- 1 Şubat 2017
- 791
- 364
- 23
- Konu Sahibi Guzelseylerolsun88
-
Annem yüz verme hemen gitsin ler dedi kaynanam da bir haberimi bekliyor hemen araya girecekler ama olay olsun istemiyoruz. Çok lafcılar aslında onlardan da çekinmiyorum laf etsinler umurumda deil ama fazla sabırlıyım birde yok diyemiyorum eşim de benim gibi aynı. Ama bugün konuşacağım kadınlâ yoksa bana kalacak bunlar. Adam işten dün istifa etti burda kalıyo defol sun gitsin memleketine kadını da alıp orda evi var girsin orda çalışsın sap sap burda taklıyorEşinize de pes doğrusu.
Bu zamana kadar çoktan durdurması lazımdı bu kepazeliği.
Sizin kayınpederiniz,valideniz filan da mı yok.
Bir akıl verecek olan yok mu.
6 aylık evli çift, hamile kadın....
Çok şaşırdım sahiden.
Ben cevapliyayim burasini konu sahibi sadece buraya oyle dediler boyle dediler diye gaz verip gidiyor cunku.Sizin kayınpederiniz,valideniz filan da mı yo
Çüşşş deyip kovmak lazımdı işte o an.Bilmiyorum eşim le konuşacağım odaya çekilince. Adamlâ da tartıştim pkk sempatizAnligı yapmaya kalktı .lafı ağzına tıkadim konuşturmadim.
Gaz vermiyorum sizden cesaret topluyorum. Benim eski konularimi arayın sosyal fobi rahatsızlığım var tedavi görüyorum sizden destek almak için buraya yazdım. Başka bir amacım yok. Derdimi paylaşıyorum hemde insanlar ilgileniyor durum bildirimi yapıyorum benim ağzımı Mengené ye vermişler sanki hayır çıkmıyor ağzım dan sadece en yakınlarıma diyebiliyorm . Eski konularıma bakarsaniz kişiliğimi ve rahatsızlığımi anlayabilir siniz.Ben cevapliyayim burasini konu sahibi sadece buraya oyle dediler boyle dediler diye gaz verip gidiyor cunku.
Kayinvalidesi babaniza arattirayim kovdurayim benimle ugrastilar size sira gelmis demekki demis.
Konu sahibinin esi de hir gur cikmasin ben soylerim demis.
Pekala...rahatsızsınızdır olabilir.Gaz vermiyorum sizden cesaret topluyorum. Benim eski konularimi arayın sosyal fobi rahatsızlığım var tedavi görüyorum sizden destek almak için buraya yazdım. Başka bir amacım yok. Derdimi paylaşıyorum hemde insanlar ilgileniyor durum bildirimi yapıyorum benim ağzımı Mengené ye vermişler sanki hayır çıkmıyor ağzım dan sadece en yakınlarıma diyebiliyorm . Eski konularıma bakarsaniz kişiliğimi ve rahatsızlığımi anlayabilir siniz.
Kovmaktan beter ettim üst perde den konuştum dan dan söyledim senin gibiler yüzünden bu ülke karışıyor rahat durmuyorsunuz ac gözlüsunuz demeye getirdim toprak toprak diye tutturüyonuz bu ülkede yüzlerce farklı etnik köken var sadece senin zihniyeti nde ki lere yetmiyor bu ülke bu bayrak yazık dedim. Daha ne deyim bunu deyip odadan çıktım sabahta kalkıp kahvaltı hazırlamadim öğlen geldiler konuşmadim kovmak tan beter ettim tmm ağzım laf yapmıyor ama tüm suratim tüm tavrım defol git diyorÇüşşş deyip kovmak lazımdı işte o an.
Benim evimde o sempatizanlığı yapan adamı babam olsa kovarım.
Vallahi billahi kovarım.
Eşim saf ve doğu kültürü ile yetişmiş ata demek büyük demek onlarda çok farklı birsey adamın ne üç Kağıtcı olduğunu biliyor ama yok diyemedi. İki gündür eşimin basının etini yiyorum ben açıyorum gözünü böyle böyle sınırlarımiz olmali kabul etmemeli ydik daha yeni evliyiz hamligı mizà denk geldi hemen çözüm bulmali yız diye diye amca yla konuşturdm dün gece gidin dedi eşim. Bugün de arayıp arayıp soruyor oda çok enayi gibi hissetti artık ben söyleye söyleyePekala...rahatsızsınızdır olabilir.
