eşimin bayan kankası

Böyle bir arkadaşım benim de var maalesef, bu şekilde bir ilişkisi olduğunu yeni öğrendiğim.Karısını o düşünmüyor ki ben düşüneyim demek ki ortada bir yuva yok diyor.
Evlenip ayrıldı ve de evlenmeyi istiyor ve artık biraz maddiyat beklentisi var. Beğenilmeyi gezmeyi alışverişi giyinmeyi vs çok seviyor.İlişkide olduğu kişi de bir esnaf ve durumu çok çok iyi. Küçük bir ilde yaşıyoruz ve arkadaşım çalışıyor mesleği de var öğretmen üstelik ailesi ile yaşıyor. Gizli saklı görüşüyorlar.Adam evliymiş ama boşanacakmış çok klişe bir hikaye işte. İlişkinin adı belli gerçi ama adı konmamış bir ilişkimiz var diyor, boşanınca olacakmış adı...1 yıl süre istemiş adam vs vs. Sanırım adamın parası cezp etti, ve de başından evlilik geçmiş bazı kadınların değer yargıları da değişiyor bence. Artık daha acımasız ve bencil düşünebiliyorlar.
Kız normalde iyi bir insan yardımsever fedakar haksızlığa gelemeyen biri.Neden böyle bir şey yaptığını hiç mi hiç anlamıyorum...

herkesin karıştırdığı attığı çöpten belki konu sahibnin adamada yarayan bişeyler vardır beleş et leş koksada beleş olduğundan cazıp gelmiş bu işler böyle sürer gider kokusu artık bayıltana sonrada ayılana kadar

yıkılan yuvanın üzerine yuva yapıp kim mutlu olmuşda arkadaşın mutlu olacak ?
Arkadaşın kendi sonunu kendi hazırlıyor eden bulur demişler......

Ben seni çok iyi anladım. Herşey esinde bitiyor diyorsun. Esin karakterliyse sadiksa o tip kadınlara cesaret vermez zaten diyorsun. Haklısın buna katılıyorum. Ama burda evli bi adamla bile bile birlikte olan kadının kabahatini de göz ardı edemeyiz. Evet hepsini ben duzeltemem ama tepki vermeden de gecemem. Bu konularda öyle hassasim ki yedi kat yabancı bile olsa gider tepkimi gösteririm.
Benim nişanlıma asilip duran bi kız vardı mesela. Nisanlim bunu anlayınca direk görüşmeyi kesmiş. Iş için bile çok muhatap olmamaya çalışmış bunu ben sonradan öğrendim tabi. Şimdi benim nisanlimin mayası bozuk olsa aldatirdi beni onunla. Tabiki ben bu durumda kızdan çok nişanlıma kizardim. Sen izin vermesen yapamazdı derdim. Ama burda kızın hiç mi suçu yok?

Herkesin kendi tercihleri var evet ama, başkasının kocasını kendine sevgili yapmak gibi, kendini ona metres yapmak gibi bi tercih olamaz, saygı duymayacağım tek tercih budur sanırım. Çünkü insanlar istediklerini yapmakta özgürdür evet, ama başkalarına zarar vermedikleri sürece. Burda adamın eşine ciddi boyutta maddi manevi zarar veriliyor, başkalarına zarar vermeye başladığımız an bizim özgür tercih hakkimiz biter.
Benim bu tip kadınlara kızma sebebim bunlar.. umarım kendimi doğru ifade edebilmisimdir :)

mrb canim benimde ilk evlendigim sene basima gelmisti aksam 11 de esimin is yerinden birisi cnm nbr diye mesaj atti bu kim dedim ismi unisex bi isimdi erkek oldugunu soyledi bana ama daha sonra ogrendimki bayanmis o kisi.onu arayip firca cektigini soyledi ben esimi seviyorum birdaha beni arama sakin dedigini soyledi buna normalde inanmazdim ama kv duymus telefonda bi kizla tartisiyodu demedigini birakmadi neden kavga ettiniz dedi bende biz hic tartismadikki dedim ozaman anladim onunla tartistigini buyuk yeminde etti sandigin gibi bisey yok diye kiz asiliyomus sanirim buna sonra is yerinden gitti zaten ama ben ona sinir oldugumla kaldim hala sinirim gecmedi ona oda erkeklerle cok labali birisiymis herkese canim diye konusurmus sozde aklimda bi soru isareti olarak kaldi benimde iste benzer durumlari yasamisiz sen iyi yapmissin kizi aramakla meydani ona birakmamissin ben aramadim hata ettim keske diyorum agzima geleni soyleseydim ozaman

