eşimin bir akrabası hakkında

sayeste

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2010
219
6
96
Kırıkkale
merhaba arkadaşlar ..eşimin bie erkek akrabası antepte bir kurumda çalışıyor.iş yerinden bir kızla arkadaşlık yapıyor.kız da ankaralı.ailesinin hepsi ankarada .antepta hiç tanıdığı yok.ama kız daha ortada bişey yokken bütün akrabaların düğününe gidiyor.. erkek arkadaşının evine hemen hemen hergün gidiyor...bana yenge demeye başladı kaynanasına anne diyor ..daha ailesinin haberi yok...ben bu durumu anlayamadım..bana biraz ters geldi.. yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum ama sizce nasıl bir durum.. beni ilgilendirmez ama merak ettim sadece...
fikirlerini belirtirmisiniz

merhaba arkadaşlar ..eşimin bie erkek akrabası antepte bir kurumda çalışıyor.iş yerinden bir kızla arkadaşlık yapıyor.kız da ankaralı.ailesinin hepsi ankarada .antepta hiç tanıdığı yok.ama kız daha ortada bişey yokken bütün akrabaların düğününe gidiyor.. erkek arkadaşının evine hemen hemen hergün gidiyor...bana yenge demeye başladı kaynanasına anne diyor ..daha ailesinin haberi yok...ben bu durumu anlayamadım..bana biraz ters geldi.. yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum ama sizce nasıl bir durum.. beni ilgilendirmez ama merak ettim sadece...

benımde boyle bır arkadasım vardı kendı kendıne hemen havaya gırıp evlenmeye cok meraklı bır tıptı aynı bu sekılde davranıyordu sonunda ne oldu bılıyomusunuz suan ne kvaldesıyle nede kocasının aılesınden bırıyle gorusmuyor hersey evlenene kadardı bu tıpler boyledır umarım sonu benzemez akrabanızın

benim hoşlanmadığım yapmadığım ve yapamayacağım haller bunlar...
ama herkesin tarzı var bişey diyemem...
adamın ailesi bunu normal karşılıyo olabilir...
belkide kız çok ısındı çok sevdi o aileyi o yüzden içlerinde olmak istiyo...

Kardeşim sana ne yaaa. :37:

sana ne derken sonucta ona da yenge diyomuş:D hiç bişeyi olmayan bi insanın yenge diye sahplenmesine herkes tepki verirdi..

ben olsam laf çaktırırdım:D fol yok yumurta yok noluyoz diye:D

hatta direk o akarabaya derdim seninki havaya girmiş filan diye:D
:52::52: hadi dügün yapın oynıcak derdim

yani bazı insanlar böle olabiliyor.artık yaranmayamı çalışıyo gerçekten seviyodamı öle yapıyo yapmacıkmı bilinmez ama böle kızlar var. benimde bi tanıdığım vardı böle evlendi herkezlede gayet mutlu :)

Sizin hoşunuza gitmeyebilir, hatta buradaki herkesin hoşuna da gitmeyebilir ama
kendi davranışları sadece o bayanı bağlar. Ayrıca eşinizin akrabasının ona bu
cesareti vermediğini bilemezsiniz. Tek müdahale edebileceğiniz şey size yenge
demesi olabilir. Onu da uyarırsınız olur biter. Diğer tutumları o bayanı, erkek
arkadaşını ve erkeğin ailesini ilgilendirir.

anlattığınıza göre eşinizin bir akrabasıymış sanırım yakın da değil yani öyle olsa kuzeni falan derdiniz.yani demek istediğim aslında sizi pek ilgilendirmiyor bu konu,neden bu kadar canınız sıkıldı?
size yenge dememesini söyleyin kibarca zaten birdaha tekrarlamaz.
eğer eşinizin akrabası kızdan rahatsız olmuyorsa,onunla her düğüne gidiyorsa bu onların arasında olan bir yakınlık,sizlik birşey yok.

bence herşey köprüyü geçene kadar ;) gelin olmaya meraklıymış arkadaş bırak olsun sonunda düşman olur :52:

Kızın içinden gelmiş, sevgilisinin ailesini benimseyip şimdiden onlara yakın davranmış.Bence bunda bir kötülük yok, herkesin seçimi, ayıplanacak bir durumda yok

Size ne davranışlarından herkese yakınlgını gosterıp o şekilde hitap etseydi sizede yenge demeseydı bu defa da sorun bu olacaktı eminim. Çok garip insanlar o onun problemi ister der ister demez ister gider ister gitmez kayınvalide adayı anne demesinden rahatsız oluyor mu ? Sen yapmayabilirsin o yapıyordur ne olacak ki masum bir şey mutlu oluyorsa arkadasının ailesini benimsemiş demektir mutlu oluyorsa desin ne olacak yenge demesinden rahatsız oluyorsan tavrını belli edersin şahsın adına o kadar.

yoldan geçerken veya pazara gitiğinizde her abla diyen veya yenge diyenlerle akraba mı oluyoruz ilginç :)

Son düzenleme:
gelin ata binmiş ya nasip demiş.

ben hoşlanmam ,yapmadım yapamam da. fakat herkesin yapısı sonuçta bizi bağlamaz.

Burada ne size yardımcı olabileceğimiz bir dert var ne de sizi ilgilendiren bir şey. Kızın dedikodusunu yapalım diye mi konu açtınız? İnsanların tercihlerine saygı duymak lazım, size "yenge" demesinden hoşlanmadıysanız söylersiniz o da demeyi keser. Yok inatla demeye devam ederse o zaman garipsemeniz normal.

AYSE035

bana özelden mesaj atmışın ama hangi topik yazmamışın katılmak istiyorum benim özel mesaj hakkım yok bana yine özelden bildirirmisin

Back
X