var ya açık adres versen hiç üşenmem atlar gelir o kızları rezil ederim. bir kadın nasıl böyle düşünebilir ya?? yarın bir gün kendisi evlendiğinde kocası da onu aldatsa, karşıdaki kız da ''bana ne kendi düşünsün karısını ben birlikte olurum'' dese, ne hisseder nasıl acı çeker acaba? böyle durumlarda suç tek taraflı değil işte.. %50 adamlar suçlu %50 de birlikte olduğu kadınlar suçlu. bence evli erkeklerle ilişki yaşayan kadınların da, mahkemede cezası yaptırımı olmalı. böyle bi kanun çıkmalı. insan hayret ediyor nasıl kadınlar var yaa! resmen kendilerine metres muamelesi yapıyorlar. ah şu ban yeme korkum olmasa neler derim de..
herkesin karıştırdığı attığı çöpten belki konu sahibnin adamada yarayan bişeyler vardır beleş et leş koksada beleş olduğundan cazıp gelmiş bu işler böyle sürer gider kokusu artık bayıltana sonrada ayılana kadarŞu erkekler kendilerini çok zeki zannediyorlar galiba. Nasıl savunmalardır. Bir de üste çıkmış başka bir erkek olsa aldatırdı, kocanla ilgilen bak diye.
Öncelikle neden eşinizin sizi aldattığını düşünüyorum onu söyleyeyim.
1. Eşinizi uyardığınız halde belli ki o kadından uzak durmamış. Ve bu 2 ay boyunca sürmüş. Sonrasında size söylemiş galiba o kadın benden hoşlanıyor diye. O 2 ayda bi hayli kanka ayağına kaynaştılar herhalde! Kaldı ki bir erkek eşi bunu söylediğinde zaten uzak durmalı, mesafe koymalı araya. Baştan adam yanlışla başlamış!
2. Bir erkek 2 ay boyunca haftanın en az 4 günü gördüğü, konuştuğu kadının ona olan ilgisini fark etmemiş acaba? 2 ay mı sürmüş yani anlaması. Hı hıı kesin öyledir..
3. Eşiniz 2 ay sonunda bunu anlıyor ve size söylüyor. Ardından da hemen 2 gün sonra cenazeye gidiyor. Ve gelin görün ki ondan hoşlandığını hissettiği kıza gittiği yeri bile söylüyor. Çok mu saf eşiniz acaba? Hoşlandığını hissettiği halde kızla konuşmaktan ve hatta ondan uzak durmaktan çekinmeyip gecenin 1'lerinde konuşmaktan kendisini alıkoyamıyor. Vah zavallı adam hoşlandığını hissettiği kızla saf saf kanka ayağına konuşuyor. Hemde okul hakkında. Okulda muhabbete kıran girdi sanırım. Okulda tenefüsler de bir arada oldukları yetmezmiş gibi evde de gece gece saatlerce okul muhabbeti yapıyorlar. Yersen..
4. Eşiniz facebook şifresini sizden gizliyor ve kızla tüm geçmiş mesajları siliyor. Ki bence bu en büyük kanıt. İnsan saklayacağı bir şey olmadığı sürece arkadaşça konuştuğu kızla olan mesajlarını silmez. Allah aşkına onunla mı uğraşacak insan. Benim facebook konuşmalarımın hepsi duruyor hala. Onları silmeyle mi uğraşacağım?! Şimdi ona bunu söyleseniz bahanesi de hazırdır haa ''karıcığım ben sen görüp yanlış anlarsın ve üzülürsün diye sildim''
5. Facebookta o kadını arkadaşlıktan sildikten sonra eşinizde facebooku donduruyor. Bahanede hazır tabi ki! İşi gücü olmayan okul arkadaşları o kadını facebooktan sildiğini anlarsa yanlış anlarmış. Hıı tabi başka işleri de yoktu eşinizin facebookunu inceleyeceklerdi o kadın hala ekli mi değil mi acaba??? Ne kadar kötü bir yalan bu!
6. Diğer bir mesele. Bir kadın evli bir erkeğe canım diye hitap edebiliyorsa karşı taraf ona bu hakkı vermiştir. Ve bu ilkte olmamıştır. ''Canım çıktın mı?'' Ona ne ki?! Gideceği yeri neden o kadına söyleme gereği duyuyor. Neden gideceği yere kadar bilgiye sahip bu kadın?!
