- 6 Ocak 2014
- 1.682
- 1.766
- 333
- Konu Sahibi yuvarlanan asi bir panda
-
ben gaza gelip uyandırdım eşimi 6 aylık bebeğe rağmen .keşke bende kendimi cimcikleseydim
Seksi kiyafeflerin üstümde az kalanını severimAnladim benimkiler biraz daha rahatsiz seyler oyle kiyafet altina giyip cikilacak gibi degil.
Ama bu seksilik herkese gore degisiyor gercekten bir defa bir konu acilmisti evde ne giyiyorsunuz diye oneri almak icin, ben de "ev giysisi" olarak kullandigim bir pijamanin modelini atmistim buraya millet benimle dalga gecmisti yatakta giyilirmiş o diye.Oyle dekolteli acik sacik, rahatsiz bisey bile degildi alt tarafi saten, minnacik dantel detayli askili ust ve şort takimiydi
Ee ne dedi olumsuz heralde seninkidd yok kızlar bunlar sevgilik nisanlilikta zirve olan şeyler onu anladim ben evleninceben gaza gelip uyandırdım eşimi 6 aylık bebeğe rağmen .keşke bende kendimi cimcikleseydim
O zamanlar sanki bir daha olmıcakmış hissi oluyordur şimdi hep el altında olunca 2. Plana düşüyor bazı şeyler hele ki sürekli uyanan çocuk olunca orda dur diyor insanEe ne dedi olumsuz heralde seninkidd yok kızlar bunlar sevgilik nisanlilikta zirve olan şeyler onu anladim ben evlenincenisanliyken fiyuuuuu dertlendim azcik
Gene güzel tabi iyi hoş ama o zamanlar bir baskaydi ya belki siz tercih etmediniz ama edeydiniz anlardinizVanilya Bitter
Gırgır olayi efsaneydiBen en cok Leopara guldum. Leopar asla bana seksi gelmedi gelmeyecek de sanirimbir de girgir vardi. Ona cok gulmustum
yok o dünden razıymış keşke naz yapsaydı accık .5dk uğruna yaktım kendimi şimdi duşa girmeye üşeniyorumEe ne dedi olumsuz heralde seninkidd yok kızlar bunlar sevgilik nisanlilikta zirve olan şeyler onu anladim ben evlenincenisanliyken fiyuuuuu dertlendim azcik
Gene güzel tabi iyi hoş ama o zamanlar bir baskaydi ya belki siz tercih etmediniz ama edeydiniz anlardinizVanilya Bitter
Hic sevmem bende 5 dakka darla kız 5 dakika için duşa mı gircem diye. Pasaya bak heleyok o dünden razıymış keşke naz yapsaydı accık .5dk uğruna yaktım kendimi şimdi duşa girmeye üşeniyorum
Benim suan çocuğum yok ve yarın erken kalkmam lazım benimde ama konu çok matrak geldi okumaktan alikoyamadim kendimiO zamanlar sanki bir daha olmıcakmış hissi oluyordur şimdi hep el altında olunca 2. Plana düşüyor bazı şeyler hele ki sürekli uyanan çocuk olunca orda dur diyor insanörneğin sabah 9 da kalkmam gerek ama halen ayaktayım uyumak isteyip uykusuzluk sorunu yaşıyorum 5 dk da bir uyandığı için oğlum uyursam ve derinleşirse hemen uyanınca çok agrasif olup oğluma bağırmaktan korkuyorum
daha darlayamam horul horul uyuyorHic sevmem bende 5 dakka darla kız 5 dakika için duşa mı gircem diye. Pasaya bak hele
Benimki biliyor 5 dakikayla kurtulamaz ondan
Ve bebem gene uyandı size tavsiyem yarın öbür gün çocuk sahibi olduğunuzda asla yanında yatmayın hatta emzirme döneminde özellikleBenim suan çocuğum yok ve yarın erken kalkmam lazım benimde ama konu çok matrak geldi okumaktan alikoyamadim kendimisabah uyanınca türk kahvesi iç açıyor ama kabızlık sorunu yapıyor bende ama müthiş enerji veriyor. Tabi bsn aç iciyordum birkac bir sey atıştır icmeden belki yapmaz
Iyide adam sizi reddetmemiski uyku sersemi belki gerçekten panik oldu ben olsam ben de olurum . Git adamı yanına dokunmaya basla öpmeye başla gerisi gelir amaaan ne ortamı seyi mumu bilmemlesi. Hadi yaptın yanına gitseydin götüreydin odaya canım neyse olur öyle arada
Kız benide gaza getirdin ama iyi oldu nişanlılık gibi oluyormuş yadaha darlayamam horul horul uyuyorkeşke hiç elleşmeseydim kendim ettimkendim buldum
Kız benide gaza getirdin ama iyi oldu nişanlılık gibi oluyormuş ya
Asi panda bidaha gece gece açma böyle şeyler kuzum yarın iş var.
Ama teşekkürlerimi de sunuyorum buradan
Adam uykusuymuş, uyanır uyanmaz nasıl sevişmek istesin? Hem insanı öyle panikle çağırınca isteği bile kaçar.Ay kusura bakma ama kahkayi basiyorum
Ya hastayim diye insan sevismeyemi çagirilir? Tüm istek birden gider zaten de
Sorun sadece orda degil, esin bir odun. Tam manasi ile. Olayi bile çözemedi. Ortamin romantik oldugu, sevismeye bir davetiye oldugu. Böyle adamlara ortam mortam yaramaz. Ki çok üzücü tabiki. Istegin, heycanin ortasina etti.
Böyle bir adam ile çoçuk istediginden eminmisin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?