- 3 Ocak 2018
- 4.874
- 13.808
- 208
- Konu Sahibi yuvarlanan asi bir panda
-
Ay ben vucut corabini kesfettim gecenlerdeHa yok yok
Yani bana göre seksi, belki size göre normaldir ama bu yeni bodysuitleri güzel yapıyorlar.
Transparan bölgeler, danteller falan hele kapsız modelleri çok rahat, onlardan birini gitmiştim.
Bence aşırı seksi, göbeğime kadar don giyen insanım sonuçta
Ama tabi sizi bilemeyeceğim, neler var neler, bakmaya utanırım yeminle, millet vücut file bodyler giyiyor
AjhahajasksjshshAy ben vucut corabini kesfettim gecenlerdeIcim eridi. Ama giysem aga takilmis balina gibi olurum. Malum 75 kiloyum
Ha yok yok
Yani bana göre seksi, belki size göre normaldir ama bu yeni bodysuitleri güzel yapıyorlar.
Transparan bölgeler, danteller falan hele kapsız modelleri çok rahat, onlardan birini gitmiştim.
Bence aşırı seksi, göbeğime kadar don giyen insanım sonuçta
Ama tabi sizi bilemeyeceğim, neler var neler, bakmaya utanırım yeminle, millet vücut file bodyler giyiyor
Ahahah aynen oyle ama sıkısır kalirim bende icindeAjhahajasksjshsh
Yemin ediyorum ben yazsam bunu yazardım.
Adam beni kurtarmaya gelir onun içinde ne yaptın kendine beynine kan gitmeyecek diye.
Bende o sekilde giyiyordum evde. Cicili bicili pijama takimlarindan giyemiyorum pek.Anladim benimkiler biraz daha rahatsiz seyler oyle kiyafet altina giyip cikilacak gibi degil.
Ama bu seksilik herkese gore degisiyor gercekten bir defa bir konu acilmisti evde ne giyiyorsunuz diye oneri almak icin, ben de "ev giysisi" olarak kullandigim bir pijamanin modelini atmistim buraya millet benimle dalga gecmisti yatakta giyilirmiş o diye.Oyle dekolteli acik sacik, rahatsiz bisey bile degildi alt tarafi saten, minnacik dantel detayli askili ust ve şort takimiydi
Bende o sekilde giyiyordum evde. Cicili bicili pijama takimlarindan giyemiyorum pek.
Ama bu depremlerden sonra tirstim kendime kedili pijama takimi aldim.
Deprem olsa ustumdekilerle kendimi disari atamam korkusundan
Yazları ben de öyleyim ama şuan üzerimde 5 yaş kız çocuk pijaması var.Anladim benimkiler biraz daha rahatsiz seyler oyle kiyafet altina giyip cikilacak gibi degil.
Ama bu seksilik herkese gore degisiyor gercekten bir defa bir konu acilmisti evde ne giyiyorsunuz diye oneri almak icin, ben de "ev giysisi" olarak kullandigim bir pijamanin modelini atmistim buraya millet benimle dalga gecmisti yatakta giyilirmiş o diye.Oyle dekolteli acik sacik, rahatsiz bisey bile degildi alt tarafi saten, minnacik dantel detayli askili ust ve şort takimiydi
Esim beni hep uyarirdi zaten. Tesetturluyum normalde. Bi yangin olsa,deprem olsa ustundekilerle cikamazsin bak seni taniyorum ben derdi. Dinlemiyordum o zaman yasamadigim icin. Bu son elazig depreminden sonra tedirgin oldum bende epey. Daha usturuplu giyiyorumŞuan benim de ustumde mickey pijamalar ve ayılı sabahlık var zatendepremden once de minnoş pijamalarim vardi benim ya onlari da seviyordum ama depremden dolayi ben de daha bir korkar oldum.
Yazları ben de öyleyim ama şuan üzerimde 5 yaş kız çocuk pijaması var.
Polar, üzerinde kediler, kedi kulakları pembe simli falan ahshshsksmshsh.
