eşimin bayan kankası

Goruşuyo musunuz hala o ikinci kadın olan arkadaşlarınızla merak ettim

Goruşuyo musunuz hala o ikinci kadın olan arkadaşlarınızla merak ettim
Evet görüşüyorum. Düşüncemi biliyorlar. Onaylamıyorum. 20 yıllık arkadaşlarım. Her koyun kendi bacağından asılır. Bu forumda aldatılıp asla kocasından boşanmayan bir sürü kadın var. Beni kimse aldatmıyor.

Orası öyle her koyun kendi bacağından asılır

Seni cok sevdiğinden emin misin ? Sevseydi rahatsız olduğunu bile bile gece 1 kere kadar konuşmazdı.
Bana eşin ve kadın ağız birliği yapmış gibi geldi. Sen pek güvenme ikisine de ...

Hep ayni numaralar erkeklerde biz de bikmadan usanmadan yiyoruz ne diim ayik olun kizlar ayik yok bana asildi farkettim yuz vermedim..Tel de ne konusmuslar peki seni ne cok sevdigini mi anlatmis kiza esin?

aynen. adam gecenin yarısı konuşursa kadın tabi peşini bırakmaz. çok sinir bozucu bir durum.
zaten kadın raydan çıkmışsa hiçbir şeyine takmaz adamın ne evli olduğunu vs.. ADAM gibi adam kadının kendine karşı zaafını hissetiği an yüz vermeyecekti bu olumlusuzluklara sebebiyet vermeyecekti yine diyorum nefsine hakim olsaymış adam suçlu

Ya bu be boyle bu tarz kadinlae bir bitmedi ama esiniz de yuz vermeseymis en basta sert ciksaydi aralarinda yazisma vs bile olmazdi esinize karsi temkinli olun (aldatti demiyorum tepkilerini koysun diyorum yanlis anlamayin) yoksa istemeye istemeye kaptirir kendini daha kotu olur.Bayanda bende aldatildim dedigi halde evli bir adamla samimi oluyorsa iyi niyetli degildir sanmiyorum

Simdi bir de imkansiz ask havalarina girip guya ask acisi yasayacaklar. Malesef insanoglu bir anlik heyecan ugruna hata yapmaya cok meyilli. Rabbim kimseye vermesin. Hepimiz insaniz calistigimiz yerde erkekler var. ALLAHHH korusun.

bekarım ama sonuna kadar katılıyorum. eğer iki tarafta bekarsa iki tarafında hayatında birisi yoksa ister kanka olsunlar ister sevgili. istedikleri kadar samimi olsunlar, sonuçta hesap verecekleri kimse yok ikisinin de, sorumlu oldukları bi ilişkileri evlilikleri yok.

ama taraflardan en az 1 tanesi evli, nişanlı, ya da sevgili sahibi ise, kimse kusura bakmasın, o zaman bi durmaları lazım.

hayatında birisi olan hiçbir erkek ya da kız, karşı cinsten biriyle samimi olamaz, kanka olamaz, gecenin bir yarısı telefonda konuşamaz! ha olursa, bi zaman sonra birinden birinin gönlü kayar. ortaya herkesi üzen durumlar çıkar.

insanoğlu çiğ süt emmiştir derler atalarımız boşuna değil, evet eşimize güveniyo olabiliriz, karakteri düzgün olabilir amaaa, kalbinin onun için atmayacağını nerden bilelim? o da bilemez ki. çünkü onun da elinde değil.

böyle şeylere ortam yaratmayacak evli barklı olan insan. sonuçta muhatap olmazsa, kimse bişey de hissedemez değil mi?

neymişte bu kız ondan hoşlanmış, e kocası da ortam yaratmış, yüz vermiş !

Son düzenleyen: Moderatör:
İkisi de karısı beni ilgilendirmiyor kendisi düşünsün karısını diyor.

var ya açık adres versen hiç üşenmem atlar gelir o kızları rezil ederim. bir kadın nasıl böyle düşünebilir ya?? yarın bir gün kendisi evlendiğinde kocası da onu aldatsa, karşıdaki kız da ''bana ne kendi düşünsün karısını ben birlikte olurum'' dese, ne hisseder nasıl acı çeker acaba? böyle durumlarda suç tek taraflı değil işte.. %50 adamlar suçlu %50 de birlikte olduğu kadınlar suçlu. bence evli erkeklerle ilişki yaşayan kadınların da, mahkemede cezası yaptırımı olmalı. böyle bi kanun çıkmalı. insan hayret ediyor nasıl kadınlar var yaa! resmen kendilerine metres muamelesi yapıyorlar. ah şu ban yeme korkum olmasa neler derim de..

