haksızlığa gelemeyen birisi ama şuan başka bi kadına haksızlık ediyor resmen. haa şöyle bi durum var, adamın mayası bozukmuş, adam karaktersizmiş, eğer arkadaşın olmasa başkasıyla aldatacak adam.
ama sana bişey söylim mi.. ben hiç evindeki karısından ayrılıpta metresiyle evleneni duymadım. hadi metres demeyelim, görüştüğü kadın diyeyim. inan duymadım. bu tip adamlar aldatır aldatır ama karısını boşayıp onu almaz... bunu keşke arkadaşına anlatabilsen ama şimdi seni dinlemez ki.. yıllarca bekler bekler, bir gün oyalandığını anlar ancak öyle bırakır.
üstelik bu tip adamla evlense bile nasıl mutlu olacak? hem yuva yıkanın yuvası olmaz, hem de bugün senin için eşini boşayan, yarın başkası için seni boşar. adam da sadakat olsa vefa olsa şimdiki karısını aldatır mı?
neymiş boşanacakmış , bak kesin şey de demiştir ha ''yatakları ayırdık zaten cinsel hayatımız da kalmadı'' demiştir, külliyen yalan. vardı çevremde öyle biri, arkadaşım değildi ama az çok tanırdım, adam buna ''boşanıcam zaten karı koca hayatımız kalmadı çocuklarım için katlanıyorum vs vs'' klasik yalanlar söyler dururdu, bu da inanırdı, bi gün duymuş ki adamın karısı 2 aylık hamile. hiçtee ayrılmaya boşanmaya niyetleri yok gayet iyi araları.
bu kadar mı saf bu kadınlar yaa
benim eşimin dershanesinde de manken gibi öğretmenler var. ALLAH var kızlarda güzel yani. ama eşim hiçbiriyle telefonlarda saatlerce her gün konuşmaz yaniEşim bu sene yeni atanan bi bayan hocayla birden çok samimi olmaya başladıl Kızın karakter olarak herkesle samimi olduğunu, kızlarla vakit geçirmediğini ve erkek hocalarla kanka olduğunu söyledi.evli başka bir erkekle gezmeye gideceği gün bu samimi bayan arkadaş da onlarla gelmek istemiş. Diğeri yaşça büyük ve iki kere evlenmiş biri olduğundan kızın benim kocam için onlarla geldiğini düşünüp eşime bu kızla samimi olmanı istemiyorum içgüdülerim böyle söylüyor dedim. Okul çıkışlarında arabasına biniyormuş dikkat et baş başa olmanızı istemiyorum bu araba içinde bile olmayacak dedim eşim de daha erken çıkıp ona yakalanmamaya çalışıyorum ama sen abartıyorsun yanlış anlaşılacak bişey yok dedi. Facebook da resimlerini beğenme, ona espri yapma dedim madem sen rahatsızsın tamam dedi. 2 ay sonra bir gün eşim galiba sen haklısın kızın bana karşı ilgisi olduğunu düşünüyorum dedi. Okulda her sabah kapıda onu beklediğini, çayını hep onun getirdiğini, her gün ona simit getirdiğini geçen gün de ne haber derken kolunun altını çimdiklediğini söyledi. Bence kaşınıyor ama benim işim olmaz rahat ol dedi. Bu konuşmadan 2 gün sonra cenaze dolayısıyla şehirdışına anne babasının yanına gitti. Şifresini benden hep sakladığı facebook’u ilk kez açık kalmış. İçimden bi ses bak dedi ve sohbet kısmında o kızdan şu cümleyi gördüm. Tam da eşim yola çıkmak üzereyken atılmış ve eşimin fark etmediği “canım çıktın mı” cümlesi. Kavga ettik ben samimiyeti kes dedim bu kız bu mesajı nasıl atar dedim bana kızla kesinlikle hiç mesajlasmadığını, kızın ona olta atmaya çalıştığını anlattı. Kızı aramış bana niye böyle dedin eşim yanlış anladı demiş o da ben herkese öyle söylüyorum benim konuşma tarzım bu eşinle de konuşayım istersen demiş. Kabul etmedim eşimi bi daha uyardım tekrar haklı olduğumu bundan sonra çok dikkat edeceğini söyledi. İçim yine rahat etmedi. İlk kez kullanım hareketlerine baktım netten. Bir de ne göreyim bu kızla