- 11 Haziran 2023
- 21
- 12
- 3
- 50
- Konu Sahibi kahveli cikolata
-
Bence prensipleriniz olsun bunun kıskançlıkla ilgisi yok sınırlarla ilgisi var, yani gerek yok böyle şeylere. Her ilişkinin dinamiği farklıdır fakat 15 yaşında ki çocuk; Kişisel temizliğini, yemek hazırlamasını, güven alanını korumayı bilecek yaşta ve akıldadır ekstrem bir durum yoksa. Gidilmemesi gerektiğini düşünüyorum. Sevgile
Öyle bir korkum yok ayrılma sebeplerini mahkeme kağıtlarına kadar bana gösterdi yıllar olmuş ayrılalı ama bir erkek başka kadına giderse eski yada yeni ona yapacağım da birşey yokBarışma korkunuz mu var? Dışarıda görüştüklerinde de olabilir bu. Sonuçta senelerini vermişler birbirlerine ev veya değil fark etmez her daim alevlenebilir. Alevlenecek olan çiftlerde tabii, bu riski almadınız mı evlenirken?
Siz karşı taraf olarak düşünüyorsunuz kendinizi benim yerime koymanız lazımBen çocuklarımın babasından nefret ediyorum evinin önünden geçsin istemem. Ama durum gerektirirse gelebilir. Mesela çocuk hastadır ben evde yokumdur gelip bakabilir. Tabi biz düşman olduğumuz için böyle bir talebim olmasın inş. Ama çocuk için iletişim kuruyorsam olabilir yani
Çocuğunun odasında bir lamba takılacak misal
Siz boşanmış eş tarafından bakarak yorum yapıyorsunuz şuan başkasıyla evlenseniz eşinizin eski eşinin evine gitmesini ister misiniz benim sorum buBunda bi tuhaflik yok bence. Ben 2 tane priz degistirtmek icin elektrikci bulamadim. Zamaninda avize degisimi icin bile gelmemislerdi. Kucuk isleri sallamiyolar. Ayni zamanda cocuga aldigim demonte dolabin kurulumu icinde cagirdim. Ben hayatta yapamazdim
Çocuklu biriyle evlenince her zaman arka planda kalacağınızı bilmeliydiniz. Anne misiniz bilmiyorum ama anne olunca daha iyi anlıyor insan. Evlensem o da çocuklarının annesiyle çok defa aynı karede olacaktır. Çocuk kızsa anne babasından isteyecekler erkekse anne babasıyla istemeye gidecekler bir arada yemekli oturup kalkacaklar. Boşanmış insanlarla evlenen kadının da erkeğin de bunları başında kabul etmesi gerekiyorSiz karşı taraf olarak düşünüyorsunuz kendinizi benim yerime koymanız lazım
Görüşüyor zaten her konuda onda sıkıntım yok evine girmesiyle ilgili sorum. Bana tuhaf geliyor herhalde ben çok geri kafalı yada düşüncesiz bir insanım çoğu kişiye normal gelmiş bu durumMerhaba, sonuçta boşanmışlar, adam da sizinle evlenmiş. Yürümeyen bir evlilik olmuş onlarınki ve bitmiş başka sayfaya geçilmiş. Eminim ki eski eşi de bayılmıyordur eşinizi görmeye, evde olsun olmasın. Evdeyse de eşiniz neden sizden gizlesin?
İnsanlar boşanabilir, çocuklarının anneleri ve babaları olmaya devam ediyorlar. Çocuğunun annesi olmaya devam ediyor o kadın, eşiniz görüşecek tabiki.
