Goruşuyo musunuz hala o ikinci kadın olan arkadaşlarınızla merak ettimEşinin günahını almak istemem ama seni aldatıyor bence. Bence o itiraf kısmı hani simit alıyor, bekliyor, felan eşinin senin kulağına birşey geleceğini düşündüğü bir Zaman yaptı. Belki bir ortak tanıdıklarına yakalandılar veya bir iş arkadaşı bak söylerim dedi. Sonra baktı sen uyanmadın devam. Şu anda iki bekar bayan arkadaşım var ikisi de evli erkeklerle beraber. İkisi de karısı beni ilgilendirmiyor kendisi düşünsün karısını diyor. Dikkat et bence. Boşanamayacaksan bol bol delil topla.
Evet görüşüyorum. Düşüncemi biliyorlar. Onaylamıyorum. 20 yıllık arkadaşlarım. Her koyun kendi bacağından asılır. Bu forumda aldatılıp asla kocasından boşanmayan bir sürü kadın var. Beni kimse aldatmıyor.Goruşuyo musunuz hala o ikinci kadın olan arkadaşlarınızla merak ettim
Orası öyle her koyun kendi bacağından asılırEvet görüşüyorum. Düşüncemi biliyorlar. Onaylamıyorum. 20 yıllık arkadaşlarım. Her koyun kendi bacağından asılır. Bu forumda aldatılıp asla kocasından boşanmayan bir sürü kadın var. Beni kimse aldatmıyor.
Eşim bu sene yeni atanan bi bayan hocayla birden çok samimi olmaya başladıl Kızın karakter olarak herkesle samimi olduğunu, kızlarla vakit geçirmediğini ve erkek hocalarla kanka olduğunu söyledi.evli başka bir erkekle gezmeye gideceği gün bu samimi bayan arkadaş da onlarla gelmek istemiş. Diğeri yaşça büyük ve iki kere evlenmiş biri olduğundan kızın benim kocam için onlarla geldiğini düşünüp eşime bu kızla samimi olmanı istemiyorum içgüdülerim böyle söylüyor dedim. Okul çıkışlarında arabasına biniyormuş dikkat et baş başa olmanızı istemiyorum bu araba içinde bile olmayacak dedim eşim de daha erken çıkıp ona yakalanmamaya çalışıyorum ama sen abartıyorsun yanlış anlaşılacak bişey yok dedi. Facebook da resimlerini beğenme, ona espri yapma dedim madem sen rahatsızsın tamam dedi. 2 ay sonra bir gün eşim galiba sen haklısın kızın bana karşı ilgisi olduğunu düşünüyorum dedi. Okulda her sabah kapıda onu beklediğini, çayını hep onun getirdiğini, her gün ona simit getirdiğini geçen gün de ne haber derken kolunun altını çimdiklediğini söyledi. Bence kaşınıyor ama benim işim olmaz rahat ol dedi. Bu konuşmadan 2 gün sonra cenaze dolayısıyla şehirdışına anne babasının yanına gitti. Şifresini benden hep sakladığı facebook’u ilk kez açık kalmış. İçimden bi ses bak dedi ve sohbet kısmında o kızdan şu cümleyi gördüm. Tam da eşim yola çıkmak üzereyken atılmış ve eşimin fark etmediği “canım çıktın mı” cümlesi. Kavga ettik ben samimiyeti kes dedim bu kız bu mesajı nasıl atar dedim bana kızla kesinlikle hiç mesajlasmadığını, kızın ona olta atmaya çalıştığını anlattı. Kızı aramış bana niye böyle dedin eşim yanlış anladı demiş o da ben herkese öyle söylüyorum benim konuşma tarzım bu eşinle de konuşayım istersen demiş. Kabul etmedim eşimi bi daha uyardım tekrar haklı olduğumu bundan sonra çok dikkat edeceğini söyledi. İçim yine rahat etmedi. İlk kez kullanım hareketlerine baktım netten. Bir de ne göreyim bu kızla meğer hep mesajlaşıp konuşuyorlarmış. Hatta şehirdışında kaldığı 4 gece boyunca hep gece 1’lerde 1 saat konuşmuşlar. Kanka muhabbetiydi dedi hiçbir şey hissetmiyorum dedi kızı ara sor dedi ben de aradım kız kocamdan hoşlandığını ama asla yuvamızı yıkma amacının olmadığını, eşimden hiçbir karşılık görmediğini anlattı. Hatta sen eşimle mesajlaşırken ben bebeğimi emziriyordum dediğimde hüngür hüngür ağlayarak ben değecek biri değilim benim yüzümden evliliğinize zarar vermeyin dedi. Ben de aldatıldım bu böyle bir durum değil benim evliliğinizie saygım var dedi. Eşime de sormuş aramız nasıl diye eşim anladı aramızla bişeyin olmadığını demiş o da biliyor musun eşin beni efendiliğiyle ezdi çok üzgünüm demiş. Artık samimi olmayacaklar ikisinden de söz aldım ve de kız gidiyor başka okula bu yaz ama ben çok mutsuzum. Kendimi aptal yerine konmuş hissediyorum. Kocam ben seni aldatmadım konuşmalarımız hep okul dedikodusuydu hatta seni bile anlattım nasıl tanıştığımızı filan dedi. Ben üzülürsün diye senden sakladım içimde kötü bir niyet olmadığı ve konuşmalarımız da normal olduğu için sana söylemediğimde vicdanım rahattı diyor. Bundan sonra nasıl davranmalıyım bilmiyorum. Eşimin beni ve çocuklarımızı çok sevdiğinden de eminim aslında.
