- Konu Sahibi morkalpppp
-
Evlenmeseydiniz.Eşim benden önce birçok sevgilisi olmuş ve neredeyse hepsi ile cinsel ilişkiye girmiş ben bu durumu hazmedemiyorum sinir ve ağlama krizlerine giriyorum sanki beni aldatmış gibi. Eşim beni çok seviyor bunu hissediyorum ama geçmişinide sürekli kurcalıyorum sizce bu normal mi elimde değil kabullenemiyorum
Kıskanmanız normal belli etmeyin.Geçmışte kalan geçmiştedir.Önemli olan sizle evlendikten sonra size sadık kalması.Eşim benden önce birçok sevgilisi olmuş ve neredeyse hepsi ile cinsel ilişkiye girmiş ben bu durumu hazmedemiyorum sinir ve ağlama krizlerine giriyorum sanki beni aldatmış gibi. Eşim beni çok seviyor bunu hissediyorum ama geçmişinide sürekli kurcalıyorum sizce bu normal mi elimde değil kabullenemiyorum
Bende aynı şeyi yaşadım evlenmeden önce birlikte olduğu biri vardı ama şöyle düşün her erkek neredeyse yapar sakın kafana takma sakın her aklına geldikçe çok kötü olursunEşim benden önce birçok sevgilisi olmuş ve neredeyse hepsi ile cinsel ilişkiye girmiş ben bu durumu hazmedemiyorum sinir ve ağlama krizlerine giriyorum sanki beni aldatmış gibi. Eşim beni çok seviyor bunu hissediyorum ama geçmişinide sürekli kurcalıyorum sizce bu normal mi elimde değil kabullenemiyorum
Bakire kadın isteyen adamlar olduğu gibi bakir erkekle evlenmek isteyen kadınlar da olabilir. Siz bu kategoride gibisiniz ama eşinizi seçerken buna dikkat edecektiniz şimdi iş işten geçmişEşim benden önce birçok sevgilisi olmuş ve neredeyse hepsi ile cinsel ilişkiye girmiş ben bu durumu hazmedemiyorum sinir ve ağlama krizlerine giriyorum sanki beni aldatmış gibi. Eşim beni çok seviyor bunu hissediyorum ama geçmişinide sürekli kurcalıyorum sizce bu normal mi elimde değil kabullenemiyorum
En azından deliği buluyor, tecrubesizlikten bulamayanlar var.
En azından deliği buluyor, tecrubesizlikten bulamayanlar var.
Valla adamın önüne gelen kadın olduğuna ve cinsel gücüne dua et.ne saf salak adamlar var 30 yaşına kadar kimseyi bulamamış, beceriksiz, iktidarsız.şu hayata tek taraflı bakmaktan bir vazgeçin artık.ben de tam tersi gurur duyarım bu durumda.türkiyede gibi cinselliğin özellikle kadınlar için tabu olduğu bir ülkede birçok seks partneri bulabilmek bir erkek için büyük başarı.üstelik muhtaç ve bilinçsiz bir erkek olmamasına rağmen herkese sırtını dönüp sizinle evlenmesi gurur verici.Zaten öyle kıskançlık krizine giriyorum bu sefer ruhen hep mutsuz oluyorum
Bende tam olarak böyleydim evlendiğinden bu yana . Kendimi buldum yazdiklarinizda . Bi çözüm buldunuz mu yada değiştiniz mi?Eşim benden önce birçok sevgilisi olmuş ve neredeyse hepsi ile cinsel ilişkiye girmiş ben bu durumu hazmedemiyorum sinir ve ağlama krizlerine giriyorum sanki beni aldatmış gibi. Eşim beni çok seviyor bunu hissediyorum ama geçmişinide sürekli kurcalıyorum sizce bu normal mi elimde değil kabullenemiyorum
Hastalıklı bi durum.. tedavi olunEşim benden önce birçok sevgilisi olmuş ve neredeyse hepsi ile cinsel ilişkiye girmiş ben bu durumu hazmedemiyorum sinir ve ağlama krizlerine giriyorum sanki beni aldatmış gibi. Eşim beni çok seviyor bunu hissediyorum ama geçmişinide sürekli kurcalıyorum sizce bu normal mi elimde değil kabullenemiyorum
Merhaba.Geçmişe yok geleceğe bakman lazım.İlişki her yerde var.Tek siz değilsiniz.Eşini sev ama gözden bırakma.Güven ama analiz yap.Kızlar kadınlarla yaşamış boş ver şimdiki zamana dön bak. Geçmişteki kiz kadinlarla yazişiyormu ya konuşmasi varmi izle takip et.Eşim benden önce birçok sevgilisi olmuş ve neredeyse hepsi ile cinsel ilişkiye girmiş ben bu durumu hazmedemiyorum sinir ve ağlama krizlerine giriyorum sanki beni aldatmış gibi. Eşim beni çok seviyor bunu hissediyorum ama geçmişinide sürekli kurcalıyorum sizce bu normal mi elimde değil kabullenemiyoru
Bile bile evlendiyseniz üzülmeyinEşim benden önce birçok sevgilisi olmuş ve neredeyse hepsi ile cinsel ilişkiye girmiş ben bu durumu hazmedemiyorum sinir ve ağlama krizlerine giriyorum sanki beni aldatmış gibi. Eşim beni çok seviyor bunu hissediyorum ama geçmişinide sürekli kurcalıyorum sizce bu normal mi elimde değil kabullenemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?