- 3 Nisan 2014
- 36.498
- 149.301
- 798
- Konu Sahibi Guzelseylerolsun88
-
sen golu gordun mu?
anlatsana bana da
bazen burda kendimi uzaydan gelmisim gibi hissediyorum noopsıradan bir sohbet. benim gelen her misafirime söyleyebileceğim şuraya gidin şunlar bunlar var tavsiyesi
bazen burda kendimi uzaydan gelmisim gibi hissediyorum noop
Eşi doğuluymuş var bunlarda böyle huylar. Ölse de aile büyüklerine akrabalarına hayır demez, hizmetinden eksik durmaz. Kendini zora sokar da akrabasının işini aksatmaz. Eşimden biliyorum :)
Bizim sorunları bir iki cinnet çözmüştü. Mutfak dolaplarının bir iki tanesini kırmak işe yaradı tavsiye ederim.
Olacak olacak bence iyi gidiyorum birde çay kavanoz unda çay bitmişti paketten doldurur ken etrafa saçıldi ayy etraf battı dedim yarın da temizlik yapacağım annemler gelecek ya dedim kadın yanım da idi mutfak dan çıktı gitti bu sözüm un üstüne. İyi den iyi ye galiba gıcık ediyorum yaşasın yapcam bu işi ben kararlı yımdaha kırk fırın ekmek yemen lazım
yok ya ben cok netim o konudasen gene iyisin ben kendimi kötü bir insan gibi hissediyorum
Böyle dolaylı yollardan konuşacağınıza direk söyleseniz daha mantıklı değil mi ? Karşındaki insan ne demek istediğinizi anlamıyorsa eğer ne olacak.Olacak olacak bence iyi gidiyorum birde çay kavanoz unda çay bitmişti paketten doldurur ken etrafa saçıldi ayy etraf battı dedim yarın da temizlik yapacağım annemler gelecek ya dedim kadın yanım da idi mutfak dan çıktı gitti bu sözüm un üstüne. İyi den iyi ye galiba gıcık ediyorum yaşasın yapcam bu işi ben kararlı yım
Eşek değil ya anlarBöyle dolaylı yollardan konuşacağınıza direk söyleseniz daha mantıklı değil mi ? Karşındaki insan ne demek istediğinizi anlamıyorsa eğer ne olacak.
Olacak olacak bence iyi gidiyorum birde çay kavanoz unda çay bitmişti paketten doldurur ken etrafa saçıldi ayy etraf battı dedim yarın da temizlik yapacağım annemler gelecek ya dedim kadın yanım da idi mutfak dan çıktı gitti bu sözüm un üstüne. İyi den iyi ye galiba gıcık ediyorum yaşasın yapcam bu işi ben kararlı yım
Yok yok anlamaz böyle devam ederseniz eve yerleşecekler.Eşek değil ya anlar
Biri bana böyle davransa saniye durmam orda. Gider arabada yatarim ama kalmam. Amma yüzsüzlermis.Olacak olacak bence iyi gidiyorum birde çay kavanoz unda çay bitmişti paketten doldurur ken etrafa saçıldi ayy etraf battı dedim yarın da temizlik yapacağım annemler gelecek ya dedim kadın yanım da idi mutfak dan çıktı gitti bu sözüm un üstüne. İyi den iyi ye galiba gıcık ediyorum yaşasın yapcam bu işi ben kararlı yım
Essek olmasa oraya kapak atmazlardi.Eşek değil ya anlar
Ne ayıpAkraba işleri çok onlarda dıdısının dıdısının bile giderler düğüne falan ben hiç sevmem kalabalığı birde çocukluğumda üst kat Doğulu oturuyordu çok pis kokuyorlar hala kokusu aklımda o nedenle bir antipatim var
Yüzsuz de laf miBiri bana böyle davransa saniye durmam orda. Gider arabada yatarim ama kalmam. Amma yüzsüzlermis.
siz de yarın gidin lütfen.Arkadaşlar ben doğulu batılı diye asla ayrım yapmadım benlik durum yok benim eşim doğulu ama eşim den yana yada eşimin birinci derece ailesi nden yana birsey görmedim ayrıca doğuda okudum orda çok görgülü düşünceli insanlar var geneline asla taşımam eşimin amca si tek böyle dedim diğer akrabaları onu dislâmis bu yüzden dedim mesajlarm ı okumuşsaniz eğer. Böyle ayrım yapmam yapan da benim konuma yazmasin derdim başım dan aşkın bunla da uğraşàmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?