- 11 Mayıs 2017
- 3.451
- 1.922
- 83
- Konu Sahibi turunculimon
-
Dolmayın. Şimdi bir kızla mesajlaştığını görseniz, birine sulandığını görseniz veya şüpheci hareketleri olsa neyse de bunların hiçbiri yok. WP'de kuzenlerinden başka kız bile yok diyorsunuz yani daha ne olsun. Benimkinde tonca var, ne yapayım her gün yazıştıklarını mı okuyayım?Bilemiyorum, herkes kötü şeyler yazdı nerdeyse. O yüzden de doldum sanırım biraz. Eve gelmesini bekliyorum
Bu da bir ihtimal tabiki. Ve bu da çok acı..Belkide sorun sizsinizdir bide bu yönden bakın belki bunalmış sıkılmış sizden uzaklaşmış soğumuş olamaz mı? Başka kadın olarak olaya bakmak yerine sizinle olan hayatında kafasına yatmayan şeyler olabilir mutsuz olabilir ayrılmak istiyor ama bunu size nasıl söylüceğini düşünüp işim içinden çıkamıyor efkarlanıyor olabilir
Ayy boşuna okumuşsunuz tüm sayfaları malesef bi gelişme yok. Olursa güncellerim konuyu. İnşallah birşey çıkmazİlk mesajınızı okuyunca şu 29 sayfayı tek tek okudum,sırf açıkladı,şundan dolayı burda görmüş hoşuna gitmiş paylaşmış,veya işlerden dolayı canı sıkılmış içmek istemiş demeniz için okudum, şuan inanın gözlerim bulanık görüyor, ve sadece yanılmış olmayı diliyorum.. inşallah Başka biri çıkmaz,inşallah her şey bir tesadüftür
Haklısınız aslında ama sebepsiz yere tuhaf davranışlar insanı tedirgin ediyo. Aynı şekilde ben bu kadar gizemli takılsaydım, saçma sapan davransaydım o napardı acaba.. Şuanlık sakinim. Siz ara sıra yazıp su serpiyorsunuz iyiki. Çok teşekkür ederim.Dolmayın. Şimdi bir kızla mesajlaştığını görseniz, birine sulandığını görseniz veya şüpheci hareketleri olsa neyse de bunların hiçbiri yok. WP'de kuzenlerinden başka kız bile yok diyorsunuz yani daha ne olsun. Benimkinde tonca var, ne yapayım her gün yazıştıklarını mı okuyayım?
Buradaki mesajlardan ötürü sizin iyice güveniniz kırılmış. Elde hiçbir şey yokken sadece bir efkarlı şarkıdan bu kadar anlam çıkarmak bana tuhaf geliyor.
Erkekler çok garip. Ne yapardı acaba diye düşünemiyorumHaklısınız aslında ama sebepsiz yere tuhaf davranışlar insanı tedirgin ediyo. Aynı şekilde ben bu kadar gizemli takılsaydım, saçma sapan davransaydım o napardı acaba.. Şuanlık sakinim. Siz ara sıra yazıp su serpiyorsunuz iyiki. Çok teşekkür ederim.
Meyhaneye sık sık gideriz hanımefendinin anlattığı gibi bir meyhane görmedim ben henüz..meyhane ıste :)
kımı ortamda canlı muzık olur kımı ortamda arkadan muzık sesı duyarsın alkollu ortamdır ama eşlı gıdılır genelde yer ıcer kalkarsın
onda bırsey yok
ama pavyon denılen sey bambaska sapkınlık orası . oraya hıc bır kadının esını goturecegını sanmam hatta esınız gıtse buyuk tepkı vermenız gerekır :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?