- 6 Ekim 2017
- 1.120
- 568
- 53
- 36
- Konu Sahibi meleknurdogan
-
Üç sene oldu evleneli netlesmeden boşanma gbi bu karar veremedim yüz sene çekecek halim yok.. insanlar oldurmaya çalışıyor önce .. tikanHer ihtiyacınızı aileniz karşılıyormuş zaten. Boşansanız ne değişecek ki?
Fiziksel şiddet de gördüğünüzü söylemişsiniz. Ne için çekiyorsunuz bunca şeyi?
Ortada sağlıklı bir adet bile ilişki yok. Çocuğunuz hep ötelenerek mi büyüsün böyle?
Bu toplumda ihtimal yok demiisin benim durumum enmasumu neler oluyor haberin var mı ama olsa bu şekilde yorum yazmazsın ... Eski eşiyle görüşmesi normal bile yazan olmuş yazık ..kadın kadına bunu soluyosa erkekler neler yapmaz iyi gecelerPeki eşinizin ailesi ve akrabaları hepsi mı deli, bir tane mi akıllı insan yok ? Kimse demiyor mu bu kadın bu adamı aldattı sevgilisiyle basıldı , ne hali varsa görsün artık. Valla kızmayın bana ama gerçekten çok saçma bir durum bu, benim mantığım bu toplumda böyle bir durumun olabileceğine ihtimal bile vermiyor .
Peki eşinizin ailesi ve akrabaları hepsi mı deli, bir tane mi akıllı insan yok ? Kimse demiyor mu bu kadın bu adamı aldattı sevgilisiyle basıldı , ne hali varsa görsün artık. Valla kızmayın bana ama gerçekten çok saçma bir durum bu, benim mantığım bu toplumda böyle bir durumun olabileceğine ihtimal bile vermiyor .
Çevreyle ne alakası var bunun anlamadım ? Yüz kişiyi çevirin yoldan sorun oğlunu aldatan eski karısıyla tekrar barışmasını ister misin diye ? Hiçbir aile bunu kabul etmez, akli dengesi yerinde değilse bilemem. Neyse başka bir yorumum yok iyi geceler.Akrabaları hepsi mi deli yazmışsın ya anne baba sulaleisnde .. okuyan iş edinen beş kişiyi geçmez.. kalabalığın .. kalabalıklar içinde herkesi kendiniz kendi cewrenizdeiileriniz gbi görmeniz en sacmasi
anlatamadım sanırım .. onunla resmi olarak zaten evlendirmezler .. 15 yaismda onların yanına sığınan bi ri olarak görüyorlar hala ona bakmakla yükümlü gbi ben. Bosanmasam bile umurlarinda değil nikahsız beraberlikleri alışkın onlar ... Aldatma olayı doğru onda bile oğullarını suçladılar .. .. babası ozllkle .. çok modern ailelerde aleni yapılıyor hiç bir şey olmamış gbi devam.ediliyor normal geliyor ama şu durumda nedense herkese garip geldi neyse bişey demiyorum teşekkür ederim tekrardan zaman ayirdiginiz icin ..Çevreyle ne alakası var bunun anlamadım ? Yüz kişiyi çevirin yoldan sorun oğlunu aldatan eski karısıyla tekrar barışmasını ister misin diye ? Hiçbir aile bunu kabul etmez, akli dengesi yerinde değilse bilemem. Neyse başka bir yorumum yok iyi geceler.
Üç sene oldu evleneli netlesmeden boşanma gbi bu karar veremedim yüz sene çekecek halim yok.. insanlar oldurmaya çalışıyor önce .. tikan
Bu toplumda ihtimal yok demiisin benim durumum enmasumu neler oluyor haberin var mı ama olsa bu şekilde yorum yazmazsın ... Eski eşiyle görüşmesi normal bile yazan olmuş yazık ..kadın kadına bunu soluyosa erkekler neler yapmaz iyi geceler
Sonunda MANTİKLİ bu yorum yapan çıktı annem de böyle diyor kaynanam sordum bsiey mi var eşime soruyorum aklıma cokkk degsiik şeyler geliyor konduramiyorum.yakin arkadaşlarımın bir kısmı siiznle aynii şeyleri duusunuyor... .....!!! Bilmiyorum böyle bişey olsa biel bana söylerler mı... Asla sır bir aile ... Onların yakın akrabalarının ağzını arıyorum hepsi tembihli gni kimse bişey anlatmiyrbacim bence senin bilmedigin ve senden saklanan konular var
bir ara yine herkes toplanmisken icindeki herseyi dök ulu orta hepsinin yaninda.
beni kuma mi aldiniz diye hesap sor.
cat cat buraya yazdiklarini söyle...bakalim ne olacak.
senin psikolojini bozmuslar, ezmisler.
yasadiklarin normal degil baska bir uyenin dedigi gibi. ama bana samimi geldin sana inandim...kendinde saskinsin ondan birkac celiskili durumlardan bahsettin herhalde.
ama ortada garip bir durum var senin bilmedigin...resmen aptal yerine konuluyorsun bence..
