- Konu Sahibi yuvarlanan asi bir panda
-
Uyku baldan tatlıdır :)
Aslında bu sözü daha güzel yazarımda ,ban yerim die yazmıom:)
Ben kirmizinin gucune daima inanirimHayatımda duyduğum en kolay ‘tamam’ sözüydü herhalde ki hayır bile dememiştim
Gittiği yer de yatak, horlamaya gitti herif anında.
Yalnız dalga geçiyoruz da, kıyafetlerin sanırım etkisi var bu libido işinde.
Kırmızı gecelik giy ritüelini, geçenlerde aldığım bodysüitle denedim, daha doğrusu hiç alakam yokmuş gibi takıldım pijamamı 40 saatte göstere göstere giyerek ve işe yaradı.
Kendimi de iyi hissetmedim değil yani giydiğimde.
Senelerce güldük ettik meğer işin sırrı gerçekten öyle bir şeymiş
Hayatımda duyduğum en kolay ‘tamam’ sözüydü herhalde ki hayır bile dememiştim
Kırmızı gecelik giy ritüelini, geçenlerde aldığım bodysüitle denedim, daha doğrusu hiç alakam yokmuş gibi takıldım pijamamı 40 saatte göstere göstere giyerek ve işe yaradı.
Hayatta inanmazdım böyle şeylere de, kendini iyi ve yüksek hissetmek diye bir şey varmış.Ben kirmizinin gucune daima inanirimKim ne derse desin kendimi bir kirmiziyla mutlu hissediyorum bir de deri kumasla
Bunlar onemli
Hayatımda duyduğum en kolay ‘tamam’ sözüydü herhalde ki hayır bile dememiştim
Etheeemmm ajjajajBir dahakine yanına gidip uyandır..gelsene bir de cennet Mahallesi'ndeki pembe nin Yunus a yaptığı gibi
Yok kıyafetimin içindeydi, dışarıdan gelince üzerimi değiştirirken gördü.İşin sirri gecelik degil yahu. Normalde evde aksam aksam bodysuitle gezer mi bir insan gezmez, yani her aksam yaptiginiz birsey degilse "sevisme beklentisindeyim" diye bas bas bagiriyor o kiyafet siz alakaniz yokmuş gibi takilsaniz bile...
Eee adamda gelmese ayip artik
Kesinlikle oyle. Bende kendimi o sekilde kiyafetlerin icinde daha bir guzel, daha bir mutlu hissediyorum.Hayatta inanmazdım böyle şeylere de, kendini iyi ve yüksek hissetmek diye bir şey varmış.
Güzel bir iç çamaşırı giydiğimde bile ohoo kaşıö gözüm ayrı oynuyormuş yeni anladım ben bunı 6 senelik evliyken
Utanmasam rahat diye paçalı don giyecek insanım halbuki ama yapmamak lazım.
Yaş geçiii, benim adam zaten 80 ruhunda
Öldürmemek lazımmış bazı şeyleri.
Yeni sloganımızı seksi kıyafetler olarak benimseyip, senelerce güldüğümüz öneriden özür dilemek boynumuzun borcuKesinlikle oyle. Bende kendimi o sekilde kiyafetlerin icinde daha bir guzel, daha bir mutlu hissediyorum.Onemli olan zaten once kendini yukseltmek. Sonra koca zaten geliyor asgdgdhdh
Bir dahakine yanına gidip uyandır..gelsene bir de cennet Mahallesi'ndeki pembe nin Yunus a yaptığı gibi
Onu odayı hazırlamış vaziyette yapacaksın baaby anneanne donuyla değilPijamalı, 3 kat çoraplı ve terlikli sol bacak. Onu yapsam libido tavandı bence de
Ben en cok Leopara guldum. Leopar asla bana seksi gelmedi gelmeyecek de sanirimYeni sloganımızı seksi kıyafetler olarak benimseyip, senelerce güldüğümüz öneriden özür dilemek boynumuzun borcu
Onu odayı hazırlamış vaziyette yapacaksın baaby anneanne donuyla değil
Yok kıyafetimin içindeydi, dışarıdan gelince üzerimi değiştirirken gördü.
Evde iki bebe, gezebilir miyim öyle?
‘Anne üşürsün, anne kapat’ diyen, pipileri 2 cm ama kırolukları hat safhada erkek bebeler var
Zaten babalarını yanıma oturtmazlar asla, bizim haftada 1 sevişmemiz mucize.
Ahahahahah, leoparlı taytla gırgır yap önünde değil miydi o?Ben en cok Leopara guldum. Leopar asla bana seksi gelmedi gelmeyecek de sanirimbir de girgir vardi. Ona cok gulmustum
Ha yok yokSizdeki ayri bir basari yalniz seksili gecelik ve camasirlari cok kullanirim ve severim onlari giymeyi ama disari kiyafetimin altina giyip cikmadim ömrümdeasla rahat edemiyorum.
Ben cocuklu olmadigim icin direk evde o sekilde dolanmak aklima gelmişti.
O kadin giyinmesin zaten cikiyormus surekkliAhahahahah, leoparlı taytla gırgır yap önünde değil miydi o?
Allahım fanteziye gel!!!
Leopar iğrenç bir şey bence, bir hayvan deseni hayvanda güzeldir, seksiliği yırtıcılığından mı geliyor diye algılıyorlar nedir...
Alışveriş sitelerinde iç çamaşırı butiklerine bakıyorum, tükenen ürünleri görünce feleğim şaşıyor valla.
Ya gerçekten biz çok mazbut insanlarız, ya da millet aşmış artık.
Gerçi geçen günde 9 10 diyen konu vardı, o kadım napsın giyinmeden yaşasa daha iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?