- 25 Ağustos 2016
- 2.769
- 6.333
- 158
- Konu Sahibi yuvarlanan asi bir panda
-
Sorma hiçç bir de özür dile benden dedi gülerek
O kadar saat geçince istek aynı seviyede kalır mı bir de üstüne uyumuş adam
Telefon açacağına hazırlığın bitince yanına gidip, adamın libidoyu da hazırlaman gerekiyordu adam da suç göremedim ben
Kesinlikle aynı fikirdeyim :)aç ayı oynamaz diye yemek hazırlamışlar o arada bi de. vallahi libido yükselince aç tok her türlü oynar, istiyorsan beklemeden girmeli olaya bence :)
bunu adamı bekletmek olarak yazmıyorum, sevişmek karşılıklı istekle oluyor sonuçta..
bence zaten o moda girmişse kişiler bekle yemek yiyelim, bekle ortam hazırlıyım işin tadını kaçırıyor.
Seremoniyle olacak iş değil ki bu ama. Eminim siz de biliyorsunuz da, işte özenmişsiniz anlıyorum. Ama öyle bir şey değil.Şimdi bu da dert mi diyecekler lütfen beni kırmadan gelsin. Kafa olarak pek iyi değilim şu aralar. Konuma gelecek olursak da akşam eşim eve geldi. Bana birlikte olmak istediğini ima etti. Yani cilveleşmek gibi düşünün.Aç ayı oynamaz derler beraber yemek yaptık, yedik. Ben dedim hazırlanayım, ortam filan ayarladım mum, ışık, müzik, kıyafet vs. İçimde biraz da çocuk sahibi olma isteği uyandı galiba ondandı bu çaba. İlk defa böyle bir oda hazırlama işine giriştim. Stres oldum hatta öyle hazırlanırken, çok heyecanlandım.
Eşim bu arada içeride uyuyordu saat 9 - 10 gibi. Aradım, rahatsızım yanıma gel dedim. Adam uyandı yanıma geldi bir panik. Çok korktum, kötü oldum dedi oturdu oturdu gitti. Bana bakmadı, odaya bakmadı.Resmen zoruma gitti. Senin için ortam yapmışım, kendim hazırlanmışım 1.5 saattir insan bari der ki "şu an isteksizim". Ama yani isteksizsin bana niye yürüyorsun? Gel içeri çay içelim demek nedir sonra? Sanki kapıda komşuyu görmüş de onu çağırıyor eve. Kirpik dibim ağrıyor demesine bile razıydım.
Arkadaşlar odaya çağırma şeklim çok mu garip? Ne diyim gel sevişelim mi diyim anlamadım ki. Öyle gidince ben de utandım açıkçası. Ne yapacağımı bilemedim. Öyle hevesle yaptığınız odayı bozduğunuzu düşünün. Çöpe attım her şeyi ama onu da fark edince bozuldu bana.
Gece gece reddedildiğime mi yanayım, şaşkınlığım yüzünden trip yediğime mi, döt gibi ortada kaldığıma mı.. Oturup ağlayasım var "lan bu da sevişemediğine ağlıyor" diyecek diye ağlayamadım halime. Öyle işte.
Benim tüm arkadaşlarım öyle, tanga da değil sadece ip yahu ip string!
Nasıl giyiyor, kaşındırmıyor mu, başlı başına rahatsız ama yarım cm ip olanı nasıl giyiyorsun arkadaş, ben anlamıyorum.
Regl olunca bile aynı, o zaman biraz daha brazilian deniyor sanırım, onlara geçiyorlarmış.
Daha giyilesi bir şey o, ben de kullanıyorum bazen.
Hiç giymeyen duymadım değil, temel içgüdü
Başka nasıl çağırabilirim bilemedim. :/ Ondan da garip hissediyorum şimdi.
“ Tostumu yedim bekliyorum “bundan daha iyi bir cagirma tarzi olabilirdi
Ay ben vucut corabini kesfettim gecenlerdeIcim eridi. Ama giysem aga takilmis balina gibi olurum. Malum 75 kiloyum
gecen gun 1 hafta cocuga bakan sız degıl mıydınız o gun o uzuntu stresle nasıl oyle bır ortam hazırlayabıldınız ben kendımı yerdım sinirdenŞimdi bu da dert mi diyecekler lütfen beni kırmadan gelsin. Kafa olarak pek iyi değilim şu aralar. Konuma gelecek olursak da akşam eşim eve geldi. Bana birlikte olmak istediğini ima etti. Yani cilveleşmek gibi düşünün.Aç ayı oynamaz derler beraber yemek yaptık, yedik. Ben dedim hazırlanayım, ortam filan ayarladım mum, ışık, müzik, kıyafet vs. İçimde biraz da çocuk sahibi olma isteği uyandı galiba ondandı bu çaba. İlk defa böyle bir oda hazırlama işine giriştim. Stres oldum hatta öyle hazırlanırken, çok heyecanlandım.
Eşim bu arada içeride uyuyordu saat 9 - 10 gibi. Aradım, rahatsızım yanıma gel dedim. Adam uyandı yanıma geldi bir panik. Çok korktum, kötü oldum dedi oturdu oturdu gitti. Bana bakmadı, odaya bakmadı.Resmen zoruma gitti. Senin için ortam yapmışım, kendim hazırlanmışım 1.5 saattir insan bari der ki "şu an isteksizim". Ama yani isteksizsin bana niye yürüyorsun? Gel içeri çay içelim demek nedir sonra? Sanki kapıda komşuyu görmüş de onu çağırıyor eve. Kirpik dibim ağrıyor demesine bile razıydım.
Arkadaşlar odaya çağırma şeklim çok mu garip? Ne diyim gel sevişelim mi diyim anlamadım ki. Öyle gidince ben de utandım açıkçası. Ne yapacağımı bilemedim. Öyle hevesle yaptığınız odayı bozduğunuzu düşünün. Çöpe attım her şeyi ama onu da fark edince bozuldu bana.
Gece gece reddedildiğime mi yanayım, şaşkınlığım yüzünden trip yediğime mi, döt gibi ortada kaldığıma mı.. Oturup ağlayasım var "lan bu da sevişemediğine ağlıyor" diyecek diye ağlayamadım halime. Öyle işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?