- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
Niye bu kadar saldırgansınızkariyerkadin Lutfen yargılamayın uyarısı da yapmis ve hamıle kalmayı becermıste o sekil.
Millet duvara ayak dıker saatlerce durur olmaz, konu sahıbı basarmıs.
Konu sahıbı bisey diyecegım, kondom delip hamile kalmak aklına gelirken sana hakaret edip iki dk sonra hizmet ettiren adamın seni sevmedıgını de anlıyorsundur bence var sende onu farkedecek potansiyel.
Ee gururun falan kırılmıyor mu? Gururla ısım yok ısım cocuk yapmak mı dıyosun?
gencecıksın hayatını mahvedıyorsun diye sana uzuluyorum galiba.Niye bu kadar saldırgansınız
Akil vermeyi denemisiz 1000 kere, viz gelip tiris gecmis cunku...Niye bu kadar saldırgansınız
Linclemek değil de, 19 yaşında misiniz ? Prezervatif delerek hamile kalmayı düşünmek ne demek?Neden eski konumu gündeme getirip duruyorsunuz yeteri kadar linçlediniz kimseye bir şey söylemedim ben burda bir şey anlatmaya çalışıyorum siz hala eski konularımı açıp duruyorsunuz yapmayın artık
Keşke şartlarım el versede ayrılsam ama ayrılacak gücüm yolLinclemek değil de, 19 yaşında misiniz ? Prezervatif delerek hamile kalmayı düşünmek ne demek?
Eşinizden şiddet de görmüşsünüz anladığım kadarıyla.
Çocuk istemeyen, size şiddet uygulayan, kötü davranan adamdan hamile kalınca başınız göğe erip mutlu olacağınızı mı sanıyorsunuz?
Size düşündüklerinizin, yaptıklarınızin yanlış olduğunu birilerinin söylemesi lazım.
Yapacağınız en güzel şeyde eşinizden ayrılmak. Çocuk yapmak değil.
Cocuk yapmayacak gucun var ama?Keşke şartlarım el versede ayrılsam ama ayrılacak gücüm yol
Hayır hiç de öyle değil artık yapmıyorum vazgeçtim çok yanlış olduğunu kabul ettim ve hayatımı düzene sokmak için çabalıyorumAkil vermeyi denemisiz 1000 kere, viz gelip tiris gecmis cunku...
Hayır artık istemiyorum vazgeçtim çok yanlış olduğunu biliyorum kendimi ikna ettim sadece hayatımı düzene sokmaya çalışıyorumCocuk yapmayacak gucun var ama?
Neden yok?Keşke şartlarım el versede ayrılsam ama ayrılacak gücüm yol
Aılenle aran nasıl, kendi Aılenle?Hayır artık istemiyorum vazgeçtim çok yanlış olduğunu biliyorum kendimi ikna ettim sadece hayatımı düzene sokmaya çalışıyorum
Annemle aram iyi babamla resmî üç kardeşim var küçükler onlardaAılenle aran nasıl, kendi Aılenle?
Vazgeçtim istemiyorum artık boşanamam çünkü babam beni kabul etmezNeden yok?
En azından çocuk düşüncesinden vazgeç.
Konusmayi denedin mi babanla hic? Kotu muamele goruyorsun sonucta.Vazgeçtim istemiyorum artık boşanamam çünkü babam beni kabul etmez
Daha Perşembe günü konu açmışsın, 2 günde mi vazgeçtin?Hayır artık istemiyorum vazgeçtim çok yanlış olduğunu biliyorum kendimi ikna ettim sadece hayatımı düzene sokmaya çalışıyorum
Yani ailen sahip cikar terketsen bu adamı.Annemle aram iyi babamla resmî üç kardeşim var küçükler onlarda
Nasıl kabul etmez? Ayrılmak istiyorum, eşim beni dövüyor desen de mi kabul etmez? Konuştun mu hiç bu konuyu?Vazgeçtim istemiyorum artık boşanamam çünkü babam beni kabul etmez
Yemin ediyorum bende çok isterdim ama beni asla kabul etmezler babam yaşadığı sürece çok zor annem hiç bir şey demez babam kabul etmez kaç kere küsüp gittim ama hep beni suçladılar eve dönmem için gözümün içine baktılar eşimi aradılar gel götür diyeYani ailen sahip cikar terketsen bu adamı.
Neden terk etmiyorsun, terk etsen okula devam etsen veya girip bir ise calıssan. İki dirhem bir cekırdek giyinip suslensen tam yaşının kizi olsan...
Bıgun gelse ask seni bulsa cok sevsen sevilsen ve hayatın harıka gecse.
Olmaz mi?
17 yaşında ki kızlarını evlendiren aileden de çok birşey beklememek lazım.Yani ailen sahip cikar terketsen bu adamı.
Neden terk etmiyorsun, terk etsen okula devam etsen veya girip bir ise calıssan. İki dirhem bir cekırdek giyinip suslensen tam yaşının kizi olsan...
Bıgun gelse ask seni bulsa cok sevsen sevilsen ve hayatın harıka gecse.
Olmaz mi?
Çok konuştum ama fayda etmiyor babam eşimle akraba küsüp çok gittim ama olmadıNasıl kabul etmez? Ayrılmak istiyorum, eşim beni dövüyor desen de mi kabul etmez? Konuştun mu hiç bu konuyu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?