meğer hep mesajlaşıp konuşuyorlarmış. Hatta şehirdışında kaldığı 4 gece boyunca hep gece 1’lerde 1 saat konuşmuşlar. Kanka muhabbetiydi dedi hiçbir şey hissetmiyorum dedi kızı ara sor dedi ben de aradım kız kocamdan hoşlandığını ama asla yuvamızı yıkma amacının olmadığını, eşimden hiçbir karşılık görmediğini anlattı. Hatta sen eşimle mesajlaşırken ben bebeğimi emziriyordum dediğimde hüngür hüngür ağlayarak ben değecek biri değilim benim yüzümden evliliğinize zarar vermeyin dedi. Ben de aldatıldım bu böyle bir durum değil benim evliliğinizie saygım var dedi. Eşime de sormuş aramız nasıl diye eşim anladı aramızla bişeyin olmadığını demiş o da biliyor musun eşin beni efendiliğiyle ezdi çok üzgünüm demiş. Artık samimi olmayacaklar ikisinden de söz aldım ve de kız gidiyor başka okula bu yaz ama ben çok mutsuzum. Kendimi aptal yerine konmuş hissediyorum. Kocam ben seni aldatmadım konuşmalarımız hep okul dedikodusuydu hatta seni bile anlattım nasıl tanıştığımızı filan dedi. Ben üzülürsün diye senden sakladım içimde kötü bir niyet olmadığı ve konuşmalarımız da normal olduğu için sana söylemediğimde vicdanım rahattı diyor. Bundan sonra nasıl davranmalıyım bilmiyorum. Eşimin beni ve çocuklarımızı çok sevdiğinden de eminim aslında.
Benim eşimin kuzeni 18 yaşındaydı zengin bi adamın metresliğini yapmaya başladığında. 2-3 yıl sonra adam karısını boşayıp buna nikah kıydı, yaşı 50'yi geçik adam. Allah ıslah etsin midem bulanıyo ben eşime dedim görüşmek istemiyorum halanın kızı ama sen de görüşme dedim, zaten annesi dışında herkes sildi onu.Ben duydum evleneni...boşanıp da metresini alanı. Mutlu oluyorlar mı orasını bilmem.
O arkadaşım da şansını deniyor, hani adam zengin, belki boşanır da alır beni diye vakit geçiriyor. Biliyordur öyle kolay kolay karısını boşamayacağını, belki de karısı boşanmak bile istemeyecek allah bilir. Evli erkekle ne işin var diyince biz sevgili değiliz boşanınca gel dedim diyor ama telde ve de bazen de yüz yüze görüşüyorlar. Boşanacak da evlenecek de ben de pek ihtimal vermiyorum.
Aynen de öyleDanışıklı dövüş var gibi geldi bana da neyse.. Bişey demeyeyim şimdi.
Biri bana gelip kocandan hoşlanıyorum dese ben direkt dövem başka napiyim resmen sopaya sürtünüyor kız.
ben dövmekle de kalmam. gider okul yönetimine bildiririm, sonra takip eder, gittiği okulu bulur ordaki yönetime de bildiririm bundan önceki çalıştığı okulda evli bi hocayla böyle bi olayı olmuştu derim. ve o evli hoca benim kocamdı derim. kocama yapacaklarımı düşünemiyorum zaten önce burnundan getirir süründürür sonra boşardım. kinim geçene kadar da o kızı gittiği her yere rezil ederdim.
Hayır olayı nerden tutsan elinde kalıyor zaten, kız adama yazılıyor adam da farkında karısına da kaşınıyor ama ben yüz vermem diyor, halbuki yüz astar ne varsa vermiş zaten geceleri konuşmalar sürekli yazışmalar filan. Sonrasında bu kanka itiraf ediyor utanmadan kocandan hoşlanıyorum ama o bana yüz vermiyor diyor, ki böyle bi konuda adama açılmadan karısına da itirafta bulunamaz zannetmiyorum adama itiraf etti desen e hala konuşuyolar adam tepki göstermemiş belli ki ? Kadın kendince ben değmem falan filan edebiyatı yapıyor gururlu sevgi pıtırcığı aşık ama namuslu ayakları. Resmen darlandım yani. Bazen iyi ki benim kocam yüzde doksan dokuz erkeklerin olduğu yerde çalışıyor diyorum mevzusu bile olmuyor mis.
