Eşimin efkarı

İlk mesajınızı okuyunca şu 29 sayfayı tek tek okudum,sırf açıkladı,şundan dolayı burda görmüş hoşuna gitmiş paylaşmış,veya işlerden dolayı canı sıkılmış içmek istemiş demeniz için okudum, şuan inanın gözlerim bulanık görüyor, ve sadece yanılmış olmayı diliyorum.. inşallah Başka biri çıkmaz,inşallah her şey bir tesadüftür

Bilemiyorum, herkes kötü şeyler yazdı nerdeyse. O yüzden de doldum sanırım biraz. Eve gelmesini bekliyorum
Dolmayın. Şimdi bir kızla mesajlaştığını görseniz, birine sulandığını görseniz veya şüpheci hareketleri olsa neyse de bunların hiçbiri yok. WP'de kuzenlerinden başka kız bile yok diyorsunuz yani daha ne olsun. Benimkinde tonca var, ne yapayım her gün yazıştıklarını mı okuyayım?

Buradaki mesajlardan ötürü sizin iyice güveniniz kırılmış. Elde hiçbir şey yokken sadece bir efkarlı şarkıdan bu kadar anlam çıkarmak bana tuhaf geliyor.

Bu da bir ihtimal tabiki. Ve bu da çok acı..

Ayy boşuna okumuşsunuz tüm sayfaları malesef bi gelişme yok. Olursa güncellerim konuyu. İnşallah birşey çıkmaz

Haklısınız aslında ama sebepsiz yere tuhaf davranışlar insanı tedirgin ediyo. Aynı şekilde ben bu kadar gizemli takılsaydım, saçma sapan davransaydım o napardı acaba.. Şuanlık sakinim. Siz ara sıra yazıp su serpiyorsunuz iyiki. Çok teşekkür ederim.

Erkekler çok garip. Ne yapardı acaba diye düşünemiyorum Hiç beklenmedik şeyler yapabiliyorlar.

Sonucu her ne olursa olsun inşallah hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun üzülmenizi asla istemem o sizi seven adam olsaydı zaten sizi soktuğu halin farkına varır gönlünüzü alırdı eşiniz çoğu şeyi gözden çıkararak yapmış bu paylaşımı bence oda sizinle konuşmak istiyor ama ilk adımı sizden bekliyor çünkü cesareti yok karşısına alıp bir konuşma yapmaya bence kendini daha fazla yiyip bitirme bir an önce al karşına konuş herşeyi o zaten anlatmaya hazır sadece senden atak bekliyor

Peki siz paylaştığı o video lu duruma kimlerin baktığına baktiniz mi.çünkü burada daha önce bir üye eşinin whatsap durumunda güzel bir söz paylaştığını ve tek goreninde eşinin amcasının karısı oldugunu fark etmişti.eşi durumu sadece onun görebileceği sekilde paylaşmış çünkü.

Meyhaneye sık sık gideriz hanımefendinin anlattığı gibi bir meyhane görmedim ben henüz..

Meyhanede fasıl ekibi olmuyor mu ya? Hani masa masa gezip istek parça sorup çalıyorlar. Herkes kendi aleminde içip sohbet ediyor.

Hanımefendinin tarif ettiği yer bence gerçekten pavyon nsckkts. :)) Yani hiç gitmedim büyük konuşmayayım sokağından bile geçmem ama meyhane değil gibi yahu.

Ins hakkinizda hayırlısı olsun muallakta kalıp kendi kendinizi yemenizdense bence açık açık neyinin olduğunu sorup tavrınizi koyup ogrenmeniz dha mantıklı cunki boyle daha zor Rabbim evladının yüzüne baksın yardmcnZ olsun ins umdugunuz gibi sonuc çıkar

Bekar biri olsa kesin birine aşık kız yüz vermemiş dumur olmuş garibim derdim ama adam evli bilemedm

Bazen bana da oluyor bu depresif haller.
Kötüye yormayın.
Belki işleriyle ilgili size yansıtmadığı bir şey vardır ya da ailesi ile ilgili...

Umarım kalbinizi ferahlatacak cevaplar alırsınız eşinizden

Dışardan bakınca aşk acısı gibi,ama içini bilemeyiz inşallah öyle bir durum yoktur emin olmadan hiç bir şey sezdirmeyin.

Durum onu gösteriyo gibi. Ama yinede kesin birşeyler olmadan böyle dolmayın üzmeyin kendinizi. Erkekler bu kadar salak varlık değiller malesef. Eniştem metresini arkadaşımın nişanlısı diye yeğenimin doğum gününe kadar getirmişti. Sarhoşken anlatmasa kimse bilmiyodu mesela. Umarım sonuç istediğiniz gibi olur, bi yuva kolay kurulmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…