- 25 Ağustos 2012
- 1.647
- 2.109
- 133
fake değilim telefon de de gözüküyor mu konu aç kısmı?
Olur mu olur, klozet kenarında kalan spe**m ile hamile kalanlar varken herşey söz konusu olabilirciddi misin ? adam terk etti beni ne yapacağım ben 19 yaşımda
ciddi misiniz ?Olur mu olur, klozet kenarında kalan spe**m ile hamile kalanlar varken herşey söz konusu olabilir
Bu dünyaya çocuk getirmek istemiyorum sayenizde.erkek arkadaşımla sürtünerek zevk alıyorduk oda göğüslerime boşaldı. boşalırken altımda iç çamaşırı vardı. ve şuanda adetim geçikti 2 gündür olamıyorum belirtisi de yok yani belki bu aralar başım çok ağrıyor diye çok sık ağrı kesici içtim ondan olabilir mi geçikme ?(sular olmadığı için duş alamadım ama göğüslerini kuru bezle sildik) birde iç çamaşırı varken biraz kendini kaybedip vajenime doğru bacaklarım hafif aralıken zorladı biraz canım yandı. sonra işimiz bittikten sonra baktığımda akıntı ile çok az kan geldi bakiteliğim bozulmuşmuduR?
biliyormusun hiç inandırıcı değilsin;nedeni her insan hata yapar desen belki, ama her genç kız dedin ya bitti! neden vurguladın genç kız olduğunu?70 lik nine yapmayacağına göre bu hatayı muhtemelen fake sin!ciddi misiniz ?
herkes hata yapabilir yardımcı olmaya çalışamaz mısınız ?Bu dünyaya çocuk getirmek istemiyorum sayenizde.
hemşire biri neden bu konuda burdan yardım bekler?herkes hata yapabilir yardımcı olmaya çalışamaz mısınız ?
fake değilim. 70 yaşında ki teyze benim gibi saf salak olmaz. cahil olmaz. ben 2 güzel söze kandım işte onlar kanmaz çünkü yaşanmışları vardır. onları herşeyi lise Üniversite okumadan bilir. o yüzden zaten size soruyorum benden tecrübeli ve daha bilgi Olduğunu için ama herkes yargı yaptı. ondan önceki yaşananları ve şuanda ki konumunu bilmiyorsunuz lütfen yardım edinbiliyormusun hiç inandırıcı değilsin;nedeni her insan hata yapar desen belki, ama her genç kız dedin ya bitti! neden vurguladın genç kız olduğunu?70 lik nine yapmayacağına göre bu hatayı muhtemelen fake sin!
çünkü çalışmıyorumhemşire biri neden bu konuda burdan yardım bekler?
herkes hata yapabilir yardımcı olmaya çalışamaz mısınız ?
fake değilim. 70 yaşında ki teyze benim gibi saf salak olmaz. cahil olmaz. ben 2 güzel söze kandım işte onlar kanmaz çünkü yaşanmışları vardır. onları herşeyi lise Üniversite okumadan bilir. o yüzden zaten size soruyorum benden tecrübeli ve daha bilgi Olduğunu için ama herkes yargı yaptı. ondan önceki yaşananları ve şuanda ki konumunu bilmiyorsunuz lütfen yardım edin
açamadım cidden deniyorum mobile 8ldupum için olabilir mi? yani bence çok net belirtimmillet sana nasıl yardım etsin anlamadım ki. hamile olmaktan korkuyorum diyorsun. olay yeni olmamış belliki ertesi gün hapı da alamazsın. varsa bir durum o zaman düşünürsün. olan olmuş zaten. gerçi tam olarak ne yaptığınız da belli değil. lütfen milletin konusunu sabote etmekten vazgeç. önce git konu açmaya çalış ilgili bölümde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?