• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin bekar eşyalarıyla kurulan evlilik ve sonrası..

Hiç gitme boşver ne olacaksa olsun. Hadsizlige bak!
Bu adamlar neden cimri olurlar anlamış değilim?! Karısından başka kimi olur insanın![/QUOTE]annesi babası amcası halası teyzesi olur tabi evliyken boşanınca herkes totosunu dönecek haberi yok.anam benim olur "evlenemedin başıma kaldın" diyen dır dır eden anası.büyük pay adamların adamsızlıklarında.cimriler çünkü kendilerince bir enayi buldular.tabi tek ve ilk buldular bi dahası zor.akıllının da akıllısı vardır.

Tek sebep buysa ayrılmak içim gercekten hafif bir sebep bunu aşabilirsiniz tamam yaptığı doğru birşey değil ama aşılmaz bir durum da değil.

başka mevzularda var gibi. Birde siz tek başınamısınız sizin aileniz yokmu?. Onlar ne diyorlar bu konuya eşinle hiç konuşmuyorlarmı basitmi öyle evlenip hemen protkol vermek eşin eline.

Sizden gidenlerin hakkini aramayacak misiniz bu insanlarin hakettigi gibi davranmayacak misiniz...Ayrilik karariniza saygi duyarim ama size degilde yengeye sunulan rahatligin ki sonucta esinizin kardesi de bosanabilir ve esinin malina yasal olarak o kadin da ortak olabilirken bunu göremeyenlere karsi siz bunlarin hesabini sormayacak misiniz.Bari cekismeli bosanin tazminat davasi acin bu kadar kolay bitmesin.

Şimdi maddi durumu en kötü olan bile 2+1 de yaşıyor bu kadar bolluk içinde böyle eziyet niye. Artı kadınlar evlenince evini kendi hevesine göre kurmak ister. Kendini düşünyor ve bencil bir eşniiz var.

Kardeşine para vermesine bir şey diyemicem çünkü evlenmeden önce yapmış o birikimi doğru verebilir isterse. Ama bu saatten sonrakilerde size danışmalı artık. Sizin de 2 eviniz olsa 1 ev alacak daha gücünüz olsa kardeşiniz kirada olsa gönlünüz razı olmazdı belki vermek isterdiniz. Gerçi onun adına vermesi de doğru değil en azından tapuyu kendi üstüne yapsaydı. Kardeşi de amma paragözmüş. Bilemedim zor bi durum

Herşey para olmuş bu devirde.. ne anladım böyle evlilikten ..saygısız sevgisiz insanın her yeri cimri olur. Kurtulun boşanın ne hali varsa görsün madem mesleğin var.o da alsın otursun paralarıyla mutlu olsun .sen de böyle cefa ve haksızlık çekme

Bunlar bahane bence,evlilik esya ve ev uzerine kurulu olmuyor. Ben de cok istedim bekarken kullandigimiz esyalarla evlenmeyi,esim istemedi. Esyali 1+1 istedim yok dedi. Sizin bence tek derdiniz bu yazdiklariniz degil. Eger oyle olsaydi bir yil beklemezdiniz diye dusunuyorum. Insan ev icin esya icin bosanmaz ki.

Back
X