adam biliyor kızın kendisinden hoşlandığını. buna rağmen görüşüyor. ama burda bence adamda da kızda da yalan var, ikisi de anlaşmışlar ne söyleyelim ne anlatalım diye bunu kararlaştırmışlar. kesinlikle ikisi de masum değil. ya aldatmış ya da aldatmak üzere bu adam. eşin ne iş yapıyor sadece erkeklerin olduğu bi işyeri merak ettim? :)
Bence de öyle bi ağız birliği yapılmış, konu sahibi de hanımefendi bi kişilik belli ki üstünü kapatmaya çalışıyorlar. Eşim asker
Biliyorum kızdalavere degilmiydi o ya?
Edit: arattim google amcaya, dalavere kiz o
adamla kendi ailesi konuşuyordur kesin . asıl suçlu adam . kız çok küçükmüş üzüldüm ona. o da hatalı tabi ama adam zaten 50 yaşında kaç senelik eşine bunu yapıyorsa mayası bozuk .Benim eşimin kuzeni 18 yaşındaydı zengin bi adamın metresliğini yapmaya başladığında. 2-3 yıl sonra adam karısını boşayıp buna nikah kıydı, yaşı 50'yi geçik adam. Allah ıslah etsin midem bulanıyo ben eşime dedim görüşmek istemiyorum halanın kızı ama sen de görüşme dedim, zaten annesi dışında herkes sildi onu.
Var böyle olaylar ve dizi çekersin öyle iğrenç olaylar. Ama yuva yıkanın yuvası olmaz, ben bekliyorum kapı dışarı edileceği günü. Karısına o kadar üzüldüm ki, kadının gözünde ışık kalmamış öyle gitmiş boşanmış
canım eşin kadınların çalıştığı yerde olsa muhtemel yine aynı olacaktı . aldatacak adam birini bir şekilde buluyor çünkü . en çaresizi durduk yerde netten birini buluyor okuyoruz. bu biraz karakter meselesi bence .Hayır olayı nerden tutsan elinde kalıyor zaten, kız adama yazılıyor adam da farkında karısına da kaşınıyor ama ben yüz vermem diyor, halbuki yüz astar ne varsa vermiş zaten geceleri konuşmalar sürekli yazışmalar filan. Sonrasında bu kanka itiraf ediyor utanmadan kocandan hoşlanıyorum ama o bana yüz vermiyor diyor, ki böyle bi konuda adama açılmadan karısına da itirafta bulunamaz zannetmiyorum adama itiraf etti desen e hala konuşuyolar adam tepki göstermemiş belli ki ? Kadın kendince ben değmem falan filan edebiyatı yapıyor gururlu sevgi pıtırcığı aşık ama namuslu ayakları. Resmen darlandım yani. Bazen iyi ki benim kocam yüzde doksan dokuz erkeklerin olduğu yerde çalışıyor diyorum mevzusu bile olmuyor mis.
