Eşimin canımı sıkan geçmişi

Ohh arkadaşım işin çok zor. Şimdi eşinden yana, senin canını sıkan bir durum yoksa rahat ol. Adamın aklını bulandırma derim. Sonuçta seni seviyor seninle evli ve de evladıniz var
Birakinda naneyi yedikleri kişiler size gıptayla baksın eminim öyledir de çünkü o size ait

benim eşimin de benzer bir komşu kızı hikayesi var, bebek meselesi dahil.
memlekete gidince görüyoruz. eşim kafasını çevirir bakmaz ben onun yerine de bakıyorum.
kabul edip evlenmişsin, istersen dert etme. tabi eşinin herhangi bi yanlışı yoksa.

Çocuk aldırmaya kadar varan bir ilişkisi olduğunu bilsem evlenmezdim eşimin
Belki sonradan öğrenmişsinizdir ama yapacak bişey yok devenizi güdeceksiniz

Şunu farkettim birde konu sahibi çok çelişkili anlatmışsınız.
İlk başta saygıdeğerli diyerek övdüğünüz cümleden yetiştirilme tarzında şımarık, pohpohlamak ve kendini övdürmek için uğraşır demişsiniz.
Saygıdeğer bir adam nasıl şımarık yetişsin kendini övdürmek için uğraşsın?
Saygıdeğer adam zaten kendini belli eder. Kendini övdürmek için uğraşmaz insanlar kendileri över.
Ve ayrıca saygıdeğer yetişen bir adam asla bir kızı hamile bırakıp aldırmaz. Böyle birşey yaşanırsa da sahip çıkar.

Bu nasıl anlatım tarzı? Siz bile bilmiyorsunuz bence neyin ne olduğunu.

Evet mide bulandırıcı bir geçmişi varmış ama evlenmeden önce bunları gizlemediyse bilerek evlendiyseniz şimdi sorun etmeye hakkınız yok.
Böyle önüne gelenle düşmüş kalkmışsa cinsel yolla bulaşan hastalık olabilir bence onu da hesaba katın.
Bir de can cıkmadıkça huy çıkmaz derler, çapkın adam çapkındır, evlendikten sonra gerçekten uslananı da var ama bazıları gizliden devam ediyor.

Bu nasıl üslup ya

Esi degil saygıdeğer olan, eşinin mesleği saygidegermis...

Kadına doymuş bir adam eşine cinselliği nasil yasatir bir turlu aklim ermedi, o zaman siz cinsel açlık içinde yasiyorsunuz, esiniz kadina doymussa...

Ne de olsa tok birine zorla yemek yediremezsiniz değil mi, yemekten tiksinir insan Alimallah..

Bence isiniz cok zor

eğer bilerek evlendiyseniz bunu görmezden gelmek zorundasınız.
Çocuk aldırmaya kadar giden bir mevzu da evlendikten sonra anlatılmaz zannımca
evlenmeden önce kafanıza takmadınız da evlendikten sonra niye bu kadar dert ettiniz anlayamadım?

Esi degil saygıdeğer olan, eşinin mesleği saygidegermis...
Meslek kısmını biraz da okudum da düşündüm işte. Hani saygıdeğer bir mesleği olduğunu söylemiş ya. Hangi meslek ise mesleğinde de karakteri yansıtmaz mı? Meslekte saygı üst seviyede bence. Meslek ile mesleği saygısı karakter ile bağlantılıdır. İnsanların meslek dalındaki kişiye saygı duyması o kişininde insanlara saygı duyması gibi.
Böyle düşündüm ben tabii. Bu saygıdeğer meslekte olan biri asla böyle eşiyle konuşamaz diye düşünüyorum. Bebek aldırmak geçmişi anlatmak falan.

Yanlışım varsa düzeltiniz lütfen. Sevgiler.

Eşinle birlikte psikoloğa olmadı psikiyatriye gidin. Benim eşimin de geçmişi kabarıkmış ama bana sevgililerini ya da eski nişanlısını göstermedi. Sadece boşboğaz akrabası sayesinde eski Nişanlısı kim biliyorum. Eşinde sorun var.

cok rahatsız edici cocuk aldırmalar ve cocuk aldırdığı kızla hala karşılaşıyor olması falan hic hoş degil.kocanız capkınlıklarını övgüyle anlatıyor.hakkaten neden evlendiniz, tipine işine mi vuruldunuz? siz de o kısımlarını övmüşsünüz de.

Bu cümleyi hiç bir açıklama yapmadan eşime okudum. Adam tiksindi benden sayenizde. Korkunç ve iğrenç böyle şeyleri nereden buluyorsun diyor bana. Gerçekten nereden buluyorsunuz böyle şeyleri.

Hiç toz kondurmayın şu kocalarınıza emi!! cok çirkin buldum yorumunuzu kadınları küçümseyen ve iliskisi olmamış insanları aşağılayan bir yorum bu.

Kadına doymuş lafını karbonhidrat alımına benzetiyorun ne kadar çok yersen o kadar çok acıkıyorsun

Cinsellik doyulan biten bişey mi ki de sanki. Ben daha çok bu sözü avuntu diye düşünüyorum. Yoksa önüne gelenle duygusuzca düşüp kalkmış aldatma potansiyeli olan geniş mideli adama nasıl tahammül edecekler sözüm meclisten dışarı.
Aynı şeyi kadın yapsa erkeğe doymuş kadının kadınlığına doyum olmaz demezler. Başka bişey derler.

Öyle basit adamlari öyle zihniyetde olan kadinlar yetsitiriyor iste. Bunlar bos yerden gelmiyorlar ya

nasıl bir mahalle agzı laftır bu çözemedim, gadına doymuş adam diye. o karşıdaki kadınlar da sizin bizim gibi kadınlar farkındaysanız. yazık kadın bu lafı söylerse, erkekler ne dese müstehak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…