Eşimin bedavaci amcası

Yani biz de doğuluyuz bizim aile de kimse kimseyi bu duruma sokmaz
Büyükler ancak kızlarının oğullarının evine gelirler o da hastalık vs durumlarında

Yani bornoz kullanmak nedir hangi carsafı kullandılar o carsaflar yıkandı mı
Ben cok takıntılıyım gerektiği yerde hayır demesini bileceksınz

Yumusak yüzlüyüm hayır diyemiyorum demekle sadece kendinize yazık ediyosunz

Yeni evli gelinde yabancı bi adamın geceleri gelmesi kalması ne alaka hangi akla sığr bu amca da olsa bir değil iki değil

daha kırk fırın ekmek yemen lazım
Olacak olacak bence iyi gidiyorum birde çay kavanoz unda çay bitmişti paketten doldurur ken etrafa saçıldi ayy etraf battı dedim yarın da temizlik yapacağım annemler gelecek ya dedim kadın yanım da idi mutfak dan çıktı gitti bu sözüm un üstüne. İyi den iyi ye galiba gıcık ediyorum yaşasın yapcam bu işi ben kararlı yım

Böyle dolaylı yollardan konuşacağınıza direk söyleseniz daha mantıklı değil mi ? Karşındaki insan ne demek istediğinizi anlamıyorsa eğer ne olacak.

yenge ben çayı koyarken sen dökülenleri temizleyiver bir zahmet demediysen cık yolun çok:))

Biri bana böyle davransa saniye durmam orda. Gider arabada yatarim ama kalmam. Amma yüzsüzlermis.

Ne ayıp
Doğulu değilim,bilakis en batıdanım ama bu çok ayıp kaçmış.
Söylemeden edemedim,neden bu kadar zalimleştik anlayan beri gelsin.

Arkadaşlar ben doğulu batılı diye asla ayrım yapmadım benlik durum yok benim eşim doğulu ama eşim den yana yada eşimin birinci derece ailesi nden yana birsey görmedim ayrıca doğuda okudum orda çok görgülü düşünceli insanlar var geneline asla taşımam eşimin amca si tek böyle dedim diğer akrabaları onu dislâmis bu yüzden dedim mesajlarm ı okumuşsaniz eğer. Böyle ayrım yapmam yapan da benim konuma yazmasin derdim başım dan aşkın bunla da uğraşàmam

Bozup atarım ben, ben yokken benim evimde kimse at koşturamaz.Öyle bozarım ki karısını,bir daha gelmeyi bırak sokağımdan geçemezler.

Sizi de anlıyorum direk söyleyemiyorsunuz karakteriniz sebebiyle ama anlarlar inşallah. Bu kadar yüzsüz insanlar anlamıyor olabilir veya umursamayabilir. Yenge belki de istemiyordur daha fazla kalmak, kocası yüzünden böyledir durum. Herneyse de, annemler gelicek gidin demek, gelmeseydiler kalırdınız gibi bir şey olmuş bence biraz. Siz bunların bir daha gelmelerine karşı bir şey yapmanız lazım, gerekirse kötü olun kötü konuşun.

siz de yarın gidin lütfen.
hamile halimle evi dip köşe ancak temizlerim desene.
niye cumartesiyi bekliyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…