Eşimin bencilliği

Çocuğunuz için sustuğunuzu ve sizi sindirdiğini bildiği için pislik olmaya devam edecek. Seviyorum demeyin nolur sevilecek tarafı yok evin temel ihtiyaçları için bile konuşan adamdan kocada olmaz eve erkekte olmaz. babanız ne güzel ev alıcam demiş size alsın siz oturun anneniz baksın bir süre boşlayın bunu aklı başına gelmezse de boşanın. Siz onun yüzünden çile çekin diyemi doğurdu anneniz. Evin her işi, onun her işi, bebek size bakarken para yok diyorsa kazandığı nereye gidiyor. ne zorluğum olursa olsun çocuğum olsaydı ondan mutfağımdan kısmazdım. Kavga ile aldığım parayı da küfürle yüzüne atardım böyle bi eşim olsa.

Ben sizin her şeye rağmen boşanma konusunda çok istekli veya kararlı olmadığınızı hissettiğim için boşanmadan önce nelerin yapılabileceğini düşünerek tavsiye verdim,ama eşinizi en iyi siz tanırsınız.Size verdiğim tavsiyelerin evliliğinizi iyileştirmeye yaramayacağını düşünüyorsanız bence direkt boşanın.Aileniz de arkanızdaymış zaten.Evet,üzülebilirler ama emin olun sizin mutsuzluğunuz kadar hiçbir şey mutsuz edemez onları.Ayrıca siz iyi olun ki evladınız da iyi olsun.Evladınız stresten kurdeşen döken, çok mutsuz bir annedense mutlu ve huzurlu bir anneyi tercih eder.Eşiniz de çocuğuna düşkünse boşandıktan sonra da gerekenleri yapar zaten.Zira boşanınca anne babalık bitmiyor,karı kocalık bitiyor.

Mutsuz bir kadın demek mutsuz bir anne demek. Mutsuz bir anne mutsuz bir çocuk demek. Adamın içkiye para verip sizden esirgemesi çok kırıcı.

Ben olsam önce kardeşimle konuşur fikir danışırdım. İlk başta küçük çocukla ayrı ev zor olur. Çocuk okula başlayana kadar aile evinde idare edebilirsiniz. Zaten çalışırsanız çocuk annanede olacak. Yemek de orada yenilir büyük ihtimalle yatmadan yatmaya eve gitmek için masraf yapmaya gerek yok. Onun yerine birikim yapabilirsiniz. Çocuk okula başlayınca evinize geçersiniz.

Ailenize üzüldüm. Belli ki size destek çıkmaya çalışıyorlar. Adamın zaten babalık da kocalık da vasfı yok. Aileniz size ev açabiliyorsa açsın boşanın orada yaşayın. Anneniz çocuğa bakarken siz de çalışırsınız işte. Aynı plan bir tek sinir bozucu eşiniz yok bu planda. Çocuğu görmeye geldikçe 200 lirasını harçlık olarak verir babalığını yapar geçer.

O evde hizmetini yapıyorsunuz, çocuğuna bakıyorsunuz, yemeğini çamaşırını hazır ediyosunuz, arkasını topluyorsunuz….
Size reva gördüğü aylık 3 bin tlnin de hesabını yapıyor.
Boşanın ve gerekirse aile evine dönün, çocuğunuz büyüyene kadar en azından anneniz bakar siz çalışırsınız. Ondan sonra ya babanızın evine geçersiniz, ya da oranın da kirasını alırsınız vb.
Hizmet edecekseniz yine, en azından anne babanıza edersiniz.
Genceciksiniz. Her şey gözünüzde kalıyor. Bir kıyafet bir ayakkabı diyorsunuz ama o iş öyle değil, sizi annenize ablanıza muhtaç ediyor. Ne kadar iç yaralayıcı bi durum..
Bir peynir bile o kadar yaralamış ki sizi buraya yazmışsınız. Gerçekten çok üzüldüm. Lütfen en kısa zamanda kendinizi kurtarın. Hayat bu 1 kere geliyoruz.

Siz bu hayata bencil adamın birinin evinde paspas olamaya mi geldiniz?
Lütfen her şeyden izole bir şekilde buraya yazdıklarınızı bir okuyun. Ayrılırsam üzülür dediğiniz anneniz böyle bir hayat yaşadığınızı bilmiyor değil mi?
Ailecek yoksul günler de gecirilebilir elbette ama sizin evin yoksulu sizsiniz, eşiniz değil. O hayatini yaşıyor.
Üzgünüm ama sizinki yaşamak değil, sadece kizinizla birlikte hayatta kalmaya çabalamak.

