Eşimin Düşünceleri ve Çocuk Yetiştirme

Ulke deli kayniyo yeminle..
Ben ermeni asilli kurt, esim turk, kizim melez. Simdi biz ne edek?
Haydi toparlanin gidek canim çekirdek ailem.

Kürtler kardesimizdir asla aksini söylemem Amma velakin bolucu olanlar hariç..
O malum cinslere diyecek çok laf varda neyse...

ayrı politik fikirler ayrı dini görüşler o öyle yetiştirecem demeler ben öyle yetişsin istemiyorum demeler valla yazık günah dünya ya getirilen çocuklara bırakın ya kendi bildiği yok da giden bireyler olsun çocuklarınız çok zor değil adam akıllı yetiştirmek illa önünde iki seçenek olarak mı yetiştirilmeli çocuklar. herkes gideceği yolu kendi seçsin kendi kuklalarınızı piyasaya sürmek için mi evlat sahibi oluyorsunuz anlamıyorum ki

Son düzenleme:

Son düzenleme:

Elbette kendi görüşleri olacak çocuğun benim demek istediğim küçücük çocuğun yanında bu tarz konuşarak onun masum ruhuna böyle fikirler aşılması.

arkadaşım güneydoğuda savaş var adamlar her gün ayaklanıyor ülkemi bölmek için !!!ben kürt türk milliyetçiliği yapmıyorum' pkk yanlısı kürtler diyorum'.... ılımlı olucaz die milli benliğimizi yiitirmeyelim... polisime askerime silah sıkan, taş adan çocuklar yetiştirenleri artık görmezden gelmekten vazgeçelim.... ılımlı olmak zorunda değiliz... zararsız olana birlik için var olana sözüm yok kürdüne türküne çekezine bilmem neyine... ama artık gün güneydoğuyu temizleme vakti gün özerklik diyenleri püskürtme vakti....

eşiniz faşist.. gerçi konu konuluktan çıkmış ama olsun.. ölenler çocuk, minicikler daha. hangi ülkeden, hangi milletten olursa olsun nasıl ölsünler denir benim aklım almıyor.. beni yanlış anlamayın konu sahibi ama bu zihniyette yetiştirecekse çocuğu, lütfen aklı başına gelen kadar çocuk düşünmeyin..

yorumlara baktım da neyse ki milliyetçilik genlerinden yoksun doğmuşum.. yoksa allah korusun herkesi bir yerlere gönderir, ülkeyi de başıma geçirirdim

Nerden nereye yürümüş konu?
Kurt olmak ayri şey pkk yi desteklemek ayri sey?
Milliyetci olmak ayri sey irkci olmak ayri sey.
Israilde kendine gore milliyetci bir ulke ama yaptiklari soykirimin haddi hesabi yok.
Ben filistinde sadece cocuklara üzülüyorum cunku filistin ve israilin gecmislerinde yasadiklari olaylardan o cocuklarin aci cekmesi ne aci.
Ayrica bir düşünün kendimizi de paralasak yarin obur gun Türkiye nin basina bir savas gelse vs hangi ulke hangi müslüman veya arap ulkesi bizim gibi eylem yapar? Once can sonra canan demisler atalarimiz o yuzden once kendi ic sorunlarımızı halledelim baskalarini sonra düşünürüz.
O israilinde sonh yakindir zaten allah bunlari yarina birakmaz insallah.

Bu konu bildiğin polemik için acilmis..
Yazacagim çok şey varda neyse..

Konuyu polemik için açmadım. Genel bir konudan bahsettim. Kimsenin rahatsız olacağı bir şey söylemedim. Konuyu o bu şu mevzusunada ben getirmedim. Rahatsız olduğum bir konudan bahsettim. Bu konuda kavga ettiğimizi sinirlenmeden eşimle kavga etmeden nasıl konuşabilirm diye sordum. Çocuğum daha küçücükken onun bu tür konuşmalarla kafasının karışmasını istemediğimden bahsettim. Eğer polemik çıktıysa bunu benim yaptığımı düşünmüyorum. Öyleyse eğer gereken yapılsın. Banlanırsam banlanayım. Kötü bir niyetim yoktu ben kendimi bildikten sonra sorun değil.

Milliyetcilik her Türk irkinin kaninda var olandir olmalidir olmayanda haindir !!!!!!!!!

Son düzenleme:

Şuanda hamileyim Allah nasip ederse çocuğum olacak. Eşimin üslubu o yüzden beni bu derecede rahatsız etti.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ayol kurt meselesi 30 yildir cozulmedi siz mi cozeceksiniz burda..herneyse cocuk yetistirirken anne babanin ayri fikirde olmalari cok kotu...baba birsey diyecek sen aksini..bu cocukta ogrenme doneminde daha...hangisini ogrensin yani...Allah yardimcin olsun...

Ya bunu hafta sonu babamda söyledi bana, eskiden oralar eğlence mekanıydı, dünya oralara eğlenmeye gelirdi. Kendi elleriyle sattılar şimdi verin diyorlar, dedi. Zaten hepsi terörist diye de ekledi.

Ben burda bir düzeltme yapmak istiyorum zira toplumun büyük çoğunluğu bu görüşte satılan topraklar şuanki israilin sadece %1 i kadardır belkide yoktur israil şuanki topraklarını 1967 yılında yapılan ve 6 gün savaşları diye bilinen savaş sonucunda ele geçirmiştir ve elindeki toprakları 4 katına çıkarmıştır.
Vicdanımızı bu gibi bahanelerle susturmamalıyız zira orada ölenler bizim müslüman kardeşlerimizdir cephelerine İstanbul Çanakkale isimlerini vermişlerdir. terörüst İsrailin amacı korktuğu bütün müslümanlardır onlarda bilirlerki müslümanlarla yahudiler arasında büyük bir savaş çıkacak ve onlar yenilecektir bu kuranda bildirilmektedir.

Ayol çözelim dedik fikrimiz neyse onu savunucaz elbette....

KENDINIZE GELIN KENDINIZE!!! ALLAH CC BILE INSANLAR ARASINDA AYRIMCILIK YAPMAZKEN. DIN IRK TEN RENGI GOZ RENGI SAC RENGI AYRIMI YAPMAZKEN SIZLERE NOLUYOR? SIZ KIMSINIZ AYRIMCILIK YAPIYORSUNUZ? Vatanimiza bayragimiza tabiki sahip cikacagiz ama insanlari kirarak islamdan ustun tutarak degil!! Once allah sonra iman sonra vatan sevgisi. DUN BURDA YAHUDI INSANLAR BILE PROTESTOYA KATILDILAR!! HOLLANDALI INGILIZ SURINAMLI TURK ARAP HEPIIMIZ BIR OLDUK DUNYADAKI BU IGRENC INSANLIK DISI ZULUME PROTESTO ETTIK. Aranizda bu ben araplara acimiyorum zart zurt diyenler SIZ INSAN DEGILSINIZ!! Konu sahibi senin kocanda insan degil kusura bakma! Ben iyi insanlanrin savasta yada zulum cekerek can vermelerine uzulurum. Ister yahudi ister budist ister baska bir gorusu olsun. Hayvanda bile acima hissi merhamet hissi varken rabbim bazi insanlara o hayvanlara nasip ettigini etmemis yazik cok yazik..

Budur

Konu nereden nereye gelmis.
Nasil basariyorsunuz bunu anlamiyorum.

Konusahibi bence cok dert etmeyin bunlari, cocuk ilerde buyudukce neyin dogru veya yanlis olacagini anlayacaktir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…