Eşimin beni reddetmeye bile tenezzül etmeyişi

Seksi kiyafeflerin üstümde az kalanını severim bir ton seksi kiyafetim var ama saten sortlular araya kaçıyor uyurken zaten yataktan kayiyorum. Saten elbiselerde bir uyanıyorum elbise agzima gelmiş cibil kalmışım. Öyle alengirli sutyen takımları zaten uyuyamam. Cekiyorum yazın penye kısacık sort gogusleri acacak penye bluz ohh. Ama kışın polarlayim usuyom ben yaaa

ben gaza gelip uyandırdım eşimi 6 aylık bebeğe rağmen .keşke bende kendimi cimcikleseydim
Ee ne dedi olumsuz heralde seninkidd yok kızlar bunlar sevgilik nisanlilikta zirve olan şeyler onu anladim ben evlenince nisanliyken fiyuuuuu dertlendim azcik
Gene güzel tabi iyi hoş ama o zamanlar bir baskaydi ya belki siz tercih etmediniz ama edeydiniz anlardiniz Vanilya Bitter

O zamanlar sanki bir daha olmıcakmış hissi oluyordur şimdi hep el altında olunca 2. Plana düşüyor bazı şeyler hele ki sürekli uyanan çocuk olunca orda dur diyor insan örneğin sabah 9 da kalkmam gerek ama halen ayaktayım uyumak isteyip uykusuzluk sorunu yaşıyorum 5 dk da bir uyandığı için oğlum uyursam ve derinleşirse hemen uyanınca çok agrasif olup oğluma bağırmaktan korkuyorum

yok o dünden razıymış keşke naz yapsaydı accık .5dk uğruna yaktım kendimi şimdi duşa girmeye üşeniyorum

Benim suan çocuğum yok ve yarın erken kalkmam lazım benimde ama konu çok matrak geldi okumaktan alikoyamadim kendimi sabah uyanınca türk kahvesi iç açıyor ama kabızlık sorunu yapıyor bende ama müthiş enerji veriyor. Tabi bsn aç iciyordum birkac bir sey atıştır icmeden belki yapmaz

Ve bebem gene uyandı size tavsiyem yarın öbür gün çocuk sahibi olduğunuzda asla yanında yatmayın hatta emzirme döneminde özellikle Halen emziriyorum ve 5 dk da bir uyanması canıma geçmiş halde Beni kabız etmiyor aç tok günde 1-2 kere tüketiyorum ama sabahları dahil enerji verdiğini görmedim

Beti benzi attı da işte ben ne biliyim böyle olacak. =/ Gelecek maçlara bakıcaz artık amaaa libidom yükselebilirse

daha darlayamam horul horul uyuyor keşke hiç elleşmeseydim kendim ettimkendim buldum
Kız benide gaza getirdin ama iyi oldu nişanlılık gibi oluyormuş ya
Asi panda bidaha gece gece açma böyle şeyler kuzum yarın iş var.
Ama teşekkürlerimi de sunuyorum buradan

Kız benide gaza getirdin ama iyi oldu nişanlılık gibi oluyormuş ya
Asi panda bidaha gece gece açma böyle şeyler kuzum yarın iş var.
Ama teşekkürlerimi de sunuyorum buradan

Ahahahafsf ben yandım eller yanmasın sevdalılar ayrılmasın

adam.Yaaa insan kötü olur reddedilince.Üzülmeyin gönlünüzü alana kadar yanaşmayın.O da size oda hazirlasin

Adam uykusuymuş, uyanır uyanmaz nasıl sevişmek istesin? Hem insanı öyle panikle çağırınca isteği bile kaçar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…