Eşimin beni reddetmeye bile tenezzül etmeyişi

aç ayı oynamaz diye yemek hazırlamışlar o arada bi de. vallahi libido yükselince aç tok her türlü oynar, istiyorsan beklemeden girmeli olaya bence :)

bunu adamı bekletmek olarak yazmıyorum, sevişmek karşılıklı istekle oluyor sonuçta..

bence zaten o moda girmişse kişiler bekle yemek yiyelim, bekle ortam hazırlıyım işin tadını kaçırıyor.

Kesinlikle aynı fikirdeyim :)

Seremoniyle olacak iş değil ki bu ama. Eminim siz de biliyorsunuz da, işte özenmişsiniz anlıyorum. Ama öyle bir şey değil.

O an yapılsa yapılırdı bence. Aç ayı da çok güzel de oynardı

Yemek yenmiş. Zaten yemekten sonra insan bir mayışıyor. Uyuyakalmış bir de adam. Uykudan da o korkuyla uyanmış. O daha ne olduğunu da idrak edememiştir bence.

Kötü niyetli görmedim ben. Sizi de reddetmemiş bence. Büyütmeyin ya ben üzülürüm çok. Adama da çektirmeyin, kendinizi de üzmeyin.

Mutlu mesut, gelişine sevişin işte

Sizin giriş biraz anormal olmuş.. Hani arayıp seni bekliyorum falan dememişsiniz ki, onu deseydiniz adam bir nebze uyanıp silkelenirdi
Ben uykuluyken bildiğiniz taksim röportajındaki dayı gibi anlaşılmaz konuşuyorum. Yine sizinki güzel konuşmuş.

Kiz oyle cağrilirmi. :)) istemsiz tebessum ettim.gelisiguzel olabilirdi o an. Açkende olur bisey olmaz
Yani red edilmen cokk kotü durum.
Insan birsey derdi bari.
Ama ben uyuyacak olan adama hazirlanmam sahsen.
Yani durumu farkettjn hemen toparla etrafi :):)
Istikrarliysa o konuda kalkar hazirlanirsin.
Diger tefeerruatlari daha uygun zamanda yaparsin
Yani bi terslik yok ama ambulans sireni gibi cagrilirmi adam
Uyurken yanina gidip yuzune filan dokunup hadi odamizda uyuyalim diye cagirsaydin daha ii olurdu

Regl olunca iki kat penye don giyiyorum. Her konuda temkinli olduğum için her türlü sızdırma ihtimalini engellemek için. Bir kez eşim şahit oldu iki kat penye dona. "regl oldum desen kafi niye zırh giydin üst üste" dedi ansjshklg.

1,5 saat hazırlandınız mı, yanlış mı anladım? Eee bir de bunun öncesinde yemek yapıp, yemişsiniz. Oldu en az 2,5 saat. Yahu sevişmek böyle planlı, programlı, randevulu olur mu? Hazırlık, oda, mum filan bahane, önemli olan hissiyat. Gerçekten istiyorsanız aç ayı gayet de güzel oynar. Hatta midesinin açlığını filan umursamaz, adamı yatağa mıhlar. Böyle uzun uzun hazırlanayım, her şey mükemmel olsun derken, mükemmel anı kaçırmışsınız. Ayrıca insan eşine sevişmek istediğini niye söyleyemesin? Hastayım, gel ne yav? =) Eylemi utanç verici değil de, söylemesi mi utanç verici? Sevişelim diyemiyorsanız, yaramazlık zamanı, ay burası da çok sıcak değil mi huff puff filan gibi kendinize göre bir şifre bulun bari. =)) Kısacası; yanlış şeylere odaklanıp, anı yaşamayı unutmuşsunuz. Hatanız orada. Sevişmek için özel hazırlık filan da saçma geliyor bana, bu illa ki gerekliyse, erkekler de hazırlanacak o zaman. O koltukta fosur fosur uyurken, siz niye 1,5 saat hazırlık yapasınız?

adam dunyayla bağını koparmış, ruhu başka alemlerde gezerken telefonu çalıyor.
alel acele ruh bedene geri geliyor .
gezdiği yerlerin etkısınde halan daha .
ne oldu karıcığım dıyor ?kadın anlamasını beklıyor,
ama anlayamıyor.
ruh sallantıda uyusam mı, çay mı içsem .

Ay ben vucut corabini kesfettim gecenlerde Icim eridi. Ama giysem aga takilmis balina gibi olurum. Malum 75 kiloyum

Şöyle bir öneri vereyim, mus çorap modu olanları var onların, hafif toparlayıcı, içi daha az gösteren ben onlardan kullanıyorum başarılı oluyor :)))

gecen gun 1 hafta cocuga bakan sız degıl mıydınız o gun o uzuntu stresle nasıl oyle bır ortam hazırlayabıldınız ben kendımı yerdım sinirden
evet esınızı cagırma seklınız cok garıp hastayım kotuyum dıye esım mesaj atsa panıkle yanına gıderdım neyın var dıye adam haklı ve sız oyle deyınce halıyle aslında ıstemedıgınızı bıle dusunmus olabılır

bırde hazırlıgınız saatler surdu heralde ıcerde uyuyakalmıs adam yahu o an ıstedıgınde dogaclama gerceklesır dur deyıp ıcerı kosup mum falan yakıp hadı gel hastayım demek nasıl bır fantezı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…