zaten kadın raydan çıkmışsa hiçbir şeyine takmaz adamın ne evli olduğunu vs.. ADAM gibi adam kadının kendine karşı zaafını hissetiği an yüz vermeyecekti bu olumlusuzluklara sebebiyet vermeyecekti yine diyorum nefsine hakim olsaymış adam suçluaynen. adam gecenin yarısı konuşursa kadın tabi peşini bırakmaz. çok sinir bozucu bir durum.
Ya bu be boyle bu tarz kadinlae bir bitmedi ama esiniz de yuz vermeseymis en basta sert ciksaydi aralarinda yazisma vs bile olmazdi esinize karsi temkinli olun (aldatti demiyorum tepkilerini koysun diyorum yanlis anlamayin) yoksa istemeye istemeye kaptirir kendini daha kotu olur.Bayanda bende aldatildim dedigi halde evli bir adamla samimi oluyorsa iyi niyetli degildir sanmiyorumEşim bu sene yeni atanan bi bayan hocayla birden çok samimi olmaya başladıl Kızın karakter olarak herkesle samimi olduğunu, kızlarla vakit geçirmediğini ve erkek hocalarla kanka olduğunu söyledi.evli başka bir erkekle gezmeye gideceği gün bu samimi bayan arkadaş da onlarla gelmek istemiş. Diğeri yaşça büyük ve iki kere evlenmiş biri olduğundan kızın benim kocam için onlarla geldiğini düşünüp eşime bu kızla samimi olmanı istemiyorum içgüdülerim böyle söylüyor dedim. Okul çıkışlarında arabasına biniyormuş dikkat et baş başa olmanızı istemiyorum bu araba içinde bile olmayacak dedim eşim de daha erken çıkıp ona yakalanmamaya çalışıyorum ama sen abartıyorsun yanlış anlaşılacak bişey yok dedi. Facebook da resimlerini beğenme, ona espri yapma dedim madem sen rahatsızsın tamam dedi. 2 ay sonra bir gün eşim galiba sen haklısın kızın bana karşı ilgisi olduğunu düşünüyorum dedi. Okulda her sabah kapıda onu beklediğini, çayını hep onun getirdiğini, her gün ona simit getirdiğini geçen gün de ne haber derken kolunun altını çimdiklediğini söyledi. Bence kaşınıyor ama benim işim olmaz rahat ol dedi. Bu konuşmadan 2 gün sonra cenaze dolayısıyla şehirdışına anne babasının yanına gitti. Şifresini benden hep sakladığı facebook’u ilk kez açık kalmış. İçimden bi ses bak dedi ve sohbet kısmında o kızdan şu cümleyi gördüm. Tam da eşim yola çıkmak üzereyken atılmış ve eşimin fark etmediği “canım çıktın mı” cümlesi. Kavga ettik ben samimiyeti kes dedim bu kız bu mesajı nasıl atar dedim bana kızla kesinlikle hiç mesajlasmadığını, kızın ona olta atmaya çalıştığını anlattı. Kızı aramış bana niye böyle dedin eşim yanlış anladı demiş o da ben herkese öyle söylüyorum benim konuşma tarzım bu eşinle de konuşayım istersen demiş. Kabul etmedim eşimi bi daha uyardım tekrar haklı olduğumu bundan sonra çok dikkat edeceğini söyledi. İçim yine rahat etmedi. İlk kez kullanım hareketlerine baktım netten. Bir de ne göreyim bu kızla meğer hep mesajlaşıp konuşuyorlarmış. Hatta şehirdışında kaldığı 4 gece boyunca hep gece 1’lerde 1 saat konuşmuşlar. Kanka muhabbetiydi dedi hiçbir şey hissetmiyorum dedi kızı ara sor dedi ben de aradım kız kocamdan hoşlandığını ama asla yuvamızı yıkma amacının olmadığını, eşimden hiçbir karşılık görmediğini anlattı. Hatta sen eşimle mesajlaşırken ben bebeğimi emziriyordum dediğimde hüngür hüngür ağlayarak ben değecek biri değilim benim yüzümden evliliğinize zarar vermeyin dedi. Ben de aldatıldım bu böyle bir durum değil benim evliliğinizie saygım var dedi. Eşime de sormuş aramız nasıl diye eşim anladı aramızla bişeyin