7. Kadınla konuşmanızda ki şu cümle ''Ben DE aldatıldım'' O de eki ne oluyor? Sen aldatıldın ama geçmişte bende aldatılmıştım demek değil de ne?
8. Bir kadın neden bu kadar eşinizi övsün? Yok çok efendiymişte, kendisi buna değmezmişte. Nedense bana anlaşmalı sözlermiş gibi geldi bunlar.
Eşinizin size söyledikleriyle çeliştiği bir sürü şey var. Siz kanıt istiyorsunuz ama ortada değil mi kanıtlar? Telefon konuşmaları, mesajlaşmalar. Yapmayın lütfen. Hangi erkek meslektaşı bir kadınla gece gece okul muhabbeti yapar, eşiyle nasıl tanıştığını anlatır 1 saat boyunca?
Madem somut bir örnek istiyorsunuz, illede duyacağım, göreceğim diyorsunuz o zaman hiçbir şey yokmuş gibi, unutmuş gibi devam edin ve bundan sonra sıkı takibe alın eşinizi. Gizliden gizliye ne yaptığını takip edin. Telefonla fazla ilgileniyor mu, telefona şifre koyuyor mu, her yere telefonunu götürüyor mu, whatsapp mesajlaşmaları vs..
Burada bu tarz konuları gördükçe erkeklere güvenim sıfırlandı resmen. Evlilikten, erkeklerden soğudum. Evde gül gibi karın, 2 güzel oğlun varken göz neden dışarıda olur! Çok sinirlendim yahu!
yıkılan yuvanın üzerine yuva yapıp kim mutlu olmuşda arkadaşın mutlu olacak ?Böyle bir arkadaşım benim de var maalesef, bu şekilde bir ilişkisi olduğunu yeni öğrendiğim.Karısını o düşünmüyor ki ben düşüneyim demek ki ortada bir yuva yok diyor.
Evlenip ayrıldı ve de evlenmeyi istiyor ve artık biraz maddiyat beklentisi var. Beğenilmeyi gezmeyi alışverişi giyinmeyi vs çok seviyor.İlişkide olduğu kişi de bir esnaf ve durumu çok çok iyi. Küçük bir ilde yaşıyoruz ve arkadaşım çalışıyor mesleği de var öğretmen üstelik ailesi ile yaşıyor. Gizli saklı görüşüyorlar.Adam evliymiş ama boşanacakmış çok klişe bir hikaye işte. İlişkinin adı belli gerçi ama adı konmamış bir ilişkimiz var diyor, boşanınca olacakmış adı...1 yıl süre istemiş adam vs vs. Sanırım adamın parası cezp etti, ve de başından evlilik geçmiş bazı kadınların değer yargıları da değişiyor bence. Artık daha acımasız ve bencil düşünebiliyorlar.
Kız normalde iyi bir insan yardımsever fedakar haksızlığa gelemeyen biri.Neden böyle bir şey yaptığını hiç mi hiç anlamıyorum...
Birinin eşi vefat etti, diğeri boşandı. Zaten sanırım mahkemede öyle bir yaptırım var. Sen dışarıdakı milyonlarca kadına sahip çıkamazsın. İyisi var kötüsü var, zaafı olan, çok güçlü olan. Kocan sadıksa sırtın yere gelmez, aldatılma acısı yaşamazsın. Kocanın gözü dışarıdaysa ne yapsan boş. Telefonunu kontrol et, peşine dedektif tak istersen. Sen bunu yapan bütün kadınların peşine düşeceksen işin zor. Herkesin kendi tercihleri var. Kimse yüzde yüz iyi değil. Siyah beyaz değil grilerde var. Altınların ortada duruyorsa hırsıza, ne olur altınlarımı alma dersen çok saf olursun. Altınlarını ortada bırakmayacaksın. Kocaları maalesef kasaya kapatmıyorsun. Onlar kendilerine hakim olmalı. Ailelerin kıymetini bilmeli. Bu arada ben de aldatıldım ve boşandım. Eski eşimin sevgilisine çok da kızamadım açıkcası, çünkü kocamı çok iyi tanıyordum. Bu kadına kadar sürekli eşimi bayan arkadaşlar konusunda uyarmak zorunda kalıyordum. Fazla samimi oluyordu. Buna rağmen eski eşim çok kötü bir insan diyemem. Çünkü çok iyi bir baba, çok iyi bir arkadaş, çalışkan, zeki......Ama çok kötü bir eş. Anlatabiliyormuyum.
