- 22 Şubat 2018
- 225
- 269
- 18
siz eski eşe takılmayın bırakın görünmeyin de araba da beklemeye devam edin gerek yok ,eşinizin kızına gül gibi bakmaktan da gocunmayın nitekim o eşinizin parçası nitekim sizin varlığınızdan önce yaşanmış bitmiş bir mevzu..anladığım kadarıyla eşiniz mülayim ve yapıcı biri ,sizden huzur görmese bu denli olamaz zaten ,Allah mutluluğunuzu daim etsin.[/QUOT
Yapım gereği çocukları çok severim zaten.Bunun dışında eşimin kızı yanındayken bakış,ı gülüşü, mutluluğu herşeye değer..
Bence hiç gerek yok. Çocuğa üzüldüğünüzü söylüyorsunuz ama içten içe siz de ilk eşle bir savaş içindesiniz, kendi "üstünlüğünüzü" kabul ettirmek, kıskandırmak istiyorsunuz.
Bak kardeşim, adam sonuç olarak seninle evli. Bunu ilk eşi de biliyor. Sen adamla onu sevdiğin için evlendin değil mi, ilk eşine gösteriş yapmak için evlenmedin? 6 yaşında küçücük çocuk annesini üzmemek için senden bir şey rica ediyorsa bunu yap. Herkes senin evli olduğunu biliyor. Kapıda falan beklemen gereksiz hareketler. Çocuğu da kendine düşman etme durduk yere.
bence doğal olmalısınız hareketlerinizde, ne olması gerekiyorsa o şekilde olun..Yüzyüze gelmedik diyorsunuz ama , merak etmeyin o sizi iyice araştırmıştır ve görmüştürde. Çocuk size öyle birşeyler söylediğinde, ona birşeyler söylemeyinki iyice kafası karışmasın. Tepki vermeden dinleyin. Zaten akıllı bir çocuk belli. Büyüdükçe doğruyu yanlışı kendisi çözer zaten. Siz onunla sadece mutlu vakitler geçirin. mutluluklar.Merhaba arkadaşlar eşimle iki senedir evliyiz.Benim ilk onun ise 2. Evliliği.. ilk evliliğinden bir kızı var. Masallah çok tatlı 2 senedir mutlaka 2 haftada bir bulunduğu şehire gidip görüşüyoruz.Annesi ile yasiyor.Aramiz çok iyi elhamdülillah gerçekten onu seviyorum.
Sorun şu ki son görüşmemizde tam onu annesine teslim edecegimiz sirada bana "Sen kapıya gelme annem seni görmek istemiyor, kızmasın " dedi.Minicik kiz çocuğuSanki büyükler çocuk olmuş, cocukcagiz da yetişkin olmuş. Sırf kavga gürültü olmasin evde diye düşündüğü şeye bak.. zaten daha öncesinden babasını uyarmıştı."beni arama, sen arayınca evde kavga cikiyo.. Anneannem çok bağırıyor. Ama anneme de X anneannesinden etkileniyo deme bak, söz mü?" demişti. Ya bu çocuk daha 6 yaşında... Omzunda ki yüke bak!!!
Ben ise bu güne kadar 1 kere bile eşimin eski karısıyla yüz yüze gelmedim.Cocugu alırken yada teslim ederken hep cafelerde yada uzakta araba da bekledim.Tabiri caiz se köşe bucak kaçtım. Evlendikten sonra biraz kilo almamla beraber hepten kaçar oldum. Kendimi beğenmedim belki de ozguvensizlik..
bir kaç haftaya tekrar onların bulunduğu şehire çocuğu görmeye gidecegiz ama artık saklanmak istemiyorum. En azından bahçe kapısında bekleyeceğim. Ama kalbim.cok hızlı çarpıyor. Ne yapacağımı bilmiyorum,galiba korkuyorum .Siz ne önerir siniz?
Bence yeni eşler özel bir durum (düğün,mezuniyet vs gibi) yoksa kendilerini göstermemeliler.
Bir de o yaştaki çocuklar her şeyin farkında oluyor. Benim de var öyle bir öğrencim, 1. sınıftaydı geçen sene, sürekli dertleşiyoruz. Ufacık çocuk resmen kazık kadar insanların gösteremediği olgunluğu gösteriyordu. Babasına gitmek istemiyordu ama annesine bunu söyleyemiyordu, neden söylemiyorsun dediğimde "onun hakkı ben istemesem de almak zorunda biliyorum" gibi şeyler söylemişti.Bence de hiç gerek yok
Gayet şekilsiz bir durum
Burda süslen fön çektir git yazmışlar bir de komedi
Eski eşe nispet için çocuğun psikolojisiyle oynamak çok bencilce
Arkadaşım benim de öğrencilerim var. Neyin ne olduğunun farkındayım. Çocuk beni görmeyince ağlıyor. Ben kimseye yapışmış degilim. Anne babacilik oynayacak vaziyette degilim. Sıras henüz anne degilim. Yorumlarınızı daha dikkatli yazmanızı rica ediyorum.Bir de o yaştaki çocuklar her şeyin farkında oluyor. Benim de var öyle bir öğrencim, 1. sınıftaydı geçen sene, sürekli dertleşiyoruz. Ufacık çocuk resmen kazık kadar insanların gösteremediği olgunluğu gösteriyordu. Babasına gitmek istemiyordu ama annesine bunu söyleyemiyordu, neden söylemiyorsun dediğimde "onun hakkı ben istemesem de almak zorunda biliyorum" gibi şeyler söylemişti.
Hayır bir de ne kadar sevilse de bu yeni eşler bir anne baba değil neticede. O yüzden annecilik babacılık oynamaya gerek yok, biraz uzak durmakta ortalığı bulandırmamakta fayda var.
Farkındaysanız neden kendinizi gösterme çabasındasınız çocuğun ricasına rağmen?Arkadaşım benim de öğrencilerim var. Neyin ne olduğunun farkındayım. Çocuk beni görmeyince ağlıyor. Ben kimseye yapışmış degilim. Anne babacilik oynayacak vaziyette degilim. Sıras henüz anne degilim. Yorumlarınızı daha dikkatli yazmanızı rica ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?