Eşimin bedavaci amcası

Akraba işleri çok onlarda dıdısının dıdısının bile giderler düğüne falan ben hiç sevmem kalabalığı birde çocukluğumda üst kat Doğulu oturuyordu çok pis kokuyorlar hala kokusu aklımda o nedenle bir antipatim var

Bu ikinci racist mesajınız söyledikleriniz çok ayıp kibledim.
Kendinize gelin burası türkiye. Doğusuyla batısıyla..
not: doğulu değilim.

Ay okurken sinirden ateş bastı, camı açıp öyle devam ettim. Bu ne yahu? Kayınvalideniz size teklif sunmuş ama reddetmişsiniz; afedersiniz ama bu, olaydaki en büyük delilik. Yerinizde olsam, kayınvalidemi arar, tatlı tatlı halini hatrını sorar, muhabbetimi eder, illa ki karnınızdaki bebişi soracaktır, sonra da, 'Anneciğim, bu aralar pek ağrım vardı. Doktora gittim, stres kaynaklı olduğunu söyledi, biliyorsun bu dönemlerde ağrı kesici bile kullanamıyorum... Hır gür çıkmasın, büyüğümüzdür diye sizin de onlara bir şey demenizi istemedik ancak onlar buradayken ben çok gergin ve yorgun oluyorum. Mazallah bebeğim de olumsuz etkilenecek diye korkuyorum. Siz bizim sizinle bu konuda konuştuğumuzu söylemeden bir konuşsanız olur mu?' der, yağlar paklar, hem kendimi evinde misafir istemeyen gelin imajından kurtarır, hem de o iyi niyetli kayınvalideciğimin gönlünü fethederdim.
Biz halledelim derseniz de lütfen seviyenizi koruyarak söyleyeceklerinizi hiç çekinmeksizin söyleyin. Bu konudaki önemli etmen duruş, kararlılık ve soğuk, sert bir ifade. Kesinlikle olasılığa ya da fazladan nezakete lüzum yok. İsteğinizi net bir şekilde belirtmeniz önemli. Sosyal fobinizi anlıyorum, belki de bu duruma, o davranışta bulunduktan sonra etrafınızdaki insanların size yönelteceği ithamlardan dolayı fazla endişeli yaklaşıyorsunuz. Hiç lüzumu yok, kayınvalideniz de eşiniz de yaptığınızı tasdikleyeceklerdir. Eh, kayınvalide bir ailenin görüşünü değiştirme potansiyeline sahip kişi unvanına sahip olduğuna göre, gergin hissedebileceğiniz hiçbir durum yok.
Burada göbek çatlatan KK Kadınlarının onca önerisine rağmen sonuca ulaşamazsanız, bizim eşinizin amcasına ulaşabilmemizi sağlayın, biz gönderelim. Böyle de dolandırıcı reklam sunucusu gibi hissettim ama neyse.

Kadına söyledim dedim ayin 20 sinde ailem gelecek siz başka yer baktiniz mi yenge dedim belli ki çocuğun tedavisi uzamis başka yer bakin benim Ailem gelecek dedim oda dedi avrupa yakasında akrabam var ona gideceğiz dedi bende iyi olur dedim. . Akşam da diyeceğim yarın akşam temizlik yapacağım çarsaf yıkayacağm size kullandım neyim var neyim yok diyeceğim

Aman allahım ne kadar zihniyeti bozuk bir insansınız ne demek kötü kokuyorlar ne kadar ayıp kib liyorum sizin gibi ayırırmcıkar yüzünden insanlar bugün hala ayırım yapıyorlar

İnsanları gaza getirip burda birbirine düşürdünüz istemiyorsanız istemiyorum sizi diyin Doğu Batı çatışmasına döndü olay madem kendinize güveniniz Yok burda klavye delikanlılığı yapmayın

O doğulu batılı fark etmiyor pis olan kokar yani

Eveéet amca ya da golü attım kızlar adam dedi yarın çocuğu trene bindirécğm söz verdim marmara ya götüreceğim dedi bende dedim amca hava soğuk avm ye götürsene orda çok güzel oyuncak lar var tren var çok büyük orası dedim dısneyland gibi aynen dedim. Dedi orası da pahalı dir bende dedim ki amca sende şu pahalı bu pahalı diyorsun ailen ayda yılda bir geliyo bunlara harcami can da kimé harcayaçan dedim öylece kaldı sende doğru diyon dedi sonra haber izliyorduk fırtına gösteriyor ayy dedim inşallah hafta sonu yağmur fırtına olmaz annemler gelecek haftaya artık izin de alamam hafta sonu bari gezdirecem dedim. Dedi neyle gelecekler özel araçla mi yok arabaları var ama uçakla gelecek ler dedim.

Ben de bir şey dediniz sandim

biliyormusun sarif senn konnu yuzunden girip girip cikiyorum foruma. Guelseylerolsun 88 ne yapti diye ara ara aklima geliyorsun :) sende az da olsa ilerleme var. Demekki soyleyebiliyormussun. boyle devam et ama bence acik acik soyle kadina ev temizleyecegine cumartesi gunu yetistiremem de .. hhhaa birde bornozu sormayida unutma bende cok merak ediyorum ne yapmis bornozu diye....

Geri yerine asmış bornozu.

daha kırk fırın ekmek yemen lazım

gol nerde ?
ben artik burda dalga gectiginizi dusunmeye basladim
yarin gitmeleri gerektigini soylediniz mi?
hani evi temizleyecektiniz hani carsaf yikiycam diyecektiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…