eşimin bayan kankası

Ben duydum evleneni...boşanıp da metresini alanı. Mutlu oluyorlar mı orasını bilmem.
O arkadaşım da şansını deniyor, hani adam zengin, belki boşanır da alır beni diye vakit geçiriyor. Biliyordur öyle kolay kolay karısını boşamayacağını, belki de karısı boşanmak bile istemeyecek allah bilir. Evli erkekle ne işin var diyince biz sevgili değiliz boşanınca gel dedim diyor ama telde ve de bazen de yüz yüze görüşüyorlar. Boşanacak da evlenecek de ben de pek ihtimal vermiyorum.

Eşin kendini kıymetli erkek konumuna düşürmüş, yazıklar olsun şu erkeklere gerçekten. Hem de kendinden hoşlandığını bile bile görüşse eşim napardım bilmiyorum herhalde evi yıkarım !

benim eşimin dershanesinde de manken gibi öğretmenler var. ALLAH var kızlarda güzel yani. ama eşim hiçbiriyle telefonlarda saatlerce her gün konuşmaz yani

Benim eşimin kuzeni 18 yaşındaydı zengin bi adamın metresliğini yapmaya başladığında. 2-3 yıl sonra adam karısını boşayıp buna nikah kıydı, yaşı 50'yi geçik adam. Allah ıslah etsin midem bulanıyo ben eşime dedim görüşmek istemiyorum halanın kızı ama sen de görüşme dedim, zaten annesi dışında herkes sildi onu.
Var böyle olaylar ve dizi çekersin öyle iğrenç olaylar. Ama yuva yıkanın yuvası olmaz, ben bekliyorum kapı dışarı edileceği günü. Karısına o kadar üzüldüm ki, kadının gözünde ışık kalmamış öyle gitmiş boşanmış

Biri bana gelip kocandan hoşlanıyorum dese ben direkt dövem başka napiyim resmen sopaya sürtünüyor kız.

ben dövmekle de kalmam. gider okul yönetimine bildiririm, sonra takip eder, gittiği okulu bulur ordaki yönetime de bildiririm bundan önceki çalıştığı okulda evli bi hocayla böyle bi olayı olmuştu derim. ve o evli hoca benim kocamdı derim. kocama yapacaklarımı düşünemiyorum zaten önce burnundan getirir süründürür sonra boşardım. kinim geçene kadar da o kızı gittiği her yere rezil ederdim.

Hayır olayı nerden tutsan elinde kalıyor zaten, kız adama yazılıyor adam da farkında karısına da kaşınıyor ama ben yüz vermem diyor, halbuki yüz astar ne varsa vermiş zaten geceleri konuşmalar sürekli yazışmalar filan. Sonrasında bu kanka itiraf ediyor utanmadan kocandan hoşlanıyorum ama o bana yüz vermiyor diyor, ki böyle bi konuda adama açılmadan karısına da itirafta bulunamaz zannetmiyorum adama itiraf etti desen e hala konuşuyolar adam tepki göstermemiş belli ki ? Kadın kendince ben değmem falan filan edebiyatı yapıyor gururlu sevgi pıtırcığı aşık ama namuslu ayakları. Resmen darlandım yani. Bazen iyi ki benim kocam yüzde doksan dokuz erkeklerin olduğu yerde çalışıyor diyorum mevzusu bile olmuyor mis.

adam biliyor kızın kendisinden hoşlandığını. buna rağmen görüşüyor. ama burda bence adamda da kızda da yalan var, ikisi de anlaşmışlar ne söyleyelim ne anlatalım diye bunu kararlaştırmışlar. kesinlikle ikisi de masum değil. ya aldatmış ya da aldatmak üzere bu adam. eşin ne iş yapıyor sadece erkeklerin olduğu bi işyeri merak ettim? :)

Bence de öyle bi ağız birliği yapılmış, konu sahibi de hanımefendi bi kişilik belli ki üstünü kapatmaya çalışıyorlar. Eşim asker

Bence de öyle bi ağız birliği yapılmış, konu sahibi de hanımefendi bi kişilik belli ki üstünü kapatmaya çalışıyorlar. Eşim asker

oh ne güzel cidden hiç kız yok :) konu sahibi bence bu konunun üzerine gidip ikisinin de burunlarından getirmeli.

adamla kendi ailesi konuşuyordur kesin . asıl suçlu adam . kız çok küçükmüş üzüldüm ona. o da hatalı tabi ama adam zaten 50 yaşında kaç senelik eşine bunu yapıyorsa mayası bozuk .

canım eşin kadınların çalıştığı yerde olsa muhtemel yine aynı olacaktı . aldatacak adam birini bir şekilde buluyor çünkü . en çaresizi durduk yerde netten birini buluyor okuyoruz. bu biraz karakter meselesi bence .

Eşine başta kesin birşekilde konuşup kendini okulda gösterseydin güzel olurdu.Elinden geldiğince eşine güzel gözükmeye çalış bakımsız gezme evde ve kendisini uygun dille uyararak aynı şeyin senin başıba gelse nasıl bir tavır sergiliyeceğini iğnele bana kalırsa eşin bir ışık yakmışki o bayana canmlı cicimli konuşma cesareti bulmuş kendinde bence kaynana na biraz fısılda ve iyi bir önlem al eşin baya şüpheleyici

Saf salak inanmis gibi davraniyorum dun olaydan sonra ilk kez disari cikti gorustum drdigi kisiyle ikgili hic arama kaydo yoktu telinde abi nerdesin dur burdayım gibi qtqma ua da mesaj olmaliudi ama yoktu takipteyim online islemlere girinc teline uyari mrsaji geliuor bira daha bekleyip o gunuj kayitlarina da bakicam

Ben de öğretmenim ve cok dışa dönük muhabbet etmeyi seven bir insanımdır ama asla ve asla hiçbir erkek öğretmenle böyle muhabbet etmem, edemem. Çok üzüldüm bunları yapan bir kadının öğretmen olmasına. Tamam kimse mükemmel değil ama öğretmen olunca durum çok farklı hale geliyor.
Söylediğinize katılıyorum, birçok evli erkek ilgi gördüğü zaman havalara giriyor. İlgiyi gösteren kadın karaktersizin teki de olsa farketmiyor.
Artık bir erkeğin evli olması da farketmiyor.yazıklar olsun

bu ikisi oyun kurup ağız birliği ediyorlar gibime geldi

bir de bu karılarına aman dikkat et bu kız fena kız diyen adamlardan illa bir halt çıkıyor
hem sana gelecek dedikoduların önüne kesiyor hem sen bu saatte bu kız niye aradı mesaj attı deme diye
işte ben sana söylemiştim bu kız cıvık falan diye
şu an yaptıkları işte rezalet çıkmasın, meslekten olmayalım diye seni oyalayıp kandırmak
yoksa o kadın aradığında ben değecek biri değilim demez kolay kolay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…