- 8 Kasım 2014
- 4.867
- 10.586
- 408
Arkadaşım eşinme kesinlikle inanma. Çok yakın narkadaşımın başına geldi. ne duygu sömürüsü ne rezillik çıkması umrunda olmaz onların. Danışıklı döğüş. eşim seni arayascak alttan al vb demiştir.
Kimse kimseye canım demez. ne saatte çıkacağını bilecek kadar?
Ayrıca şifre saklamak da neymiş terbiyesiz.
Herşeyini değiştirsen bile başka okıula gitse bile rahat rahat olmak için yapmışlardır.
Ben olam direkt okula giderim müdürüne şikayet ederim. kabul ettiğini de söylerim.
Alttan alarak senin delilik yapmanı önlemiş. nasılsa gidecek vb.
olsun herkes bilsin.
kocana söyleme. direkt git.
hem kocanı hem kadını şikayet et.
sıkıysa bi daha yapsdıun bakalım.
işi şakaya vurup senin tepkini hafifletmiş pislik.
kimse klimse ile 1 saat konuşmaz sevgili olmadığı sürece.
madem anlamış da neden dememiş ben evliyim olmaz arama beni diye.
üstelik aşin aramış. telefon kayıtlarına ulaştıgına göre.
ben olsam asla eşime güvenmez herkese rezil ederdim:
kocan o kıza dese" beni rahat bırak , ben evli mutlu vede çocukluyum 'dese yüz vermese kızda yılışmazdı suç illaki evli olanın bence yuvasını çok düşünen insan çirkeflerle işi olmaz hic bir şekilde iletişime geçmez konuşmaz yazmaz vs.. !!!
çünkü çalışmıyorum
erkek arkadaşımla sürtünerek zevk alıyorduk oda göğüslerime boşaldı. boşalırken altımda iç çamaşırı vardı. ve şuanda adetim geçikti 2 gündür olamıyorum belirtisi de yok yani belki bu aralar başım çok ağrıyor diye çok sık ağrı kesici içtim ondan olabilir mi geçikme ?(sular olmadığı için duş alamadım ama göğüslerini kuru bezle sildik) birde iç çamaşırı varken biraz kendini kaybedip vajenime doğru bacaklarım hafif aralıken zorladı biraz canım yandı. sonra işimiz bittikten sonra baktığımda akıntı ile çok az kan geldi bakiteliğim bozulmuşmuduR?
Takipte olucam bol bol dua edicem hakkimizda hayirlisi artik
Kurcalamazsa emin ol daha kotuye gidecek. Bu arkadas ipleri birakirsa o kaşar kocasini bastan cikartir buna eminim.hakkınızda hayırlısı olsun. bazı durumlarda gerçeği bilmemek daha iyi. sanki öyle bir durum olsa da eşinizden vazgeçemeyeceksiniz gibi hissettim. ayrılmak istemiyorsanız hiç kurcalamayın daha iyi olur. olan olmuş zaten.
Kurcalamazsa emin ol daha kotuye gidecek. Bu arkadas ipleri birakirsa o kaşar kocasini bastan cikartir buna eminim.
Canim o kadini kocandan bir sekilde uzak tutman lazim. Bosanmakla mi tehtid edersin. Konusmalarini kaydettigini mahkemede aldatma delili olarak sunacagini mi soylersin bilmiyorum. Kocanin seni aldattigini dusunme ama emin ol boyle giderse o kadina gonlu kayar. Atesle barut yan yana durmaz unutma. Bekarlar cok anlayamaz bizler evliyiz ve bircok bayan arkadas benimle ayni fikirdedir. Evli bir bayanla erkek (ya da taraflardan biri evliyse) arkadas veya kanka olamaz. Bekar kadin erkegin kankaligi da beni ilgilendirmez.
tabi ki hata yapabilir. Cinsel hayatınız sizin himayenizde. Fakat sorum şu ki 19 yaşında ergin bir birey olarak cinselliğinizi yaşarken belli bir birikiminiz bilginiz yoksa niçin bu kadar ileri gidiyorsunuz? Madem gidiyorsunuz niçin sağlıklı bir bilgi alma yoluna girmeden bu tarz sorular sorarak tepki çekiyorsunuz? Telaşınızı anlayabiliyorum fakat sizce bunun olma ihtimali nedir? 'Bu'ndan kastımsa şu: size "üçüz geliyor" denildiğinde bunu ciddiye alacak saflıkta olmanız? Yapmayın lütfen.herkes hata yapabilir yardımcı olmaya çalışamaz mısınız ?
Bunu yazan buyuk ihtimalle erkektir. Bir kadinin boyle yazarak kendini asagilayacagini sanmiyorum. Simdiki 19 yasindaki veletler senden benden akilli. Buyuk ihtimal fantazi kurup seks cumlelerine verilen cevaplarla kendini tatmin ediyordur.tabi ki hata yapabilir. Cinsel hayatınız sizin himayenizde. Fakat sorum şu ki 19 yaşında ergin bir birey olarak cinselliğinizi yaşarken belli bir birikiminiz bilginiz yoksa niçin bu kadar ileri gidiyorsunuz? Madem gidiyorsunuz niçin sağlıklı bir bilgi alma yoluna girmeden bu tarz sorular sorarak tepki çekiyorsunuz? Telaşınızı anlayabiliyorum fakat sizce bunun olma ihtimali nedir? 'Bu'ndan kastımsa şu: size "üçüz geliyor" denildiğinde bunu ciddiye alacak saflıkta olmanız? Yapmayın lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?