Umarım en kısa zamanda kendiniz ve kızınız icin gücünüzü toplar kendinizi kurtarırsiniz.

Eski günler dedigin 3-5 defalık bir şey, kalan ömrünün her günü ayri izdirap. Ikisini karsilastirman cok sacma. Resmen gözünü boyamış sen de inanmissin. Bilmiosa ticaret yapmayi girsin bir işte çalışsın. Cocuguyla ilgilenmeye altini bile acmayan adam baba degildir bana gore. Kendi batirdigini da kendi temizler insan olan. Ben boyle adamlari gercekten burda okuyorum cevremdeki kadinlar corap bulsa bosanma noktasina geliyor. Ailen arkandaymis maddi destek de veriyorlar ne diye cekeceksin ki bu herifi çek git en azindan blöf yap sen olmayinca evin çöpe döndüğünü görsün en azindan o eski supurgeyi kulagina mi sokar napar artik hafifleterek yaziyorum bak.

Babanız ev alacak bedava oturacaksınız, çocuğa anneniz bakacak siz çalışacaksınız, muhtemelen sizin kazandıgınız paraya da göz dikecek, yorgun argın işten gelip bunun pisliğini temizlemekle mi uğraşacaksınız...

Boşanmak için çok sebebiniz var, cocugunuz kücük ama şartlarınız da cok iyi görünüyor, babanızın aldıgı eve taşının bebeğe anneniz baksın siz çalışıp fıstık gibi geçinin çocuğunuzla ama bu sülüğü hayatınızdan atın ya iğrenç bir erkek

Okurken ben bile mahvoldum ya. Ne demek canınız peynir çekiyor alamıyorsunuz ya? Arkadaşım ailen arkandaysa bırak bu adamı. Pisliğe bak. Zevki sefasını sürecek, sense sürüneceksin canının istediğini yiyemeyeceksin bu nedir? Bugün bi kahve içmeye çıksak tatlısı o bu bin liradan aşağı vermiyoruz. Size bi peyniri çok gören adamın arkasını temizlemeyin ya. Gebersin

O eski günler çocuk olmadan önceydi. Peynir alamıyorsunuz ama kocanız içki alabiliyor ve hala eski günlerin hatırına diyorsunuz. Bu adam artık sadece sizin kocanız değil, bile isteye dünyaya getirilen bir çocuğun da babası. Siz doğurdunuz ve gerekiyorsa babasından bile koruyacaksınız.

Peki aileme ne anlatacağım neden buradasın günlerdir deseler ne diyecegim
Ailene bir an önce anlatir misin lütfen yillardir ekonomik siddet gördüğünü. Bilsinler arka çıksınlar sonra bosanicam dersin inanmazlar, kimseye yalan söyleme olani anlat. Sen niye icine atiosun böyle. Allah korusun kötü bir hastaliga yakalansan bi adamin elinde kepaze olursun. Kimsesiz misin sen.

Asıl anne kızı böyle yaşarken üzülür.Kendi yanında daha mutlu olur.Kadın zaten evli kızının torunun geçimini sağlıyor, fazladan damada bakıyor.Ev alıp damadı oturtacak ,bu zoruna gitmiyorda boşanmanız mı zoruna gidecek???? Pes gerçekten pes anneniz başında kocan olsun varsın domuzdan olsun diyenlerden demekki.....

Herkese desteği ve yorumu için çok teşekkür ediyorum. Ne yapmam gerektiğini biliyordum ama nasıl yapacağımi bilemediğim için buraya yazdım. Ben başka kadınlar bu durumda ne yapar ben mi abartıyorum acaba deyip kendimi de çok eleştirdim. Ama bakıyorum hepinizin tepkisi aynı yönde atacağım adımda daha net olacağım en kısa zamanda önce kardesimle yada teyzemlerle konuşup sonra anneme babama anlatacağım. Hepinize tekrardan teşekkür ederim

Offfffff ! Okurken çığlık attım. Herşeyini ailen karşılıyor ev dahil hangi eski günü özlüyorsun ???

Sizin 1 degil 3 çocuğunuz varmış. Anlayamadım ben olayı ama umarım kötü bir sey olmamıştır. Eger 3 çocuk varsa anneniz tek başına bakamaz bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…