eşimin bayan kankası



aynen öyle yaaa!!! konu sahibi bunlar anlaşıp senle öyle konuşmadılarsa ben de bişey bilmiyorum. böyle kızlar var ya böyle kızlar, evli erkeklerle birlikte olmayı kabul ederler, karısını da kabullenirler ! böyle rezil bi hayat sürmeyi kendilerine yakıştırır böyleleri! inanma burunlarından getir! hatta kızın gittiği okulu araştır oraya da bildir tutunamasın!!
 
kocan o kıza dese" beni rahat bırak , ben evli mutlu vede çocukluyum 'dese yüz vermese kızda yılışmazdı suç illaki evli olanın bence yuvasını çok düşünen insan çirkeflerle işi olmaz hic bir şekilde iletişime geçmez konuşmaz yazmaz vs.. !!!
 
Son düzenleme:

aynen. adam gecenin yarısı konuşursa kadın tabi peşini bırakmaz. çok sinir bozucu bir durum.
 

Saf misin sen ya git bir abdest al önce sonra konu ac
 
Durum hiç masum değil. Yalanlar var ortada.Fiilen olmasa dahi fikren aldatilmissiniz gibi..Eşiniz yalan söylüyor. Gece 1 de okul dedikodusu mu olur .
 
Güvenini sarsmış adam.. yani ben olsam yolardım ayifteyi... la ağzımı bozmayaym ban yemim simdi
 
Kocan aldatsa ben aldatıyorum demez zaten, kim demiş ki bu güne kadar? Seninkinin taktiği belli, herşey göz önünde olursa şüphe çekmez taktiği. O yüzden seninle herşeyi paylaşıyormuş gibi davranıyor. Çok masum olsa gece o kadın telefon açsa bile aramalarını yanıtlamaz. Reddet butonunu bulmak zor olmasa gerek. Sonra çok ahlaklı olsa kadına der ki beni o saatte arama bir daha, ya da bana karşı samimiyetin hoşuma gitmiyor der. Yapıp edip, sen yakalayana kadar saklayıp sonra da hiç birşey yokmuş gibi davranmak hem ahlaksızlık hem de yüzsüzlük kusura bakma
 
Takipte olucam bol bol dua edicem hakkimizda hayirlisi artik

hakkınızda hayırlısı olsun. bazı durumlarda gerçeği bilmemek daha iyi. sanki öyle bir durum olsa da eşinizden vazgeçemeyeceksiniz gibi hissettim. ayrılmak istemiyorsanız hiç kurcalamayın daha iyi olur. olan olmuş zaten.
 
Kurcalamazsa emin ol daha kotuye gidecek. Bu arkadas ipleri birakirsa o kaşar kocasini bastan cikartir buna eminim.

Canim o kadini kocandan bir sekilde uzak tutman lazim. Bosanmakla mi tehtid edersin. Konusmalarini kaydettigini mahkemede aldatma delili olarak sunacagini mi soylersin bilmiyorum. Kocanin seni aldattigini dusunme ama emin ol boyle giderse o kadina gonlu kayar. Atesle barut yan yana durmaz unutma. Bekarlar cok anlayamaz bizler evliyiz ve bircok bayan arkadas benimle ayni fikirdedir. Evli bir bayanla erkek (ya da taraflardan biri evliyse) arkadas veya kanka olamaz. Bekar kadin erkegin kankaligi da beni ilgilendirmez.
 

koca baştan çıkmış zaten çıkacağı kadar tamamen masum ayağına yatıyorlar bence. ama konu sahibi ortaya çıksa da boşanmayacak gibi bir izlenim oluştu bende. o sebepten kurcalamasının faydası yok diye düşündüm sonradan. dediğiniz çok doğru evli bir bayan-erkek kanka olamaz. belirli bir mesafede tutmak zorunda iş arkadaşlığını. gece yarısı konuşmak tamamen faul bir hareket.
 
herkes hata yapabilir yardımcı olmaya çalışamaz mısınız ?
tabi ki hata yapabilir. Cinsel hayatınız sizin himayenizde. Fakat sorum şu ki 19 yaşında ergin bir birey olarak cinselliğinizi yaşarken belli bir birikiminiz bilginiz yoksa niçin bu kadar ileri gidiyorsunuz? Madem gidiyorsunuz niçin sağlıklı bir bilgi alma yoluna girmeden bu tarz sorular sorarak tepki çekiyorsunuz? Telaşınızı anlayabiliyorum fakat sizce bunun olma ihtimali nedir? 'Bu'ndan kastımsa şu: size "üçüz geliyor" denildiğinde bunu ciddiye alacak saflıkta olmanız? Yapmayın lütfen.
 
Bunu yazan buyuk ihtimalle erkektir. Bir kadinin boyle yazarak kendini asagilayacagini sanmiyorum. Simdiki 19 yasindaki veletler senden benden akilli. Buyuk ihtimal fantazi kurup seks cumlelerine verilen cevaplarla kendini tatmin ediyordur.
 
Eşinin günahını almak istemem ama seni aldatıyor bence. Bence o itiraf kısmı hani simit alıyor, bekliyor, felan eşinin senin kulağına birşey geleceğini düşündüğü bir Zaman yaptı. Belki bir ortak tanıdıklarına yakalandılar veya bir iş arkadaşı bak söylerim dedi. Sonra baktı sen uyanmadın devam. Şu anda iki bekar bayan arkadaşım var ikisi de evli erkeklerle beraber. İkisi de karısı beni ilgilendirmiyor kendisi düşünsün karısını diyor. Dikkat et bence. Boşanamayacaksan bol bol delil topla.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…