Eşimin eski eşinden köşe bucak kaciyorum

Eski eşle bitmiş bir evlilik var . Eski eşin Yaptıkları zaten şuan kıskançlık , belki eşinizin toparlanıp yuva kurup mutlu olması . Çırpındıkça batıyor haberi yok . önemli olan sizin mutluluğunuz mu , yoksa eski eşe nisbet yapmak ortamı daha germek mı ? Bence görünmeyin . Yani kilo vermek vs , neyin yarışı icerisindesiniz ? Eşiniz sizi beğeniyor ki evlenmiş .
Çocuğunuz yok , olsa belki empati yapma olasılığınız olurdu . Benim çocuğum var . Böyle hirslarin altında ezilmesini istemezdim .

Bence hiç gerek yok. Çocuğa üzüldüğünüzü söylüyorsunuz ama içten içe siz de ilk eşle bir savaş içindesiniz, kendi "üstünlüğünüzü" kabul ettirmek, kıskandırmak istiyorsunuz.

Bak kardeşim, adam sonuç olarak seninle evli. Bunu ilk eşi de biliyor. Sen adamla onu sevdiğin için evlendin değil mi, ilk eşine gösteriş yapmak için evlenmedin? 6 yaşında küçücük çocuk annesini üzmemek için senden bir şey rica ediyorsa bunu yap. Herkes senin evli olduğunu biliyor. Kapıda falan beklemen gereksiz hareketler. Çocuğu da arada bırakıp kendine düşman etme durduk yere. Zira taraf tutması gerekirse annesini seçecek, seni değil ve bir çocuğa taraf tutturmak çok kötü bir şey.

Ben katılıyorum elalemin kapısında falan beklemeye hiç gerek yok

bence doğal olmalısınız hareketlerinizde, ne olması gerekiyorsa o şekilde olun..Yüzyüze gelmedik diyorsunuz ama , merak etmeyin o sizi iyice araştırmıştır ve görmüştürde. Çocuk size öyle birşeyler söylediğinde, ona birşeyler söylemeyinki iyice kafası karışmasın. Tepki vermeden dinleyin. Zaten akıllı bir çocuk belli. Büyüdükçe doğruyu yanlışı kendisi çözer zaten. Siz onunla sadece mutlu vakitler geçirin. mutluluklar.

Neden bu kendini gösterme çabası. Oturup çay içseydin bari açıkça seni görmek istemeyen kadınla. Senin sorunun çocuğun taşıdığı yük değil bence, sen kadınla biraraya gelme peşindesin, o da çok saçma

Bence yeni eşler özel bir durum (düğün,mezuniyet vs gibi) yoksa kendilerini göstermemeliler.

Bence de hiç gerek yok
Gayet şekilsiz bir durum
Burda süslen fön çektir git yazmışlar bir de komedi
Eski eşe nispet için çocuğun psikolojisiyle oynamak çok bencilce

Bence de hiç gerek yok
Gayet şekilsiz bir durum
Burda süslen fön çektir git yazmışlar bir de komedi
Eski eşe nispet için çocuğun psikolojisiyle oynamak çok bencilce
Bir de o yaştaki çocuklar her şeyin farkında oluyor. Benim de var öyle bir öğrencim, 1. sınıftaydı geçen sene, sürekli dertleşiyoruz. Ufacık çocuk resmen kazık kadar insanların gösteremediği olgunluğu gösteriyordu. Babasına gitmek istemiyordu ama annesine bunu söyleyemiyordu, neden söylemiyorsun dediğimde "onun hakkı ben istemesem de almak zorunda biliyorum" gibi şeyler söylemişti.
Hayır bir de ne kadar sevilse de bu yeni eşler bir anne baba değil neticede. O yüzden annecilik babacılık oynamaya gerek yok, biraz uzak durmakta ortalığı bulandırmamakta fayda var.

Arkadaşım benim de öğrencilerim var. Neyin ne olduğunun farkındayım. Çocuk beni görmeyince ağlıyor. Ben kimseye yapışmış degilim. Anne babacilik oynayacak vaziyette degilim. Sıras henüz anne degilim. Yorumlarınızı daha dikkatli yazmanızı rica ediyorum.

Farkındaysanız neden kendinizi gösterme çabasındasınız çocuğun ricasına rağmen?
Eski eş daha çocuğun babasıyla bile medeni bir ilişki içerisinde değilken siz neden?

benim de ilk evliliğim ve eşimin 2.evliliği. bizimde 9 yaşında bir oğlumuz var ilk eşinden. eşim oğlunu almaya gider ben evde hazırlık yaparım sevdiği kurabiye kek yemekler vs. bazen geç gelirler baba oğul takılırlar dışarda yer sohbet ederler. ben bu duruma saygı duyuyorum ve eşiminde oğluyla konuşacakları anne evinde ki durumu hakkında konuşacakları olabilir. ben bilmem bunları bilmekte istemem. işin içinden çıkılamayacak bir şey varsa ya da bilmem gereken o zaman eşim anlatır bana. siz evliliğinize ve çocuk sizdeyken mutlu olmasına bakın. kimsenin yerine geçmeye çalışmayın. siz o kıza abla olun teyze olun. anne ve baba olarak çocukla ilgili konuşacakları şeylerde olabilir en doğal hakları. eski eşin tacizlerine de kulak tıkayın bir şekilde vazgeçer zamanla. bence uzak durun. çocukta haklı yani annesi üzülsün istemez.

köşe bucak kaçmaya da gerek yok özellikle bahçe kapısında beklemeye de. arabanın içinde bekleyin.

Cocugun annesi olan hanımı da "kotu, kavgaci, şirret" gormenin bi mantigi yok, kimbilir o da kendince ne acilar cekti, kolay bi süreç degil bosanmak.. Konu sahibini gormek istememesi de cok doğal.. Hatta kızını gonderdiginde gönülsüz olsa bile cok normal.. Yeni eşe sempati duyup son derece medeni(!) iliskiler kurmak zorunda değil..
Az cool olun konu sahibi, kendinizi gosterme çabasını birakin, kucucuk cocuk agziyla soylemis iste, kadina ne bileniyorsunuz ki hem? Eski esinden nefret ediyorsa sizi gormek istememesi cok cok normal.. Kim ister ki kapida eski kocanin yeni eşi, cocugunu almaya geliyor, ne sacmalik?
Ara sira baba kiz basbasa birakin ve kalbinizi carptiracak kadar dert etmeyin.. Naçizane tavsiyeler..

Bence de büyükler çocuk olmuş.
Eski eşe laf ederken siz de ego savaşına girmeye hazırlanıyorsunuz.
Ne eski eş ne de yeni eş olgun bireyler değil..

Küçücük çocuğa stres yüklemenin ne anlamı var? Ne için bu kadar saçmalık?

Kılıçlarınızı kuşanacaksanız çocuğu alet etmeyin..

Ufak tefek cinayetler diye bı dizi var yazılarınızla resmen oradaki burcu karakteri gözümde canlandı....çok yazık siz ego tatmini peşindesiniz....

Hayat çok garip oyunlar oynuyor insana ....bir gün eşim ile bosanirsam ve bu boşanma ile ilgili meseleleri zihnimde çok da oturtamamis olursam,hayatıma kimseyi almamissam ama eski eşim evlenmisse,bir zamanlar ugruna herseyi yaptigim adam çocuğunu gormeye/almaya koluna yeni karısını takip da gelmesin Allahim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…