Resmi nikahlı kuma oluyorum o vakittsen baya kuma gitmişsin haberin yok kuzum bu ne saçma şey
kaç kendini kurtar valla kendine acımıyorsan evladına acı.Resmi nikahlı kuma oluyorum o vakitt☺
Sonunda MANTİKLİ bu yorum yapan çıktı annem de böyle diyor kaynanam sordum bsiey mi var eşime soruyorum aklıma cokkk degsiik şeyler geliyor konduramiyorum.yakin arkadaşlarımın bir kısmı siiznle aynii şeyleri duusunuyor... .....!!! Bilmiyorum böyle bişey olsa biel bana söylerler mı... Asla sır bir aile ... Onların yakın akrabalarının ağzını arıyorum hepsi tembihli gni kimse bişey anlatmiyr
Aylar önce bir avukata danistjm boşanmak için hatta hamileydim çok kararliydim aynı böyle dedi sonra bu şekilde araya benim taraftan insanlar girdi baristirdilarsen dedigimi yap. hatta yanina yakin bir arakadasini veya anneni al "tesadüfen"... o da dinlesin sahit olsun. hem eger bosanirsan ilerde sahidin de olur.
olayin icinde oldugun icin bazi seyleri duzgun algilamiyor olabilirsin.
birde böyle durumlar insanda travma yaratir baya. mesela kadinin sucu yok dedigin konuda bence seni öyle inandirmak istediklerinden olabilir...
ama yaptiklari hos gozukmuyor. yani mini etekli olmasi esine cilve yapmasi hala ayni ortamda bulunmasi vs...
ayrica kendi gozlerine kulaklarina inan. baskasinin dediklerine degil.
tovbe yarabbim..sinirlerim bozuldu...
baska arkadaslarin daha iyi bir fikri yoksa bence dedigim gibi hepsine toplu haldeyken ve yaninda annen veya bir arkadasin varken hesap sor...
Aylar önce bir avukata danistjm boşanmak için hatta hamileydim çok kararliydim aynı böyle dedi sonra bu şekilde araya benim taraftan insanlar girdi baristirdilar
Aldattığını bilmeyen kalmadı aynı yerde .. ben eksik anlattım sanirim yanlış anlaşıldı o geliyor ben ona çay kahve çıkarıyorum.. ben evdeyken geldiğinde içeri girmiyor kapı önünde konuşuyor gidiyor .. ama ben onlara görmediğim zaman içeri giriyor yemek çay kahve o şekilde. Gerçi böylesi bile son derece sinir bozucu .. ama öyle ...maalesef böyle şeyler de var . Ailem hep alttan aldiriyordu ama son zamanlarda onlar da pes etti diyebilirim... Bu işin sonu boşanma diyorlar kabul etmişler onlardan adam.olmayacagini bu da bişey ... Babam bosansam bişey demez ama annem yer beni ..yok bence bosanmayi tekrar düsün.
cunku aptal yerine konuluyorsun resmen...
bence öteki üyelerin dedigi gibi önce bir süslen git sende otur is yapma. o sirada herkesi gözlemle...
ondan sonra catir catir hepsi bir aradayken hesap sor...bana yapilan bu dusmanlik niye diye..ben kuma mi gittim..o kadina herkesin icinde sor sen esimi aldatmissin o yuzden seni bosamis dogrumu bu diye sor...
sonra yaslan arkana izle... bakalim neoluyor ne diyorlar..
bosanacaksan böyle yaptiktan sonra bosan..
benim bile sinirlerim bozuldu ...
Kocam da biliyor ailesninjn ne olduğunu asla almam diyor onu .. ama taş at huzur bozulsun amaçları öncelikle aramızı açıp ayırmak sonrası gelir zaten diye düşünüyorlarEşinizin aileside bi garip yani evlense tekrar ayrıldıktan sonraki 2 sene içinde evlenirdi ayrıca bu kadın oğullarını başka bi adamla aldatıp evliliğine ihanet etmemişmiydi ne diye oğullarının başına tekrar çorap örmek istiyorlar ben onu anlamadm şahsen ben istemezdm aynı şey bidaha olur oğlum üzülür diye torun için görüşme olurda sizden boşatıp onla evlendirme isteğindeki saçmalığa anlam veremedm çok iyiydide niye evli değiller şuan...bi garip aile daha.
Aldattığını bilmeyen kalmadı aynı yerde .. ben eksik anlattım sanirim yanlış anlaşıldı o geliyor ben ona çay kahve çıkarıyorum.. ben evdeyken geldiğinde içeri girmiyor kapı önünde konuşuyor gidiyor .. ama ben onlara görmediğim zaman içeri giriyor yemek çay kahve o şekilde. Gerçi böylesi bile son derece sinir bozucu .. ama öyle ...maalesef böyle şeyler de var . Ailem hep alttan aldiriyordu ama son zamanlarda onlar da pes etti diyebilirim... Bu işin sonu boşanma diyorlar kabul etmişler onlardan adam.olmayacagini bu da bişey ... Babam bosansam bişey demez ama annem yer beni ..
Tavsiyem için teşekkürler .. ama bu bizim aklımıza gelmiş ki gittmisim iyilik psikologa .. ilcemde bı tane var özel kaç kez gttim adam meslek hayatımda görmedim duymadım dedi baştan sonra anlatnnca yasadikklarimi .. o daha anlayışlı çıktı buradaki psikologlardan yine saolsunEvet düzgün yazmiyorsunuz herseyi. Mesela kim gelince cay kahve cikariyorsunuz?
Esinizin eski esine degil umarim...
Bence yasadiklariniz size agir gelmis.
Bosanmayi dusunmeden veya bu konulari o aileye acmadan önce birde psikologa danisin. Aklinizi toparlar ve bir cözüme kavusur ve ondan sonra ne yapacaginiza karar verirsiniz.
Insanlar kaldiramiyacagi seyler yasayinca bazi gercekleri beyin otomatik olarak yok sayabiliyor kendini korumak adina.
Konusma terapisi iyi gelir size bence. Hem burda dediginiz gibi herseyi anlatmak zor olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?