Bacım kusura bakma ama kanka ayağı falan hikaye.. bildiğin aldatılıyorsun yada aldatılcaksın net. Kocanı al karşına önce iki medeni insan gibi konuş ya bu kızla görüşmeni bitirceksin telefondada okuldada hatta bu durumu söyleyebilirsinde de. Baktın mırın kırın ediyo bagır çağır kır dök trip at bişeylr yap tepkini koy. 1 ay boyuncada eşinin okuluna git haber vermeden çat kapı baskın basanındır.. gözlerini dik dikizle izlemeye al önlem al, sert dur. Gerekirse başka yollarda denemelisin sonrasında. Belki bu söyliceklerim sana fazlada gelmiş olabilir hatta öyle oldugunun farkındayım çünkü buyere kadar rahat davranmışsın önlem almamışsın. ama altını çizerek söyliyim ben bunu yapardım ister yap ister yapma bu senin tercihin tabii.

benim esimin cok samimi kiz arkadaslari vardir, saatlerce skype yapip dertlesirler. bir gun iliskilerinin kardeslikten-dostluktan baska boyuta ilerledigini gormedim.
ben kizda degil esinizde kabahat bulurum, kusura bakmayin.

bi arkadaşım vardı, bi adamla birlikteydi. sonradan tesadüfi bi şekilde adamın evli olduğunu öğrendi. adam evli olduğunu bile gizlemiş, iki tarafı da idare etmeye çalışmış.

öğrendikten sonra bi kaç gün daha bişey bilmiyormuş gibi devam etti, beraber tek kare fotoğrafları yoktu hiç, mesaj saklama gibi bi huyu da yoktu, o yüzden önce buluştuklarında fotoğraf falan çekti, sevgili oldukları belli olacak şekilde. sonra da aşklı meşkli mesajlaşıp onları da silmedi.

sonra araştırıp karısını buldu, evine gitti, fotoğrafları ve mesajları gösterdi, kadına da ''evli olduğunu yeni öğrendim ve bilmeye hakkınız olduğunu düşündüm'' diye herşeyi anlattı. tüm fotoğrafları ve mesajların ekran görüntülerini kadına verdi. mahkemede delil olması için. sonra da adamı bi daha hiiç aramadı, aramalarına da dönmedi.
''ben bunu öğrendim ayrılıyorum'' bile demedi, veda bile etmedi. direk iletişimi kesti.

Birinin eşi vefat etti, diğeri boşandı. Zaten sanırım mahkemede öyle bir yaptırım var. Sen dışarıdakı milyonlarca kadına sahip çıkamazsın. İyisi var kötüsü var, zaafı olan, çok güçlü olan. Kocan sadıksa sırtın yere gelmez, aldatılma acısı yaşamazsın. Kocanın gözü dışarıdaysa ne yapsan boş. Telefonunu kontrol et, peşine dedektif tak istersen. Sen bunu yapan bütün kadınların peşine düşeceksen işin zor. Herkesin kendi tercihleri var. Kimse yüzde yüz iyi değil. Siyah beyaz değil grilerde var. Altınların ortada duruyorsa hırsıza, ne olur altınlarımı alma dersen çok saf olursun. Altınlarını ortada bırakmayacaksın. Kocaları maalesef kasaya kapatmıyorsun. Onlar kendilerine hakim olmalı. Ailelerin kıymetini bilmeli. Bu arada ben de aldatıldım ve boşandım. Eski eşimin sevgilisine çok da kızamadım açıkcası, çünkü kocamı çok iyi tanıyordum. Bu kadına kadar sürekli eşimi bayan arkadaşlar konusunda uyarmak zorunda kalıyordum. Fazla samimi oluyordu. Buna rağmen eski eşim çok kötü bir insan diyemem. Çünkü çok iyi bir baba, çok iyi bir arkadaş, çalışkan, zeki......Ama çok kötü bir eş. Anlatabiliyormuyum.

Şu erkekler kendilerini çok zeki zannediyorlar galiba. Nasıl savunmalardır. Bir de üste çıkmış başka bir erkek olsa aldatırdı, kocanla ilgilen bak diye.