Karşılık göremedim mi demiş peki gecenin bi vakti arama cesaretini nerden bulmuşKiz ona ds yeni soylemis ben senden hoslandom ama içimde yasasim sana belli etmedim demis senden de karsilik gormedim demis eşim de ben seni arkadaşım gibi gördügumden anlamadim hic demis bu konsmdan 1 saat sonra ben aradimistum kizi
Böyle bir arkadaşım benim de var maalesef, bu şekilde bir ilişkisi olduğunu yeni öğrendiğim.Karısını o düşünmüyor ki ben düşüneyim demek ki ortada bir yuva yok diyor.
Evlenip ayrıldı ve de evlenmeyi istiyor ve artık biraz maddiyat beklentisi var. Beğenilmeyi gezmeyi alışverişi giyinmeyi vs çok seviyor.İlişkide olduğu kişi de bir esnaf ve durumu çok çok iyi. Küçük bir ilde yaşıyoruz ve arkadaşım çalışıyor mesleği de var öğretmen üstelik ailesi ile yaşıyor. Gizli saklı görüşüyorlar.Adam evliymiş ama boşanacakmış çok klişe bir hikaye işte. İlişkinin adı belli gerçi ama adı konmamış bir ilişkimiz var diyor, boşanınca olacakmış adı...1 yıl süre istemiş adam vs vs. Sanırım adamın parası cezp etti, ve de başından evlilik geçmiş bazı kadınların değer yargıları da değişiyor bence. Artık daha acımasız ve bencil düşünebiliyorlar.
Kız normalde iyi bir insan yardımsever fedakar haksızlığa gelemeyen biri.Neden böyle bir şey yaptığını hiç mi hiç anlamıyorum...
Şu erkekler kendilerini çok zeki zannediyorlar galiba. Nasıl savunmalardır. Bir de üste çıkmış başka bir erkek olsa aldatırdı, kocanla ilgilen bak diye.
Öncelikle neden eşinizin sizi aldattığını düşünüyorum onu söyleyeyim.
1. Eşinizi uyardığınız halde belli ki o kadından uzak durmamış. Ve bu 2 ay boyunca sürmüş. Sonrasında size söylemiş galiba o kadın benden hoşlanıyor diye. O 2 ayda bi hayli kanka ayağına kaynaştılar herhalde! Kaldı ki bir erkek eşi bunu söylediğinde zaten uzak durmalı, mesafe koymalı araya. Baştan adam yanlışla başlamış!
2. Bir erkek 2 ay boyunca haftanın en az 4 günü gördüğü, konuştuğu kadının ona olan ilgisini fark etmemiş acaba? 2 ay mı sürmüş yani anlaması. Hı hıı kesin öyledir..
3. Eşiniz 2 ay sonunda bunu anlıyor ve size söylüyor. Ardından da hemen 2 gün sonra cenazeye gidiyor. Ve gelin görün ki ondan hoşlandığını hissettiği kıza gittiği yeri bile söylüyor. Çok mu saf eşiniz acaba? Hoşlandığını hissettiği halde kızla konuşmaktan ve hatta ondan uzak durmaktan çekinmeyip gecenin 1'lerinde konuşmaktan kendisini alıkoyamıyor. Vah zavallı adam hoşlandığını hissettiği kızla saf saf kanka ayağına konuşuyor. Hemde okul hakkında. Okulda muhabbete kıran girdi sanırım. Okulda tenefüsler de bir arada oldukları yetmezmiş gibi evde de gece gece saatlerce okul muhabbeti yapıyorlar. Yersen..
4. Eşiniz facebook şifresini sizden gizliyor ve kızla tüm geçmiş mesajları siliyor. Ki bence bu en büyük kanıt. İnsan saklayacağı bir şey olmadığı sürece arkadaşça konuştuğu kızla olan mesajlarını silmez. Allah aşkına onunla mı uğraşacak insan. Benim facebook konuşmalarımın hepsi duruyor hala. Onları silmeyle mi uğraşacağım?! Şimdi ona bunu söyleseniz bahanesi de hazırdır haa ''karıcığım ben sen görüp yanlış anlarsın ve üzülürsün diye sildim''
5. Facebookta o kadını arkadaşlıktan sildikten sonra eşinizde facebooku donduruyor. Bahanede hazır tabi ki! İşi gücü olmayan okul arkadaşları o kadını facebooktan sildiğini anlarsa yanlış anlarmış. Hıı tabi başka işleri de yoktu eşinizin facebookunu inceleyeceklerdi o kadın hala ekli mi değil mi acaba??? Ne kadar kötü bir yalan bu!
