eşimin bayan kankası

Eşine de kıza da çok güvenme takip et sürekli. Hem facebook şifresini neden senden saklıyor?? Bu da önemli bi sorun.

Bu dünyaya çocuk getirmek istemiyorum sayenizde.

Eşin durust biri degil.gizlisi saklisi olan sifre koyar.biriyle arasina mesafe koymasi gerektigini sen degil kendi görmeli. Ya sen farketmesydin.
Esinde aldatma potansiyeli var.su an icin cinsel birliktelik olmamis olabilir ama kesinlikle duygusal aldatma var.
Sen kendini buna layik goruyorsan bize laf düşmez

Q qulanem bu işin içinde bir iş var. Uyutulmuşsunuz bence. İnanmış gibi yapıp takipte kalın...

fake değilim. 70 yaşında ki teyze benim gibi saf salak olmaz. cahil olmaz. ben 2 güzel söze kandım işte onlar kanmaz çünkü yaşanmışları vardır. onları herşeyi lise Üniversite okumadan bilir. o yüzden zaten size soruyorum benden tecrübeli ve daha bilgi Olduğunu için ama herkes yargı yaptı. ondan önceki yaşananları ve şuanda ki konumunu bilmiyorsunuz lütfen yardım edin

Bence esiniz sizi aldatmis. Bu kadar ust uste yalanini yakalamissiniz daha ne bekliyorsunuz. Ayni sekilde davranan bir erkek kankaniz olsa esiniz ne derdi acaba.

herkes hata yapabilir yardımcı olmaya çalışamaz mısınız ?

millet sana nasıl yardım etsin anlamadım ki. hamile olmaktan korkuyorum diyorsun. olay yeni olmamış belliki ertesi gün hapı da alamazsın. varsa bir durum o zaman düşünürsün. olan olmuş zaten. gerçi tam olarak ne yaptığınız da belli değil. lütfen milletin konusunu sabote etmekten vazgeç. önce git konu açmaya çalış ilgili bölümde.

danışıklı dövüş gibi geldi bana...
şoyle ki eşin o kadının ona farklı şekilde baktığını hissettiğini size söylüyor ve yakın davranıp konuşmaya devam ediyor onunla.

eğer ki eşiniz sizin uyarmaniza rağmen "yok öyle bir şey hissetmiyorum" deseydi; kendisi haklı olabilir diyebilirdim.
hicbir kadın da sanmıyorum ki "ben yuvanizı yikmaya degecek biri degilim" desin. kendini bu kadar değersizleştirsin.
bir de canım demesini geçtim esinizin dışarı çıkacagını nereden biliyor?
eşinizi daha sıkı takip edin.

açamadım cidden deniyorum mobile 8ldupum için olabilir mi? yani bence çok net belirtim

Arkadaşım eşinme kesinlikle inanma. Çok yakın narkadaşımın başına geldi. ne duygu sömürüsü ne rezillik çıkması umrunda olmaz onların. Danışıklı döğüş. eşim seni arayascak alttan al vb demiştir.
Kimse kimseye canım demez. ne saatte çıkacağını bilecek kadar?
Ayrıca şifre saklamak da neymiş terbiyesiz.
Herşeyini değiştirsen bile başka okıula gitse bile rahat rahat olmak için yapmışlardır.
Ben olam direkt okula giderim müdürüne şikayet ederim. kabul ettiğini de söylerim.
Alttan alarak senin delilik yapmanı önlemiş. nasılsa gidecek vb.
olsun herkes bilsin.
kocana söyleme. direkt git.
hem kocanı hem kadını şikayet et.
sıkıysa bi daha yapsdıun bakalım.
işi şakaya vurup senin tepkini hafifletmiş pislik.
kimse klimse ile 1 saat konuşmaz sevgili olmadığı sürece.
madem anlamış da neden dememiş ben evliyim olmaz arama beni diye.
üstelik aşin aramış. telefon kayıtlarına ulaştıgına göre.
ben olsam asla eşime güvenmez herkese rezil ederdim:

zorzamanlar96 arkadaşım git bu forumdan.
konuyu sabote etme. her bi haltı biliyorsun bunu da çabuk öğrenirsin.
açamadıysan açamadın bize ne.

ya sinir oldum durdukça haaa. o kim ki senin eşinle gece yarıları muhabbeti yapıyor?? !!! hem eşin seni arasın o kızı arayacağına! hem o kız kim ki senin eşine canım diyebiliyor???

kız adamın evli olduğunu bile bile ondan hoşlanıyor üstüne bi de muhabbet kuruyor!!

ya eşine ne demeli?? kendisine ilgisi olduğunu bile bile konuşmakta nedir? bırak samimiyeti, muhabbeti kesmeliydi ya!!

eşine söyle de kendini senin yerine koysun bi ! senden hoşlanan bi erkekle bu kadar muhabbet etsen bakalım ne oluyormuş bi sorsana!

daha bi de acıtasyon yapmış ağlayıp ''ben değmem'' diye. ''evet değmezsin ! senin gibi evli adamlara yamanan oynak s***kler hiçbişeye değmez terbiyesiz hadsiz'' deseydin!!

kocan var ya o kocan, suçun büyüğü onda. nefret ediyorum ben bu durumlardan yaa.sanki şu an bana yapılmış gibi uyuz oldum!!

ne kızlar var kardeşim yaa! ben gidicem de evli barklı adamla gecenin bi yarısı muhabbet edicem öyle mi!

karşımdaki benle samimiyeti ilerletmeye çalışsa ben derim ki ''hööst noluyo sen evli barklı adamsın! eşin başka bi erkekle böyle samimi olsa hoşuna gider mi'' yani burda karaktersiz bir kişi değil ki iki kişi

ya daha diyecek çok lafım var da ban yemek istemiyorum. zaten bi kaç kelimeyi de sansürledim inşallah ban yemem

gerçi küfür etmeye gerek bile yok, böyle insanların kendileri küfür zaten başlı başına!

konu sahibi, yerinde olsam bu adamın burnundan getirirdim! bu olayı da fırsat bilip sosyal medya şifrelerini de öğrenirdim! vermiyorsa kapı orda! güvenimi yıkmış bi kere, açarım davayı kalır kı*ının üstü!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…