Eşimin bitmek bilmeyen isteği

persephone__

zamanı tanrı yaşar,insanoğlu hep ölmek için doğmuş
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2015
1.339
1.678
53
32
Öncelikle konuyu doğru yere mi açtıö bilmiyorum. Sanırım cinsellik bölümüne açmam gerekiyordu ama açamadım. Çok utanıyorum ama artık burama geldi. Üstten anlatmaya çalışacağım. Eşimin son zamanlarda cinsel isteği bitmiyor. Eskiden dböyle değildi. Eve geç geliyor çok çalıştığı için. Normalde geldiği gibi yatar uyurdu yorgun olduğu için. Şimdi eve gelince beni uyandırıyor her gün ama. Hadi o neyse, en kötüsü pazar günleri. Pazar günü çalışmıyor. Ben o yokken dışarı çıkmıyorum. Pazar günleri beni yemeğe sinemaya vs götürürdü eskiden. Artık bu sürede bırakın biyere gitmemizi salonda 2 dk oturup tv izlememe bile müsade etmiyor. uyandıktan gece uyuyana kadar nerdeyse. Kocamı seviyorum ama artık dayanamıyorum resmen soğudum. Ayrıca eskiden bunlara bu kadar düşkün değildi birden böyle bi hal geldi. Bunun sebebi ne olabilir ve onu bundan nasıl vazgeçirebilirim ?

Yedikleriyle de alakalı olabilir
Yaşlarınız kaç bilmiyorum ama gıda da bunu tetiklermiş

Sonrada su faturası kabarık gelirse kızmasın bu nasıl fatura suyu nereye harcadin bu kadar diye

Hemen hemen dikkatimi cekiyirsunuz özellikle cinsel konularda

Absürd yorumlariniz var özellikle mi yapıyorsunuz ?

Hormonları etkilemese sap atın yemeğine derdim.
Yediklerine dikkat etmelisiniz bence.

Bizde de durum ayni.gece uyusan bile kaldiriyo.pazsr gunu evde yine ayni seyler.bu yuzden siddetli tartismalar oluyo.aksam olup yatinca diken ustunde gibiyim.yorgunum desem trip yapiyo ceneye vuruyo artik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…