6. Diğer bir mesele. Bir kadın evli bir erkeğe canım diye hitap edebiliyorsa karşı taraf ona bu hakkı vermiştir. Ve bu ilkte olmamıştır. ''Canım çıktın mı?'' Ona ne ki?! Gideceği yeri neden o kadına söyleme gereği duyuyor. Neden gideceği yere kadar bilgiye sahip bu kadın?!
7. Kadınla konuşmanızda ki şu cümle ''Ben DE aldatıldım'' O de eki ne oluyor? Sen aldatıldın ama geçmişte bende aldatılmıştım demek değil de ne?
8. Bir kadın neden bu kadar eşinizi övsün? Yok çok efendiymişte, kendisi buna değmezmişte. Nedense bana anlaşmalı sözlermiş gibi geldi bunlar.
Eşinizin size söyledikleriyle çeliştiği bir sürü şey var. Siz kanıt istiyorsunuz ama ortada değil mi kanıtlar? Telefon konuşmaları, mesajlaşmalar. Yapmayın lütfen. Hangi erkek meslektaşı bir kadınla gece gece okul muhabbeti yapar, eşiyle nasıl tanıştığını anlatır 1 saat boyunca?
Madem somut bir örnek istiyorsunuz, illede duyacağım, göreceğim diyorsunuz o zaman hiçbir şey yokmuş gibi, unutmuş gibi devam edin ve bundan sonra sıkı takibe alın eşinizi. Gizliden gizliye ne yaptığını takip edin. Telefonla fazla ilgileniyor mu, telefona şifre koyuyor mu, her yere telefonunu götürüyor mu, whatsapp mesajlaşmaları vs..
Burada bu tarz konuları gördükçe erkeklere güvenim sıfırlandı resmen. Evlilikten, erkeklerden soğudum. Evde gül gibi karın, 2 güzel oğlun varken göz neden dışarıda olur! Çok sinirlendim yahu!
dalavere degilmiydi o ya?Bunlar hep palavere bence
Ben seni anlıyorum. Kadınlar elbette doğruyu yapmıyorlar ama bu toplumda torpille işe giren binlerce insan var. Açık yüreklilikle de söylüyorlar. Yıllarca hak etmedikleri bir maaş alıyorlar, çocuklarını bu parayla büyütüyorlar. Aradaki farkı göremiyorum. Birisinde zarar verdiğiniz, Hakkı'nı yediğiniz kişinin adını biliyorsunuz, diğerinde bilmiyorsunuz. Ben yapmazsam başkası yapacak diyorlar araya Ada'm koyup bir x kişisinin Hakkı'nı yiyorlar. Bunlara gıpta ile bakılıyor çevresi geniş falan diye. Bu haksızlık değil mi? Ben bu çifte standarta kızıyorum. Açık adreslerini bilsen bu torpillileri de bulursan sana söyleyecek hiç bir şeyim yok. Haklısın derim. Yok öyle yapmam dersen de düşünmeni isterim.Ben seni çok iyi anladım. Herşey esinde bitiyor diyorsun. Esin karakterliyse sadiksa o tip kadınlara cesaret vermez zaten diyorsun. Haklısın buna katılıyorum. Ama burda evli bi adamla bile bile birlikte olan kadının kabahatini de göz ardı edemeyiz. Evet hepsini ben duzeltemem ama tepki vermeden de gecemem. Bu konularda öyle hassasim ki yedi kat yabancı bile olsa gider tepkimi gösteririm.
Benim nişanlıma asilip duran bi kız vardı mesela. Nisanlim bunu anlayınca direk görüşmeyi kesmiş. Iş için bile çok muhatap olmamaya çalışmış bunu ben sonradan öğrendim tabi. Şimdi benim nisanlimin mayası bozuk olsa aldatirdi beni onunla. Tabiki ben bu durumda kızdan çok nişanlıma kizardim. Sen izin vermesen yapamazdı derdim. Ama burda kızın hiç mi suçu yok?
