Eşimin bencilliği

Madem aileniz arkanızda babanız size ev alacak neden bu adamı bosamiyorsunuz size karşı sorumsuz cimri olan adama birde ev alıp içine koyacaksınız babanızın alacağı eve onu sokmayın bence bosanın annenizde çocuğunuza bakacak madem calisir kendinize kızınıza bakarsınız kira da olmayacağı için gül gibi gecinirsiniz bu adama ihtiyacınız yok size zarardan başka bişey vermiyor

Belli ki bu adama katlanmaya devam edeceksiniz, 10 kişilik yatili misafir cagiran adam daha baska neler yapiyormus meger... babaniz ev alacak cocuga anneniz bakacaksa bu adami hayatinizdan atmaniz icin daha buyuk firsat var mi? Millet ailesi arkasinda olmadigi icin katlanıyor böyle sigirlara

Bir kere bile bezini değiştirmediden sonra okumadım.

Çocuğunu sevse böyle olmaz.

Benim eşimde kendi işini yapıyor yeri geliyor 7 gün çalışıyor ama doğumdan sonra ona göre şekillendirdi herşeyi.

Hadi tamam herkesin elinde değil çalışması gerekebilir ama evde olduğu her an bezinide değiştirdi uyuttuda. Bebeğim 8 aylık geceleri ben 8 sefer kalkmamışımdır çünkü eşim halleder.

Bunu eşimi övmek için söylemiyorum yoğun çalışmak bahane değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…