Karşılık göremedim mi demiş peki gecenin bi vakti arama cesaretini nerden bulmuş

Esinin evde olduğu gün telefonuna gizlidir kayıt programi indir bi fırsatını bul bi kaç saat sonra konuşmaları dinle ve programi sil mesela yani...
bağırıp çağırma sakin ol kararlı adımlar at ağlayıp zirlama sakin olmaya çalış . gerekirse boşanmakla tehdit et
mesela yani ...
zamanını çok alacak o kadını hayatınızdan cikarmak

haksızlığa gelemeyen birisi ama şuan başka bi kadına haksızlık ediyor resmen. haa şöyle bi durum var, adamın mayası bozukmuş, adam karaktersizmiş, eğer arkadaşın olmasa başkasıyla aldatacak adam.

ama sana bişey söylim mi.. ben hiç evindeki karısından ayrılıpta metresiyle evleneni duymadım. hadi metres demeyelim, görüştüğü kadın diyeyim. inan duymadım. bu tip adamlar aldatır aldatır ama karısını boşayıp onu almaz... bunu keşke arkadaşına anlatabilsen ama şimdi seni dinlemez ki.. yıllarca bekler bekler, bir gün oyalandığını anlar ancak öyle bırakır.

üstelik bu tip adamla evlense bile nasıl mutlu olacak? hem yuva yıkanın yuvası olmaz, hem de bugün senin için eşini boşayan, yarın başkası için seni boşar. adam da sadakat olsa vefa olsa şimdiki karısını aldatır mı?

neymiş boşanacakmış , bak kesin şey de demiştir ha ''yatakları ayırdık zaten cinsel hayatımız da kalmadı'' demiştir, külliyen yalan. vardı çevremde öyle biri, arkadaşım değildi ama az çok tanırdım, adam buna ''boşanıcam zaten karı koca hayatımız kalmadı çocuklarım için katlanıyorum vs vs'' klasik yalanlar söyler dururdu, bu da inanırdı, bi gün duymuş ki adamın karısı 2 aylık hamile. hiçtee ayrılmaya boşanmaya niyetleri yok gayet iyi araları.

bu kadar mı saf bu kadınlar yaa

problem kızda değil eşinizde . gece 1 de sürekli okulda görüştüğü kişiyle dedikodu için mi konuşmuş ? başka biri gelse şimdi okula yine eşinizi arasa yine konuşacak mı ? kız zaten bekar olan taraf. onun hatası 1 se eşinizinki 10 . bir de en sevmediğim kısım bu tip olaylarda insanın zekasıyla dalga geçilmesi. size yapılan açıklama , sonrasında haklısın galiba hoşlanıyor demesi sonra yine konuşup geceleri dedikodu diye açıklaması sana bildiğin hakaret bence.

harfi harfine katılıyorum! Q qulanem bence bu yorumu satır atlamadan iyice oku..

Ben seni anlıyorum. Kadınlar elbette doğruyu yapmıyorlar ama bu toplumda torpille işe giren binlerce insan var. Açık yüreklilikle de söylüyorlar. Yıllarca hak etmedikleri bir maaş alıyorlar, çocuklarını bu parayla büyütüyorlar. Aradaki farkı göremiyorum. Birisinde zarar verdiğiniz, Hakkı'nı yediğiniz kişinin adını biliyorsunuz, diğerinde bilmiyorsunuz. Ben yapmazsam başkası yapacak diyorlar araya Ada'm koyup bir x kişisinin Hakkı'nı yiyorlar. Bunlara gıpta ile bakılıyor çevresi geniş falan diye. Bu haksızlık değil mi? Ben bu çifte standarta kızıyorum. Açık adreslerini bilsen bu torpillileri de bulursan sana söyleyecek hiç bir şeyim yok. Haklısın derim. Yok öyle yapmam dersen de düşünmeni isterim.

bunlar bnm başıma geleydi 2016 boşanan çiftler istatistiğinde bir tik yükselme yapmıştım...

Neden yapıyor biliyor musun. Çünkü toplum bencilleşti. Kimsenin kimseyi düşünecek hali kalmadı.

