Herkese merhaba 5 yıldır evliyiz 4 yıldır da sevgiliydik. Eskiden hep gezer tozar yer içerdik. Her yıl Doğumgünumu özene bezene kutlardi. Cebinde ki son parasina kadar harcardi mutlu ederdi. Evlendikten sonra kendi işimizi kurduk pandemiye denk geldik battik çok borca girdik. Ama birlikte gece gündüz demeden çalıştık ödedik. O kadar vazgeçtik ki kendimizden insanlıktan çıktık. Ama yine de heycanimizi kaybetmedik. Şimdi bir çocuğumuz var 2 yaşında. Ama eşimi taniyamiyorum. Hala ticaret yapmaya devam ediyor. Ama ben istemiyorum çünkü çok stratejik hataları var yani bana göre ticaret yapmayı bilmiyor. Bunu ona da söyledim. Hem kendini çok strese sokuyor hemde eve her daim mutsuz stresli geliyor. Ben zaten çocuğuma bakıyorum diye şimdiye kadar çalışmadım. Ama şuan da iş arıyorum. Benim asıl sorunum şu eşim saçma sapan davranmaya başladı. Hiçbir şekilde bizimle zaman geçirmiyor. Haftanın 1 günü bile bize ayirmiyor. Çocuğuna çok düşkün ama daha bir kere bezini değiştirmedi. Asla uyumayan bir bebek 7. Aydan beri ben uykusuzlukla savaşıyorum 1 kere uyanıp sen uyu dinlen bu gecede ben bakarım demedi. Bunaliyorum nefes alamıyorum çok yoruluyorum bize zaman ayır bir yerlere gidelim diyorum bu hafta gidecez haftaya gidecez öbür hafta gidecez deyip deyip 2 yıkımı bu şekilde harcadı. Ben doğum yaptığımdan beri annemlerden başka hiçbir yere gitmedim. Zaten her iki lafindan biri para yok. Bu ay çok harcamam var para kalmadı deyip deyip duruyor. Evin günlük ihtiyaçlarını karşılıyor. Çocuğun yemeğini içmesini karşılıyor ama yetmiyor. Bana 2 güne bir 200 TL para veriyor. Bitti deyince napıyorsun bu paraları diyor. Ya 200 TL para mi ya. Bir peynir olmuş 200 TL. Zaten çocuğun ona yediği meyve dışında hiçbir masrafı yok doğduğunda. Beri bütün giydiği yatağı arabasını annemler aldı. Biz daha bir zıbın bile almadık. Ha birde en çok canımı sıkan olay bana ha bire para yok deyip beni bunalıma sokuyor. Ama kendisi 2 güne bir alkol alıyor. Hemde gözüme soka soka. Geçen gün o uyurken çantasından 400 TL para aldım uyanınca bağırdı çağırdı ne kadar musrifsin su harcamam var bu ödemem var deyip durdu. Akşam eve ailesi geldi ailesiyle birlikte 500 TL sadece kendi alkolune para verdi. Yani ben kendime ayakkabı alamıyorum kıyafet alamıyorum hiçbir eksiğimi karşılayamıyorum. Ne eksiğim varsa annem kız kardeşim görüyor gidip alıyorlar. Ya ben çok bunalımdayim böyle bu şartlarda yaşamak istemiyorum. Bir mesleğim yok evet ama özel sektörde çok çalıştım. Şuanda babam bize ev alacak ama ev babamın adına olacak. Şuanda da ev kirası vermiyoruz bu arada eşimin ailesinin evinde yaşıyoruz. Ama ben çalışırsam aileme yakın olayım diye babam kendi evlerine yakın bir ev alacak bende çocuğumu anneme birakip çalışacagim. Yani aslında şuanda hiçbir gideri yok hiç borcu yok çocuğun masrafı yok. Benim masrafım yok. Ya canım bir peynir çekiyor alamıyorum almak için para istesem ne diycek acaba diyorum. O parayı veriyor ama ben o paraya peynir alaşım gelmiyor çocuğumun eksiğine harcarim diyorum. Bide dükkanı kapattı evin balkonuna bütün eşyaları yigdi bütün işi orada yapıyor haftanın 2 3 günü evin içine ediyor. Dönüp temizlemiyor bile. Ben zaten uykusuzluktan insanlıktan çıktım günde 2 saat ya uyuyorum ya uyumuyorum bide hergun onun işinin arkasını temizliyorum. Onun yüzünden evde kapı pencere balkon açamıyorum klima açıyorum klimanin dişleri bozuk yön veremiyorum çocuga vuruyor çocuk hasta oluyor. Bu sefer klima acmayinca evde havasızlıktan nefes alamıyorum. Bunları soyluyorum ama Bende konuşunca dilime hakim olamıyorum. Yıllardır ne doğumgünü kutladı ne bir hediye aldı bunu dile getirince de beni bir gün Güler yüzle karsiladin mi diyor. Hergun suratın asik hergun mutsuzsun sana hediye de alsam mutlu olmazsın diyor. 2 3 gündür de en ufak bir tartışma da senin kanında domuz kanı var deyip duruyor. Ya bana akıl verin nolur. Bir yanım onunla geçen eski günleri çok özlüyor ama bir yanım ondan nefret ediyor. Bu arada bugün çamaşırları katlarken onun kıyafetlerinin arasında bir avuç dolu para buldum ama istediğim de bana yok. Diyor. Yemin ederim ki müsrif değilim daha bu eve hiçbir şey almadım. Hatta elektrikli süpürgem mahvoldu her gün evi onun işi içinde süpürüp temizliyorum belim ikiye ayrıliyor bütün aparatları kırıldı yenisini alalım dikey Süpürge alalım diyorum yada bunun aparatlarini yenile diyorum. Aylardır yapacak. 2 ay önce bana bime süpürge gelmiş 900 TL sana onu Alaçam dedi bir iki kere sordum ne zaman alacaksın dedim sana da iyi ki bişey dedik diyor. Hal bu arkadaşlar yorum yapın ama akıl verin lütfen kimseyle konuşamıyorum her yerimde kurdeşen oldu stresten sıkıntıdan