olmadığını demiş o da biliyor musun eşin beni efendiliğiyle ezdi çok üzgünüm demiş. Artık samimi olmayacaklar ikisinden de söz aldım ve de kız gidiyor başka okula bu yaz ama ben çok mutsuzum. Kendimi aptal yerine konmuş hissediyorum. Kocam ben seni aldatmadım konuşmalarımız hep okul dedikodusuydu hatta seni bile anlattım nasıl tanıştığımızı filan dedi. Ben üzülürsün diye senden sakladım içimde kötü bir niyet olmadığı ve konuşmalarımız da normal olduğu için sana söylemediğimde vicdanım rahattı diyor. Bundan sonra nasıl davranmalıyım bilmiyorum. Eşimin beni ve çocuklarımızı çok sevdiğinden de eminim aslında.
Canim o kadini kocandan bir sekilde uzak tutman lazim. Bosanmakla mi tehtid edersin. Konusmalarini kaydettigini mahkemede aldatma delili olarak sunacagini mi soylersin bilmiyorum. Kocanin seni aldattigini dusunme ama emin ol boyle giderse o kadina gonlu kayar. Atesle barut yan yana durmaz unutma. Bekarlar cok anlayamaz bizler evliyiz ve bircok bayan arkadas benimle ayni fikirdedir. Evli bir bayanla erkek (ya da taraflardan biri evliyse) arkadas veya kanka olamaz. Bekar kadin erkegin kankaligi da beni ilgilendirmez.
İkisi de karısı beni ilgilendirmiyor kendisi düşünsün karısını diyor.
Bencede ısrarla inanmak istemiyor yani adam tutup aldattim diye bağıracak değil ya en fazla bu kadar ipucu verebilmisKonu sahibinin tavrı belli gibi.. Ayrılmak istediğini sanmıyorum. Bence daha fazla eşelemeyin kızlar :)
Eşim bu sene yeni atanan bi bayan hocayla birden çok samimi olmaya başladıl Kızın karakter olarak herkesle samimi olduğunu, kızlarla vakit geçirmediğini ve erkek hocalarla kanka olduğunu söyledi.evli başka bir erkekle gezmeye gideceği gün bu samimi bayan arkadaş da onlarla gelmek istemiş. Diğeri yaşça büyük ve iki kere evlenmiş biri olduğundan kızın benim kocam için onlarla geldiğini düşünüp eşime bu kızla samimi olmanı istemiyorum içgüdülerim böyle söylüyor dedim. Okul çıkışlarında arabasına biniyormuş dikkat et baş başa olmanızı istemiyorum bu araba içinde bile olmayacak dedim eşim de daha erken çıkıp ona yakalanmamaya çalışıyorum ama sen abartıyorsun yanlış anlaşılacak bişey yok dedi. Facebook da resimlerini beğenme, ona espri yapma dedim madem sen rahatsızsın tamam dedi. 2 ay sonra bir gün eşim galiba sen haklısın kızın bana karşı ilgisi olduğunu düşünüyorum dedi. Okulda her sabah kapıda onu beklediğini, çayını hep onun getirdiğini, her gün ona simit getirdiğini geçen gün de ne haber derken kolunun altını çimdiklediğini söyledi. Bence kaşınıyor ama benim işim olmaz rahat ol dedi. Bu konuşmadan 2 gün sonra cenaze dolayısıyla şehirdışına anne babasının yanına gitti. Şifresini benden hep sakladığı facebook’u ilk kez açık kalmış. İçimden bi ses bak dedi ve sohbet kısmında o kızdan şu cümleyi gördüm. Tam da eşim yola çıkmak üzereyken atılmış ve eşimin fark etmediği “canım çıktın mı” cümlesi. Kavga ettik ben samimiyeti kes dedim bu kız bu mesajı nasıl atar dedim bana kızla kesinlikle hiç mesajlasmadığını, kızın ona olta atmaya çalıştığını anlattı. Kızı aramış bana niye böyle dedin eşim yanlış anladı demiş o da ben herkese öyle söylüyorum benim konuşma tarzım bu eşinle de konuşayım istersen demiş. Kabul etmedim eşimi bi daha uyardım tekrar haklı olduğumu bundan sonra çok dikkat edeceğini söyledi. İçim yine