- 23 Temmuz 2015
- 1.339
- 1.678
- 53
- 32
- Konu Sahibi persephone__
-
Kocamın kötü olan hangi özelliğiyle ilgili konu açsam kıskandırmak diyorlar, iyi özelliğini övsem kocanı melek gibi anlatmışsın diyorlar, ben napsam anlamadım ama bunhn kıskanılacak bir yanı yok çünkü normal bir davranış değilZevk
Kadın bizi kıskandırmak için konu açmış sanki...
Ay onu mu kıskanıyon kadınacağıza gına gelmiş baksana.İstemeyince nefret bişey işte.Can acın bi yandan sabrın bi yandan möhhh.Anlamıyorlar da yoktan istememden,bi de trip yapmayınca.Adam bi get diyon hata demiyon işkence.oof ofZevk
Kadın bizi kıskandırmak için konu açmış sanki...
Evet çok cahilim hemen arastiracamAraştır biraz anlarsın absürd ne demekmis
Cinsellik konularına diyorum yorumlariniz bi alaycı diyorum hep ilk siradasiniz da orda Hayır mantıklı da bi yorumunuz yok ondan bahsediyorum hanımefendi özellikle mi yapıyorsunuz
Ben anlıyorum seniKocamın kötü olan hangi özelliğiyle ilgili konu açsam kıskandırmak diyorlar, iyi özelliğini övsem kocanı melek gibi anlatmışsın diyorlar, ben napsam anlamadım ama bunhn kıskanılacak bir yanı yok çünkü normal bir davranış değil
Öncelikle konuyu doğru yere mi açtıö bilmiyorum. Sanırım cinsellik bölümüne açmam gerekiyordu ama açamadım. Çok utanıyorum ama artık burama geldi. Üstten anlatmaya çalışacağım. Eşimin son zamanlarda cinsel isteği bitmiyor. Eskiden dböyle değildi. Eve geç geliyor çok çalıştığı için. Normalde geldiği gibi yatar uyurdu yorgun olduğu için. Şimdi eve gelince beni uyandırıyor her gün ama. Hadi o neyse, en kötüsü pazar günleri. Pazar günü çalışmıyor. Ben o yokken dışarı çıkmıyorum. Pazar günleri beni yemeğe sinemaya vs götürürdü eskiden. Artık bu sürede bırakın biyere gitmemizi salonda 2 dk oturup tv izlememe bile müsade etmiyor. uyandıktan gece uyuyana kadar nerdeyse. Kocamı seviyorum ama artık dayanamıyorum resmen soğudum. Ayrıca eskiden bunlara bu kadar düşkün değildi birden böyle bi hal geldi. Bunun sebebi ne olabilir ve onu bundan nasıl vazgeçirebilirim ?
Evet çok cahilim hemen arastiracam
Yorumlarimi begenmiyorsaniz alıntı yapmazsiniz göz ardı edersiniz
O zaman bu kadının her gece istediğini ama erkeğin buna cevap veremediğini gösterir.Her gece seks isteyen koca evet...
S siradanuye senin yorumlarına hastayım ben ,zira aynı muzuruzEvet çok cahilim hemen arastiracam
Yorumlarimi begenmiyorsaniz alıntı yapmazsiniz göz ardı edersiniz
Daha önce hangi kötü özelliklerinden dolayı konu açtın?Kocamın kötü olan hangi özelliğiyle ilgili konu açsam kıskandırmak diyorlar, iyi özelliğini övsem kocanı melek gibi anlatmışsın diyorlar, ben napsam anlamadım ama bunhn kıskanılacak bir yanı yok çünkü normal bir davranış değil
Daha önce hangi kötü özelliklerinden dolayı konu açtın?
Bir kaç örnek versen hepimiz bakmayalım şimdi açtığın konu geçmişine.
Onun "kırılmak" gibi duyguları yoktur uğraşmaz öyle
Hadii bir soru dahaa .. nereyeeAynayı yanlış yere tutuyorsun...
Ama sacmalik,ufakliginda benden bu kadar dedigi oluyo ne kadar zorlarsan zorla iii iihhh, azgimida bozdum yani..görün millette ne kocalar var tazzikli musluk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?