Esimi 16yildir taniyorum bir kere bile neyi begendigine bakmak aklima gelmedi.Bu eziyeti kendinize niye cektiriyorsunuz?
Bende lise yıllarımda şiir severdim, hatta yazardım. Üniversiteden beri yazmıyorum, okumuyorumda, sıkıcı geliyor. İnsanın hobileri de değişebilir.Peki şiir seviyorsa şu an neden beğenmiyor ?
Suphe ayri birsey yalniz. Ama begenileri sizi dogrulamazki ona anlam yuklemeyin,onun yerine acik acik sorun.Zaten aşık olmadığına dair şüphelerim vardı evlenmeden önce. Bu itti galiba beni bakmaya.
İnsanlar zamanla değişir. Bu kadar takilmayin bence. Eger sizi cok rahatsiz eden bir durumda bunu esiniz ile konusabilirsiniz. Ama geçmişi acmak cok iyi olmayacaktir. Su an boyle bir sey yapmiyorsa bence uzatmayin. Caninizi sıkmayin.Eşim her şeyi beğenmez ki. Hep ilgi alanlarındaki paylaşımları beğenir. Futbol gibi mesela. Şu an tutup da aşk sözü beğenmiyor. O zaman neden beğendiği üzüyor beni.
Ay lise dedin de Cengiz kurtoglu modasi vardi,Hakan altun dinlerdim,gunluk tutmak en sevdigim seylerdendi vs.Insanoglu ne kadar çok degisiyor,sacma sapanmisimBende lise yıllarımda şiir severdim, hatta yazardım. Üniversiteden beri yazmıyorum, okumuyorumda, sıkıcı geliyor. İnsanın hobileri de değişebilir.
O zamanlar bende bir ara arabesk dinlerdim, günlük bende tutardım :) Ergenlik işteAy lise dedin de Cengiz kurtoglu modasi vardi,Hakan altun dinlerdim,gunluk tutmak en sevdigim seylerdendi vs.Insanoglu ne kadar çok degisiyor,sacma sapanmisim
İlk tanıştığımızda insan soruyor illaki en sonki ilişkin ne zaman oldu diye. O zaman anlatmıştı bir. Ve nefretle anlattı. Sadece bu ve beğeniler var...Sadece begeni yeterli değil .
Belki melankolik takılmayi seviyordur.
Baska ek birseyler var mi?
Mesela sizinle evlenirken eskiyi unutamadigini gösterecek birsey yapti mi, söyledimi yada hissettirdi mi?
Biz tanıştığımız anda evlilik kararı aldık. Şu an evlilik öncesine nazaran daha sıcak bana.Suphe ayri birsey yalniz. Ama begenileri sizi dogrulamazki ona anlam yuklemeyin,onun yerine acik acik sorun.
Evlenmeden once keske iyi dusunseydin,suan ne hissediyorsun peki?
Evet ilk aylarda hemen ısınamıyor insan sanırım bununla alakalı.Amaaaaan tanistiginiz ilk aylar eski bir sevgilinin ya da hoslandigi birinin hala biraz etkisi altinda olsa ne olur. Ki oyle bir bilginiz dahi yok su anda. Sizinkisi niyet okuma, cok kotu bir sey, yapmayin derim. Bir de zaman aliyor erkeklerin birine baglanmasi. Ilk bir iki ay, insanlar birbirini ne kadar taniyor ki ne kadar sevsin? Adam zaman icinde siyrilmis o zamanki duygu durumundan ve size gelmis, evlenmis. Ben yerinizde olsam karistirip eskileri mutsuz etmezdim kendimi. Bence sizi su an ilgilendiriyor. Su an var mi oyle bir begenisi, yazismasi filan? Yok sanirim. Ben olsam hic karistirmazdim. Hem hatta adamin da biraz ozeli bence. Gercekten ileride hic onemsemeyeceginiz birsey bu.
Bir kere sordum yok öyle bir şey falan dedi var diyecek hali yoktu zaten :)İnsanlar zamanla değişir. Bu kadar takilmayin bence. Eger sizi cok rahatsiz eden bir durumda bunu esiniz ile konusabilirsiniz. Ama geçmişi acmak cok iyi olmayacaktir. Su an boyle bir sey yapmiyorsa bence uzatmayin. Caninizi sıkmayin.
Takilmayin siz de yaa :) yani olsa da var demez ama bir tek begeni ile icinize kuşku düşmesin. İnan sizi aldatiyor veya aldatacak olsa, gervekten unutamadigi birisi olsa, bunu size çaktırmamak icin ozellikle kaçınır öyle seylerden :)Bir kere sordum yok öyle bir şey falan dedi var diyecek hali yoktu zaten :)
Teşekkür ederimTakilmayin siz de yaa :) yani olsa da var demez ama bir tek begeni ile icinize kuşku düşmesin. İnan sizi aldatiyor veya aldatacak olsa, gervekten unutamadigi birisi olsa, bunu size çaktırmamak icin ozellikle kaçınır öyle seylerden :)
İlk tanıştığımızda insan soruyor illaki en sonki ilişkin ne zaman oldu diye. O zaman anlatmıştı bir. Ve nefretle anlattı. Sadece bu ve beğeniler var..
Detayını sormadım ama kız hayal kırıklıgına ugratmış işte. Beğendiği sözlerden unutamadığını düşündüm ben.Neden nefretle?
Aldatilmis mi
Sen nefreti aska nasıl bağladın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?