- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
Of babanı hıc sevmedim ya. Ve gercekten uzuldum keske elimden bisey gelse senın ıcınAnnem yapamaz babam iki evli bi karısı daha var ben böyle değildim herşeyin farkında biriydim ama çok baskı yaptılar çok fazla ve fikrim değişti
Korkuyorum ben şimdi bu evden çıksam anında beni bulurlar buldukları zaman da ölmekten beter ederler bilsem beni bulamayacaklarını kaçar giderim sığınma evine falan Çünkü çok yoruldum artıkHıc zor degıl bitirirsin, yeter ki iste
İstedikten sonra yapamayacağın sey yok.
Git bir ise calıs sonrasında. Kendine harca.
Madem kimse elinde tutmuyor sen kendi elinden tut.
Boyle kendını salarak bu kocaya muhtac ederek Bı de bu genc yasında bebek yaparak Omrunu heba etme.
Genclık var ya cok guzel kıymetini bilmek lazım.
Hatayı da hepimiz yapıyoruz, aslolan anlayıp vazgeçmek. Bak bebek fikrinden vazgectım dedin ben sana inandım.
Insallah cıddısındır.
Zor gercekten ısın. Keske bir abin veya ablan olsaydı. Destek Alacagın bir kısı olsa yeter.Korkuyorum ben şimdi bu evden çıksam anında beni bulurlar buldukları zaman da ölmekten beter ederler bilsem beni bulamayacaklarını kaçar giderim sığınma evine falan Çünkü çok yoruldum artık
Çok teşekkür ederim söz veriyorum yapmıycam vazgeçtim kesinlikle attım kafamdan kendi hayatımı kurmayı deniycem bu evde kendi alanımı oluşturucam çok çok teşekkür ederim desteğiniz bana çok iyi geliyor bende sizin kadar güçlü olmayı diliyorummZor gercekten ısın. Keske bir abin veya ablan olsaydı. Destek Alacagın bir kısı olsa yeter.
İki kadınla evlı babanın, sana destek olmaması cok normal.
İki kadınlı adamın karısı olan annenın de sana sahip cıkmaması normal.
Oyuzden keske bir abin veya ablan olsaydı.
İnsana ya da herhangi baska biseye ihtiyacın oldugunda gel yaz olur mu?
Ozellıkle sıddet gorursen buraya gel yaz. Bana yaz. Ve lutfen cocuk yapma
Bende guclu degılım ama ailem hep arkamdaydı gucu onlardan aldım.Çok teşekkür ederim söz veriyorum yapmıycam vazgeçtim kesinlikle attım kafamdan kendi hayatımı kurmayı deniycem bu evde kendi alanımı oluşturucam çok çok teşekkür ederim desteğiniz bana çok iyi geliyor bende sizin kadar güçlü olmayı diliyorumm
İnşallah benim yaşadığım yerde böyle olaylar çok ailelerin çöpü böyleBende guclu degılım ama ailem hep arkamdaydı gucu onlardan aldım.
Ailen arkanda olsaydı sende guclu olurdun.
Hata hepimiz yaptık ama sonunda ailen arkanda durursa, sana kara ölüm yok.
Senın eksiğin aile.
Oyuzden sana zarar verirler sıddet gorursen gel yaz.
Kendine alan olustur evet, liseyi mutlaka bitir.
İse gir sonra. Az para kazan gerekirse ama o evden cık yani.
Insallah bigun kurtulursun bu yasadıklarından
Çok teşekkür ederimYaptığı dengesizlikleri yüzüne vurdun mu kabul ediyor mu?
Ayrıca yorum yaparken son sayfayı okudum şimdi. Çocuk konusuna kesinlikle katılıyorum. Bu adamdan asla çocuk yapma. Çocuk yaparsan geri dönüşü olmayan bir yola girersin. Çocuğun da hayatı kayar. Kendini yalnız hissetme. Ablan, abin yokmuş ama tüm samimiyetimle söylüyorum ben de, bir ihtiyacın olursa asla çekinme bir ablan, bir kardeşin gibi görebilirsin beni. Canın sıkılırsa da özelden yaz. Benim de abim var sadece mesela ama bir kız kardeşim ya da ablam olsun çok isterdim.
Bir süre sabret şu sıkıntılı dönemler de geçsin. O adamı da artık takma kafaya. He de bir süre idare et. Dengesizse dengesiz, bipolarsa bipolar kendi sorunu :)
Normal değil doktora gözüksünİyi geceler herkese az önce eşimle biraz sürtüştük bana hayatımdan çık seni istemiyorum kafan çok kalın senden bıktım vs vs gibi ağır şeyler söyledi hep söylüyor ve bunu en basit şeylerde söylüyor söylediğinin üstünden üç dakika geçmeden canım su getirir misin diyor artık çok yoruldum kayınvalidem de sürekli iki karakterli olduğunu söyler durur eşimin bu hareketlerine anlam veremiyorum çok dengesiz bipolar bozukluğu olduğunu düşünüyorum ama hastalık hakkında da pek bi bilgim yok
öncesinde ne kadarlık bir tanışma süreci geçirdiniz? nişanlıyken size karşı davranışları nasıldı?Görücü usulü ile evlendik
Bir yıl nişanlı kaldık fakat mesafeliydi böyle değildi daha yumuşaktıöncesinde ne kadarlık bir tanışma süreci geçirdiniz? nişanlıyken size karşı davranışları nasıldı?
mesafeli olması bile bi sinyalmiş aslında, normal değil çünkü nişanlının mesafeli olması.. umarım düzelir eşiniz..Bir yıl nişanlı kaldık fakat mesafeliydi böyle değildi daha yumuşaktı
Yani eşinizin davranış bozukluklarını anlamak için sözlerine değil size şiddet göstermesine bakabilirsiniz. Anlattığınız şey en basiti. Bir de böyle bir adamdan hamile kalmak için kondom falan yırtmıştınız + korktuğunuzu söyleyip yüzünüzü gösteren bir fotoğrafı buraya atmıştınız.
Bilemiyorum Altan.
prezervatifi delip hamile kalın kesin düzelir djfnsıfnİyi geceler herkese az önce eşimle biraz sürtüştük bana hayatımdan çık seni istemiyorum kafan çok kalın senden bıktım vs vs gibi ağır şeyler söyledi hep söylüyor ve bunu en basit şeylerde söylüyor söylediğinin üstünden üç dakika geçmeden canım su getirir misin diyor artık çok yoruldum kayınvalidem de sürekli iki karakterli olduğunu söyler durur eşimin bu hareketlerine anlam veremiyorum çok dengesiz bipolar bozukluğu olduğunu düşünüyorum ama hastalık hakkında da pek bi bilgim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?