Eşimin davranış bozukluğu

Annem yapamaz babam iki evli bi karısı daha var ben böyle değildim herşeyin farkında biriydim ama çok baskı yaptılar çok fazla ve fikrim değişti
Of babanı hıc sevmedim ya. Ve gercekten uzuldum keske elimden bisey gelse senın ıcın

Korkuyorum ben şimdi bu evden çıksam anında beni bulurlar buldukları zaman da ölmekten beter ederler bilsem beni bulamayacaklarını kaçar giderim sığınma evine falan Çünkü çok yoruldum artık

Korkuyorum ben şimdi bu evden çıksam anında beni bulurlar buldukları zaman da ölmekten beter ederler bilsem beni bulamayacaklarını kaçar giderim sığınma evine falan Çünkü çok yoruldum artık
Zor gercekten ısın. Keske bir abin veya ablan olsaydı. Destek Alacagın bir kısı olsa yeter.
İki kadınla evlı babanın, sana destek olmaması cok normal.
İki kadınlı adamın karısı olan annenın de sana sahip cıkmaması normal.
Oyuzden keske bir abin veya ablan olsaydı.
İnsana ya da herhangi baska biseye ihtiyacın oldugunda gel yaz olur mu?
Ozellıkle sıddet gorursen buraya gel yaz. Bana yaz. Ve lutfen cocuk yapma

Çok teşekkür ederim söz veriyorum yapmıycam vazgeçtim kesinlikle attım kafamdan kendi hayatımı kurmayı deniycem bu evde kendi alanımı oluşturucam çok çok teşekkür ederim desteğiniz bana çok iyi geliyor bende sizin kadar güçlü olmayı diliyorumm

Bende guclu degılım ama ailem hep arkamdaydı gucu onlardan aldım.
Ailen arkanda olsaydı sende guclu olurdun.
Hata hepimiz yaptık ama sonunda ailen arkanda durursa, sana kara ölüm yok.
Senın eksiğin aile.
Oyuzden sana zarar verirler sıddet gorursen gel yaz.

Kendine alan olustur evet, liseyi mutlaka bitir.
İse gir sonra. Az para kazan gerekirse ama o evden cık yani.

Insallah bigun kurtulursun bu yasadıklarından

Yaptığı dengesizlikleri yüzüne vurdun mu kabul ediyor mu?

Ayrıca yorum yaparken son sayfayı okudum şimdi. Çocuk konusuna kesinlikle katılıyorum. Bu adamdan asla çocuk yapma. Çocuk yaparsan geri dönüşü olmayan bir yola girersin. Çocuğun da hayatı kayar. Kendini yalnız hissetme. Ablan, abin yokmuş ama tüm samimiyetimle söylüyorum ben de, bir ihtiyacın olursa asla çekinme bir ablan, bir kardeşin gibi görebilirsin beni. Canın sıkılırsa da özelden yaz. Benim de abim var sadece mesela ama bir kız kardeşim ya da ablam olsun çok isterdim.

Bir süre sabret şu sıkıntılı dönemler de geçsin. O adamı da artık takma kafaya. He de bir süre idare et. Dengesizse dengesiz, bipolarsa bipolar kendi sorunu :)

Ailesinde de durum aynı mı? Kişilik bozukluğu olduğunu düşünmedim. Daha çok aile ortamında kavgaları böyle gördüğü için böyle alışmış, pek umursamıyormuş gibi geldi

İnşallah benim yaşadığım yerde böyle olaylar çok ailelerin çöpü böyle
Çok teşekkür ederim

Diğer konunuzu hatırlıyorum.Bu heriften çocuk mu istiyorsunuz siz? Saygisiz bu adam.

Normal değil doktora gözüksün

Kizi 17 yasinda akrabasinin ogluna vermisler. Konu sahibi sanliurfada yasiyor. Bosanip gitse ya evden kovarlar ya öldürürler. Severek de evlenmemis zaten.
Senin hayatina bir cozum uretmek cok zor. Belki esini seni okutmasi icin ikna edebilirsin, cocuk yapmadan once bunu dusun

Açtığınız bütün konular gebe kalmak üzerine. Bu yaşta takıntı haline getirmişsiniz resmen. Ayrıca size şiddet gösteren ve psikolojik problemleri olan birinden çocuk yapmakta ısrar ediyorsunuz.

Bakınız =
mazoşist

1. aşağılanmaktan, kendisine eziyet edilmesinden, ruhsal ya da fiziksel acı verilmesinden hoşlanan (kimse)

Konu sahibi ne kadar bebek istediğini gebeliğe hazırlık bölümünden hatırlıyorum. Burda üyelerin geçmişini deşmek gibi bir alışkanlığım yok ama senin eski konularına baktım.. Şiddet gördüğün fotoğraflar eklemişsin bunlari sana eşinin yapmadığını düşünmek istiyorum ama bugünki konunu da okuyunca o olabileceği geldi aklıma. Sen bu "adam'dan" gerçekten çocuk sahibi olmayı istiyormusun yoksa çevre baskısı yüzünden mi? Bipolar kişilik bozukluğundan bahsediyorsun zaten baba olmak istemiyormuş ne kadar babalık yapabilir ki.

Lütfen herşey düzelir diye bebek isteme kendine de o çocuğa da yazık, her çocuk mutlu huzurlu bir yuvaya gelmek ister.

bu ne kadar guzel bir hafiza helal olsun

prezervatifi delip hamile kalın kesin düzelir djfnsıfn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…