Hayır özlemekle bunun bir alakası yok ki. Birilerini ziyarete gittiyseniz onlarla iletişime geçersiniz, bu gayet normal.işte garibime geliyor benmde .. neyse yeniyiz daha sanırım alışamadı henuz diye teselli edeyim kendmi.. aile tarafını özluyr demekki
Evet, yenisiniz ve her sey zamanla oturur.Yeni hayat,yeni düzen,böyle yalniz vs hissetmeniz doğal.Biz kadinlar fazla duygusaliz ve büyütme potansiyelimiz mevcut her durumu.Mesela siz ayni seyleri kendi akrabalarinizin yaninda yapsaniz ,eşiniz rahatsiz olmazdi sizin kadar.asla takılmıyorum.. takmıyorum sadece arada yuzume bakmaması garip geliyor. yoksa sureklı sohbet eden mıç mıç toplum içinde hoş değil.. kendmi ylnz hissediyorum sanırım onun ailesinn yannda yeniyiz ya blkide ondndr
Hayır özlemekle bunun bir alakası yok ki. Birilerini ziyarete gittiyseniz onlarla iletişime geçersiniz, bu gayet normal.
ayrıca Yeni evlisiniz ve karşınızdaki kişi genç delikanlı değil, 41 yaşında koca adam. Onun hanımköylü en ufak bir davranışı çok tepki çeker.. onu anlamaya çalışın bence. Siz biraz şımartılmak istiyorsunuz gibi geldi
sanırım haklısınız. yegenleri eşim ve ben 4lü şeklde masa da yemek yıyoruz. tambşy anlatacam ya lafım kesiliyor yada yuzume bakmadan tabagı uzatıyor al doldur der gibi mutfaga giriyorum canım diyorum hıı diyo bilmiyorum sanırım haklısınız kendi haline bırakmam lazım biraz..Evet, yenisiniz ve her sey zamanla oturur.Yeni hayat,yeni düzen,böyle yalniz vs hissetmeniz doğal.Biz kadinlar fazla duygusaliz ve büyütme potansiyelimiz mevcut her durumu.Mesela siz ayni seyleri kendi akrabalarinizin yaninda yapsaniz ,eşiniz rahatsiz olmazdi sizin kadar.
Biraz kadın olmakla alakalı bir durum bu. Ben de düşünüyorum, benim ailemin yanındayken eşime doydun mu rahat mısın vs diye sorarım ama o bana öyle şeyler sormaz. He sofraya oturacakken yerimi ayırır vs ama onun dışında benle çok takılmaz yani.olabilir tabi şımartılmak istemiş olabilirim aksini iddia edememm.
ben kendi ailemn yanndayken bazn bi ihtiyacı var mı acaba diye bakıyorum. o bana baktgnda kafamı çevirmiyorum.
asla takılmıyorum.. takmıyorum sadece arada yuzume bakmaması garip geliyor. yoksa sureklı sohbet eden mıç mıç toplum içinde hoş değil.. kendmi ylnz hissediyorum sanırım onun ailesinn yannda yeniyiz ya blkide ondndr
Gercekten dugune kot pantalonla mi gidiyorsunuz???
İşte tüm mesele bu. Biraz ayarınız olsun, orada o çıkışın hiç manası yok ayrıca kot pantolonla düğüne gitmek nedir?laf sokmak mabnda söylemedim. sadece karışması ve yönlendirmesi garibime gitti. dayanamadım. . konustum da ben de ayar yok..
Bu konuda yanlış düşünüyorsun ben 7-8 yıllık evliyim eşimde ilk zamanlar ailesinin evine gidince anında bekarlık günlerine döndüğünü düşünüyordu belki bizde öyleyizdir, daha yeni evlisiniz nasıl davranması gerektiğini tam olarak benimseyememiştir 41 yıllık alışkanlık 2 ayda değişmez. Eşim şimdi ailesinin yanında herşeyi bana sorar bi süre görmese gelir bi bakar nerdesin diye ortama dahil olmasam yada başka bi işim varsa gel otur burda falan der zamanla öğreniliyor alışkanlık oluyor bence üzülmeyinyok tabi etmesin sohbet ama görmemezlkten de gelmesin yani yuzume baksın arada yeter. zaten aksini düşünsem ailesine gitmem.. ne bileyim yeni evliyiz 10 yıllık evli gibi davranmasına gerek yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?