- Konu Sahibi Guzelseylerolsun88
-
Bekar arkadaşları ile kalıyor muşamcanın tek kaldığı evde niye kalmıyo bunlar, sığıntı olmak hoşlarınamı gidiyo ki
Bak demedi deme, senin annengilin evlerine döndüklerine inandıkları anda size geri gelecekler.Bekar arkadaşları ile kalıyor muş
Aynısını düşünüyorum bende sitem etmeside anneyi bir an önce yollayın biz orda burda perişan olduk yani o evi kendi evleri gibi görüyolarBak demedi deme, senin annengilin evlerine döndüklerine inandıkları anda size geri gelecekler.
Bu iş burda kapanmadı, çünkü siz olayı net bir şekilde sonlandırmadınız. Numara ile anlık geçici bir çözüm buldunuz o kadar
Adamlar sizde kalamama sebebi olarak size gelen misafirleri görüyorlar, yani misafir yoksa yine kalırız diyorlar.
Bu mevzunun olaysız sonlanacağına inanmıyorum.
ay defolsun gitsin bırakın ne demek rezil olduk tutsun bir ev şizofren midir nedirAmca arabayla geldi aldı eşyaları arkadaşlar. Eşime demiş rezil olduk hergün başka birinde kalıyoruz. Eşim de demiş amca biz söyledk size 20 sinde gelecekler diye
aynen daha başları çok ağrıyacak.Bak demedi deme, senin annengilin evlerine döndüklerine inandıkları anda size geri gelecekler.
Bu iş burda kapanmadı, çünkü siz olayı net bir şekilde sonlandırmadınız. Numara ile anlık geçici bir çözüm buldunuz o kadar
Adamlar sizde kalamama sebebi olarak size gelen misafirleri görüyorlar, yani misafir yoksa yine kalırız diyorlar.
Bu mevzunun olaysız sonlanacağına inanmıyorum.
Aman ya eşiniz neden demiş 20sinde gidiyorlar diye.Amca arabayla geldi aldı eşyaları arkadaşlar. Eşime demiş rezil olduk hergün başka birinde kalıyoruz. Eşim de demiş amca biz söyledk size 20 sinde gelecekler diye
Yok yok 20 sinde benm ailem güya bize gelecek diye yalan söylemiştik. 19 unda da onları gönderdik zaten bu bahane ileAman ya eşiniz neden demiş 20sinde gidiyorlar diye.
Ne gerek var?
Şimdi ayın 21inde kapınızda biterlerse ne olacak?
Karım hamile dinlenmesi gerek amca,siz başınizın çaresine bakın diyecekti bitti gitti yani.
Valla bana daral geldi,konuyu hep görüyorum,gittiklerine sevindim ama bu mesajı görünce yine dedim amca gelecek ilk fırsatta. Adam birde laf sokuyor rezil olduk vs diye. Sanki kendi evi.
Ne olur şu işi kökten çözün. Bu böyle olmaz.
Ayın 21inde hazırlıklı olsunda eşiniz anahtar falan vermesin tekrardan.
Bevel dogduktan Sonra hayirli olsuna gelip yerlesmesinler tekrar dikst edinW
Yok yok 20 sinde benm ailem güya bize gelecek diye yalan söylemiştik. 19 unda da onları gönderdik zaten bu bahane ile
Dikkat edin demek istedimBevel dogduktan Sonra hayirli olsuna gelip yerlesmesinler tekrar dikst edin
yahu amma kıvrandınız karı koca.Amca arabayla geldi aldı eşyaları arkadaşlar. Eşime demiş rezil olduk hergün başka birinde kalıyoruz. Eşim de demiş amca biz söyledk size 20 sinde gelecekler diye
yerini ayarlamadan cagırasaymıs karısını cocuklarını. sizin sucunuzmus gibi bide trip atış otele gitsinler baskalarında kalmaktan utanıyosalarAmca arabayla geldi aldı eşyaları arkadaşlar. Eşime demiş rezil olduk hergün başka birinde kalıyoruz. Eşim de demiş amca biz söyledk size 20 sinde gelecekler diye
bizde doğuluyuz yazdıklarınızı okurken dehşete düştüm genelleme yapmayın lütfen evlendiğin adamın amcasının karakteriyle ilgili bir durum .Kaçmaz bunlar . Birde kadın yapmaya çalışıyor temizlik filan yardimci olmaya çalışıyor adam bozuk ya amca bana kitledi bunları adama iki kat kızgınm ama kadına da normal davranami yorum benim yokluğum da benim evim de pislik yapmışlar çok kızgınm ama bunu da tam belli edemiyorum annem de çok ezik di çok güler yüzlü YDÜ öyle yetiştim bilmiyorum zaten özgüven olarak biraz eksiğm var terapi ye başladım bu hafta ama bunlar beni iyice sıfırladi tepe taklak oldum. Bilmiyorum eşim memlekete tasınalım diye de tutturuyo doğulular benim kültürüm den çok ama çok farklı lar beni istemiyorum asla oraya gidersem bu gibi konular hergün açacağım buraya onu da biliyorum
bu nedir ya doğulu doğulu pis kokuyor yok uzak olsun pardon siz kimsiniz ayıp yahu neden sürekli genelleme yapıyorsunuz?Akraba işleri çok onlarda dıdısının dıdısının bile giderler düğüne falan ben hiç sevmem kalabalığı birde çocukluğumda üst kat Doğulu oturuyordu çok pis kokuyorlar hala kokusu aklımda o nedenle bir antipatim var
İstanbul da günlüğü 50 tl ye oteller var hemde sultan Ahmet filan oralar da yani 5 gün kalacak lar 300 tl için ona buna minnet ediyor çok ayıp gerçekten adam da para Zula ile ekmedigı yerden biçiYoyerini ayarlamadan cagırasaymıs karısını cocuklarını. sizin sucunuzmus gibi bide trip atış otele gitsinler baskalarında kalmaktan utanıyosalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?