- 14 Aralık 2012
- 21.404
- 32.064
- 598
- 38
- Konu Sahibi Guzelseylerolsun88
-
eeee ne dediler ne dedilerEşim konuştu adamla kaynanam lar gelecek gidin dedi
Akraba işleri çok onlarda dıdısının dıdısının bile giderler düğüne falan ben hiç sevmem kalabalığı birde çocukluğumda üst kat Doğulu oturuyordu çok pis kokuyorlar hala kokusu aklımda o nedenle bir antipatim varDoğulu olAn herkes böyle değil inanki ben yıllarca doğu da okudum bu ayrı bir dağlı ayrı bir tür. Ama şunà katılıyorum batılı biri mümkün olduğunca doğulu dan uzak durmali kültür uyusmuYo ben o hatayi yaptım asla tavsiye etmem. Eşim le aramızda hiçbir sorun yok kültür olarak ama doğuya kendi memleketine gitmeyi orda yaşamamizı istiyor ben asla gitmek istemiyorum bu sebep den aramızda sorun çıkıyor. Ben eşimin akrabaların dan herseyin den uzak olmak istiyorum ki ne kadar haklı yım suan çok daha ortada. Tmm hepsi böyle bu kadar kötü değil akrabalarin sadece bu amca da pkk düşüncesi var diğerleri bunu dışlâmis zaten akrabalar bundan nefret ediyor bu huyları yüzünden.
Bu ikinci racist mesajınız söyledikleriniz çok ayıp kibledim.Akraba işleri çok onlarda dıdısının dıdısının bile giderler düğüne falan ben hiç sevmem kalabalığı birde çocukluğumda üst kat Doğulu oturuyordu çok pis kokuyorlar hala kokusu aklımda o nedenle bir antipatim var
Kadına söyledim dedim ayin 20 sinde ailem gelecek siz başka yer baktiniz mi yenge dedim belli ki çocuğun tedavisi uzamis başka yer bakin benim Ailem gelecek dedim oda dedi avrupa yakasında akrabam var ona gideceğiz dedi bende iyi olur dedim.Konu nasıl doğulu batılıya geldi ya , her konuda bu sorunu çıkarmasanız öleceksiniz hanımlar. Her insan aynı değil.
Konu sahibi siz de bu kadar rahatsızsanız yollayın gitsinler , özellikle sinir bozucu yorumlar yapıyorsunuz millet gaza geliyor.
Aman allahım ne kadar zihniyeti bozuk bir insansınız ne demek kötü kokuyorlar ne kadar ayıp kib liyorum sizin gibi ayırırmcıkar yüzünden insanlar bugün hala ayırım yapıyorlarAkraba işleri çok onlarda dıdısının dıdısının bile giderler düğüne falan ben hiç sevmem kalabalığı birde çocukluğumda üst kat Doğulu oturuyordu çok pis kokuyorlar hala kokusu aklımda o nedenle bir antipatim var
İnsanları gaza getirip burda birbirine düşürdünüz istemiyorsanız istemiyorum sizi diyin Doğu Batı çatışmasına döndü olay madem kendinize güveniniz Yok burda klavye delikanlılığı yapmayınKadına söyledim dedim ayin 20 sinde ailem gelecek siz başka yer baktiniz mi yenge dedim belli ki çocuğun tedavisi uzamis başka yer bakin benim Ailem gelecek dedim oda dedi avrupa yakasında akrabam var ona gideceğiz dedi bende iyi olur dedim.. Akşam da diyeceğim yarın akşam temizlik yapacağım çarsaf yıkayacağm size kullandım neyim var neyim yok dedim
Cumartesi ailem gelecek dedim cumartesi gidecekleri kesin! gitmeliler !! zaten . Bir yandan eşim bir yandan ben söyledik é artık defoldefolsun larEeee ne zaman gidiyorlar peki?