Hayatımın her alanında rahatlık ön planda, konforumdan vazgeçemiyorum ama sizin gibi dişi kadınları çok seviyorum.
Hem toplumda görmeyi hem de bedenine gösterdiği bu özeni takdir ediyorum.
Geçen sene eşimin memleketinde çamaşır astık görümceler falan hepimizinki orda, benim külot düşmüş bahçeye.
Kimselere diyemedim, eşime mesaj attım git al bahçeden diye.
Yeminle utandım, biri görse bizim evden olduğu anlamaz, görümcelerimin kızlarının donu bile bendekinden cafcaflı, benimki sanırsın iki metre, kazak niyetine giymelik
Benim tüm arkadaşlarım öyle, tanga da değil sadece ip yahu ip string!Hahahhahahadisarda kiyafet altina giydigim donlar iki metre olmasa da olabildigince sade ve pamuklu o konuda ben de sizin gibiyim.
Bazilari disari cikarken bile tanga giymeyi başariyormuş
Allah seniiAy ben vucut corabini kesfettim gecenlerdeIcim eridi. Ama giysem aga takilmis balina gibi olurum. Malum 75 kiloyum
Ajajjaja amiin amiin insallahAllah senii
Gece yarısı okuz gıbı guldum vallaa
Ayy allahta senı güldürsün ınlhh
Esim beni hep uyarirdi zaten. Tesetturluyum normalde. Bi yangin olsa,deprem olsa ustundekilerle cikamazsin bak seni taniyorum ben derdi. Dinlemiyordum o zaman yasamadigim icin. Bu son elazig depreminden sonra tedirgin oldum bende epey. Daha usturuplu giyiyorum
Hayir bir de kis mevsimi. Kendini oyle atsan oracikta donarsin disarisi eksi 25 geceleri
Benim tüm arkadaşlarım öyle, tanga da değil sadece ip yahu ip string!
Nasıl giyiyor, kaşındırmıyor mu, başlı başına rahatsız ama yarım cm ip olanı nasıl giyiyorsun arkadaş, ben anlamıyorum.
Regl olunca bile aynı, o zaman biraz daha brazilian deniyor sanırım, onlara geçiyorlarmış.
Daha giyilesi bir şey o, ben de kullanıyorum bazen.
Hiç giymeyen duymadım değil, temel içgüdü
Bodysuitle de almasan hele kırmızıHayatımda duyduğum en kolay ‘tamam’ sözüydü herhalde ki hayır bile dememiştim
Gittiği yer de yatak, horlamaya gitti herif anında.
Yalnız dalga geçiyoruz da, kıyafetlerin sanırım etkisi var bu libido işinde.
Kırmızı gecelik giy ritüelini, geçenlerde aldığım bodysüitle denedim, daha doğrusu hiç alakam yokmuş gibi takıldım pijamamı 40 saatte göstere göstere giyerek ve işe yaradı.
Kendimi de iyi hissetmedim değil yani giydiğimde.
Senelerce güldük ettik meğer işin sırrı gerçekten öyle bir şeymiş
Yarın iş varsa hiç elleşme benceKonu dahil tüm sayfaları okudum sonra bir an gaza gelip şu saatte eşimi uyandırsam dedim saat 04:22 sonra kendimi cimcikledim b.k yeme kız yat uyu 5 dk da bir uyanan 20 aylık oğlunla diyerek anında vazgeçtim
ben gaza gelip uyandırdım eşimi 6 aylık bebeğe rağmen .keşke bende kendimi cimcikleseydimKonu dahil tüm sayfaları okudum sonra bir an gaza gelip şu saatte eşimi uyandırsam dedim saat 04:22 sonra kendimi cimcikledim b.k yeme kız yat uyu 5 dk da bir uyanan 20 aylık oğlunla diyerek anında vazgeçtim
Var da işte çok gaza geldim herhalYarın iş varsa hiç elleşme bence
Ne seksi ya uyuyuyoruz işte. Sonra sonradcevabını almıştım ben bunu söyledi ve direk uyuyakaldi yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?