Herkesin kendi tercihleri var evet ama, başkasının kocasını kendine sevgili yapmak gibi, kendini ona metres yapmak gibi bi tercih olamaz, saygı duymayacağım tek tercih budur sanırım. Çünkü insanlar istediklerini yapmakta özgürdür evet, ama başkalarına zarar vermedikleri sürece. Burda adamın eşine ciddi boyutta maddi manevi zarar veriliyor, başkalarına zarar vermeye başladığımız an bizim özgür tercih hakkimiz biter.
Benim bu tip kadınlara kızma sebebim bunlar.. umarım kendimi doğru ifade edebilmisimdir :)
Neden yapıyor biliyor musun. Çünkü toplum bencilleşti. Kimsenin kimseyi düşünecek hali kalmadı.Böyle bir arkadaşım benim de var maalesef, bu şekilde bir ilişkisi olduğunu yeni öğrendiğim.Karısını o düşünmüyor ki ben düşüneyim demek ki ortada bir yuva yok diyor.
Eşim bu sene yeni atanan bi bayan hocayla birden çok samimi olmaya başladıl Kızın karakter olarak herkesle samimi olduğunu, kızlarla vakit geçirmediğini ve erkek hocalarla kanka olduğunu söyledi.evli başka bir erkekle gezmeye gideceği gün bu samimi bayan arkadaş da onlarla gelmek istemiş. Diğeri yaşça büyük ve iki kere evlenmiş biri olduğundan kızın benim kocam için onlarla geldiğini düşünüp eşime bu kızla samimi olmanı istemiyorum içgüdülerim böyle söylüyor dedim. Okul çıkışlarında arabasına biniyormuş dikkat et baş başa olmanızı istemiyorum bu araba içinde bile olmayacak dedim eşim de daha erken çıkıp ona yakalanmamaya çalışıyorum ama sen abartıyorsun yanlış anlaşılacak bişey yok dedi. Facebook da resimlerini beğenme, ona espri yapma dedim madem sen rahatsızsın tamam dedi. 2 ay sonra bir gün eşim galiba sen haklısın kızın bana karşı ilgisi olduğunu düşünüyorum dedi. Okulda her sabah kapıda onu beklediğini, çayını hep onun getirdiğini, her gün ona simit getirdiğini geçen gün de ne haber derken kolunun altını çimdiklediğini söyledi. Bence kaşınıyor ama benim işim olmaz rahat ol dedi. Bu konuşmadan 2 gün sonra cenaze dolayısıyla şehirdışına anne babasının yanına gitti. Şifresini benden hep sakladığı facebook’u ilk kez açık kalmış. İçimden bi ses bak dedi ve sohbet kısmında o kızdan şu cümleyi gördüm. Tam da eşim yola çıkmak üzereyken atılmış ve eşimin fark etmediği “canım çıktın mı” cümlesi. Kavga ettik ben samimiyeti kes dedim bu kız bu mesajı nasıl atar dedim bana kızla kesinlikle hiç mesajlasmadığını, kızın ona olta atmaya çalıştığını anlattı. Kızı aramış bana niye böyle dedin eşim yanlış anladı demiş o da ben herkese öyle söylüyorum benim konuşma tarzım bu eşinle de konuşayım istersen demiş. Kabul etmedim eşimi bi daha uyardım tekrar haklı olduğumu bundan sonra çok dikkat edeceğini söyledi. İçim yine rahat etmedi. İlk kez kullanım hareketlerine baktım netten. Bir de ne göreyim bu kızla meğer hep mesajlaşıp konuşuyorlarmış. Hatta şehirdışında kaldığı 4 gece boyunca hep gece 1’lerde 1 saat konuşmuşlar. Kanka muhabbetiydi dedi hiçbir şey hissetmiyorum dedi kızı ara sor dedi ben de aradım kız kocamdan hoşlandığını ama asla yuvamızı yıkma amacının olmadığını, eşimden hiçbir karşılık görmediğini anlattı. Hatta sen eşimle mesajlaşırken ben bebeğimi emziriyordum dediğimde hüngür hüngür ağlayarak ben değecek biri değilim benim yüzümden evliliğinize zarar vermeyin dedi. Ben de aldatıldım bu böyle bir durum değil benim evliliğinizie saygım var dedi. Eşime de sormuş aramız nasıl diye eşim anladı aramızla bişeyin olmadığını demiş o da biliyor musun eşin beni efendiliğiyle ezdi çok üzgünüm demiş. Artık samimi olmayacaklar ikisinden de söz aldım ve de kız gidiyor başka okula bu yaz ama ben çok mutsuzum. Kendimi aptal yerine konmuş hissediyorum. Kocam ben seni aldatmadım konuşmalarımız hep okul dedikodusuydu hatta seni bile anlattım nasıl tanıştığımızı filan dedi. Ben üzülürsün diye senden sakladım içimde kötü bir niyet olmadığı ve konuşmalarımız da normal olduğu için sana söylemediğimde vicdanım rahattı diyor. Bundan sonra nasıl davranmalıyım bilmiyorum. Eşimin beni ve çocuklarımızı çok sevdiğinden de eminim aslında.