Eşine başta kesin birşekilde konuşup kendini okulda gösterseydin güzel olurdu.Elinden geldiğince eşine güzel gözükmeye çalış bakımsız gezme evde ve kendisini uygun dille uyararak aynı şeyin senin başıba gelse nasıl bir tavır sergiliyeceğini iğnele bana kalırsa eşin bir ışık yakmışki o bayana canmlı cicimli konuşma cesareti bulmuş kendinde bence kaynana na biraz fısılda ve iyi bir önlem al eşin baya şüpheleyiciEşim bu sene yeni atanan bi bayan hocayla birden çok samimi olmaya başladıl Kızın karakter olarak herkesle samimi olduğunu, kızlarla vakit geçirmediğini ve erkek hocalarla kanka olduğunu söyledi.evli başka bir erkekle gezmeye gideceği gün bu samimi bayan arkadaş da onlarla gelmek istemiş. Diğeri yaşça büyük ve iki kere evlenmiş biri olduğundan kızın benim kocam için onlarla geldiğini düşünüp eşime bu kızla samimi olmanı istemiyorum içgüdülerim böyle söylüyor dedim. Okul çıkışlarında arabasına biniyormuş dikkat et baş başa olmanızı istemiyorum bu araba içinde bile olmayacak dedim eşim de daha erken çıkıp ona yakalanmamaya çalışıyorum ama sen abartıyorsun yanlış anlaşılacak bişey yok dedi. Facebook da resimlerini beğenme, ona espri yapma dedim madem sen rahatsızsın tamam dedi. 2 ay sonra bir gün eşim galiba sen haklısın kızın bana karşı ilgisi olduğunu düşünüyorum dedi. Okulda her sabah kapıda onu beklediğini, çayını hep onun getirdiğini, her gün ona simit getirdiğini geçen gün de ne haber derken kolunun altını çimdiklediğini söyledi. Bence kaşınıyor ama benim işim olmaz rahat ol dedi. Bu konuşmadan 2 gün sonra cenaze dolayısıyla şehirdışına anne babasının yanına gitti. Şifresini benden hep sakladığı facebook’u ilk kez açık kalmış. İçimden bi ses bak dedi ve sohbet kısmında o kızdan şu cümleyi gördüm. Tam da eşim yola çıkmak üzereyken atılmış ve eşimin fark etmediği “canım çıktın mı” cümlesi. Kavga ettik ben samimiyeti kes dedim bu kız bu mesajı nasıl atar dedim bana kızla kesinlikle hiç mesajlasmadığını, kızın ona olta atmaya çalıştığını anlattı. Kızı aramış bana niye böyle dedin eşim yanlış anladı demiş o da ben herkese öyle söylüyorum benim konuşma tarzım bu eşinle de konuşayım istersen demiş. Kabul etmedim eşimi bi daha uyardım tekrar haklı olduğumu bundan sonra çok dikkat edeceğini söyledi. İçim yine rahat etmedi. İlk kez kullanım hareketlerine baktım netten. Bir de ne göreyim bu kızla meğer hep mesajlaşıp konuşuyorlarmış. Hatta şehirdışında kaldığı 4 gece boyunca hep gece 1’lerde 1 saat konuşmuşlar. Kanka muhabbetiydi dedi hiçbir şey hissetmiyorum dedi kızı ara sor dedi ben de aradım kız kocamdan hoşlandığını ama asla yuvamızı yıkma amacının olmadığını, eşimden hiçbir karşılık görmediğini anlattı. Hatta sen eşimle mesajlaşırken ben bebeğimi emziriyordum dediğimde hüngür hüngür ağlayarak ben değecek biri değilim benim yüzümden evliliğinize zarar vermeyin dedi. Ben de aldatıldım bu böyle bir durum değil benim evliliğinizie saygım var dedi. Eşime de sormuş aramız nasıl diye eşim anladı aramızla bişeyin olmadığını demiş o da biliyor musun eşin beni efendiliğiyle ezdi çok üzgünüm demiş. Artık samimi olmayacaklar ikisinden de söz aldım ve de kız gidiyor başka okula bu yaz ama ben çok mutsuzum. Kendimi aptal yerine konmuş hissediyorum. Kocam ben seni aldatmadım konuşmalarımız hep okul dedikodusuydu hatta seni bile anlattım nasıl tanıştığımızı filan dedi. Ben üzülürsün diye senden sakladım içimde kötü bir niyet olmadığı ve konuşmalarımız da normal olduğu için sana söylemediğimde vicdanım rahattı diyor. Bundan sonra nasıl davranmalıyım bilmiyorum. Eşimin beni ve çocuklarımızı çok sevdiğinden de eminim aslında.
Ben de öğretmenim ve cok dışa dönük muhabbet etmeyi seven bir insanımdır ama asla ve asla hiçbir erkek öğretmenle böyle muhabbet etmem, edemem. Çok üzüldüm bunları yapan bir kadının öğretmen olmasına. Tamam kimse mükemmel değil ama öğretmen olunca durum çok farklı hale geliyor.Çok üzücü bi konu okurken canım acayip sıkıldı bence hiç de masum değil ben de öğretmenim asla böyle bi muhabbet normal değil ve burda tek suçlu o kadın ddgil başka bi bayanın ilgisi erkeklere ne kadar hoş geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?