Eşimin benden öncesi

eşlerin Birbirlerinden önceki hayatlarını deşelemeleri evin ortasına bomba koymaktan farksız, adamı almışsın bitmiş gitmiş ne diye karıştırıyorsun?

yok sosyal medyada birşeye bakacaktım da eşiminkine girdim falan demeyin basbaya incelemek için bakmışsınız da taaa tanışmadan da önceki şeylere gitmenin ne alemi var anlamadım tek tek takip ettiği sayfaları mı gittiniz de baktınız beğenilere nası bir takıntıdır özgüvensizliktir ki bu. sevmiş ki sizinle evlenmiş bende evliyim beğendiğim sayfalar var şiirler var beğeniyorum ne yani başkası mı var aklımda? paylaşmamış bile beğenmiş artık kadınlar ajan olmaktan vazgeçip bir rahat olsalar

Kendi düsüncelerimle alakali yorum yapmak istiyorum,tabi esin icin soylemiyorum.
Mesela ben suan evliyim,
Gözlerin hala aklimda, seni unutamiyorum, seni unutmak ölüm vs.. tarzi yazilari gorsem neden begeneyim? Unutamadigim kimse yok.
Suan ki duygularimi asla ifade etmiyor. Bu esin unutamamis anlamina gelir mi bilemem,dusuncem bu sekilde.

Beni sevmediğini düşünüyordum, hemen evlenmeye karar verdik vs demişsiniz bu kadar kolay mı ya evlilik kararı cidden

Yargılamak için söylemiyorum, kimi insan 10 yılda emin olamıyor ne bileyim..

Sonra böyle şüpheler oluyor olur olmaz işte

Eşim çocukluk aşkım yani ondan öncesi yok ama eşim sizin gibi düşünse playlistimden en az 15 ayrılık çıkarır

ölüyü çok yıkarsan ya osurur ya s..çar diye çok sevdiğim bir söz vardır. işin varsa bak bitir işini ne geçmişi kurcalıyorsun. adam seni sevmese mazoşist mi evlensin bacım allah aşkına. olabilir kısa vadeli geçmişi yad etmek istemiş duygulanmış olabilir ama seninle evlenmiş bitmiş gitmiş.
eşin dahi olsa geçmişini kurcalama hakkının olmadığı kısmına değinmiyorum bile. orası zaten apayrı bir özel hayata saygısızlık mevzusu.

Detayını sormadım ama kız hayal kırıklıgına ugratmış işte. Beğendiği sözlerden unutamadığını düşündüm ben.
Nefretle anlattıysa o zaman bence bir yarası varmış. Nefret de bir duygu çünkü o kişiye aslında. Ama şuan hiç öyle bir şey olduğunu sanmıyorum. Çoğu kişi biri ile görüşmeye başlarken belki aklında başkası oluyor ama zamanla seviyorsun alışıyorsun, eski umrunda bile olmuyor bir süre sonra. Şuan takmayın kendinizi üzmeyin.

Yok sormam. Hem dogruyu öğrenemem hem hatırlatırım ne gerek var.
Madem seni sevdiğini hissetmedin e o zaman niye evlendin ?

mazoşist misin ?
Mazoişstim evet hey allahım..
Sevmediğini değil aşık olduğunu hissetmedim.
sızı sevmedıgınızı dusundugunuz adamla evlenıp sonra herseyını kurcalamak da neyın nesı acaba
Eşinizin sizi sevmediğine sosyal medyada beğendikleriyle mi karar veriyorsunuz?
Sevgiye değil aşık olmaya. Ama sanırım erkeklerin aşkı terkedildikten sonra ayyuka çıkıyor :)

eşlerin Birbirlerinden önceki hayatlarını deşelemeleri evin ortasına bomba koymaktan farksız, adamı almışsın bitmiş gitmiş ne diye karıştırıyorsun?
Adamı almışım müstakbel eşim olmuş hala o sıralarda beğendiğini görünce üzüldüm
Size nasıl davranıyor?
Bana hiç öyle sözler söylemedi bir şiir şarkı yollamadı :)
Sevgi değil aşk,heyecan. Bunları almıyordum ondan.

Ya benim eşim hatırlıyor musun geçen yıl öğretmenler gününde şöyle yapmıştık dedi. Yeni evliyiz. Hayatim bu bizim birlikte ilk öğretmenler günümüz. Kiminleydi acaba dedim gülerek:)) hala bazen pot kirar. Yine karistirdim derim. Beni seviyor, ilgileniyor. Olabilir benden önce uzun süreli ilişkileri olmuş. Çok da takmamak lazım bence. Eski şarkıları dinlemeyi çok sever. Kızımızla ah bu şarkıların gözü kör olsun dinlerler. Unutmadıysa kendi problemi. Beni ilgilendirmiyor:))))

Bu özgüvenden lazım bana. Ama benim aklımda sadece o varken onun başladığımız zamanlarda başkasını düşünmesi üzüyor beni...

Bu özgüvenden lazım bana. Ama benim aklımda sadece o varken onun başladığımız zamanlarda başkasını düşünmesi üzüyor beni...
Insan düşünür ne var bunda! Benim eşim benimle tanışmaya geldiğinde eski sevgilisiyle barışmaya geldi sanmış herkes. Her arayan arkadaşı barıştınız mi diyor ben duyuyorum. Kapattı sordum sen bir ilişkini bitirmeden mi geldin diye. Yok ben bitirdim dedi. Arkadaşlara söylemedim dedi. Hee tamam o zaman olur bu iş dedim:)) kayınvalide gelinlik alırken eski sevgililerini anlattı. O bana anlatmıştı zaten dedim. Boşuna üzme kendini.

Insanoğlu farklı ruh hallerine burunebiliyor. Kendine ait alani olsun adamın bırak. Seninde olsun tabii.

Benimde esim film izlerken "biz seninle bunu sinemada izlemistik ya" diyor bazen bende "hayir ozaman tanismiyorduk" diyorum
Filmin sinemalara cikti seneyi arastirip daha tanismamis oldugumuzu söylüyordum
"Aa ozaman baskasiyla gitmisim" gibi cümleler söylüyor

Napiyim oldu benden önce sevgilileri. Hatta benden önce nisanliydi (vefat etti) onu da bazen düsünüyor biliyorum.. Hepsini kafama taksam oooo bu hayat bana zor gelir. Beni sevdigini biliyorum ve bana gösteriyor ys yeter bana

Gecmiste ne yasamis bilemiyorum tum yorumlari okumadim ama seninle beraber unutmak istemis olamaz mi sonucta evlenmissiniz :)
Sevilen birini unutmak gercekten zordur heleki ona cok fazla anlam yûklediyse ama ebediyyen unutulmaz diye bir sey de yok birini unutmak onu mezara gömmek gibidir esiniz unutnayi secmis ki sizinle yeni baslangic yapmis kendinize onu gecmisini dusunerek eziyet etmeyin

bende severim şiirleri ayrilikla ilgili de olsa esimle aramdaki bagda bir sorunda yok seviyorum sadece hepsi bu slow aşk sarkilarinada bayilirim her turlusune bence siz kuruntu yapmissiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…