Eşimin beni reddetmeye bile tenezzül etmeyişi

Ay ben vucut corabini kesfettim gecenlerde Icim eridi. Ama giysem aga takilmis balina gibi olurum. Malum 75 kiloyum

Ay ben vucut corabini kesfettim gecenlerde Icim eridi. Ama giysem aga takilmis balina gibi olurum. Malum 75 kiloyum
Ajhahajasksjshsh
Yemin ediyorum ben yazsam bunu yazardım.
Adam beni kurtarmaya gelir onun içinde ne yaptın kendine beynine kan gitmeyecek diye.

Anladim benimkiler biraz daha rahatsiz seyler oyle kiyafet altina giyip cikilacak gibi degil.

Ama bu seksilik herkese gore degisiyor gercekten bir defa bir konu acilmisti evde ne giyiyorsunuz diye oneri almak icin, ben de "ev giysisi" olarak kullandigim bir pijamanin modelini atmistim buraya millet benimle dalga gecmisti yatakta giyilirmiş o diye. Oyle dekolteli acik sacik, rahatsiz bisey bile degildi alt tarafi saten, minnacik dantel detayli askili ust ve şort takimiydi

Ajhahajasksjshsh
Yemin ediyorum ben yazsam bunu yazardım.
Adam beni kurtarmaya gelir onun içinde ne yaptın kendine beynine kan gitmeyecek diye.
Ahahah aynen oyle ama sıkısır kalirim bende icinde Aklima yazdim ama zayiflayim alacagim

Iyide adam sizi reddetmemiski uyku sersemi belki gerçekten panik oldu ben olsam ben de olurum . Git adamı yanına dokunmaya basla öpmeye başla gerisi gelir amaaan ne ortamı seyi mumu bilmemlesi. Hadi yaptın yanına gitseydin götüreydin odaya canım neyse olur öyle arada

Bende o sekilde giyiyordum evde. Cicili bicili pijama takimlarindan giyemiyorum pek.
Ama bu depremlerden sonra tirstim kendime kedili pijama takimi aldim.
Deprem olsa ustumdekilerle kendimi disari atamam korkusundan

Bende o sekilde giyiyordum evde. Cicili bicili pijama takimlarindan giyemiyorum pek.
Ama bu depremlerden sonra tirstim kendime kedili pijama takimi aldim.
Deprem olsa ustumdekilerle kendimi disari atamam korkusundan

Şuan benim de ustumde mickey pijamalar ve ayılı sabahlık var zaten depremden once de minnoş pijamalarim vardi benim ya onlari da seviyordum ama depremden dolayi ben de daha bir korkar oldum.

Yazları ben de öyleyim ama şuan üzerimde 5 yaş kız çocuk pijaması var.
Polar, üzerinde kediler, kedi kulakları pembe simli falan ahshshsksmshsh.

Hayatımın her alanında rahatlık ön planda, konforumdan vazgeçemiyorum ama sizin gibi dişi kadınları çok seviyorum.
Hem toplumda görmeyi hem de bedenine gösterdiği bu özeni takdir ediyorum.

Geçen sene eşimin memleketinde çamaşır astık görümceler falan hepimizinki orda, benim külot düşmüş bahçeye.
Kimselere diyemedim, eşime mesaj attım git al bahçeden diye.
Yeminle utandım, biri görse bizim evden olduğu anlamaz, görümcelerimin kızlarının donu bile bendekinden cafcaflı, benimki sanırsın iki metre, kazak niyetine giymelik

Şuan benim de ustumde mickey pijamalar ve ayılı sabahlık var zaten depremden once de minnoş pijamalarim vardi benim ya onlari da seviyordum ama depremden dolayi ben de daha bir korkar oldum.
Esim beni hep uyarirdi zaten. Tesetturluyum normalde. Bi yangin olsa,deprem olsa ustundekilerle cikamazsin bak seni taniyorum ben derdi. Dinlemiyordum o zaman yasamadigim icin. Bu son elazig depreminden sonra tedirgin oldum bende epey. Daha usturuplu giyiyorum
Hayir bir de kis mevsimi. Kendini oyle atsan oracikta donarsin disarisi eksi 25 geceleri

Hahahhahaha disarda kiyafet altina giydigim donlar iki metre olmasa da olabildigince sade ve pamuklu o konuda ben de sizin gibiyim.

Bazilari disari cikarken bile tanga giymeyi başariyormuş

Hahahhahaha disarda kiyafet altina giydigim donlar iki metre olmasa da olabildigince sade ve pamuklu o konuda ben de sizin gibiyim.

Bazilari disari cikarken bile tanga giymeyi başariyormuş
Benim tüm arkadaşlarım öyle, tanga da değil sadece ip yahu ip string!
Nasıl giyiyor, kaşındırmıyor mu, başlı başına rahatsız ama yarım cm ip olanı nasıl giyiyorsun arkadaş, ben anlamıyorum.
Regl olunca bile aynı, o zaman biraz daha brazilian deniyor sanırım, onlara geçiyorlarmış.
Daha giyilesi bir şey o, ben de kullanıyorum bazen.
Hiç giymeyen duymadım değil, temel içgüdü

Butun gun totomun arasinda kumaş parcasiyla dolanamam yahu ben bunu yapmakta seksilik mi bilemedim kocagun poponda iple dolaniyorsun kimse de gormuyor. Her an biyerde donumu cikariyor olsam belki giyerdim
Ama "iyi hissetmekse" mesele cidden popoda iple butun gunu gecirmek bana seksi hissettirmez

Odaya çağırma olayi olmamış yahu. Rahatsizim ne. Iceri gidip elinden tutup odaya götürmek zor olmasa gerek, evli değilmisiniz siz ama tabiki onun yaptığı ayrı bi odunluk.. uyumaya devam etse bi nebze anlarimda hadi iceri gel cay içelim ne yahu

[
Bodysuitle de almasan hele kırmızı derdin zaten
Kız hava buz gibi ne bodysuiti be ben polarla yatıyorum
Bide bu ara accuk göbek çıktı benim kendime bakarken gözümü kaydiriyorum yaza yaklassak havalar ısınsa da kendjme gelsem
Hiç mi fazlası yok o string giyenlerin ben mi çok taktım anlamadım ki hepi topu 5-6kg fazlami

Son düzenleme:
Konu dahil tüm sayfaları okudum sonra bir an gaza gelip şu saatte eşimi uyandırsam dedim saat 04:22 sonra kendimi cimcikledim b.k yeme kız yat uyu 5 dk da bir uyanan 20 aylık oğlunla diyerek anında vazgeçtim
Yarın iş varsa hiç elleşme bence
Ne seksi ya uyuyuyoruz işte. Sonra sonra dcevabını almıştım ben bunu söyledi ve direk uyuyakaldi yine

Konu dahil tüm sayfaları okudum sonra bir an gaza gelip şu saatte eşimi uyandırsam dedim saat 04:22 sonra kendimi cimcikledim b.k yeme kız yat uyu 5 dk da bir uyanan 20 aylık oğlunla diyerek anında vazgeçtim
ben gaza gelip uyandırdım eşimi 6 aylık bebeğe rağmen .keşke bende kendimi cimcikleseydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…