Ama öğrenmeniz gerekir "hayır" demeyi.
Tam da "hayır" demelik bir durumdasınız.
Bakın anne olacaksınız.
İstediğiniz veya istemediğiniz şeyleri dile getirmekten aciz olursanız nasıl yetiştirirsiniz miniği.
Yapmayın kendinize..
Biraz cesaret toplayın ve ne istiyorsanız haykırın gitsin.
Şöyle eşinizin suratına doğru mesela....
Ağzınıza sağlık...Kovmaktan beter ettim üst perde den konuştum dan dan söyledim senin gibiler yüzünden bu ülke karışıyor rahat durmuyorsunuz ac gözlüsunuz demeye getirdim toprak toprak diye tutturüyonuz bu ülkede yüzlerce farklı etnik köken var sadece senin zihniyeti nde ki lere yetmiyor bu ülke bu bayrak yazık dedim. Daha ne deyim bunu deyip odadan çıktım sabahta kalkıp kahvaltı hazırlamadim öğlen geldiler konuşmadim kovmak tan beter ettim tmm ağzım laf yapmıyor ama tüm suratim tüm tavrım defol git diyor
Bizi sinirlendiriyorsun ama :)Gaz vermiyorum sizden cesaret topluyorum. Benim eski konularimi arayın sosyal fobi rahatsızlığım var tedavi görüyorum sizden destek almak için buraya yazdım. Başka bir amacım yok. Derdimi paylaşıyorum hemde insanlar ilgileniyor durum bildirimi yapıyorum benim ağzımı Mengené ye vermişler sanki hayır çıkmıyor ağzım dan sadece en yakınlarıma diyebiliyorm . Eski konularıma bakarsaniz kişiliğimi ve rahatsızlığımi anlayabilir siniz.
Söyleyin devam edin.Eşim saf ve doğu kültürü ile yetişmiş ata demek büyük demek onlarda çok farklı birsey adamın ne üç Kağıtcı olduğunu biliyor ama yok diyemedi. İki gündür eşimin basının etini yiyorum ben açıyorum gözünü böyle böyle sınırlarımiz olmali kabul etmemeli ydik daha yeni evliyiz hamligı mizà denk geldi hemen çözüm bulmali yız diye diye amca yla konuşturdm dün gece gidin dedi eşim. Bugün de arayıp arayıp soruyor oda çok enayi gibi hissetti artık ben söyleye söyleye
Keşke büyüklerden biri müdahale etse artık şu olaya. Arayıp sunu bi güzel haşlasa,yeni evli çiftin evinde ne işiniz var, ayıp değil mi, üstelik kız hamile die... sizde artık bu olayı kendinize artık dert etmeseniz. O karnınızda ki minige bence bu stress fazla
Yok ordaki akrabalarà kadın demiş 3 günluğune gidiyorum demişBu adam ve karısı tası tarağı toplayıp size yerleşmiş olabilirler.araştırdınız mı ,memleketi terkedip gelmesinler.bu kadar surat yaptım dediğiniz halde gitmiyorlar.işten kovuldu istifa etmedi belki de ve kendilerini size baktıracaklar gibime geliyor.
Doğulu olAn herkes böyle değil inanki ben yıllarca doğu da okudum bu ayrı bir dağlı ayrı bir tür. Ama şunà katılıyorum batılı biri mümkün olduğunca doğulu dan uzak durmali kültür uyusmuYo ben o hatayi yaptım asla tavsiye etmem. Eşim le aramızda hiçbir sorun yok kültür olarak ama doğuya kendi memleketine gitmeyi orda yaşamamizı istiyor ben asla gitmek istemiyorum bu sebep den aramızda sorun çıkıyor. Ben eşimin akrabaların dan herseyin den uzak olmak istiyorum ki ne kadar haklı yım suan çok daha ortada. Tmm hepsi böyle bu kadar kötü değil akrabalarin sadece bu amca da pkk düşüncesi var diğerleri bunu dışlâmis zaten akrabalar bundan nefret ediyor bu huyları yüzünden.Sen amcanın numarasını ver ben kovarım gizliden ararım merak etme
Sırf bu yüzden Doğulu herkes benden kızımdan uzak olsun
Eşim konuştu adamla kaynanam lar gelecek gidin dediEsin ne diyor bu duruma?
İstemedigini acik acik belli et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?