Şarkı bile dinlemezAdam şiir seviyor olamaz mı? Neden bu kadar paronayak davranıyorsunuz ki?
Şarkı bile dinlemez kikimi insanlar sever öyle şeyleri beğenmeyi vs
eşinizden emin değilseniz bilemeyeceğim tabi
Unutsa niye böyle şeyler düşünsünGeçmiş gitmiş işte unutmasa senle evlenmezdi boşa kendini uzme...
Evli olmak bana aşık olduğuna gelmez kiŞuan evli değil misiniz.. eee kendinize dert mi arıyorsunuz...
Niye evlendiniz o zaman. Bile bile lades.. geçmişe takılıp hayatı zehir etmenin anlamı yok..Şarkı bile dinlemez ki
Unutsa niye böyle şeyler düşünsün
Evli olmak bana aşık olduğuna gelmez ki
Şarkı bile dinlemez
Kandırdı demedim ki zaten. Ben onu sevdim ama. Aklımda kimse olmayarak devam ettim...Hanımefendi üzülmenizi istemem ama zaten beni sevdiğini hissetmiyordum yazmışsınız
Yani sizi sevmeyen biriyle evlenmeyi baştan kabul etmişsiniz
Adamın sizi kandırdığını vs zannetmiyorum, kimse kimseyi kandırmıyor insan kendini kandırıyor
İlk aşkı olmadığına eminim...Kiyamam size :) cok tatli yazmissiniz teselliye ihtiyacim var diyerek. ^^
Belki ilk askidir. Bazi insanlar ilk ask uzerine melankolik davranmayi seviyorlar. Karşı taraf degil onemli olan da masum duygularina sesleniyorlar aslında. Benim esimde de var bu nispeten. Cocuklugunu lise yillarını hatirliyor falan.
Inanin dert etmeyin keyfinize bakin. Hayati zindan etmeyin kendinize.
Peki şiir seviyorsa şu an neden beğenmiyor ?Şarkı dinlemiyor olması şiir sevmiyeceği anlamına gelmez. Siz gereksiz kuruntu yapıyorsunuz. Ben de bazen böyle şiirler beğenebiliyorum sosyal medyada, ama illa birini hatırlamak için değil. Geçmişe bakarsanız önünüzü göremezsiniz. Siz şuan evlisiniz ve sizin için önemli olan bundan sonrası olmalı. Böyle boş şeyler için üzmeye değmez kendinizi..
İlk aşkı olsanız ne degisecekti Allah aşkına. Ben eşimin bilmm kaçıncı askiyim..ne yapayım.. haticeye değil neticeye bakmak lazım...Kandırdı demedim ki zaten. Ben onu sevdim ama. Aklımda kimse olmayarak devam ettim...
İlk aşkı olmadığına eminim...
Benim için de ilk aşkı olmak önemli değil ki. Yanımdayken aklında başkasının olmaması yeterliydi...İlk aşkı olsanız ne degisecekti Allah aşkına. Ben eşimin bilmm kaçıncı askiyim..ne yapayım.. haticeye değil neticeye bakmak lazım...
Eşim her şeyi beğenmez ki. Hep ilgi alanlarındaki paylaşımları beğenir. Futbol gibi mesela. Şu an tutup da aşk sözü beğenmiyor. O zaman neden beğendiği üzüyor beni.Bunda hicbir sey yok bence ya. Bazen insanlar okumadan bile begeni yapabiliyor . Benim esim de oyle. Bazen denk geliyorum o zaman derim. Allah aşkına su begendigin seylere bak millet ne dusunecek diye. Haberim bile yok diyor. Rasgele begeniyor karsisina cikan seyi aliskanlik gibi düşün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?