rahat etmedi. İlk kez kullanım hareketlerine baktım netten. Bir de ne göreyim bu kızla meğer hep mesajlaşıp konuşuyorlarmış. Hatta şehirdışında kaldığı 4 gece boyunca hep gece 1’lerde 1 saat konuşmuşlar. Kanka muhabbetiydi dedi hiçbir şey hissetmiyorum dedi kızı ara sor dedi ben de aradım kız kocamdan hoşlandığını ama asla yuvamızı yıkma amacının olmadığını, eşimden hiçbir karşılık görmediğini anlattı. Hatta sen eşimle mesajlaşırken ben bebeğimi emziriyordum dediğimde hüngür hüngür ağlayarak ben değecek biri değilim benim yüzümden evliliğinize zarar vermeyin dedi. Ben de aldatıldım bu böyle bir durum değil benim evliliğinizie saygım var dedi. Eşime de sormuş aramız nasıl diye eşim anladı aramızla bişeyin olmadığını demiş o da biliyor musun eşin beni efendiliğiyle ezdi çok üzgünüm demiş. Artık samimi olmayacaklar ikisinden de söz aldım ve de kız gidiyor başka okula bu yaz ama ben çok mutsuzum. Kendimi aptal yerine konmuş hissediyorum. Kocam ben seni aldatmadım konuşmalarımız hep okul dedikodusuydu hatta seni bile anlattım nasıl tanıştığımızı filan dedi. Ben üzülürsün diye senden sakladım içimde kötü bir niyet olmadığı ve konuşmalarımız da normal olduğu için sana söylemediğimde vicdanım rahattı diyor. Bundan sonra nasıl davranmalıyım bilmiyorum. Eşimin beni ve çocuklarımızı çok sevdiğinden de eminim aslında.
Kendi tercihi kendi hayatı..Bencede ısrarla inanmak istemiyor yani adam tutup aldattim diye bağıracak değil ya en fazla bu kadar ipucu verebilmis
Birinin eşi vefat etti, diğeri boşandı. Zaten sanırım mahkemede öyle bir yaptırım var. Sen dışarıdakı milyonlarca kadına sahip çıkamazsın. İyisi var kötüsü var, zaafı olan, çok güçlü olan. Kocan sadıksa sırtın yere gelmez, aldatılma acısı yaşamazsın. Kocanın gözü dışarıdaysa ne yapsan boş. Telefonunu kontrol et, peşine dedektif tak istersen. Sen bunu yapan bütün kadınların peşine düşeceksen işin zor. Herkesin kendi tercihleri var. Kimse yüzde yüz iyi değil. Siyah beyaz değil grilerde var. Altınların ortada duruyorsa hırsıza, ne olur altınlarımı alma dersen çok saf olursun. Altınlarını ortada bırakmayacaksın. Kocaları maalesef kasaya kapatmıyorsun. Onlar kendilerine hakim olmalı. Ailelerin kıymetini bilmeli. Bu arada ben de aldatıldım ve boşandım. Eski eşimin sevgilisine çok da kızamadım açıkcası, çünkü kocamı çok iyi tanıyordum. Bu kadına kadar sürekli eşimi bayan arkadaşlar konusunda uyarmak zorunda kalıyordum. Fazla samimi oluyordu. Buna rağmen eski eşim çok kötü bir insan diyemem. Çünkü çok iyi bir baba, çok iyi bir arkadaş, çalışkan, zeki......Ama çok kötü bir eş. Anlatabiliyormuyum.var ya açık adres versen hiç üşenmem atlar gelir o kızları rezil ederim. bir kadın nasıl böyle düşünebilir ya?? yarın bir gün kendisi evlendiğinde kocası da onu aldatsa, karşıdaki kız da ''bana ne kendi düşünsün karısını ben birlikte olurum'' dese, ne hisseder nasıl acı çeker acaba? böyle durumlarda suç tek taraflı değil işte.. %50 adamlar suçlu %50 de birlikte olduğu kadınlar suçlu. bence evli erkeklerle ilişki yaşayan kadınların da, mahkemede cezası yaptırımı olmalı. böyle bi kanun çıkmalı. insan hayret ediyor nasıl kadınlar var yaa! resmen kendilerine metres muamelesi yapıyorlar. ah şu ban yeme korkum olmasa neler derim de..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?