Siz boşanmış eş tarafından bakarak yorum yapıyorsunuz şuan başkasıyla evlenseniz eşinizin eski eşinin evine gitmesini ister misiniz benim sorum bu
Haklısınız herşeyi düşünüyor insan ama bazı şeylerin çizgisi olmalı diye düşünüyorum.Çocuklu biriyle evlenince her zaman arka planda kalacağınızı bilmeliydiniz. Anne misiniz bilmiyorum ama anne olunca daha iyi anlıyor insan. Evlensem o da çocuklarının annesiyle çok defa aynı karede olacaktır. Çocuk kızsa anne babasından isteyecekler erkekse anne babasıyla istemeye gidecekler bir arada yemekli oturup kalkacaklar. Boşanmış insanlarla evlenen kadının da erkeğin de bunları başında kabul etmesi gerekiyor
Mükemmelsin, Rabbim senin gibilerinin sayısını artırsınDoğru bulur ve desteklerim, ilk evlendiğimizde çocuklar küçükken çok kez gitmişliği vardır. Çocuk bu hastalanır, ateşlenir, bazen nazlanır eski eş benim konum değil. Beni ilgilendiren çocuğun ihtiyacı olduğu zaman babanın orada olması
Eski eşi evde yokmuş ki ne var bunda?Eski eşiyle çocuk hakkında konuşmalarına birşey demiyorum normal görüyorum çocuk için evine gitmesi gerektiğini söyledi doğru bulmadığımı söyledim beni haksız buldu siz olsanız doğru bulur musunuz
Teşekkür ederim sizin gönlünüzün güzelliğiMükemmelsin, Rabbim senin gibilerinin sayısını artırsın
İstemeyiz de bazen oluyor işte çocuk olunca mecbur iletişim kopmuyorSiz boşanmış eş tarafından bakarak yorum yapıyorsunuz şuan başkasıyla evlenseniz eşinizin eski eşinin evine gitmesini ister misiniz benim sorum bu
Ya da annesi evli olsa eşiniz yine gidebilir mi, çocuğunun yaşadğı eve? Bu konuda önceden daha ılımlı düşünmüyordum ama artık değilim.
Haksızsınız. Boşanmış bir adamla evlenirken onun eski eşiyle bazı ortamlarda bulunabilme ihtimali olduğunu bilerek evleniyorsunuz. Doğum günü organizasyonu yapılsa evde ona da mı gitmeyecek? Ki eski eşi evde bile olmayacakmış.Eski eşiyle çocuk hakkında konuşmalarına birşey demiyorum normal görüyorum çocuk için evine gitmesi gerektiğini söyledi doğru bulmadığımı söyledim beni haksız buldu siz olsanız doğru bulur musunuz
Tabi ki söz konusu kadınsa, kadın yeniden evlenmisse,neski eşle çocuklar için görüşebilir, evine de gidebilir gibi bir anlayış olmaz erkeklerin çocuğunda. Kadinlardan bekleniyor bu "anlayis" Hatta beklenmiyor mecbur tutuluyor bir bakıma. Bu ikili tavir rahatsız edici geliyor bana.Aynen.
Aslında bence mevzu edilecek bir durum yok ama konu sahibi çocuk için eski eşinin evine girip çıkabilir miydi mesela?
Ya da adamin eski eş evlenmiş olsaydı yine evine gidebilir miydi?
Bunlar oluyorsa iyi güzel ama kendilerinin anlayış göstermeyecekleri konularda erkeklere de rahatlık vermemek lazım.
Sizin karşı taraf olarak da bakabilmek gerekiyor bence. Hatta eşiniz olarak değil oradaki çocuk olarak.Siz karşı taraf olarak düşünüyorsunuz kendinizi benim yerime koymanız lazım
Kendi aile dinamiklerine bağlı olarak değişir ama ben sizin bahsettiğiniz durumlarda olup giden insanlar tanıdım. Olması gereken de o. Ortada bir çocuk var ve iki tarafta bunu bilerek evleniyor.Ya da annesi evli olsa eşiniz yine gidebilir mi, çocuğunun yaşadğı eve? Bu konuda önceden daha ılımlı düşünmüyordum ama artık değilim.
Bunları çocuklı adamla evlenmeden düşünecektin, kaldıramıyosan kendine denk biriyle evlenecektinSiz boşanmış eş tarafından bakarak yorum yapıyorsunuz şuan başkasıyla evlenseniz eşinizin eski eşinin evine gitmesini ister misiniz benim sorum bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?