Eşimin beni reddetmeye bile tenezzül etmeyişi

Valla çocuklardan önce jartiyerdir dantel maskedir , tangadır bilmem ne gırla vardı. Birşey demeye gerek kalmıyordu. Ama çocuklardan sonra zamansızlıktan "beni seviyor musun" sorusu ilişkiye gireceğimiz anlamına geldi Neden eşine acıkça söylemeyesin ki? Bazı şeyleri direkt söylemek çok afili, ve libidoyu tavan yaptırabilir

Ben kirmizinin gucune daima inanirim Kim ne derse desin kendimi bir kirmiziyla mutlu hissediyorum bir de deri kumasla
Bunlar onemli

Işığı görmüş adam helal olsun

Ben kirmizinin gucune daima inanirim Kim ne derse desin kendimi bir kirmiziyla mutlu hissediyorum bir de deri kumasla
Bunlar onemli
Hayatta inanmazdım böyle şeylere de, kendini iyi ve yüksek hissetmek diye bir şey varmış.
Güzel bir iç çamaşırı giydiğimde bile ohoo kaşıö gözüm ayrı oynuyormuş yeni anladım ben bunı 6 senelik evliyken

Utanmasam rahat diye paçalı don giyecek insanım halbuki ama yapmamak lazım.
Yaş geçiii, benim adam zaten 80 ruhunda
Öldürmemek lazımmış bazı şeyleri.

İşin sirri gecelik degil yahu. Normalde evde aksam aksam bodysuitle gezer mi bir insan gezmez, yani her aksam yaptiginiz birsey degilse "sevisme beklentisindeyim" diye bas bas bagiriyor o kiyafet siz alakaniz yokmuş gibi takilsaniz bile...
Eee adamda gelmese ayip artik

Yok kıyafetimin içindeydi, dışarıdan gelince üzerimi değiştirirken gördü.
Evde iki bebe, gezebilir miyim öyle?
‘Anne üşürsün, anne kapat’ diyen, pipileri 2 cm ama kırolukları hat safhada erkek bebeler var
Zaten babalarını yanıma oturtmazlar asla, bizim haftada 1 sevişmemiz mucize.

Kesinlikle oyle. Bende kendimi o sekilde kiyafetlerin icinde daha bir guzel, daha bir mutlu hissediyorum. Onemli olan zaten once kendini yukseltmek. Sonra koca zaten geliyor asgdgdhdh

Kesinlikle oyle. Bende kendimi o sekilde kiyafetlerin icinde daha bir guzel, daha bir mutlu hissediyorum. Onemli olan zaten once kendini yukseltmek. Sonra koca zaten geliyor asgdgdhdh
Yeni sloganımızı seksi kıyafetler olarak benimseyip, senelerce güldüğümüz öneriden özür dilemek boynumuzun borcu

Yeni sloganımızı seksi kıyafetler olarak benimseyip, senelerce güldüğümüz öneriden özür dilemek boynumuzun borcu
Ben en cok Leopara guldum. Leopar asla bana seksi gelmedi gelmeyecek de sanirim bir de girgir vardi. Ona cok gulmustum

Sizdeki ayri bir basari yalniz seksili gecelik ve camasirlari cok kullanirim ve severim onlari giymeyi ama disari kiyafetimin altina giyip cikmadim ömrümde asla rahat edemiyorum.
Ben cocuklu olmadigim icin direk evde o sekilde dolanmak aklima gelmişti.

Ben en cok Leopara guldum. Leopar asla bana seksi gelmedi gelmeyecek de sanirim bir de girgir vardi. Ona cok gulmustum
Ahahahahah, leoparlı taytla gırgır yap önünde değil miydi o?
Allahım fanteziye gel!!!

Leopar iğrenç bir şey bence, bir hayvan deseni hayvanda güzeldir, seksiliği yırtıcılığından mı geliyor diye algılıyorlar nedir...

Alışveriş sitelerinde iç çamaşırı butiklerine bakıyorum, tükenen ürünleri görünce feleğim şaşıyor valla.
Ya gerçekten biz çok mazbut insanlarız, ya da millet aşmış artık.
Gerçi geçen günde 9 10 diyen konu vardı, o kadın napsın giyinmeden yaşasa daha iyi

Ha yok yok
Yani bana göre seksi, belki size göre normaldir ama bu yeni bodysuitleri güzel yapıyorlar.
Transparan bölgeler, danteller falan hele kapsız modelleri çok rahat, onlardan birini gitmiştim.
Bence aşırı seksi, göbeğime kadar don giyen insanım sonuçta
Ama tabi sizi bilemeyeceğim, neler var neler, bakmaya utanırım yeminle, millet vücut file bodyler giyiyor

O kadin giyinmesin zaten cikiyormus surekkli
Bende leoparlarin tukendigini gorunce lobidomdan suphe ediyorumm. Nasil lan nasil bitiyor falan diyorum Guzelim kirmizilar siyahlar dururken leopar gozume batiyor
Dis giyimde de yakistirmiyorum ic giyimde de
Seveni vardir illaki ama linc yemeyelim simdi Bizim uni.de bir hocamiz bastan asagi leopar desenli gelirdi. Bir de hafif iriceydi kulaklari cinlasin. Adeta bir leopar gibi oluyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…