- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
Sen bir cahillik yapıp evlenmıssın baban da bir buyukluk yapsa keske. Dayın amcan yok mu devreye sok yardım isteYemin ediyorum bende çok isterdim ama beni asla kabul etmezler babam yaşadığı sürece çok zor annem hiç bir şey demez babam kabul etmez kaç kere küsüp gittim ama hep beni suçladılar eve dönmem için gözümün içine baktılar eşimi aradılar gel götür diye
Ben kendısı kactı diye dusundum nedense, aılesı mı verdi acaba?17 yaşında ki kızlarını evlendiren aileden de çok birşey beklememek lazım.
Senın ailen mı verdi kactın mıÇok konuştum ama fayda etmiyor babam eşimle akraba küsüp çok gittim ama olmadı
Babasının akrabasiymis eşi. O yüzden boşanmaya da sıcak bakmıyor olabilir.Ben kendısı kactı diye dusundum nedense, aılesı mı verdi acaba?
Kaçmadım asla görücü usulü ile evlendim ben hiç istemedim evlenmeyiBen kendısı kactı diye dusundum nedense, aılesı mı verdi acaba?
Zor o zaman durumu ya evet aılesı vermıs. 17 de kiz vermek nedir ya.Babasının akrabasiymis eşi. O yüzden boşanmaya da sıcak bakmıyor olabilir.
Evet ondan dolayı ayrılamıyorum eşim de bunu bildiği için kullanıyor birde bizimkilere göre ‘ben çocukluk ediyorum kocamı elimde çeviremiyorum kadınlığımı bilsem kocam çok iyi biri aslında’ bana hep böyle söylüyorlar asla sıcak bakmazlarBabasının akrabasiymis eşi. O yüzden boşanmaya da sıcak bakmıyor olabilir.
Lutfen bebek yapma. Kondom falan delme.Kaçmadım asla görücü usulü ile evlendim ben hiç istemedim evlenmeyi
Ailen cok cahil. Gercekten ısın zor.Evet ondan dolayı ayrılamıyorum eşim de bunu bildiği için kullanıyor birde bizimkilere göre ‘ben çocukluk ediyorum kocamı elimde çeviremiyorum kadınlığımı bilsem kocam çok iyi biri aslında’ bana hep böyle söylüyorlar asla sıcak bakmazlar
Biliyorum farkına vardım artık yapmayacağım o gün konu açtığımda çok utandım bir daha asla yapmayacağımLutfen bebek yapma. Kondom falan delme.
Barı kendı iyiligin ıcın bunu yap ve cocuk yapma.
Bizlik bi durum yok telefonu bıraktık mı sen yoksun, senın iyiligin Icın diyoruz bunu biz.Biliyorum farkına vardım artık yapmayacağım o gün konu açtığımda çok utandım bir daha asla yapmayacağım
Insallah su dedıgınde cıddısındır. Benı kandırırsın ama kendine yazık edersin.Biliyorum farkına vardım artık yapmayacağım o gün konu açtığımda çok utandım bir daha asla yapmayacağım
Ablacim en azından çocuk fikrini at aklından. Daha 2 gün önce herkes hamile diye konu açmışsın. Senin çocuk düşüncesini bile aklına getirmemen lazım.Evet ondan dolayı ayrılamıyorum eşim de bunu bildiği için kullanıyor birde bizimkilere göre ‘ben çocukluk ediyorum kocamı elimde çeviremiyorum kadınlığımı bilsem kocam çok iyi biri aslında’ bana hep böyle söylüyorlar asla sıcak bakmazlar
Çünkü cahillik.Zor o zaman durumu ya evet aılesı vermıs. 17 de kiz vermek nedir ya.
Amin kızında ısı zor. Ailesi cahil kocası hayvan.Çünkü cahillik.
Zaten kötüydüm konu iyice kötü yaptı beni.
İnsan evladına bunu yapar mı dayak yediği adamın yanına zorla gönderir mi? Allah merhamet versin hepsine.
Biliyorum ben artık kabullendim ancak babam öldüğünde ben boşanabilirim kendimi sevmeye çalışıyorum çocuk yapmaktan vazgeçtim çok kararlıyım Virüs olayları bittikten sonra açık öğretime yazılacağım zorda olsa liseyi bitirmeye çalışacağım belki bi gün bende kurtulurumBizlik bi durum yok telefonu bıraktık mı sen yoksun, senın iyiligin Icın diyoruz bunu biz.
Zaten bir cehenneme dusmussun, ailen desen cahiller surusu. Ki keske annen babana rest cekebılse kızım mutsuz dese ve seni alsa ordan.
Bu durumda sen kendi kendini koruyacaksın ve cocuk yapmayacaksın.
Annem yapamaz babam iki evli bi karısı daha var ben böyle değildim herşeyin farkında biriydim ama çok baskı yaptılar çok fazla ve fikrim değiştiAmin kızında ısı zor. Ailesi cahil kocası hayvan.
Napsın kiz, aklını da bebekle doldurmuslar. Belki cocuk yok diye yetersızsın falan dediler, kimbılır.
Keske annesi rest cekse babasına ve alsa kızı
Hıc zor degıl bitirirsin, yeter ki isteBiliyorum ben artık kabullendim ancak babam öldüğünde ben boşanabilirim kendimi sevmeye çalışıyorum çocuk yapmaktan vazgeçtim çok kararlıyım Virüs olayları bittikten sonra açık öğretime yazılacağım zorda olsa liseyi bitirmeye çalışacağım belki bi gün bende kurtulurum
Tek sorun kocanın dengesiz olması mı?Neden eski konumu gündeme getirip duruyorsunuz yeteri kadar linçlediniz kimseye bir şey söylemedim ben burda bir şey anlatmaya çalışıyorum siz hala eski konularımı açıp duruyorsunuz yapmayın artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?