Ben seni anlıyorum. Kadınlar elbette doğruyu yapmıyorlar ama bu toplumda torpille işe giren binlerce insan var. Açık yüreklilikle de söylüyorlar. Yıllarca hak etmedikleri bir maaş alıyorlar, çocuklarını bu parayla büyütüyorlar. Aradaki farkı göremiyorum. Birisinde zarar verdiğiniz, Hakkı'nı yediğiniz kişinin adını biliyorsunuz, diğerinde bilmiyorsunuz. Ben yapmazsam başkası yapacak diyorlar araya Ada'm koyup bir x kişisinin Hakkı'nı yiyorlar. Bunlara gıpta ile bakılıyor çevresi geniş falan diye. Bu haksızlık değil mi? Ben bu çifte standarta kızıyorum. Açık adreslerini bilsen bu torpillileri de bulursan sana söyleyecek hiç bir şeyim yok. Haklısın derim. Yok öyle yapmam dersen de düşünmeni isterim.
insallah kocan dogrusu soyluyordur.
Bir de bu erkekler neden bu saçma durumlarda ağlamayı başarırlar onu da anlamıyorum. Yakalandım diye ağlıyorlar.Gidisatin tipki benimki gibi.
Ben tabi sevgilimle yasadim bunlari.
Bir gun eski sevgilisyle konstugunu yakaladim facede( aptal beyinsi, eski sevgiliyle konusandan ne hayir gelicek orda durucektin biletini).
Ozurler diledi. Agladi cok kotu agladi. Ben dusunucem dedim, kendini harab etti demekki gercekten pisman, yazik simdi kotu durumdadir dedim. Ve barismaya karar verdim. Ne bileyim erkeklerin aglamada prof aktor olduklarini, ilk sevgilimdi. Ve facebooka girdim haber vermke icin, seytan durttu once onunkine baktim bi.
Ne goreyim, yine ayni kiz. konusyorlar. Eski sevgilim bi ara ´ msn gel´ dedi ve bu yuzden takip edemedim maalesef yazismalari. Ben hemen buna atildim; siz yakaladim diye.
Kizla yuzlestirdi, kiz ´ seni nasil sevdigini anlatti, bisey olmadi gercekten bak´ dedi, buda tabi sabahin 5 inde yasandi. O seni cok seviyor inan bana dedi kiz.
Ben inanmadim, ama aksisinide dair biseyde bulamadim, ilerde pisman olmamak adina affettim. Cunku her daim sevgisini belli eden, benden daha cok sevgi pitircigi bi erkekti.
Inandim ve devam ettik.
10 ay sonra sevgilim askerdeyken seytan durttu kiza tekrardan sormak istedim.
Kiz ´ o gece soyledigim yalandi, sevgilin beni tehdit etti, biz baska seyler konstuk´ dedi.
Oyle yani, benim yasadiklarim seninkiyle kesisiyor.
En sonunda ayrildim seref yoksunu heriften, cok mutluyum.
Insallah ama insallah senin sonun benimkisi gibi olmaz, insallah kocan dogrusu soyluyordur.
Ben 1o sonra kizla soyle bi giris yaptim ´ sende bi genc kizsin, Allah rizasi icin, nolur dogruyu soyle, tamam ayrilmiycam ondan zaten yasanmis gecmis gitmis´. Kiz ayrilmiycagima guvenerek anlatti.
Benimde seninde yaptigin hata: hemen aninda kocandan hesap sormak. Keske zamaninda uzaktan izleseymisim hemen atlamak yerine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?