Dedim işte burdan güven topladım söyledim. Daha eski mesajlarà bakarsaniz.İnsanları gaza getirip burda birbirine düşürdünüz istemiyorsanız istemiyorum sizi diyin Doğu Batı çatışmasına döndü olay madem kendinize güveniniz Yok burda klavye delikanlılığı yapmayın
O doğulu batılı fark etmiyor pis olan kokar yaniAkraba işleri çok onlarda dıdısının dıdısının bile giderler düğüne falan ben hiç sevmem kalabalığı birde çocukluğumda üst kat Doğulu oturuyordu çok pis kokuyorlar hala kokusu aklımda o nedenle bir antipatim var
Ben de bir şey dediniz sandimEveéet amca ya da golü attım kızlaradam dedi yarın çocuğu trene bindirécğm söz verdim marmara ya götüreceğim dedi bende dedim amca hava soğuk avm ye götürsene orda çok güzel oyuncak lar var tren var çok büyük orası dedim dısneyland gibi aynen dedim. Dedi orası da pahalı dir bende dedim ki amca sende şu pahalı bu pahalı diyorsun ailen ayda yılda bir geliyo bunlara harcami can da kimé harcayaçan dedim öylece kaldı sende doğru diyon dedi sonra haber izliyorduk fırtına gösteriyor ayy dedim inşallah hafta sonu yağmur fırtına olmaz annemler gelecek haftaya artık izin de alamam hafta sonu bari gezdirecem dedim. Dedi neyle gelecekler özel araçla mi yok arabaları var ama uçakla gelecek ler dedim.
Geri yerine asmış bornozu.biliyormusun sarif senn konnu yuzunden girip girip cikiyorum foruma. Guelseylerolsun 88 ne yapti diye ara ara aklima geliyorsun :) sende az da olsa ilerleme var. Demekki soyleyebiliyormussun. boyle devam et ama bence acik acik soyle kadina ev temizleyecegine cumartesi gunu yetistiremem de .. hhhaa birde bornozu sormayida unutma bende cok merak ediyorum ne yapmis bornozu diye....
Eveéet amca ya da golü attım kızlaradam dedi yarın çocuğu trene bindirécğm söz verdim marmara ya götüreceğim dedi bende dedim amca hava soğuk avm ye götürsene orda çok güzel oyuncak lar var tren var çok büyük orası dedim dısneyland gibi aynen dedim. Dedi orası da pahalı dir bende dedim ki amca sende şu pahalı bu pahalı diyorsun ailen ayda yılda bir geliyo bunlara harcami can da kimé harcayaçan dedim öylece kaldı sende doğru diyon dedi sonra haber izliyorduk fırtına gösteriyor ayy dedim inşallah hafta sonu yağmur fırtına olmaz annemler gelecek haftaya artık izin de alamam hafta sonu bari gezdirecem dedim. Dedi neyle gelecekler özel araçla mi yok arabaları var ama uçakla gelecek ler dedim.
gol nerde ?Eveéet amca ya da golü attım kızlaradam dedi yarın çocuğu trene bindirécğm söz verdim marmara ya götüreceğim dedi bende dedim amca hava soğuk avm ye götürsene orda çok güzel oyuncak lar var tren var çok büyük orası dedim dısneyland gibi aynen dedim. Dedi orası da pahalı dir bende dedim ki amca sende şu pahalı bu pahalı diyorsun ailen ayda yılda bir geliyo bunlara harcami can da kimé harcayaçan dedim öylece kaldı sende doğru diyon dedi sonra haber izliyorduk fırtına gösteriyor ayy dedim inşallah hafta sonu yağmur fırtına olmaz annemler gelecek haftaya artık izin de alamam hafta sonu bari gezdirecem dedim. Dedi neyle gelecekler özel araçla mi yok arabaları var ama uçakla gelecek ler dedim.
sen golu gordun mu?daha kırk fırın ekmek yemen lazım
arkadas o kadar bılenmıskı amcaya haklı olarak,bu soyledıklerıyle bıle hıncını almışBen de bir şey dediniz sandim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?