaşın kıskanç demesinler diye düşünmeyi bırakıp eşi ile konuşsun bu derece samimiyet beni rahatsız ediyor ilişkine bir mesafe koy desin.gece yarıları aramak aşk dolu dizeler yazmak hiç masumane değil canım arkadaşın tepki vermekte geç bile kalmış bundan sonra tavrını belli etsin

kızın arkadaşının olmaması durup dururken değil heralde bence böylesine seviyesiz biriyle kimse arkadaşlık etmek istemez
ne demek gece mesaj atmak gecenin yarısı uyumuyomuş düpedüz arkadaşınızın eşini düşünüyomuş o kadar açıkki adamda memnun bu durumdan, ses çıkaran da yokk ohhh kebap
şuda bi gerçekki arkadaşın vermiş birazda o rahatlığı kadına gece mesaj atılıyor ama arkadaşın susuyor daha ileri gitmeden dur demesi lazım

Benim merak ettiğim ;acaba arkadaşınızın eşi,karısının gözünün içine baka baka,gözüne soka soka karısını aldatma cesaretini nereden buluyo acaba?

ben kocamn telf oyle bır mesaj gorcem ooo uyku sersemı olmaktn cıkr aslan kesılırdım ılgınc:) bukdr rahat olmaıs bir arkadasın yada sen her kımse o sabrlı gorunen zat:)

Benim esime kadinin biri siirler yazacak ask mesajlari yollayacak bende aman adim kiskanc olmasin diye susacagim oylemi valla yolarim ikisinide ne demek
haaa esimde bana sen kiskancsin fesatsin bilmem ne gibi sozlerle beni sindirecek yemezler o zaman gitsin kendine meshebi genis birini bulsun arkama bile bakmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…