- 6 Nisan 2015
- 1.331
- 1.572
- 133
Dünyanın en bakımlı en alımlı insanları da aldatiliyor. Aldatma olayının kadınla, kadinin kendine bakmamasiyla fln alakası yok bence. Üstelik bu olaylar yaşadıktan hemen sonra birden bire Q qulanem süper bakımlı dolaşmaya başlasa, adam diyecek ki "bak biraz başkasına meylettim, nasıl da suçu kendisinde aradı" Kendine çeki düzen vereceğine, üste çıkacakEşine başta kesin birşekilde konuşup kendini okulda gösterseydin güzel olurdu.Elinden geldiğince eşine güzel gözükmeye çalış bakımsız gezme evde ve kendisini uygun dille uyararak aynı şeyin senin başıba gelse nasıl bir tavır sergiliyeceğini iğnele bana kalırsa eşin bir ışık yakmışki o bayana canmlı cicimli konuşma cesareti bulmuş kendinde bence kaynana na biraz fısılda ve iyi bir önlem al eşin baya şüpheleyici
Saf salak inanmis gibi davraniyorum dun olaydan sonra ilk kez disari cikti gorustum drdigi kisiyle ikgili hic arama kaydo yoktu telinde abi nerdesin dur burdayım gibi qtqma ua da mesaj olmaliudi ama yoktu takipteyim online islemlere girinc teline uyari mrsaji geliuor bira daha bekleyip o gunuj kayitlarina da bakicam
Öyle tabi ki benimki işin esprisi kendini çok uyanık zannediyor konu sahibinin eşicanım eşin kadınların çalıştığı yerde olsa muhtemel yine aynı olacaktı . aldatacak adam birini bir şekilde buluyor çünkü . en çaresizi durduk yerde netten birini buluyor okuyoruz. bu biraz karakter meselesi bence .
Gider başka hat alır. Gizlice yine görüşür. Bunlar böyledir bacım. Radarlarıni iyice aç. Sessizce, sezdirmeden takibe al.bu kadar afişe olduktan sonra hemen açık vereceklerini sanmıyorum. kendilerini tekrar rahat hissettiklerinde açık vereceklerdir.
yani oyunlarına inanacak saftrik birine nasıl yakalandım diye salya sümük ağlayıp lafta hata yapmışda çokda üzülmüş yalan TİMSAH gözyaşı ! kanmak isteyenler için bulunmaz nimetBir de bu erkekler neden bu saçma durumlarda ağlamayı başarırlar onu da anlamıyorum. Yakalandım diye ağlıyorlar.
ben dövmekle de kalmam. gider okul yönetimine bildiririm, sonra takip eder, gittiği okulu bulur ordaki yönetime de bildiririm bundan önceki çalıştığı okulda evli bi hocayla böyle bi olayı olmuştu derim. ve o evli hoca benim kocamdı derim. kocama yapacaklarımı düşünemiyorum zaten önce burnundan getirir süründürür sonra boşardım. kinim geçene kadar da o kızı gittiği her yere rezil ederdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?