eşimin bayan kankası

Dünyanın en bakımlı en alımlı insanları da aldatiliyor. Aldatma olayının kadınla, kadinin kendine bakmamasiyla fln alakası yok bence. Üstelik bu olaylar yaşadıktan hemen sonra birden bire Q qulanem süper bakımlı dolaşmaya başlasa, adam diyecek ki "bak biraz başkasına meylettim, nasıl da suçu kendisinde aradı" Kendine çeki düzen vereceğine, üste çıkacak

sadece ilk yazınızı okuyarak yorum yapıyorum, hiç bir cevabı henüz okumadım.
eşin her yakalandığında yeni bir şey itiraf etmiş, yakalanmasaymış yeminle inkar etmeye hala devam edecekmiş.
konunun ilk satırlarından sonunun nasıl biteceğini tahmin ettim. ikisine de güvenme, ciddi birşeyler karıştırıyorlar ve eşin kesinlikle masum değil.
ettiği her yemin yalan çıkmış daha neyine güvenicen. kendin gerçekleri öğrenmesen sen hala kandırılmaya, onlar görüşmeye devam edecekler.
yalan yemin edenin bahanesi de hep aynıdır zaten.
ikisine de inanmazdım.

bu kadar afişe olduktan sonra hemen açık vereceklerini sanmıyorum. kendilerini tekrar rahat hissettiklerinde açık vereceklerdir.

bu Nasıl rezıl bir konu kocan bildigin kızla konuşmuş muhabbet etmiş beğenilmek egosunu tatmin etmiş eğer hoşuna gltneseydı hiç konuşmıcaktı arkadaşım

Bu isler boyle basliyor iste hicbir kadin erkekle sohpetini ilerletmemeli ekeklerin nefsi kadinlar kadr guclu degildir bu bir gercek, tabiki bu kadin fazla ileri gitmiski sürmüs bu boyle iste yakalandiklari icin ileri gidemecegini anlamislardir insallah eger aralrinda guclu bir duygu varsa neolursa olsun surer bence malesf cok var boyle hikayeler,iste guven yikildi birkere bundan sonra zor gececek hayatiniz malesf Allahim boylelerinden korusun ısla etsin, zor bir durum erkeklerin bukadr cok esli olma istekleri degisiklik olsun heyecan olsun diye sonuclairni dusunmeden aldatiyorlar malesf, umarim bu durumu ataltirsinz.

Ikisi de bal gibi yalan söylüyor. Açıklamaları için de bütün fırsatları vermissiniz. "Canım çıktın mı? " mesajında gizli anlam seni bekliyorum demek değil mi ?

Öyle tabi ki benimki işin esprisi kendini çok uyanık zannediyor konu sahibinin eşi

kesinlikle okula git rezil et.
Telefondan ne bekliyorsun artık. onu geç. eşin çaldırır kadın arar. çok mu zor. kayıt da olmaz o zaman.
okula gitmelisin.
el mi yaman bey mi yaman.
seni biraz bu konuda çekingen gördüm.
emin ol devem ediyorlar. emin ol.

Çok üzgünüm ama eşiniz pek de masum görünmüyor. Zira olaylar sonrası kızla hâlâ konuşabilmeleri hiç normal değil. Çünkü böyle durumlarda birbirlerinin yüzüne bakamaz insanlar. Selamı dahi kesmesi gerekirken bir de kızın cümlelerini size taşıyarak sahte bir ben masumum portresi çiziyor eşiniz. Kızla arasında birşey geçmiş geçmemiş diyemem ama ne yazık ki ilgisi heyecan vermiş eşinize.

Hakkınızda hayırlısı olsun. İnşallah biz yanılıyoruzdur.

Tabi ki yuvaniz yikilmasin...da saf yerine koymuslar iki kanka bir olup sizi.bir kere bariz yalan soylemis esiniz.

Bir de bu erkekler neden bu saçma durumlarda ağlamayı başarırlar onu da anlamıyorum. Yakalandım diye ağlıyorlar.
yani oyunlarına inanacak saftrik birine nasıl yakalandım diye salya sümük ağlayıp lafta hata yapmışda çokda üzülmüş yalan TİMSAH gözyaşı ! kanmak isteyenler için bulunmaz nimet

ben o kocayı boğarım... gece 1 'de ne okul dedikodusu ya... Konuyu yeni gördüm olay şuan ne durumda bilmiyorum ama resmen keklemiş sizi... sizde başta birsey yoksa bile eşeğin aklına zorla karpuz kabuğunu sokmuşsunuz... ikisine de güvenmeyin... Allah'ım oturduğum yerden dellendim valla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…