Öncelikle neden eşinizin sizi aldattığını düşünüyorum onu söyleyeyim.
1. Eşinizi uyardığınız halde belli ki o kadından uzak durmamış. Ve bu 2 ay boyunca sürmüş. Sonrasında size söylemiş galiba o kadın benden hoşlanıyor diye. O 2 ayda bi hayli kanka ayağına kaynaştılar herhalde! Kaldı ki bir erkek eşi bunu söylediğinde zaten uzak durmalı, mesafe koymalı araya. Baştan adam yanlışla başlamış!
2. Bir erkek 2 ay boyunca haftanın en az 4 günü gördüğü, konuştuğu kadının ona olan ilgisini fark etmemiş acaba? 2 ay mı sürmüş yani anlaması. Hı hıı kesin öyledir..
3. Eşiniz 2 ay sonunda bunu anlıyor ve size söylüyor. Ardından da hemen 2 gün sonra cenazeye gidiyor. Ve gelin görün ki ondan hoşlandığını hissettiği kıza gittiği yeri bile söylüyor. Çok mu saf eşiniz acaba? Hoşlandığını hissettiği halde kızla konuşmaktan ve hatta ondan uzak durmaktan çekinmeyip gecenin 1'lerinde konuşmaktan kendisini alıkoyamıyor. Vah zavallı adam hoşlandığını hissettiği kızla saf saf kanka ayağına konuşuyor. Hemde okul hakkında. Okulda muhabbete kıran girdi sanırım. Okulda tenefüsler de bir arada oldukları yetmezmiş gibi evde de gece gece saatlerce okul muhabbeti yapıyorlar. Yersen..
4. Eşiniz facebook şifresini sizden gizliyor ve kızla tüm geçmiş mesajları siliyor. Ki bence bu en büyük kanıt. İnsan saklayacağı bir şey olmadığı sürece arkadaşça konuştuğu kızla olan mesajlarını silmez. Allah aşkına onunla mı uğraşacak insan. Benim facebook konuşmalarımın hepsi duruyor hala. Onları silmeyle mi uğraşacağım?! Şimdi ona bunu söyleseniz bahanesi de hazırdır haa ''karıcığım ben sen görüp yanlış anlarsın ve üzülürsün diye sildim''
5. Facebookta o kadını arkadaşlıktan sildikten sonra eşinizde facebooku donduruyor. Bahanede hazır tabi ki! İşi gücü olmayan okul arkadaşları o kadını facebooktan sildiğini anlarsa yanlış anlarmış. Hıı tabi başka işleri de yoktu eşinizin facebookunu inceleyeceklerdi o kadın hala ekli mi değil mi acaba??? Ne kadar kötü bir yalan bu!
6. Diğer bir mesele. Bir kadın evli bir erkeğe canım diye hitap edebiliyorsa karşı taraf ona bu hakkı vermiştir. Ve bu ilkte olmamıştır. ''Canım çıktın mı?'' Ona ne ki?! Gideceği yeri neden o kadına söyleme gereği duyuyor. Neden gideceği yere kadar bilgiye sahip bu kadın?!
7. Kadınla konuşmanızda ki şu cümle ''Ben DE aldatıldım'' O de eki ne oluyor? Sen aldatıldın ama geçmişte bende aldatılmıştım demek değil de ne?
8. Bir kadın neden bu kadar eşinizi övsün? Yok çok efendiymişte, kendisi buna değmezmişte. Nedense bana anlaşmalı sözlermiş gibi geldi bunlar.

Eşinizin size söyledikleriyle çeliştiği bir sürü şey var. Siz kanıt istiyorsunuz ama ortada değil mi kanıtlar? Telefon konuşmaları, mesajlaşmalar. Yapmayın lütfen. Hangi erkek meslektaşı bir kadınla gece gece okul muhabbeti yapar, eşiyle nasıl tanıştığını anlatır 1 saat boyunca?
Madem somut bir örnek istiyorsunuz, illede duyacağım, göreceğim diyorsunuz o zaman hiçbir şey yokmuş gibi, unutmuş gibi devam edin ve bundan sonra sıkı takibe alın eşinizi. Gizliden gizliye ne yaptığını takip edin. Telefonla fazla ilgileniyor mu, telefona şifre koyuyor mu, her yere telefonunu götürüyor mu, whatsapp mesajlaşmaları vs..

Burada bu tarz konuları gördükçe erkeklere güvenim sıfırlandı resmen. Evlilikten, erkeklerden soğudum. Evde gül gibi karın, 2 güzel oğlun varken göz neden dışarıda olur! Çok sinirlendim yahu!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…