Gidisatin tipki benimki gibi.
Ben tabi sevgilimle yasadim bunlari.
Bir gun eski sevgilisyle konstugunu yakaladim facede( aptal beyinsi, eski sevgiliyle konusandan ne hayir gelicek orda durucektin biletini).
Ozurler diledi. Agladi cok kotu agladi. Ben dusunucem dedim, kendini harab etti demekki gercekten pisman, yazik simdi kotu durumdadir dedim. Ve barismaya karar verdim. Ne bileyim erkeklerin aglamada prof aktor olduklarini, ilk sevgilimdi. Ve facebooka girdim haber vermke icin, seytan durttu once onunkine baktim bi.
Ne goreyim, yine ayni kiz. konusyorlar. Eski sevgilim bi ara ´ msn gel´ dedi ve bu yuzden takip edemedim maalesef yazismalari. Ben hemen buna atildim; siz yakaladim diye.
Kizla yuzlestirdi, kiz ´ seni nasil sevdigini anlatti, bisey olmadi gercekten bak´ dedi, buda tabi sabahin 5 inde yasandi. O seni cok seviyor inan bana dedi kiz.
Ben inanmadim, ama aksisinide dair biseyde bulamadim, ilerde pisman olmamak adina affettim. Cunku her daim sevgisini belli eden, benden daha cok sevgi pitircigi bi erkekti.
Inandim ve devam ettik.
10 ay sonra sevgilim askerdeyken seytan durttu kiza tekrardan sormak istedim.
Kiz ´ o gece soyledigim yalandi, sevgilin beni tehdit etti, biz baska seyler konstuk´ dedi.

Oyle yani, benim yasadiklarim seninkiyle kesisiyor.
En sonunda ayrildim seref yoksunu heriften, cok mutluyum.
Insallah ama insallah senin sonun benimkisi gibi olmaz, insallah kocan dogrusu soyluyordur.
Ben 1o sonra kizla soyle bi giris yaptim ´ sende bi genc kizsin, Allah rizasi icin, nolur dogruyu soyle, tamam ayrilmiycam ondan zaten yasanmis gecmis gitmis´. Kiz ayrilmiycagima guvenerek anlatti.

Benimde seninde yaptigin hata: hemen aninda kocandan hesap sormak. Keske zamaninda uzaktan izleseymisim hemen atlamak yerine.

tabiki anlıyorum, ben her konuda hak yemeye karşıyım. bi insanın herhangi bi konuda yaptığı herhangi bi şey, başka bi insana zarar veriyorsa ya da o başka insanın hakkını yiyorsa, onlar da gözümde aşağılık insanlardır.
işte herkes bizim gibi düşünse, hiç böyle olaylar olmaz. adamlar bizim gibi düşünse, eşlerine sadık olsa, üçüncü kadınlar bizim gibi düşünse, evli barklı adamlara yanaşmasalar, kız erkek farketmez herkes bizim gibi düşünse, kimse kimsenin hakkını yemese, kimse kimseye dolaylı ya da direkt zarar vermese, dünya ne kadar da güzel bi yer olurdu

insallah kocan dogrusu soyluyordur.

kocasının doğruyu söylediğini hiç sanmıyorum. ya evli bi adam, kendisinden hoşlandığını bildiği bir kızla gecenin bir vaktinde saatlerce telefonda konuşur mu?? karısının rahatsız olduğu bir kızla, böyle muhabbeti ilerletir mi? facebook şifresini karısından gizler mi? kız buna ''canım'' diyecek cesareti kendinde bulabilir mi? bi erkek bana yüz vermezse ben ona ''canım'' diyemem mesela. üstelik kızla adam okul dışında samimiyeti ne kadar ilerletmişler ki kız buna ''canım çıktın mı'' yazıyor. bu ne demek ya? evli barklı adam, okul dışında ne konuşuyorsun? bi yere çıkacağını nerden biliyorsun? her hareketinden neden bu kadar haberdarsın? yok yok, neresinden tutsan elinde kalıyor bu adam konu sahibi. kapatma bu konuyu, düş peşine.

Bir de bu erkekler neden bu saçma durumlarda ağlamayı başarırlar onu da anlamıyorum. Yakalandım diye ağlıyorlar.

Çok uzgunum ama bende kadini bosverip esinize odaklanmaniz taraftariyim.
Siz is arkadasinizla ki kocanizin gorusmenizi istemedigi biriyle gece saat 1 de 1 saat konusurmuydunuz ???

Sehir disina cikip geceleri kizi ariyor canimli cicimli konusmalar, mesaji gordugunde hic konusmuyoruz diye yalanlar, sen de hungur hungur kiza agliyosun acizleniyosun niye ki? Seni aldatan ve gozunun icine baka baka yalan soyleyen kocan tek muhatabin ve acizlik degil isin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…